Trenger du å returnere en hørbar bok?  Enten du kjøpte den ved en feiltakelse eller bare ikke liker den, slik kan du returnere en bok på Audible.

Hvordan returnere en hørbar bok

Annonse Har du kjøpt en hørbar bok du ikke liker og ønsker å returnere den? Ikke noe problem. Det er overraskende enkelt å returnere en hørbar bok og få full refusjon. Enten du kjøpte feil bok ved en feiltakelse, ikke liker den etter første kapittel, eller bare ikke kan komme inn i historien, vil vi forklare hvordan du kan returnere bøker på Audible. Audible&#

Annonse

Har du kjøpt en hørbar bok du ikke liker og ønsker å returnere den? Ikke noe problem. Det er overraskende enkelt å returnere en hørbar bok og få full refusjon.

Enten du kjøpte feil bok ved en feiltakelse, ikke liker den etter første kapittel, eller bare ikke kan komme inn i historien, vil vi forklare hvordan du kan returnere bøker på Audible.

Audible's Returrett

Å returnere lydbøker er en av de beste Hørbare insider-tips. 9 Audible Insider-tips for å få mest mulig ut av det. 9 Audible Insider-tips for å få mest mulig ut av det. Hvis du er en fan av lydbøker, er Audible tøff å slå. Men like god som Audible er det, hvis du ikke drar nytte av disse tipsene og triksene, kan det hende at du ikke får pengene dine verdt ... Les mer alle burde være klar over. Men før du starter returprosessen, er det lurt å gjennomgå kravene for å returnere en bok på Audible.

Først må du være et hørbart medlem for å returnere bøker. Hvis du bruker tjenesten, vil du sannsynligvis være medlem. Standardplanen koster 15 dollar per måned og inkluderer en kreditt for en bok du velger hver 30. dag. Selv om du kan kjøpe fra Audible uten medlemskap, er det dyrere å gjøre det.

Audible krever også at du returnerer bøker innen 365 dager etter at du har kjøpt dem. Dette gir deg god tid, men du kan fremdeles ikke returnere en bok du kjøpte for tre år siden og glemte den.

Du bør også vite at du vil motta refusjon på samme måte som du kjøpte boken. Hvis du brukte en månedlig kreditt for å kjøpe boken din, får du kreditten tilbake. Mens du betalte for boken, vil du få refusjon for kostnadene.

Jeg applauderer Audibles returrett

Hvis du ikke liker boka, kan du returnere den innen et års tid

Det gjør det så enkelt å starte bøker og bytte til en annen hvis du ikke er interessert

Dette er slik det skal være

- Podcast Notes (@podcastnotes) 23. september 2018

Til slutt, sørg for å spille rettferdig med dette systemet. Den er designet slik at du ikke angrer noen gang på å prøve en ny lydbok, men du bør ikke bruke den til å spille systemet. Audible kan suspendere kontoen din hvis du returnerer bøker for ofte.

Hvordan returnere en bok om hørbar

Hvis du vil returnere en hørbar bok, må du gå til skrivebordet eller mobilsiden. Det er ikke noe alternativ å gjøre det i appen.

Besøk Audible-hjemmesiden og klikk Logg på øverst til høyre. Logg deg deretter på med Amazon / Audible-legitimasjonen.

Neste, mus over Hei, [Navn]! nær toppen av siden og klikk på Kontodetaljer . Klikk på alternativet Innkjøpshistorikk på venstre side av siden.

Innstillinger for hørbar konto

Som standard viser dette alle ordrene dine i løpet av de siste 365 dagene (som er de som er kvalifisert for retur). For hver bok vil du se datoen du kjøpte den, og kan klikke på Bestill detaljer for mer.

I alternativkolonnen vil du se en returtittel- knapp for alle bokene som er kvalifisert for retur. Klikk på dette, og Audible vil spørre deg hvorfor du returnerer det. Disse inkluderer grunner som Ikke likte fortelleren, kjøpte den ved en feiltakelse og lignende.

Audible Return Audiobook

Når du har valgt en grunn, klikker du på Return Tittel igjen for å bekrefte at du vil returnere den. Det er alt som trengs; Audible vil begynne å behandle returen.

Hvis du kjøpte boken med en kreditt, vil du umiddelbart ha den kreditten tilbake til bruk i en annen bok. Ved kjøp med kort eller annen metode vil du motta refusjon etter flere dager.

Kan du ikke returnere en hørbar bok?

Hvis du ser Ikke kvalifisert for retur ved siden av boken din, kan du dessverre ikke gjøre dette. Det mest sannsynlige tilfellet er at det har gått mer enn 365 dager siden du kjøpte boken. Audible bemerker imidlertid at "Bare et visst antall titler kan returneres ved hjelp av online-verktøyet."

Dermed kan selskapet ha begrenset returrettene dine. Hjelpsiden sier at det er villig til å chatte med deg for å hjelpe deg med å finne bøker du vil like, men du kan også kontakte Audible for å behandle returen i noen tilfeller. Klikk hvorfor? tekst ved siden av Ikke kvalifisert for retur, og klikk deretter på Kontakt oss- lenken i det resulterende vinduet for å få tilgang til støttesiden.

Hørbar Kan ikke returnere

I mellomtiden, hvis du har fått nok av tjenesten, kan du følge guiden vår som beskriver hvordan du kansellerer hørbar Hvordan avbryte hørbar i 6 enkle trinn Hvordan avbryte hørbar på 6 enkle trinn Hørbar kan ikke være verdt det for deg akkurat nå. La oss se hvordan du kansellerer et Audible-abonnement i noen få enkle trinn. Les mer .

Hørbare avkastninger er enkelt

Lydbøker er ikke billige, så det er viktig at du gleder deg over hver enkelt du velger å lese. Neste gang en bok ikke er det du trodde den ville være, eller du ikke tåler fortelleren, kan du returnere den. Audible har tusenvis av andre bøker å velge mellom, så sjansen er stor for at du vil elske den neste du velger.

Når vi snakker om det, har vi listet opp noen gode hørbare bøker som alle burde høre på 10 flotte lydbøker du bør lytte til under den hørbare prøveversjonen. 10 gode lydbøker du bør lytte til under den hørbare prøveversjonen. Hvis du fremdeles ikke er sikker på om lydbøkene stemmer for du, kan du registrere deg for en 30-dagers Audible-prøveperiode og få to gratis lydbøker. Her er våre 10 anbefalinger. Les mer . Og hvis du oppdager at de ikke er etter din smak, vet du i det minste hvordan du kan returnere dem!

Bildekreditt: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Utforsk mer om: Amazon, Audible, Audiobooks.