Hvilken gratis nettstedsbygger er best for porteføljen din?  Her er de beste nettstedbyggere du kan velge fra!

De beste nettstedbyggerne for å lage en ren online portefølje

Annonse Med så mange som velger å frilanse eller prøve spillejobber, er online porteføljer viktigere enn noen gang. Enten du er designer, kunstner, fotograf, skribent eller noen annen person som vil vise frem arbeidet ditt, lag en portefølje på nettet og spre ordet. Men ikke alle av oss har ferdigheter eller ressurser til å lage et helt nettsted. Og de

Annonse

Med så mange som velger å frilanse eller prøve spillejobber, er online porteføljer viktigere enn noen gang. Enten du er designer, kunstner, fotograf, skribent eller noen annen person som vil vise frem arbeidet ditt, lag en portefølje på nettet og spre ordet.

Men ikke alle av oss har ferdigheter eller ressurser til å lage et helt nettsted. Og det er her disse praktiske gratis porteføljesidene kommer inn. Her er fire av de beste porteføljeprodusentene på nettet som vil hjelpe deg med å vise frem arbeidet ditt.

1. Wix

wix nettstedbygger portefølje redigeringsverktøy

Wix er en gratis nettstedskaper som inkluderer muligheten til å redigere hver minste detalj på nettstedet ditt. Som sådan er Wix perfekt for å tilpasse oppsett til dine eksakte preferanser, med mange maler for de som ønsker en online portefølje.

Hvis du vil finne ut mer om tjenesten, kan du sjekke guiden vår om å bruke Wix til å lage et nettsted uten å kode. Hvordan bygge et unikt nettsted uten kode ved hjelp av WIX Hvordan bygge et unikt nettsted uten kode Bruke WIX nettsteder er enklere å lage i disse dager. Selv når du ikke vet hvordan du skal kode. La oss se hvordan du kan opprette en webside med Wix og tilpasse den med byggherren. Les mer kunnskap.

Pros:

En av de beste funksjonene i Wix er det faktum at tjenesten har en omfattende gratis plan. Dette betyr at du ikke føler deg sperret utenfor de fleste funksjoner eller blir presset til å oppgradere til en betalt plan.

Når det gjelder å lage en gratis online portefølje, kan Wixs ADI-verktøy lage et utkast til nettsted for deg hvis du blir presset på tid. Du svarer ganske enkelt på noen spørsmål, hvoretter Wix vil foreslå en rekke genererte maler å velge mellom.

Selvfølgelig kan du også bla gjennom temaer manuelt for å bestemme hvilken mal som passer deg best. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å legge til apper og plugins til nettstedet ditt gratis.

En annen stor fordel for Wix er den intuitive redaktøren. Tjenesten lar deg redigere bestemte elementer på nettstedet eller porteføljen din, med dra-og-slipp-funksjonalitet og endre størrelsesverktøy. Disse funksjonene er ypperlige til å endre størrelse på elementer på siden uten problemer. Dette gir deg den fleksibiliteten som andre nettredaktører noen ganger mangler.

Når det gjelder mobiloptimalisering, tilbyr Wix en dedikert mobilredigerer som hjelper deg med å skreddersy mobilsiden perfekt. Dette betyr at du kan redigere alle elementer som ikke svarer godt til størrelse, mens du legger til mobile brukervennlige funksjoner som navigasjonsknapper.

Wixs SEO-funksjoner skiller seg også ut. Wix guider deg gjennom en sjekkliste over oppgaver for å lage en personlig SEO-plan for nettstedet ditt. Dette hjelper deg med å sørge for at søkemotorer indekserer nettstedet ditt riktig.

Ulemper:

Wix har mange fordeler, men også noen få ulemper. En stor ulempe er at når du har valgt en mal og opprettet et Wix-nettsted med den, kan du ikke velge en annen mal. Hvis du vil legge den samme informasjonen inn i et annet tema, må du slette nettstedet og begynne på nytt. Selvfølgelig kan du bare redigere det gjeldende nettstedet.

