Ser du etter et rimelig IP-kamera som fungerer som sikkerhetskamera og babymonitor, komplett med brukbar programvare for øyeblikkelig kontroll?  I så fall er Nooie Cam 360 ideell for dine formål.

Er Nooie Cam 360 den rimelige IP-cam du leter etter?

Annonse Vår dom av Nooie Cam 360 IP-sikkerhetskamera og babymonitor : Ser du etter et rimelig IP-kamera som fungerer som sikkerhetskamera og babymonitor, komplett med brukbar programvare for øyeblikkelig kontroll? I så fall er Nooie Cam 360 ideell for dine formål.8 10 IP-sikkerhetskameraer som dobler seg som kjæledyrkameraer og babykameraer er ikke noe nytt. Så

Annonse Vår dom av Nooie Cam 360 IP-sikkerhetskamera og babymonitor :
Ser du etter et rimelig IP-kamera som fungerer som sikkerhetskamera og babymonitor, komplett med brukbar programvare for øyeblikkelig kontroll? I så fall er Nooie Cam 360 ideell for dine formål.8 10

IP-sikkerhetskameraer som dobler seg som kjæledyrkameraer og babykameraer er ikke noe nytt. Så hvorfor skal du ta hensyn til Nooie Cam 360?

Vel, navnet, 360, indikerer akkurat hva kameraet kan gjøre: roter og snurr 360 grader, og dekker hver tomme av det valgte observasjonsområdet. Men er det nok? IP-kameraer med trådløs funksjonalitet er ofte vanskelig å synkronisere. De er også vanskelige å plassere og installere, mens det å se fôret kan være frustrerende.

Men lider Nooie Cam 360 av disse problemene?

Hva er i boksen? Unboxing Nooie

Den rimelige Nooie-kammen sendes i en smartboks. Selv om sikker emballasje ikke er et tegn på maskinvarekvalitet, er det alltid et lovende syn. Brunt kort og en slående logo med preget bokstaver i gull indikerer hva som er inni. Selve boksen er delt inn i tre seksjoner:

  1. Øvre: lagring av hurtigstartguiden
  2. Midt: der kammen er funnet
  3. Nederst: skruer, kabler, monteringsplate

Kameraet i seg selv er en slett enhet, uten tvil designet for å blande seg inn og unngå å trekke oppmerksomhet. En liten LED er den eneste indikatoren på at den er slått på.

Nooie Cam 360 skip med en smartboks

Når du fjerner boksen fra Nooie Cam 360, merker du et par intelligente designvalg. Først bruker strømkabelen en mikro-USB-kontakt, som er montert i en knebbersylinder av plast. Dette samsvarer med fargen på kameraet, og plasseres i hullet i lignende størrelse på baksiden av enheten. Veldig ryddig.

Det er også et skjult microSD-kortspor, som du finner ved å rotere kameralinsen oppover rundt 30 grader. På grunn av fargeskjemaet til kammen (beige og hvit for hoveddelen, svart for kameramodulen), er det en god idé å bruke et svart microSD-kort. Mange kort er farget rødt eller hvitt, men disse kan være oppdaget.

Nooie Cam 360-funksjoner

Hva kan du forvente av Nooie Cam 360?

Som nevnt er det 360-graders kamera, selv om det faktisk er et 355-graders kamera. Den kan også dekke 94 grader vertikalt, og linsen har et 101-graders synsfelt. Kort sagt, det er lite sannsynlig at du går glipp av noe.

Den registrerer og strømmer også opptak i high definition og IR-nattsyn. Dette er mulig takket være en sensor av høy kvalitet og 1080p HD-kameralinser. To infrarøde lysdioder på 940nm hjelper nattsynet, som fungerer opp til 10 meter under beksvart forhold. Du kan også deaktivere statuslyset.

