Du holder deg sannsynligvis til gratisapper der det er mulig, men disse betalte iPhone-appene og spillene er verdt hver krone.

8 Utrolige iOS App Store iPhone-apper verdt prisen

Annonse De fleste ønsker ikke å betale for apper og foretrekker å gå gratis ruten. Tross alt, hvorfor betale for noe du kan få gratis? Men det er noen apper du seriøst bør vurdere å betale for. Vi har kartlagt iPhone App Store og kommet med følgende liste over betalte iOS-apper som er verdt hver krone. 1. Sky

Annonse

De fleste ønsker ikke å betale for apper og foretrekker å gå gratis ruten. Tross alt, hvorfor betale for noe du kan få gratis?

Men det er noen apper du seriøst bør vurdere å betale for. Vi har kartlagt iPhone App Store og kommet med følgende liste over betalte iOS-apper som er verdt hver krone.

1. Sky Guide

sky guide sky view

Lurer du på hva det sterke lyset på himmelen er? Bare spør Sky Guide.

Sky Guide er en fenomenal app for astronomer, nysgjerrige stjernekikkere og folk som bare vil sparke tilbake og se på nattehimmelen. Bare rett din iPhone mot himmelen, så begynner du å se mange stjerner, planeter og stjernebilder.

Disse tilsvarer nøyaktig hvor du peker på, takket være det innebygde kompasset. Nå vet du om det lyset er Jupiter eller stjernen TYC 6812-00306-1. Jepp, det er så presist.

Appen rommer også mytologiinspirert kunst for enhver konstellasjon, slik at du kan lære og huske dem på kort tid. Og for å gjøre opplevelsen enda bedre, er det beroligende kosmisk musikk i bakgrunnen.

Avrunding av opplevelsen er mange kule ekstrafunksjoner, som kraften til å reise tilbake i tid med stjernene og muligheten til å oppdage satellitter. Sky Guide er din inngangsport til himmelen, alt sammen i hånden din.

Last ned : Sky Guide ($ 2, 99, kjøp i app tilgjengelig)

2. Skog

Har du en avhengighet til å hele tiden sjekke telefonen din? Holder dette deg fra å holde deg produktiv?

I så fall vil Forest hjelpe deg. For en liten avgift vil denne søte og effektive appen hjelpe deg med å holde deg til det du skal gjøre. Det hjelper deg å fremme gode vaner og bryte dårlige.

Når du vil fokusere, er alt du trenger å stille inn en timer. Når den tidtakeren er i gang, vil en plante begynne å vokse på skjermen. Etter hvert som tiden går, vil planten sakte bli en frodig skog fylt med critters.

Men vær forsiktig: hvis du forlater appen, vil all fremgang din forsvinne, og skogen din blir hugget ned. Det er mye dyreliv som er borte! Jo lenger du holder deg på oppgaven, jo grønnere og vakrere blir skogen din.

Last ned : Forest ($ 1, 99, kjøp i appen tilgjengelig)

3. Apple Music

apple music abonnementsalternativer

Apple Music mottar jevnlig nye funksjoner for å forbedre tjenesten. Den tidssynkroniserte livetekstfunksjonen er flott for morsomme (eller helt pinlige) karaokeøkter. Appen ser også fantastisk ut med iOS 13s mørke modus.

Enda bedre, Apple Music kan skryte av flere sanger enn konkurrenter, og kommer inn på 45 millioner sanger kontra Spotifys 35 millioner. Du kan også importere ditt eget bibliotek med musikk via iTunes. Videre har Apple Music innfødt Siri-støtte, sømløse overganger mellom Apple-enheter og mye mer.

I et nøtteskall synes vi at Apple Music er den beste musikk-appen som er verdt å betale for hvis du eier en iPhone eller iPad. Ta en titt på Apple Music-funksjonene for å få mest mulig ut av det.

Last ned : Apple Music ($ 9.99 / måned abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

4. WaterMinder

Vann er så viktig for livet at det er en dedikert app for det.

WaterMinder gir deg et sunt inntaksmål å møte og minner deg om å drikke vann med jevne mellomrom. Dette er super nyttig, spesielt hvis du er dehydrert, trener mye eller ønsker å kaste noen kilo. Alt vannet du drikker blir lagt til i den daglige vannloggen.

Prosessen med å logge vannet ditt er ganske flytende. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en enkel knapp, eller du kan fortelle Siri å logge den for deg.