Mens de presise redigeringsverktøyene er en fordel, kan redigeringselementer en om gangen også være tidkrevende. Dette er ikke nødvendigvis en god plattform for folk som ønsker å fullføre en portefølje på bare noen få minutter.

Endelig kan nettadressene som genereres som en del av gratisplanen være for kompliserte. Nettadressen din inneholder brukernavnet ditt, Wix-domenet og nettstedets navn (brukernavn.wix.com/din nettwebnavn).

2. Månefrukt

moonfruit portefølje redigeringsprogram for nettsted

Moonfruit er en nettstedsbygger du kan bruke til å opprette nettsteder med personlig portefølje. Temaene på Moonfruit sin hjemmeside er gratis å bruke og bygge, men du kan også velge en betalt plan. Moonfruit er spesielt nyttig hvis du vil ha en visuell side - perfekt for fotografer, designere og andre visuelle reklamer.

Pros:

Med Moonfruit kan du velge å enten bruke tilpassede maler eller starte et nettsted helt fra bunnen av. Så hvis du er perfeksjonist, kan du bygge nettstedet ditt seksjon for seksjon uten behov for teknisk kunnskap.

Når det gjelder redigering av nettstedet ditt, kan du også velge spesifikke elementer du vil legge til eller erstatte. Du kan redigere hvert element individuelt - fra tekstfarger, mellomrom, bakgrunner og mer.

Ulemper:

Moonfruit gjør det ikke umiddelbart klart hvordan du velger nettstedets gratis plan. Uten å lage en profil vil du kanskje aldri vite at det er en gratis plan. Hvis du oppretter en profil og et nettsted, vil du se at når du begynner på den gratis prøveperioden, kan du velge å forbli på Moonfruits gratis plan.

Med både de betalte og gratis versjonene av tjenesten, er det imidlertid et begrenset antall maler å velge mellom. Denne mangelen på mangfold gjør at det kan være vanskelig å finne en som passer deg.

Når det gjelder tilpasning, kan det være litt forvirrende å finne ut nettstedets redigeringsverktøy med det første - spesielt for nybegynnere.

Til slutt, for å få et sikkert nettsted med HTTPS-protokollen, må du oppgradere til et tilpasset domene. Dette betyr at brukere på gratisplanen vil få nettstedet sitt flagget som ikke sikkert av nettlesere som Chrome.

3. WordPress

Wordpress portefølje tema tema forhåndsvisning

WordPress.com er en av de mest populære plattformene for blogging. Men det er ikke bare for bedrifter og blogger. Nettstedet lar deg lage gratis online porteføljer også.

Pros:

Hvis du vil at porteføljen din skal inkludere innhold som blogginnlegg og nyhetsoppdateringer, er innholdsstyringsverktøyene til WordPress perfekte for dette. WordPress har et flott sentralt dashbord som du kan kontrollere nettstedet ditt gjennom.

Men en stor fordel er muligheten til å endre temaet ditt når du vil, uten å miste innholdet på nettstedet. Alt innhold og data forblir der, du trenger bare å organisere dem litt for å passe til funksjonene i det nye temaet.

Du kan også legge til widgeter som lenker til Twitter-feeden din, sosiale mediesider og andre nettsteder.

Å lage din portefølje på et gratis WordPress-nettsted gir også analyser om nettstedsbesøk. Dette kan hjelpe deg å forstå hva leserne dine er interessert i og hva slags trafikk porteføljen får.

Ulemper:

Den største ulempen ved å bruke WordPress er hvor mange funksjoner som er låst bak forskjellige betalte planer. WordPress presser brukere til å oppgradere ofte - så selv om du har en betalt plan, vil WordPress fortsette å be deg om å oppgradere til neste nivå. Tjenesten låser også visse nyttige verktøy bak forskjellige abonnementer, for eksempel SEO-optimalisering, Google Analytics og plugins.

