Det er mulig å endre Netflix-regionen for å se Netflix internasjonalt eller når du er i et annet land.  Vi viser deg hvordan.

Slik ser du alt på Netflix i alle land internasjonalt

Annonse For alle som liker filmer og TV-serier, er Netflix et must. Video streaming-giganten er tilgjengelig i 190 land. Dessverre er ikke Netflix-biblioteket det samme overalt. Men det er noen få triks for å få tilgang til andre biblioteker, for eksempel se Netflix USA når du er i Storbritannia. Du

Annonse

For alle som liker filmer og TV-serier, er Netflix et must. Video streaming-giganten er tilgjengelig i 190 land. Dessverre er ikke Netflix-biblioteket det samme overalt. Men det er noen få triks for å få tilgang til andre biblioteker, for eksempel se Netflix USA når du er i Storbritannia.

Du kan bli overrasket over å finne at Netflix har forskjellige filmer og TV-serier tilgjengelig for streaming i forskjellige land. I denne artikkelen undersøker vi hvorfor Netflix-innhold skiller seg fra land til land, og hvordan du kan se alt på Netflix uansett hvor du bor.

Hvorfor skiller Netflix-biblioteket seg internasjonalt?

I følge Netflix administrerende direktør Reed Hastings, skiller Netflix bibliotek eller katalog seg ut i hvert land på grunn av territoriell lisensiering. Slik fungerer det.

Produsentene av en hvilken som helst film eller TV-serie ønsker å maksimere fortjenesten fra produktet. Så de lisenser opprettelsen til forskjellige innholdsdistributører i forskjellige deler av verden. Naturligvis vinner høyestbydende rettighetene. For et eksempel, la oss snakke om Star Wars, en av de beste geekfilmene gjennom tidene 42 av de beste geekfilmene gjennom tidene: Hvor mange har du sett? 42 av tidenes beste nerdefilmer: Hvor mange har du sett? Geeks er mennesker også. Jeg er en, du er sannsynligvis en, og vi er en voksende hær som ikke lenger kan ignoreres. Ikke engang av Hollywood. Nerdefilmer FTW! Les mer .

Som distributør (ja, streaming av innhold teller som "distribusjon"), må Netflix bestemme om nok folk i USA, Storbritannia, India og andre regioner vil se på Star Wars for å få utgiftene til å kjøpe rettighetene.

Hvis Netflix forskning viser interesse for Star Wars i USA, men ikke i India, vil den kjøpe Star Wars territorielle lisenser for USA, men ikke for India. Så amerikanske Netflix-brukere vil kunne se Star Wars, men indiske Netflix-brukere vil ikke.

Hvis Netflixs forskning viser interesse for Star Wars i både USA og India, vil den da by på territoriell lisens for begge regioner. Noen andre distributører kan imidlertid tilby en høyere pris for den indiske territorielle lisensen, eller kanskje allerede har lisensen. Så, nok en gang, vil amerikanske Netflix-brukere kunne se Star Wars, men indiske brukere vil ikke.

Kort fortalt bestemmer publikumsinteresse og territoriell lisensiering hvorfor Netflix-biblioteket varierer avhengig av region til region.

Netflix prøver hardt for å sikre internasjonal tilgjengelighet av alt innholdet på Netflix slik at geografiske restriksjoner forsvinner. Men det vil ta litt tid. Så i hvert fall for nå vil forskjellige land ha tilgang til forskjellige Netflix-biblioteker.

Hvordan se Netflix fra et annet land

par i sofaen og ser på Netflix

Den gode nyheten er at det faktisk er ganske enkelt å se Netflix-biblioteket fra et annet land. Vår ultimate guide til Netflix The Ultimate Netflix-guide: Alt du noen gang har ønsket å vite om Netflix The Ultimate Netflix-guide: Alt du noen gang ønsket å vite om Netflix Denne guiden tilbyr alt du trenger å vite om å bruke Netflix. Enten du er en ny abonnent eller en etablert fan av den beste strømmetjenesten der ute. Les mer notater om at du kan få tilgang til ethvert lands bibliotek ved å bruke virtuelle private nettverk (VPN-er). Det er også en annen teknologi som heter DNS-tunneling eller Smart DNS. Begge ruter tjener samme sluttmål: De får Netflix til å tro at enheten din er i et annet område enn det du faktisk er i.

Disse metodene har imidlertid noen begrensninger. For eksempel vil du ikke kunne bruke Chromecast til å videresende Netflix fra telefonen til TV-en. Hastigheten til buffering og streaming kan også bli påvirket negativt av disse metodene. På baksiden vil du imidlertid ha et større videobibliotek enn noen gang før.

