Tro det eller ei, leselig håndskrift er fortsatt viktig i dag.  Begynn å øve på håndskriftet ditt i dag!

Slik forbedrer du håndskriftet: 8 ressurser for bedre skikk

Annonse Det er mange ressurser, både online og offline, designet for å vise deg hvordan du kan skrive pent. Nedenfor finner du en liste over bare de beste av de beste. Håndskriftsøvelsene du lærer av disse ressursene, og håndarbeidspraksis 10 Unike måter å praktisere håndskrift når du hater det 10 Unike måter å praktisere håndskrift når du hater det Du trenger ikke å kjede deg med håndskriftpraksis. Her er ti tips

Annonse

Det er mange ressurser, både online og offline, designet for å vise deg hvordan du kan skrive pent. Nedenfor finner du en liste over bare de beste av de beste.

Håndskriftsøvelsene du lærer av disse ressursene, og håndarbeidspraksis 10 Unike måter å praktisere håndskrift når du hater det 10 Unike måter å praktisere håndskrift når du hater det Du trenger ikke å kjede deg med håndskriftpraksis. Her er ti tips og verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre håndskrift og håndverk ved å skrive vakre setninger. Les mer du får vil rette ut de uleselige skriblene dine på kort tid.

Håndskriftøvelser: Noen vanlige temaer

For å spare deg litt tid og gi litt ekstra retning, er det verdt å påpeke noen få vanlige øvelser som gjentatte ganger blir nevnt i kursene, leksjonene, appene og bøkene som følger.

Du bør alltid huske på disse, uansett hvilke av disse ressursene du prøver ut.

  1. Start med grunnleggende bevegelsesøvelser for å løsne.
  2. Øv håndskriftøvelsene dine hver dag.
  3. Sakte skriv ned.
  4. Lær av å skrive det du liker.

Det grunnleggende: kursiv skriving for voksne

Dette grunnleggende 29-delt YouTube-kurset om How To Writ In Cursive ( den første videoen er over ) er et grundig sted å starte. Du kan føle at du er tilbake på skolen, men du vil bli overrasket over hvor mange av de grunnleggende tingene som har glemt tankene dine.

Hver leksjon er ekstremt kort og kommer med et gratis arbeidsark (som du kan finne i hver videobeskrivelse) du kan skrive ut for å hjelpe deg med å trene.

Mellomliggende håndskriftøvelser

Når du har spikret det grunnleggende om kursiv (igjen), vil du sannsynligvis gjøre noen forbedringer i stilen din for å legge til litt mer personlighet eller profesjonalitet i håndskriftet ditt.

Denne 14 minutter lange videoen av den profesjonelle skiltforfatteren John Neal ser spesielt på hvordan man kan forbedre håndskrift for voksne. Det verdifulle innholdet begynner virkelig klokken 02:30, hvor du får vist hvordan du må være spesielt oppmerksom på rytmen, hastigheten og retningen på forfatterskapet ditt.

Penmanship Practice: Bli en proff

Deretter jobber du deg gjennom dette korte, 8-delte YouTube-kurset som er undervist av en håndskriftspesialist. Mye av informasjonen overlapper hverandre med den forrige videoen, men å høre to forskjellige beskrivelser av lignende håndskriftteknikker vil bare hjelpe.

Sørg for å trene jevnlig på håndskriftøvelsene du lærer i disse videoene for å hjelpe deg med å lage muskelminnet som er nødvendig for å virkelig få din nye ferdighetstokk.

Sprute ut

U

Hvis du har prøvd de ovennevnte kursene uten å se mye forbedring, kan det være på tide å bruke litt penger på noe mer omfattende.

Udemy har et høyt rangert 4-timers kurs med tittelen Improve your Handwriting - Improve Your Life . Jeg har ikke tatt dette kurset selv, men mange tidligere studenter siterer "umiddelbare forbedringer" etter å ha gått gjennom håndskriftklassene. Kurset er vanligvis priset til $ 75, men jeg har ofte sett heftige rabatter på opptil 85%, så det er verdt å holde øynene skrellet.

Målet med kurset er å veilede deg gjennom daglige, 10-minutters treningsøkter for å bygge muskelminnet ditt, noe som gir en positiv effekt på håndskriftet ditt. Du kan registrere deg på Udemy for en gratis forhåndsvisning av kurset.

Bøker for å forbedre håndskriftet ditt

Bøker for å forbedre håndskriftet ditt

Hvis du ser på å bruke en lærebok for å forbedre håndskriftet ditt, er det to bøker jeg vil anbefale.

Den første er Rosemary Sassoon's Improve Your Handwriting. Strukturen i denne boken oppfordrer voksne lesere til å eksperimentere med stiler for å finne den som fungerer for dem, inkludert venstrehendere.

Den andre er Barbara Getty's Writ Now: The Complete Program For Better Handwriting. Målet med denne boka er å hjelpe alle "å oppnå elegant, leselig håndskrift" ved å fokusere på å skrive i en bestemt kursiv stil.

