Sonys nyeste telefon er et ultrawide monster.  Å kjøre Android 9 og lansere i september, det er mye potensiale her.

Sony kunngjør Xperia 5: Your New Camera Overlord

Annonse Sonys Xperia 5 er den siste telefonen i Xperia-serien. Med tre kameraer, en 6, 1 tommer 21 × 9 OLED-skjerm og innebygd støtte for DualShock 4-kontrolleren. Vi klarte å bruke telefonen i en kort periode under Sonys lanseringsarrangement på IFA 2019. Xperia 5 ser ut til å bli et solid tillegg til Sonys flaggskipoppstilling. Tri

Annonse

Sonys Xperia 5 er den siste telefonen i Xperia-serien. Med tre kameraer, en 6, 1 tommer 21 × 9 OLED-skjerm og innebygd støtte for DualShock 4-kontrolleren. Vi klarte å bruke telefonen i en kort periode under Sonys lanseringsarrangement på IFA 2019.

Sony Xperia 5 holdt i hånden

Xperia 5 ser ut til å bli et solid tillegg til Sonys flaggskipoppstilling. Triple-linsene lar deg fange alle minner du liker, og med dedikerte linser på 16 mm, 26 mm og 52 mm kan du være sikker på at du alltid har det rette objektivet til riktig jobb, som hver fungerer på 12MP. Det frontvendte kameraet fungerer på 8MP, og autofokus for øyeoppdagelse hjelper deg med å gi skarpe bilder hver gang.

Sony Xperia 5 med landskapsspill

Det 6, 1-tommers displayet er en 21: 9 CinemaWide HDR OLED, slik at den kan håndtere alle medias behov. Det remaster SDR-innhold til HDR for å sikre at du har best mulig seeropplevelse. Den kjører med en oppløsning på 1080 x 2520 piksler.

Spesifikasjonene er:

  • 3140mAh batteri
  • 6 GB RAM
  • Android 9
  • Bluetooth 5.0
  • Måler 6, 22 x 2, 67 x 0, 32In (158 x 68 x 8, 2 mm)
  • Qualcomm Snapdragon 855 prosessor
  • Veier 164 g
  • USB Type-C, versjon 3.1

Xperia 5 har en fingeravtrykssensor på høyre side av telefonen, og støtter USB Power Delivery (PD) for hurtiglading. Den er vannavstøtende mot IP65 / 68, og skjermen bruker Corning Gorilla Glass 6, så den skal takle et tøft liv i lommen.

Sammenligning av Sony Xperia 1 og Sony Xperia 5

Med tre linser å jobbe med har Sony gått sammen med CineAlta for å produsere en ny filmapp-app kalt Cinema Pro. Dette gir deg full kontroll over utseendet og innstillingene til videoen din, og støtter 4K-opptak i hele 21: 9-størrelsesforholdet. Du kan ta bilder med en flat eller vanlig bildeprofil for redigering senere, eller med flere forskjellige utseende, avhengig av hvilken stil du er ute etter.

Vi hadde bare begrenset tid med Xperia 5, men det ser ut til å være en fantastisk telefon, og i stand til å produsere enestående videokvalitet. Det er planlagt å være tilgjengelig i Europa fra oktober, og tilgjengelig for forhåndsbestilling fra midten av september. Det er ikke noe ord om prisen, men vi kan spekulere i at den er i $ 600 prisklasse for å matche resten av Xperia flaggskip-modeller.

Utforsk mer om: IFA, Sony.