En sterk grunn til å velge Nooie Cam 360 fremfor andre enheter er automatisk bevegelsessporing. Dette gjør at kameraet kan følge handlingen rundt i rommet, enten det er en inntrenger, eller et barn i barnehagen.

I mellomtiden gir Nooie en mobilapp for bruk med kameraet. Det er tilsynelatende ingen måte å få tilgang til strømmen fra en PC. Imidlertid kan Android- og iOS-brukere dra nytte av appen og direkte kontroll over kameraet. Pan- og vippekontroller lar deg observere rommet i HD-video.

Bevegelse og lyddeteksjon er også innebygd, slik at appen kan sende sanntidsvarsler til telefonen din. Vær oppmerksom på at bevegelsesdeteksjon kan deaktiveres hvis du foretrekker det.

Til stede er også toveis lyd, som lar deg snakke med hvem som blir observert av kammen. Du trenger mobilappen for at dette skal fungere, som krever tillatelser for å få tilgang til enhetens mikrofon. Nooie har ansatt anti-noise tech for å tilby den beste lydkvaliteten for dette.

Kontinuerlig innspilling er tilgjengelig, enten via microSD-kort eller den syv dager lange AWS-skylagring. Vi skal se på hvilket alternativ som er best nedenfor.

Koble Nooie Cam 360 til ditt Wi-Fi-nettverk

For å begynne å bruke Nooie Cam 360, må du først koble den til det trådløse nettverket. Dette gjøres via mobilappen, som du kan hente fra iOS- og Android-appbutikkene.

Når kameraet er koblet til strømnettet, vil det slå seg på, og den røde lysdioden blinker. Synkronisering til det trådløse nettverket administreres via appen, ved å banke på + Kamera, velge modell og legge inn Wi-Fi-legitimasjon.

Lysdioden indikerer nettverkstilkobling

Det vil ta noen få øyeblikk å synkronisere kameraet til mobilappen og sette det opp på nettverket. Det kan også være mulighet for å installere og vente fastvareoppdateringer. Vi utelot dette i første omgang, og som så ut til å forholde seg til et problem med kameraets mikrofon. Mens vi først ikke klarte å fungere, var mikrofonen i bruk etter at vi installerte oppdateringen.

Mens Nooie Cam 360 kan sees via en mobil enhet, er den ikke begrenset til maskinvaren din. Visst er de nødvendige IP-cam-personvernet og sikkerhetsfunksjonene til stede, men det betyr ikke at du ikke kan dele feeden.

Nooie-appinnstillingsskjermbildet har et kameradelingsalternativ, som lar deg dele strømmen. Merk at mottakeren må ha Nooie-appen installert og en konto satt opp.

Det er en funksjon som best brukes av partnere, kanskje for å observere et kjæledyr eller et barn mens den andre fyller oppvaskmaskinen.

Plasserings- og monteringsalternativer for Nooie Cam 360

Hvordan du monterer Nooie Cam 360 vil avhenge av hvordan du bruker den. Enheten er ikke designet for ekstern bruk og skal ikke monteres noe sted den kan påvirkes av fuktighet.

Kameraet har en solid base som støtter den ikke helt 360-graders rotasjonen. Det er sklisikker, selv om dette betyr at det er mer som å velte hvis det blir banket. Sikker posisjonering oppnås ved å plassere kameraet på en hylle, eller på en annen vanskelig tilgjengelig overflate. Du kan også montere enheten i tak, takket være den medfølgende monteringsplaten, skruene og plugger.

Dette kommer med et hendig klips bak for å lede strømledningen gjennom. I de fleste tilfeller trenger du noen ekstra klips for å lede kabelen til bestemmelsesstedet.

Se Nooie Cam 360-strømmen på mobilen

For å se strømmen fra Nooie Cam 360, må du installere mobilappen. Android- og iOS-brukere støttes her, og appen er overraskende enkel å bruke. Det er faktisk et av de beste vi har sett av denne typen.