Apper som hjelper deg å skrive pent

Selv om håndskrift nesten utelukkende er for penn og papir i disse dager, kan du bruke mobile enheter (helst nettbrett) for å hjelpe deg med å trene. Det er mulig å bruke disse appene på smarttelefonen, men du vil definitivt dra nytte av et større, flatere område å skrive på.

Cursive Practice (iOS)

Hvis du har en iPad, er Cursive Practice-appen en enkel måte for deg å øve på den kursive skrivingen din mens du er på farten. Håndskriftstimene tar deg gjennom store og små bokstaver, individuelle ord, kursive praksissetninger og tall. Du kan også endre bredden og stilen til "pennen".

Last ned: Cursive Practice for iOS (Gratis)

LazyDog kalligrafi (Android)

Et lignende alternativ for Android-enheter er LazyDog Calligraphy. Med denne appen kan du velge mellom en rekke forskjellige håndskriftstiler, og du får poeng for hver bokstav som viser hvordan du går fremover. Du har også tilgang til skrivbare arbeidsark, slik at du også kan øve på samme stil på papir.

Last ned: LazyDog Calligraphy for Android (gratis)

Husk at for best resultat, invester i en pennepenn du kan bruke med smarttelefonen, i stedet for å stole på fingeren. Hvorfor fingeren din aldri vil bytte ut en penn: tilbakeviser Satya Nadella Hvorfor fingeren din aldri vil bytte ut en penn: tilbakeviser Satya Nadella Satya Nadella, administrerende direktør i Microsoft, ble spurt av ABC News hva han forventer å være foreldet teknologi om ti år. Som sjef for teknologikuggernaut burde han vite det. Hans kjappe svar ... Les mer.

Gratis håndskriftsark

Når du har brukt litt tid på å studere hvordan du kan forbedre håndskriftet ditt, må du ha noen anstendige regneark som du kan øve på.

Arbeidsark for håndskrift

For det første bør du sjekke listen vår med gratis, utskrivbare håndskriftsark. 10 Utskriftsbare håndskriftsark for å øve på kursiv 10 Utskrivbare håndskriftsark for å praktisere kursiv Det beste nettstedet for å laste ned gratis håndskriftsark for å praktisere kursiv. Ikke la kunsten å håndtere dø ut! Les mer . Og hvis de ikke leverer, søker du på Google Bilder etter “håndskriftsark” (søker spesielt etter store bilder som er egnet for utskrift), bør du kunne finne alt du trenger.

Å skrive pent: Hvorfor skal du bry deg?

Enten du tror det eller ikke, å vite hvordan du skriver leselig, kursiv håndskrift er fremdeles viktig Hatehandskrift? Jeg også. Her er hvorfor vi bør lære det uansett. Haterhåndskrift? Jeg også. Her er hvorfor vi bør lære det uansett. Vi må gi unge mennesker sjansen til å elske håndskrift som kunst, i stedet for å få dem til å hate det som et ork. Les mer .

For barn fører god håndskrift til forbedrede karakterer. For voksne kan det å skrive ting for hånd fungere som terapi, og det kan også forbedre hukommelsen.

Ja, du kan få tilgang til noen av disse fordelene selv med dårlig håndskrift. Men hvis klippene dine forblir uleselige, mister du på en del av disse fordelene fordi du rett og slett ikke forstår hva du skrev ned i utgangspunktet. Dette betyr at du ikke vil kunne se tankene igjen i fremtiden.

Hvis du leter etter en enda mer pragmatisk grunn til å forbedre håndskriften, må du huske at den håndskrevne lappen aldri vil bli erstattet av e-post. Når det gjelder å bygge ditt nettverk eller klatre i karrierestigen, mener Jessica Cleiman:

"I denne tidsalderen, når vi dessverre får færre og færre brev i posten, vil en håndskrevet takkemelding, godt laget på god skrivesaker, få en kandidat [eller bekjent] til å skille seg ut fra andre som valgte å ikke ta det ekstra, personlige skrittet. ”

En håndskrevet lapp har en tendens til å ha mer verdi enn en rask e-post eller melding. Hvis du er i stand til å lage en slik lapp i anstendig, om ikke utmerket, håndskrift, kan du bruke dette som et verktøy for å skape dypere forhold og skille seg ut fra mengden.

Et liv med vakker håndskrift

Når du har brukt en god del tid på å trene leksjonene du lærer fra håndskriftressursene nevnt i denne artikkelen, vil det å skrive vakkert bli den nye normen for deg. Du kan endelig være stolt av håndskriftet ditt. Og du kan bruke den nye ferdigheten din i håndskrift for å begynne å arbeide for enda mer kreative ferdigheter. Hvordan håndskrift forbedrer dine kreative ferdigheter Hvordan håndskrift forbedrer dine kreative ferdigheter I dagens stadig teknologiske verden er håndskrift en ferdighet som mange mister - men hvorfor skal vi bekymre oss ? Vel, for en, fordi håndskrift kan knyttes til kreativitet. Les mer .

Utforsk mer om: Utdanningsteknologi, Hobbyer, .