Se guiden vår for å fjerne blokkering av direktesendt TV mens du er på reise. Hvordan fjerne blokkering av direktesendt TV når du er i utlandet Hvordan fjerne blokkering av direktesendt TV når du er i utlandet Mens vi alle kan forstå hvorfor TV-kanaler er blokkert i utlandet, er det fremdeles frustrerende. Heldigvis er det enkelt å fjerne blokkering av strømmetjenester ... Les mer for flere alternativer.

Endre landet ved å bruke Netflix med en VPN

ExpressVPN-oppsett for å se Netflix

Vi har tidligere tatt saken for bruk av VPN-er i stedet for proxy-DNS. Men det største poenget til fordel for VPN-er er hvor enkelt det er å komme i gang.

Netflix er tilgjengelig på alle plattformer, noe som gir deg litt frihet i å velge en anerkjent VPN som fungerer for deg. (Netflix er årvåken om VPN-bruk og blokkerer de fleste gratis VPN-er, men mange betalte VPN-tjenester fungerer fortsatt.) Prosessen er den samme for dem alle:

  1. Installer og slå på VPN-en.
  2. I VPN velger du landet du vil bla gjennom Netflix-biblioteket.
  3. Åpne Netflix-appen eller gå til Netflix-nettstedet.
  4. Nyt det landets Netflix-katalog.

Ikke alle betalte VPN-er er like. For best mulig sjanse for suksess, anbefaler vi å bruke ExpressVPN (bruk denne lenken for å få opptil 49% avslag).

Ser Netflix fra et annet land med smart DNS

Med ting som YouTube er det bedre å bruke smarte DNS-tjenester for å se regionblokkerte videoer. Men Netflix har gjort det vanskeligere enn noen gang å bruke Smart DNS for å få tilgang til et annet lands katalog.

Fordelen med å bruke denne teknologien er at i motsetning til VPN, ruter ikke Smart DNS data gjennom en formidlingsserver mellom deg og Netflix, så det er raskere. Dette er spesielt tydelig med strømmer av høy kvalitet som 4K-videoer.

Men i motsetning til VPN-er, er alternativene dine sterkt begrenset hvis du vil bruke en Smart DNS for Netflix. Den eneste som fremdeles fungerer er Smart DNS Proxy, og som også støtter hovedsakelig de amerikanske og kanadiske Netflix-katalogene.

Akkurat nå, med mindre du har noen spesifikke andre grunner bortsett fra Netflix til å betale for Smart DNS Proxy, anbefaler vi å betale for en god VPN i stedet.

Hvordan finne det som er tilgjengelig i Netflix-regioner

uNoGS er en universell søkemotor for Netflix-kataloger i alle land

Så nå vet du hvordan du ser Netflix fra andre land, men det gir fortsatt ett problem. Hvordan søker du etter en film for å vite hvilket lands Netflix du kan streame den på? Det er der uNoGS kommer inn.

Denne webappen søker på Netflix-biblioteker over hele verden. Ett raskt søk og tjenesten vil fortelle deg hvilket lands bibliotek du trenger for å endre VPN eller DNS til.

Du kan filtrere søkeresultatene etter IMDb-vurdering, året filmen ble utgitt i, sjangeren og andre kategorier. Og selvfølgelig kan du velge hvilke av de 28 landene du ønsker å søke i.

Besøk: uNoGS

Hvilke VPN-er jobber med Netflix?

Netflix sprekker rutinemessig på VPN-er, noe som gjør det vanskelig å omgå regional lisensiering. Så selv om metodene som er oppført over fungerer akkurat nå, kan vi ikke garantere at de vil fungere for alltid. Vi sjekker imidlertid regelmessig hvilke metoder som fremdeles fungerer, så det er verdt å bokmerke denne artikkelen.

Totalt sett er Express VPN og Private VPN blant våre favorittalternativer. Den første fungerer alltid med Netflix US, som er en av de beste katalogene blant alle land. Og private VPN støtter flest land for Netflix-biblioteker. Du kan prøve en av dem med en gratis prøveversjon, eller sjekke vår oppdaterte liste for å finne hvilke VPN-er som fortsatt fungerer med Netflix Hvilke VPN-er som fremdeles jobber med Netflix? Hvilke VPN-er jobber fortsatt med Netflix? Netflix cracking ned på VPN-er, men det er noen få som fremdeles fungerer. Her er de beste VPN-ene å bruke med Netflix. Les mer .

Utforsk mer om: DNS, Mediastreaming, Netflix, VPN.