Leter du etter det perfekte huset å leie i en fullsatt by?  Du må ikke se lenger enn disse kraftige nettstedene for leilighetssøkere.

De 8 beste nettstedene for leilighetssøkere og nettsteder for leilighetssøk

Annonse Det er den gangen igjen: du er på utkikk etter en ny leilighet å leie. Men med antall tilgjengelige enheter større enn noen gang, hvordan kan du sørge for at du ikke overser din perfekte bolig? Det er lett. Du trenger bare å speide de ledende søkesidene for leiligheter grundig. Jada, det er ikke en rask prosess, men det er en som er sikker på å gi deg drømmenes innkvartering. Her er

Annonse

Det er den gangen igjen: du er på utkikk etter en ny leilighet å leie. Men med antall tilgjengelige enheter større enn noen gang, hvordan kan du sørge for at du ikke overser din perfekte bolig?

Det er lett. Du trenger bare å speide de ledende søkesidene for leiligheter grundig. Jada, det er ikke en rask prosess, men det er en som er sikker på å gi deg drømmenes innkvartering.

Her er noen av de beste leilighetene for leie av utleie i USA og utover.

1. Rent.com

rent.com kart for leilighet

Rent.com er et nettsted for finnersider som dekker både leiligheter og hus. Alle eiendommene du ser er tilgjengelige for mellom- og langtidsleie; den omhandler ikke kortsiktig overnatting eller eiendomskjøp.

Nettstedet har et utvalg verktøy som er rettet mot forskjellige typer leilighetssøkere. For eksempel er det filtre for kjæledyrseiere, boliger utenfor campus for studenter, en måte å finne uavhengige bofasiliteter for eldre leietakere, og til og med militærbase nærhetsfiltre for medlemmer av de væpnede styrkene.

Noen av de verneverdige leilighetene har virtuelle 3D-turer, men de er tilgjengelige fra sak til sak. Det er også et dedikert Moving Center . Det kan gi deg gratis tilbud basert på faktorer som flytteavstand og leilighetstørrelse.

2. PadMapper

padmapper-liste for leiligheter

Et av de store problemene med søkesider for leiligheter er at de vanligvis krever at en eiendomseier eller et byrå skal føre opp eiendommen sin direkte. Ergo, alle egenskapene er ikke tilgjengelige på alle domenene.

PadMapper tilbyr en løsning. Den henter leilighetsoppføringer fra andre selskapers data og plotter dem alle på et kart. Nettsteder som har oppføringene sine på PadMapper inkluderer Airbnb, ForRent og PadList. Craigslist pleide å bli inkludert, men ble fjernet etter et spesielt kontroversielt søksmål.

Et par funksjoner er verdt å nevne. For det første tegneverktøyet. Du kan bruke den til å søke på forskjellige områder på et kart samtidig. Og for det andre er det en måte å skjule lister du ikke er interessert i.

PadMapper har leilighetsoppføringer i både USA og Canada.

3. Zillow

zillow liste

Zillow har bygget sitt rykte som et nettsted som må brukes for kjøpere, men det er også et av de beste nettstedene for leilighetssøkere på nettet.

Leilighetsoppføringer på Zillow er utrolig detaljerte. Ja, det er alle de vanlige tingene som gulvplaner og grunnleggende funksjoner, men det er også mange andre funksjoner du ikke lett finner andre steder.

For eksempel integrerer det GreatSchools-rangeringer slik at du kan se kvaliteten på de nærliggende utdanningsfasilitetene. Og det er en " Walk Score " og en " Transit Score " for nabolaget du ser på, og gir deg en ide om hvor enkelt det er å komme seg rundt.

Zillow gir til og med en inngangsport for deg å betale husleien, selv om ikke alle leilighetene støttes.

4. HotPads

hotpads leilighet søk

De Zillow-eide hotPadene er et av favorittstedene for leilighetene våre .

Nettstedet er først og fremst rettet mot urbane leietakere der konkurransen om enheter er hard og nye oppføringer forsvinner i løpet av få timer etter å ha blitt live. For det formål tilbyr HotPads telefonvarsler for nye oppføringer som samsvarer med dine tilpassede preferanser, et kartsøk som støtter alt fra hundepark nærhet til resirkuleringsanlegg i nærheten av glassflasker og en pendeltidskalkulator.

HotPads prøver også å skape en følelse av tillit. Det gir utleiersvurderinger, sanntidsanmeldelser, oppdateringer fra andre brukere og bekreftet kontaktinformasjon.