Videre, selv om du velger en betalt plan og har tilgang til premium-temaer, bestemmer temaets skaper fremdeles hvor mange elementer i temaet du kan endre (med mindre du selv legger til CSS-elementer). Du kan ikke bare velge et element du vil endre eller erstatte det. Du må jobbe innenfor begrensningene for endringene som er tillatt av temaskaperen.

Nettstedet kan være utfordrende å finne ut av dem som ikke har brukt CMS før. Å finne riktig tema kan også være en hit-and-miss-affære siden nettstedet henvender seg til så mange forskjellige nettstedsformater.

Hvis du ønsker å bruke innholdshåndteringssiden av WordPress, men ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du sjekke guiden vår for å sette opp en blogg på WordPress Konfigurer bloggen din med WordPress: The Ultimate Guide Konfigurer bloggen din med WordPress: The Ultimate Guide Vil du starte din egen blogg, men vet ikke hvordan? Se til WordPress, den kraftigste bloggplattformen som er tilgjengelig i dag. Les mer .

4. IMCreator

IMCreator byggherre av porteføljeredigering

IMCreator er et visuelt nettsted for oppretting av porteføljer som gir en rekke formater, inkludert destinasjonssider, artistporteføljer og produktutstillinger. Nettstedet inkluderer både gratis og betalte planer. Du må imidlertid søke om en gratis lisens.

Hvis utviklerne ikke gir deg lisens, kan du fortsatt dele nettstedet ditt gratis, men med en IMCreator-generert URL. Du trenger ikke å vente på en lisens før du oppretter et nettsted, slik at du kan begynne å bygge en rett etter at du har registrert deg.

Fordeler :

IMCreators nettstedredigerer er utrolig intuitiv, slik at du enkelt kan redigere, endre størrelse på og erstatte elementer. Selv når det kommer til mer komplekse attributter, for eksempel bla-animasjoner, presenterer IMCreator disse alternativene i et elegant, lettforståelig format.

Det er også flere nyttige elementer du kan legge til på siden din, inkludert lysbildefremvisning, popups og innebygde videoer.

IMCreator er så enkel å bruke at selv noen som ikke vet mye om å bygge et nettsted raskt kan kaste en portefølje sammen. Hvert tema leveres med prøveinnhold som du kan erstatte, redigere, omorganisere eller slette.

Ulemper:

IMCreators gratis versjon har et noe lite tiltalende URL-format. Mange andre nettstedskapere gir deg et underdomenenavn (det vil si http://yourname.wordpress.com), men IMCreator legger til noen ekstra felt som skader profesjonaliteten til nettstedet ditt.

I mellomtiden, selv om det er enkelt å legge til seksjoner; Det kan noen ganger være forvirrende å legge til elementer i eksisterende seksjoner. I stedet for å gi en popup-knapp som når du legger til en seksjon, må du åpne seksjonsinnstillingsmenyen for å legge til enkeltelementer.

Når du imidlertid har hatt litt tid til å finne ut av individuelle påfunn, er det en relativt jevn opplevelse.

Vis arbeidet ditt med et nytt portefølje-nettsted

Hvis ingen av disse tilbyr det du trenger, kan det være bedre å være vert for din egen online portefølje. Det er litt mer arbeid, men det økte nivået av fleksibilitet og personalisering kan utgjøre hele forskjellen.

Vi anbefaler WP Engine, som håndterer alt bryet med å drive et WordPress-porteføljeside. Med daglige sikkerhetskopier, lynraske hastigheter og dusinvis av profesjonelle temaer, er det vel verdt prisen. Registrer deg ved å bruke denne lenken for de første fire månedene dine gratis!

Når du har en imponerende online portefølje, er neste trinn å finne jobber og muligheter. Se vår guide på nettsteder for å markedsføre ditt kreative arbeid. Hvordan finne en kreativ jobb ved å vise frem ditt arbeid på nettet Hvordan finne en kreativ jobb ved å vise frem ditt arbeid på nettet. har alltid ønsket. Les mer for å finne ut hvilke plattformer som kan hjelpe deg med å finne din neste spillejobb.

Utforsk mer om: Online portefølje, eksternt arbeid, CV, webdesign.