Blitzwolf SDB2 Soundbar: Ser bedre ut og har en separat subwoofer
Annonse Vår dom av Blitzwolf SDB2 Soundbar og SW2 Subwoofer :
Den samme flotte lyden som SDB1, men mye bedre design og valgfri subwoofer. Imidlertid legger kostnadene virkelig opp med frakt på den subwooferen, så vurder om du virkelig trenger bekvemmeligheten av en lydstang.8 10
Problemet med ultratynne TV-er er at det bare ikke er plass til en anstendig høyttaler: du trenger en lydfelt. Blitzwolfs andre lydfelt endrer seg ikke mye internt fra deres første modell, men ser mye bedre ut på utsiden. Og de har lagt til en valgfri subwoofer med trådløs tilkobling.
Bli med når vi ser nærmere på Blitzwolf SDB2 -– tilgjengelig nå for $ 150 - i tillegg til den valgfrie subwooferen. På slutten av denne gjennomgangen har vi fått ett sett Blitzwolf-lydfeltet og subwooferen til en heldig leser, men hvis du ikke kan vente, kan du bla ned for noen kupongkoder!
Kupongkoder
- Kjøp BW-SDB2 lydfelt for $ 120 - bruk kode BWSDB2OFF i kassen. Vanlig pris 150 dollar.
- Kjøp BW-SW2 valgfri subwoofer for $ 136 - bruk kode 2a5ac7 i kassen. Vanlig pris 166 dollar.
Merk, frakt er ekstra, og dette er tunge gjenstander.
Å bygge videre på suksessen til SDB-1
SDB-1 var forløperen for denne enheten. Det hørtes strålende ut, og tilbyr fantastisk god valuta for pengene til under 100 dollar. Med et stort antall tilkoblingsmuligheter var den eneste ulempen den skinnende svarte plastkassen. Bortsett fra å tiltrekke fingeravtrykk, forlot designet det litt ... vel, budsjett.
SDB-2 bygger videre på det, med et lignende om ikke identisk sett med interne spesifikasjoner. For å gjenta, finner du 8 høyttalere inne, som består av et par høyfrekvente tweetere, mellomtoner, bass og lavfrekvente radiatorer. Det er 60W lydeffekt, i stereokonfigurasjon.
Utformingen av SDB-2 er der de fleste endringene har skjedd: den skinnende svarte plasten erstattes av en metallgrill over toppen og foran, med et tre aksentpanel bak. Dette gir imidlertid betydelig vekt og heft. Ved en kilo på 4, 8 kg måler den i underkant av 900 cm lang lengde, 3, 86 deep (98 mm) dybde og 2, 36 ″ (60 mm) høy. Den er ikke så bærbar som SDB-1 da, og krever fortsatt strømnettet.
De fysiske gummiknappene som finnes på SDB-1 har også blitt erstattet av kapasitive knapper. I tillegg finner du en diskret LCD-skjerm som indikerer gjeldende volum, kildeinngang og EQ-innstilling. Det er en stor forbedring av den håndfull LED-er som ble funnet på forrige modell. I boksen finner du også en slank fjernkontroll; dette er det eneste aspektet av pakken som føles mindre enn bra. Den er så tynn at den bøyes når du trykker på knapper, og bare føles billig.
Porter, porter overalt
Du finner en rekke porter rundt på baksiden for å tilfredsstille alle inngangsbehov:
- 3, 5 mm stereo
- Optisk
- Koaksial aux
- Bluetooth 4.2
- USB
Det er ikke bare portene - du får også en boks full av kabler:
- 3, 5 mm stereokabel
- 3, 5 mm stereo til kompositt lyd (rød / hvit)
- koaksial
- Optisk kabel
- Rettvinklet USB-forlengelseskabel
Merkelig nok er HDMI-ARC-forbindelsen som ble funnet på baksiden av den forrige modellen, borte; den er erstattet av en trådløs adapter for den ekstra subwooferen. Selv om det virker litt rart at en enhet designet for å koble til en TV ville ha fjernet HDMI-porten, er det i realiteten mer sannsynlig at du bruker en optisk kabel for å ta tak i TV-lyden, så det er ikke et stort tap. Den valgfrie subwooferen er absolutt en kjærkommen oppgradering.
Et bredt spekter av innganger er delvis grunnen til at jeg vurderte SDB-1 så høyt, og det har ikke endret seg. Det betyr at hvis dine behov endres i fremtiden, har du den beste sjansen for å kunne gjenbruke enheten et annet sted. Selv om Bluetooth-teknologier blir foreldet, er ikke de andre tilkoblingsalternativene det. I en verden med engangsteknologi verdsetter jeg muligheten til å gjenbruke teknologi sterkt.