Noen IP-kameraer leveres med maskinvare av god kvalitet, men blir sviktet av programvaren. Dette kan være enhetens firmware, eller mobilappen. I dette tilfellet ser både firmware og mobilapp ut til å være perfekt. Kameraet mottar jevnlige oppdateringer (det ble oppdatert to ganger under testing) mens appen tilbyr full kontroll over enheten. Andre Nooie-kameraer kan også administreres ved hjelp av appen.

Når du drar en finger over skjermen, kan du rotere kameraet, vippe opp og ned og generelt se på området. Fjern menyer lar deg skifte innstillinger. Hvis du for eksempel monterer enheten i taket, vil den være opp ned. Appen har muligheten til å rotere bildet 180 grader for å lette dette.

Appen vil også varsle deg om bevegelse og lyddeteksjon. Dette gir deg en gang-trykk på bildene, slik at du enkelt kan sjekke hva som utspiller seg før kameraet.

Lagrer opptak på Nooie Cam 360 eller skyen

To alternativer for oppbevaring av bilder er tilgjengelige. Som standard er kammen på en kort sløyfe, og levende opptak kan vises eksternt. For lagring kan du:

  1. Sett inn et microSD-kort
  2. Abonner på skylagring

Hver har fordeler og ulemper. Selv om microSD-alternativet for eksempel er billigere, trenger du et topprangerte kort og høy kapasitet. Ellers beholder den ikke for mye opptak.

Nooie Cam 360-opptak kan lagres på SD-kort

På den annen side gir det betalte alternativet deg like mye tilgang til opptakene du trenger. Dette koster $ 5 i måneden for syv-dagers skylagring.

Hva er den beste bruken til Nooie Cam 360?

Med en sikkerhetskam av denne typen har du flere alternativer for bruk.

For eksempel kan den plasseres i et hvilket som helst rom i huset, og observere dører, vinduer, korridorer og andre transittpunkter. Den infrarøde funksjonen betyr at den kan brukes i mørket, og bevegelsesdeteksjon gir øyeblikkelig varsler. Med sine relativt lave kostnader, kan du installere flere enheter - appen kan håndtere mer enn en Nooie Cam 360.

Er Nooie Cam 360 den rimelige IP-cam du leter etter? muo hardware anmeldelser nooie back

På den annen side kan du ganske enkelt bruke kameraet for å følge med på den lille. Den er liten nok til å plassere hvor som helst, mens hun eller han spiller eller sover. En babymonitor er selvfølgelig ikke en erstatning for faktisk foreldreskap, så bruk dette sammen med regelmessige kontroller.

For testing testet jeg Nooie Cam 360 hovedsakelig for å holde et øye med foreldrene mine mens de ferierte. Med det trådløse internett igjen og kjørte, ga det meg et øyeblikk av et glimt av eiendommens viktigste mottaksrom. Dette betydde at jeg kunne unngå å slippe med to ganger daglig, og spare tid mens jeg holder et våkent øye.

Nooie Cam 360: En brukervennlig babymonitor og sikkerhetskamera

Uvanlig for et IP-kamera, strenger Nooie Cam 360 de to bruksområdene til sikkerhetskam og babymonitor perfekt. Enkel å sette opp, og med en kompetent, enkel mobilapp er Nooie Cam 360 alt du kan ønske deg fra en innendørs IP-kamera.

Hvis Wi-Fi-en din er sterk nok på det stedet kameraet er plassert, skal det være lydhør og pålitelig. Bortsett fra dette er det eneste virkelige problemet den begrensede lengden på strømkabelen og uegnet for utendørs bruk.

Annet enn det er dette et flott alternativ, og betydelig billigere enn de fleste HD-babykameraer på markedet.

Delta i konkurransen!

Nooie Cam 360 Giveaway

Utforsk mer om: Hjemmesikkerhet, MakeUseOf Giveaway, sikkerhetskamera.