Når du oppfyller vannkravene dine, kan du dessuten tjene prestasjoner. Ikke bare i appen, men også i det virkelige liv. Bare vent til du låser opp den helt nye glødende huden din!

Last ned : WaterMinder ($ 4, 99)

5. Altos Odyssey

Endeløs surfing venter i Altos Odyssey, et spill uten grenser. I denne prisbelønte opplevelsen styrer du Alto og surfer på sanddestinasjoner mens du utfører lufttriks for å unngå hindringer.

Når du cruise gjennom ørkenen, forandrer været seg og solen går ned, noe som resulterer i fantastiske, pittoreske bakgrunner. Men det handler ikke alt om pen grafikk - å mestre Altos Odyssey har en læringskurve.

Det er virkelig en en-til-en-type opplevelse, med vakker musikk og avslappende landskap å starte opp. Og hvis du har en nylig iPad Pro, vil ProMotion-skjermen gjøre opplevelsen enda mer oppslukende og avslappende. Vi anbefaler Altos Odyssey til alle som liker spill.

Last ned : Alto's Odyssey ($ 4.99)

6. RoboKiller

Robocall- og spam-epidemien har endelig en kur: den heter RoboKiller. Med et RoboKiller-abonnement kan du få slutt på de uendelige spam-anropene du mottar. Du vil bli varslet om blokkerte spamanrop så snart de kommer inn.

Gjennom transportøren din analyserer RoboKiller samtaler og bestemmer nøyaktig om de er søppel eller ikke. Du kan dessuten spille inn en egendefinert melding (eller bruke en allerede innspilt) for å kaste bort den som ringer og få litt søt hevn.

Selv om Apple introduserte en innebygd metode for å stoppe spamoppringere i iOS 13, er den ikke så smart som RoboKiller, siden den blokkerer alle innringer som ikke er i kontaktene dine. Hvis du bruker det, kan du miste en viktig samtale fra en lege eller lignende enhet.

Last ned : RoboKiller (abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

7. Minecraft

For bare noen få dollar er dette tidløse spillet en stjeling. Hvis du på en eller annen måte ikke er i løypa når det gjelder Minecraft, her er en rask oversikt over hvordan det fungerer.

Minecraft er som et virtuelt LEGO-sett, bortsett fra at det har en uendelig mengde murstein. Det er et uendelig, blokkerende eventyr der du kan skape deg til ditt hjerte. Lag byer, romskip, slott - alt du kan tenke på. Men opprettelse er ikke den eneste komponenten i denne sandkassesafarien.

I overlevelsesmodus må du unngå zombier og andre makabre monstre i en enorm, åpen verden. Og med online support kan du delta sammen med vennene dine for fantastiske co-op-eskapader.

Minecraft er virkelig en perle (en diamant, hvis du vil). Det har gått sterkt med en lang levetid full av konstante kvalitets- og funksjonsoppdateringer.

Last ned : Minecraft ($ 6.99, kjøp i appen tilgjengelig)

8. Dark Sky Weather

Dark Sky Weather

Hva gjør Dark Sky bedre enn Apples vaniljevær-app? Det hele kommer til sin uhyggelige evne til å presist forutsi været.

Mens standardvær-appen forteller deg hvordan været ser ut for dagen, gir Dark Sky deg en prognose etter minutt. Den kan fortelle deg om det kommer til å begynne å regne om seks minutter, eller om himmelen vil holde seg klar i bare noen timer.

Det er som å ha en spåkone for været. Og hvis det ikke var nok, er Dark Sky-grensesnittet vakkert og inneholder fantastiske satellittanimasjoner. I det hele tatt er Dark Sky mye mer informativ og presis enn noen annen vær-app, og det er definitivt vel verdt prisen.

Last ned : Dark Sky Weather ($ 3, 99)

En liten pris for gode apper

Dette er noen høydepunkter blant de flotte iPhone-appene og spillene som er verdt å bruke pengene dine på. Vi tror at alle av dem gir god verdi for prisen, og vil tjene deg godt for bare noen få dollar.

Hvis du ikke kan betale for disse appene, kan du ta en titt på de beste gratis mobilspillene uten irriterende mikrotransaksjoner. De 10 beste gratis mobilspillene uten NO-annonser eller kjøp i appen De 10 beste gratis mobilspillene uten NO-annonser eller In- Appkjøp Her er vårt utvalg av de beste mobilspillene uten annonser eller kjøp i appen, som alle er tilgjengelige på Android og / eller iPhone. Les mer .

Utforsk mer om: Apple Music, iOS-apper, iPhone-spill, mobilspilling.