5. Nydelig

nydelig leilighetssøker

Du har kanskje lagt merke til en trend blant søkesidene til leilighetene vi har sett på så langt - de prøver alle å skille seg ut fra konkurrentene ved å tilby dusinvis av fancy funksjoner.

Men ikke alle ønsker utallige filtre og uendelige mengder informasjon å filtrere gjennom. Hvis du foretrekker en mer enkel leilighetjaktopplevelse, kan du sjekke ut Lovely.

For å begynne ditt leilighetssøk, bare skriv inn byen du ønsker å bo i; det er ikke dusinvis av spørsmål du trenger å svare på. Og eiendommer er enkle å fordøye - det er noen få bilder, prisen, en liste over grunnleggende fasiliteter og en kort beskrivelse.

6. ApartmentGuide

leilighetsguider leilighetssøk

Som Rent.com, er ApartmentGuide et nettsted for utleie av leiligheter som inneholder standardfiltre som spesifikt imøtekommer en viss del av jegere.

Med et enkelt klikk på hjemmesiden, kan du finne college-leiligheter, militære leiligheter, bedriftsleiligheter, seniorleiligheter, billige leiligheter og luksusleiligheter i området der du ønsker å bo.

Kanskje likhetene ikke burde være overraskende; samme morselskap, RentPath, eier de to merkene. Selskapet eier også Lovely og Rentals.com, og viser hvor liten leilighetsutleieverdenen egentlig er.

Merk: Mange av eiendommene på ApartmentGuide eies og drives av store forvaltningsselskaper. Hvis du foretrekker å leie en privat utleier, kan du se andre steder.

7. Glidelås

demper leilighetsprisene

Zumper (som også eier PadMapper) er det beste nettstedet for søk etter leiligheter hvis du er spesielt følsom for prishensyn.

Det er for eksempel et av de eneste nettstedene for boligoppføringer som lar deg filtrere etter seksjoner 8-egenskaper . For de som ikke vet, er seksjon 8 i Housing Act fra 1937 et amerikansk regjeringsprogram som gir økonomisk hjelp til leietakere fra familier med lav inntekt.

Og i motsetning til mange av konkurrentene, tilbyr Zumper også korttidsleie. Hvis du planlegger å tilbringe et par måneder i en by - kanskje på grunn av et arbeidsprosjekt - er nettstedet absolutt verdt å bla gjennom.

8. Craigslist

craigslist leilighet liste

Craigslist måtte inkluderes, ikke sant? Med lokaliserte nettsteder rundt om i verden, bør Craigslist kunne finne deg en leilighet uansett hvor du bor.

Imidlertid har nettstedet noen få problemer som svikter det. Fra et brukervennlighetsperspektiv er de tilgjengelige filtrene ikke i nærheten så mange som de du ser på et dedikert utleiesøkeside.

Men mer bekymringsfullt, Craigslist har et reelt problem med svindeloppføringer.

Husk den gylne regelen: Hvis en avtale virker for god til å være sann, er den sannsynligvis den. Aldri overlever penger før du har fått en leilighetens ekthet grundig.

Bruk sosiale medier til å finne en leilighet

Til slutt, ikke utelukke sosiale medier når du søker etter en ny leilighet. Nettsteder som Reddit og Facebook har mange grupper og lokalsamfunn som hjelper deg å finne et sted å bo. Du kan til og med være i stand til å finne mye bedre tilbud enn du finner på vanlige nettsteder for leilighetssøkere.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan utføre et husflytting, kan du se gjennom tipsene for hvordan du kan finne din ideelle by basert på arbeid og livsstil. Oppdag din ideelle by basert på arbeid og livsstil og tenker på å flytte? Oppdag din ideelle by basert på arbeid og livsstil. Dette spørreskjemaet bruker over 300 forskjellige beregninger for å bestemme den perfekte byen for deg i henhold til ditt arbeid og personlige preferanser. Les mer . Og husk å sjekke for bed bugs. Sjekk for bed Bugs på hotellrommet eller leiligheten din: 8 tips og verktøy Sjekk for bed bug på hotellrommet eller leiligheten din: 8 tips and tools Sengefeilene er små og gjennomgripende. Disse nettstedene og appene vil gjøre det lettere å unngå, identifisere og ødelegge skadedyrene. Les mer før du avslutter avtalen på en leilighet.

Utforsk mer om: Eiendom, nettsøk.