Ser du etter en omfattende VPN?  CyberGhost VPN tilbyr alle slags fordeler: anonym surfing, unblocked streaming og mer.

CyberGhost VPN-gjennomgang: Hvorfor denne topp-VPN-en er verdt tiden din

Ser du etter en VPN-tjeneste, men synes hele ideen om et virtuelt privat nettverk er litt forvirrende? Kan du ikke ta hodet rundt anonym surfing og beskytte Wi-Fi-forbindelsen din offentlig? Det du trenger er en VPN som gjør de forskjellige alternativene enkle - og CyberGhost VPN er en av de beste VPN-ene når det gjelder enkelhet.

Ser du etter en VPN-tjeneste, men synes hele ideen om et virtuelt privat nettverk er litt forvirrende? Kan du ikke ta hodet rundt anonym surfing og beskytte Wi-Fi-forbindelsen din offentlig?

Det du trenger er en VPN som gjør de forskjellige alternativene enkle - og CyberGhost VPN er en av de beste VPN-ene når det gjelder enkelhet. (78% rabatt med 3-årsplan)

I denne gjennomgangen ser vi på CyberGhost VPNs funksjoner og ser hvordan dens 3.500 servere i over 60 land kan hjelpe deg med å holde deg trygg og privat på nettet.

Pris og betaling for CyberGhost VPN

Det er mange grunner til å bruke en VPN, fra å kjøre Kodi til å spille online spill. Hvorfor skal du velge CyberGhost VPN? Vel, for å begynne, er det prisen.

Det er enkelt å abonnere på CyberGhosts VPN-planer. Du har tre grunnleggende alternativer:

  • Betal månedlig til $ 12.99
  • Betal i 12 måneder til 71, 88 dollar (trener 5, 99 dollar i måneden)
  • Betal i to år til $ 88, 56 ($ 3, 69 per måned)
  • betale for tre år til $ 99 ($ ​​2, 75 per måned)

Den tre årige pakken representerer en enorm besparelse på 78%, så det er verdt å vurdere.

Når du har tatt avgjørelsen, er det på tide å betale. Standardalternativer er tilgjengelige (kreditt- eller debetkort) sammen med PayPal. Du har også valget mellom å bruke BitPay til å betale med Bitcoin.

Å holde betalingsalternativene og funksjonene grei er i CyberGhost's favør. Ved å tilby den samme tjenesten til alle betalingsalternativer, holder CyberGhost ting enkelt, en enkelhet som gjennomsyrer hele tjenesten.

Når du registrerer deg, får du sjansen til å opprette et brukernavn og passord for tjenesten. Du vil også motta et PUK-nummer; bruk dette når du har mistet legitimasjonen for å få tilgang til VPN-en.

CyberGhost på dine favoritt enheter

Etter at du har abonnert, får du muligheten til å laste ned din helt egen CyberGhost VPN-app.

Fire offisielle CyberGhost-apper er tilgjengelige; Du kan ha opptil fem enheter som bruker VPN samtidig. CyberGhost tilbyr klientapper for:

  • Windows: dette er tilgjengelig direkte fra CyberGhost VPN-nettstedet
  • macOS: som ovenfor
  • iOS: tilgjengelig i App Store
  • Android: finn det på Google Play

Selv om det ikke er noen dedikert klient, kan CyberGhost VPN kjøres på Linux-enheter og rutere, takket være støtte for OpenVPN, L2TP og IPSec-protokollene.

Selv om vi vil anbefale å sette opp VPN på ruteren din der det er mulig, er mange rutere uegnet. Hvis du ønsker en ruter-VPN, er CyberGhost et godt valg.

Fem enheter skal være mer enn nok for de fleste familier (og absolutt husholdninger til en person!); hvis ikke, bare betal for et nytt abonnement!

Installere og konfigurere CyberGhost VPN

Det er enkelt å installere CyberGhost. Bare last ned appen for enheten din og installer den. Avhengig av hvilken enhet du konfigurerer dette på, vil prosessen avvike noe. For eksempel, på Windows, blir du bedt om å avslutte all annen programvare, og nettverkstilkoblingen din faller kort.

Dette står i kontrast til Android og iOS, der installasjonen er så enkel som alle andre apper.

Når appen er installert, er du klar til å starte. Bare logg på med legitimasjonene du opprettet da du registrerte deg.

Desktop-versjonen av CyberGhost VPN for Windows og macOS vil gi deg et brukervennlig grensesnitt for å aktivere VPN-tilkoblingen din. Bare velg alternativet du ønsker, og klikk på Start ...

Bruker CyberGhosts Easy VPN

Hvor enkel er CyberGhost VPN? Det enkle brukergrensesnittet gir deg enkel tilgang til funksjonene.