Mer bass!
Utenfor boksen produserer lydfeltet en god mengde bass, men som alle lydbånd, betyr de fysiske egenskapene at den mangler de virkelig dunkende subbasfrekvensene. Fysikk tilsier at du trenger en større kjegle for å gå noe lavere, og man krangler ikke bare med fysikk. Derfor har Blitzwolf lagt til muligheten for å koble SW2 ekstern 70W subwoofer, med en 6, 5 ″ kjegle og 5, 25 ″ horn. Dessverre er det et tilleggskjøp som faktisk koster litt mer enn selve lydfeltet.
Det er veldig enkelt å koble til subwooferen: bare koble den trådløse senderen som følger med pakken, på baksiden av lydfeltet. Det er nyttig merket med opp slik at du ikke tar feil. Under panseret ser det ut til å være en tilpasset 2, 4 GHz USB-sender, selv om jeg ikke kunne få dongelen til å oppregne seg på en datamaskin, så den ser ut til å låses på lydfeltet på noen måte.
Fra et designperspektiv gjentas det samme trepanelet på toppen, med børstet metall som utgjør resten av saken.
Rundt baksiden av undersiden finner du en volum, kraft og 3, 5 mm inngang. Dessverre er strømkabelen fastkablet, og begrenset til amerikansk eller europeisk plugg. I tillegg til å kreve en utrygg pluggadapter for britiske brukere, gjør dette det vanskelig å skifte ut hvis pluggen eller kabelen skulle gå i stykker. Det er enda mer nysgjerrig når selve lydfeltet bruker en standard figur 8-kabel som lett kan byttes ut.
Til tross for tilstedeværelsen av en kablet inngang på baksiden av subwooferen, kan du faktisk ikke koble subwooferen til lydfeltet, siden det ikke er noen ekstra utskriftsalternativer overalt på lydfeltet. Dette kan peke på at lydfeltet er et OEM-produkt, kanskje. Jeg testet inngangskontakten på subwooferen og kan bekrefte at den er funksjonell, så hvis du ønsket å bruke denne subwooferen et annet sted på et tidspunkt, ville det være mulig, bare ikke med den trådløse tilkoblingen.
Ved testing hadde jeg blandede resultater fra subwooferutgangen, men det varierte mye avhengig av kildemateriale. For å være tydelig, ble volumglidebryteren rundt på baksiden av subwooferen satt som maksimal, med volumet bare justert via lydfeltet. Ser på filmer og TV på normale lyttevolum av "barna er i senga" 15 av maksimalt 30, var bassutgangen ikke skille fra den normale lydstøtteutgangen, selv når den ble satt inn på bassforsterket EQ-innstilling. Jeg kjente det, og det fungerte definitivt, men det ga bare ikke så mye til det generelle lydbildet. Bass-tung musikk klarte seg mye bedre, med en klar fordel av subwooferen i alle volumer. Ved høyere volum hadde alt innhold stor fordel av tillegget til suben.
Trenger du Blitzwolf SDB2?
SDB2-lydstangen er stor, heftig og føles godt bygget. Den skal passe hjemme i hvilken som helst moderne stue, og ser mye bedre ut enn den burde gjort for en enhet som koster under 200 dollar. Det er langt dyrere lydfelt som ikke ser halvparten så fint ut. Det kan bli veldig høyt, uten forvrengning: på maksimalt volum målte jeg en topp på rundt 85 dB.
Hvis du vil lytte til noe høyt, eller bass tung musikk, vil tillegg av subwoofer (ekstrautstyr) være verdt det.
Hvis du neppe vil høre høyt, og ikke spesielt ønsker eller trenger den ekstra subwooferen, er det fremdeles en flott lydfelt på egen hånd. Men du betaler litt ekstra for det nye designet. På et strammere budsjett er det fortsatt verdt å sjekke ut den originale SDB1-modellen, som er tilgjengelig for under $ 100.
Før du bruker 300–350 dollar på en lydbane og sub, bør du imidlertid vurdere om du i det hele tatt trenger en lydfelt. For omtrent samme pris kan du kjøpe et 5.1-surroundlydsystem med budsjett, inkludert en forsterker, 5 satellitthøyttalere og subwoofer. Totalopplevelsen kommer til å bli mer oppslukende takket være oppsettet for surroundhøyttalere, og den eneste ulempen vil være den økte kompleksiteten ved å måtte kjøre kabler rundt i stuen din.
Delta i konkurransen!
Blitzwolf SDB2 Soundbar og Subwoofer GiveawayUtforsk mer om: Hjemmekino, MakeUseOf Giveaway, Soundbars.