Er du ny på Reddit?  Før du begynner å legge ut, bør du legge merke til denne viktige Reddit-etiketten og hva du ikke skal gjøre.

Hva er røddiett? 8 ting du aldri burde gjøre på Reddit

Annonse Reddit er et av internettets premieresteder for de siste nyhetene, memene og alt annet du kan tenke på. Selv om du kan få mye ut av Reddit bare ved å bla gjennom, kan du etter litt tid bestemme at det er på tide å opprette en konto og faktisk bli involvert. Før du begynner å legge ut, er det imidlertid en god idé å gå gjennom noen grunnleggende regler for Reddit-etikette for nettstedet - ofte kalt “Reddiquette.” La oss sn

Annonse

Reddit er et av internettets premieresteder for de siste nyhetene, memene og alt annet du kan tenke på. Selv om du kan få mye ut av Reddit bare ved å bla gjennom, kan du etter litt tid bestemme at det er på tide å opprette en konto og faktisk bli involvert.

Før du begynner å legge ut, er det imidlertid en god idé å gå gjennom noen grunnleggende regler for Reddit-etikette for nettstedet - ofte kalt “Reddiquette.” La oss snakke om noen av tingene som ikke skal gjøres på Reddit. Unngå dem, så er du på vei til en mer behagelig opplevelse.

1. Ikke hopp inn med en gang

Hvis du ikke har bladd mye rundt Reddit, anbefaler vi ikke at du begynner å sende inn innhold med en gang. Du bør først ta en titt rundt på nettstedet for å få en følelse av hvordan det fungerer, sjekke reglene for favoritt-subredditene dine, og se hva slags Reddit-innlegg som treffer på forsiden. Slik treffer du Toppsiden av Reddit På toppen av Reddit har jeg bestemt meg for å grave dypt ned i det Charles Chu hadde oppdaget, og lette etter innsikt i hva som skal til for å lage et populært Reddit-innlegg som leserne ikke kan la være å engasjere seg i. Les mer .

Etter litt tid å ha sett deg rundt, lest resten av disse tipsene og fått tak i Reddits FAQ, bør du være bedre rustet til å begynne å legge ut.

2. Ikke ba om upvotes

Reddit-Stem-Up-If

For å bestemme hvilke innlegg som er best, tillater Reddit brukere å upvote eller downvote innhold. Det er klart, innleggene med de beste resultatene stiger til topps. Dette må imidlertid skje organisk.

Det er ikke tillatt å starte innlegget med “Oppgrader dette hvis…” eller ta med setninger som “Kan vi få dette til forsiden?”. Som advarselen sier når du oppretter et nytt innlegg, er dette et "brudd på intergalaktisk lov." Hvis du gjør det, vil det sannsynligvis føre til at en moderator fjerner innlegget ditt.

Send i stedet innhold som er interessant på egen hånd med en smart tittel, og upvotes kommer naturlig. Og hvis de ikke gjør det, så har dine kollegaer Redditors ansett at innholdet ditt ikke var godt nok.

3. Ikke legg inn innhold på nytt

aldri la dette dø av bilder

Et vanlig problem på Reddit er omlegging - deling av innhold som ikke er nytt. Noen ganger gjør folk dette for å signalisere økt innhold. Tross alt er ikke alle online på samme tid, så du kan gå glipp av et av de høyest rangerte Reddit-innleggene De 10 høyest rangerte Reddit-postene gjennom tidene De 10 høyest rangerte Reddit-postene gjennom tidene i lys av Reddits nylige samfunnsopprør, disse tidenes høyest rangerte innlegg gir oss innsikt i hva samfunnet som helhet faktisk verner om. Les mer . Denne typen ompostering er til tider akseptabel, men det er en annen, verre type.

Mange reposter involverer at folk bare stjeler andres bilde eller video og later som det er deres eget. De venter noen måneder etter at et innlegg blir viralt, og deler det igjen (noen ganger med nøyaktig samme tittel). Ofte mottar disse mange upvoter igjen, men du vil se folk som roper ut omposten i kommentarene. Ovennevnte er et eksempel.

Ikke bry deg med omposter. Det er bedre å dele nytt innhold enn å prøve å gjenta suksesser fra tidligere tider.

4. Ikke legg ut verdiløse kommentarer

Reddit-dårlig Kommentarer

Reddit-kommentarer er stedet å dykke dypere i den koblede artikkelen, lage vitser om bildet eller gå helt utenfor temaet i en lang tråd. Alle disse er fine, men du bør unngå kommentarer av lav kvalitet.