Bli raskt på nettet med en klikk-tilkobling

Når du først starter CyberGhost VPN, vil du se legenden “VPN ikke tilkoblet!” Dette løses enkelt, og ved å klikke eller trykke på tilkoblingsknappen, vil datamaskinen bli koblet til den raskeste serveren basert på din beliggenhet.

Hvis du vil ha et annet sted, klikker du på pil ned ved siden av Beste serverplassering for å utvide alternativene. Du har vanligvis tre viktige servere basert på din plassering, pluss raske alternativer for Netflix og andre strømmetjenester.

Surf anonymt

Som med alle VPN-er, kan du velge et land å rute forbindelsen gjennom, med sikte på å forhindre at din online aktivitet blir sporet.

Full serverliste i CyberGhost VPN

For å finne en server, klikk på det gule panelet eller åpne Meny> Innstillinger og velg listen over alle servere . Deretter velger du bare landet du vil bruke, og dobbeltklikker (eller trykk på) for å velge det. Den nye tilkoblingen vil koble øyeblikkelig.

Når du velger en server, må du følge med på avstand og belastning. En server som er lenger borte med stor brukerbelastning vil være tregere enn en nærmere en med få brukere.

Merk at du kan stille inn en "favoritt" server ved å klikke på stjernesymbolet. Serveren vil deretter bli lagt til i rullegardinlisten Koble til for bruk senere.

Fjern blokkering av strømming

Slik at du kan se på TV-kanaler og filmer som kan være blokkert i ditt land eller territorium, finner du CyberGhostVPN støtter Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime / Instant Video, YouTube Red, Canal +, ESPN, Pandora og mange andre regionblokkerte TV- og lydtjenester.

Velg optimaliserte streaming-servere i CyberGhost

Mange lurer på om CyberGhost fungerer med Netflix. I januar 2018 fant VPN Lab at det faktisk åpner for Netflix-streaming. Netflix prøver alltid å ligge et skritt foran, så du bør dobbeltsjekke om du bruker CyberGhostVPN til Netflix er et av hovedmålene dine.

Du kan få enkel tilgang til disse ved å bruke rullegardinmenyen Koble til . Hva du ser her vil avhenge av din del av verden, og hvilke tjenester som er fremtredende.

For flere alternativer, klikk på det gule panelet igjen og velg For streaming . (Du kan også bruke alternativet Flere servere i rullegardinmenyen.)

Bare velg tjenesten du vil bruke, logg deg på og nyt! Nær oppmerksomhet til de forskjellige serverne vil avsløre at hver er optimalisert for en spesifikk tjeneste, for eksempel en amerikansk server er optimalisert for Pandora, mens en annen er for Netflix.

I mellomtiden er Storbritannias servere optimalisert for Sky TV, eller BBC iPlayer. Hvis du noen gang har prøvd å bruke BBCs strømmetjeneste via VPN, vil du vite hvor flinke de er til å sperre VPN-tilkoblinger.

Heldigvis er CyberGhost den første VPN-tjenesten jeg har brukt som streamer BBC iPlayer-innhold pålitelig.

Smarte regler og tilkoblingsfunksjoner

Smarte regler som bestemmer hvordan CyberGhost VPN lanserer koblinger til de valgte serverne dine, kan settes.

Finn dette i Innstillinger- menyen, under Smarte regler . Aktiver automatisk appstart for å velge din foretrukne nettleser (eller en annen app) som skal startes automatisk når CyberGhost kobler seg til.

Blokker sporer og tvinger HTTPS-tilkoblinger med CyberGhost

De smarte reglene er blitt revidert i den siste versjonen av CyberGhost, og tilbyr nå Wi-Fi Protection-innstillinger for å konfigurere hvordan spesifikke trådløse nettverk er kryptert (eller ikke).

I mellomtiden lar Unntak- visningen deg spesifisere hvilke apper som skal koble til uten kryptering. Merk at CyberGhost VPN-tilkoblingen vil bytte til OpenVPN for å administrere krypterte og ikke-krypterte tilkoblinger.

Tilkoblingsfunksjonens visning er også nyttig, og lar deg blokkere annonser og sporer, ondsinnede nettsteder og tvinge tilkoblingen til den sikre HTTPS-versjonen av ethvert nettsted. Hva er HTTPS og hvordan aktivere sikre tilkoblinger per standard Hva er HTTPS og hvordan aktivere sikre tilkoblinger Per standard sikkerhetsproblemer sprer seg bredt og har nådd forkant i de fleste alles sinn. Begrep som antivirus eller brannmur er ikke lenger merkelig ordforråd og blir ikke bare forstått, men også brukt av ... Les mer.

Torrent anonymt

Vil du ha sporbare tjenester valgt på dine vegne? CyberGhost er en av de beste VPN-ene for torrenting.

Bruk CyberGhost for rask og sikker torrenting

Husk at torrenting er et lovlig peer-to-peer fildelingssystem, brukt til mange legitime formål utover ulovlig nedlasting.

(Vi oppfordrer ikke til å bruke torrenter til noe ulovlig.)

Kom i gang ved å bruke For torrenting- menyen, der du finner en liste over passende servere. Bare velg en som skal brukes med internettforbindelsen din og start torrent-klienten. Legg merke til at du kan konfigurere en smart regel for å starte torrent-appen når VPN-enheten din kobles til.

Sjekk innstillingene dine, for!

CyberGhost VPN har også en detaljert skjerm for innstillinger . Her kan du angi språkalternativer eller tilbakestille klienten.

Du finner også muligheten til å velge en VPN-protokoll (som standard er den automatisk) og bruke TCP i stedet for UDP for OpenVPN-tilkoblinger. Det er også et alternativ å bruke tilfeldige porter med OpenVPN, noe som kan vise seg nyttig for å være anonym online.

Logging, lekkasje og lag med CyberGhost VPN

Ikke alle VPN-er er opprettet like. Noen er utsatt for forskjellige problemer. Vanligst er problemer med loggføringspolitikken, problemet med DNS-lekkasje og kampen noen VPN-er har for å gi deg rask tilgang til internett. De øverste VPN-ene klarer å løse alle disse problemene.

Vi vil sørge for at vår CyberGhost-gjennomgang dekker disse viktige sakene.

CyberGhost sin loggpolicy

CyberGhost vil ikke miste deg som kunde. Som sådan rapporterer kunnskapsbasen deres om en strenge politikk uten logger. Dette betyr at det ikke føres poster om dine online aktiviteter.

“Logger vi, fører logger, protokollens surfeatferd eller registrerer innhold, besøkte nettsteder eller IP-adresser til brukerne våre? Nei! Hvorfor? Mennesker i ikke-demokratiske land (så kanskje DEG!) Er i virkelig fare, bare for å uttrykke sine meninger. Hvis vi implementerte bakdører, dype pakkeinspeksjoner eller lagrer informasjon om brukerne våre og deler dem med myndigheter uavhengig av deres opprinnelse, ville vi risikere menneskers liv. Det vil vi ikke gjøre! Noensinne!"

Det er en ganske ettertrykkelig uttalelse, vi tror du vil være enige. Siden selskapet er basert i Romania, er det ikke påkrevd å lagre noe informasjon. Hvis det ble stevnet, ville det ikke være noen data for CyberGhost å sende, siden det ikke lagrer noen til å begynne med.

DNS Lekkasje og CyberGhost

DNS-lekkasje er et problem for alle VPN-leverandører. Hvis serveren du kobler til kan identifisere deg, er det en DNS-lekkasje.

Inkludert i CyberGhost er DNS-lekkasjebeskyttelse, som du bør sørge for er aktivert (finn den i Innstillinger> Tilkoblinger ). Dette vil forhindre at DNS-lekkasje ved et uhell avslører din sanne beliggenhet.

Er CyberGhost trygt? For å sjekke prøvde vi to verktøy, dnsleaktest.com og dnsleak.com. Begge nettstedene indikerte at CyberGhost er beskyttet mot DNS-lekkasje.

Er CyberGhost VPN rask eller ikke?

En annen viktig faktor i vår CyberGhost-gjennomgang er hastighet. For å sjekke hastigheten på CyberGhost VPN, brukte jeg speedtest.net.

Standardhastigheten min nås via en kabelforbindelse, her i Storbritannia. For testen brukte jeg en server i Østerrike som jeg hadde vært koblet til i flere timer (toppbilde).

CyberGhost VPN-gjennomgang: Hvorfor denne topp-VPN-en er verdt din tid muo sikkerhet cyberghost speedtest

Når det var gjort, koblet jeg ut og kjørte hastighetstesten igjen, uten VPN (nederste bilde).

Som du kan se, med CyberGhost aktivert, er Ping-hastigheten bare 2 ms saktere, og nedlastingshastigheten synker med bare 2, 65 Mbps. Det er ubetydelig i de fleste scenarier! Denne hastigheten er en av de viktigste faktorene for å holde CyberGhost blant de beste VPN-ene.

CyberGhost: En topp VPN for alle

Hvor mye verdsetter du din anonymitet? Det er et vanskelig spørsmål. Men hvis du vil ha fullstendig online anonymitet fra en VPN, kan CyberGhost VPNs manglende evne til å levere sikkerhet fra DNS-lekkasjefeil være en avtale.

På den annen side er deres selvsikre retningslinjer for ikke-logging en klar fordel, mens VPNs hastighet er der oppe med det beste. CyberGhost er en sikker, rask VPN. Og den brukervennlige stasjonære klienten er med på å bryte mysteriet rundt VPN-er.

Som sådan er CyberGhost VPN en topp VPN for nybegynnere, akkurat som for de som er vant til å ansette et virtuelt privat nettverk når de torrent eller streamer medier. (78% rabatt for med 3-årsplan!)

Utforsk mer om: Online Security, VPN.