Å legge igjen kommentarer som “dette”, “lol” eller “Kom hit for å si dette” er slitne og slett ikke nyttige. Du kan vise avtalen din med en kommentar ved å oppstemme den; legg bare igjen en kommentar hvis du har noe verdt å si.

5. Ikke nedvurder innhold som du er uenig med

Det er fornuftig at du bør legge opp innhold du synes er solid. Men downvote-knappen blir ofte misforstått. Den er ikke ment som en “Jeg er uenig” -knapp. Snarere bør du bare downvote innhold som er av dårlig kvalitet, uten tema, eller ellers ikke burde være på Reddit.

Så hvis du klikker på en kobling, og den går til et nettsøppel, kan du downvote det. Hvis et innlegg ikke følger reglene i subreddit, kan du downvote det. Men ikke bare gå ned fordi du ikke er enig i artikkelen eller innholdet som deles.

6. Ikke selvfremmende

ITAP av broren min som fisket i tåken i løpet av den gyldne timen. fra itookapicture

For det meste forakter Reddit egenreklame. Siden det er designet som et sted hvor du kan dele kult innhold på nettet du har funnet, blir det ryddig å sette inn ditt eget innhold. Dermed bør du unngå å sende lenker til din egen webside eller YouTube-kanal, eller fremme en sak. Hvordan fremme din sak på sosiale medier Hvordan promotere din sak på sosiale medier I en online verden full av mennesker som kjemper om oppmerksomhet, kan det være vanskelig for å få din sak til å skille seg ut - men disse syv triksene skal hjelpe kampanjen din til å skjære gjennom mengden! Les mer du personlig er involvert i.

Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan dele noe av deg selv på Reddit. Du finner flere subreddits dedikert til å dele det kunstneriske arbeidet ditt, for eksempel / r / ITookAPicture og / r / MusicCritique. Men generelt, ikke legg inn bare for å få klikk til ditt eget innhold.

7. Ikke del noens personlige informasjon

Gottem fra oldpeoplefacebook

Reddit er åpent for nesten alt innhold, men det er aldri OK å dele andres personlige informasjon (doxing) Hvordan Doxing fortsetter å være en trussel mot online-personvern Hvordan Doxing fortsetter å være en trussel mot online-personvern Når man ser bort fra online-personvern kan det føre til dine personlige detaljer blir delt på nettet. Dette er kjent som "doxing" og kan være en ekstremt smertefull opplevelse. Hvordan kan du slutte å gjøre doxing fra å skje med deg? Les mer, eller legg inn lenker til slik info. Hvis du legger ut et skjermbilde av sosiale medier, kan du uskarpe folks navn og profilbilder. Unngå å lenke til noens Instagram-side hvis du gjenkjenner dem på et bilde på Reddit.

Intensjonene dine kan være uskyldige (eller tilfeldige), men du vet aldri hvem som kan ende opp med å finne det innlegget og trakassere personen.

8. Ikke vær en dust

Det er fristende å snakke frekt om Reddit, spesielt med nivået på anonymitet som er involvert. Det er imidlertid lurt å huske at det er en person bak hvert brukernavn du samhandler med.

Selv om du ikke trenger å være enig med alle, bør du prøve å unngå å være ondskapsfull, altfor kritisk eller lignende negativ. Ingenting på Reddit er verdt å ødelegge noens dag over. Og hvis du synes nettstedet er giftig generelt, kan du sjekke de snilleste Reddit-fellesskapene The Kindest Communities on Reddit The Kindest Communities on Reddit Det er mange virkelig gode mennesker på Reddit - her kan du finne dem. Les mer for noe som er litt mer positivt.

Reddit etikette forklart

I denne artikkelen har vi sett på hva du må unngå å gjøre på Reddit for å forbedre opplevelsen din og den generelle kvaliteten på nettstedet. Tross alt er Reddit ingenting uten at brukerne kommenterer og sender inn innhold, så hvordan du oppfører deg på nettstedet betyr mye. De fleste Reddit-brukere på lang tid bør allerede kjenne disse reglene, men det er alltid godt å ha en oppdatering.

Nå som vi har fått den seriøse virksomheten ut av veien, for litt moro, sjekk ut disse forferdelige Reddit-innleggene du ikke vil tro ble populære 15 Forferdelig Reddit-innlegg Du vil ikke tro var populære 15 Forferdelig Reddit-innlegg du ikke vil Believe Were Popular Reddit er hjem til alle slags fantastisk innhold. Men det er også fullt av folk som ønsker å utnytte gjennomsnittsbrukeren for litt rask karma. Her er 15 forferdelige innlegg som på en eller annen måte steg høyt til ... Les mer.

Bildekreditt: billiondigital / Depositphotos

Utforsk mer om: Online Community, Reddit.