Å eie en bil er dyrt, men du kan kutte ned noen av kostnadene med disse Android-appene.  Spar på bensin, mekanikerbesøk og mer.

7 sparsommelige Android-apper for å spare penger på bilutgifter

Annonse Det er ingen hemmelighet at det å eie en bil koster deg mye tid og penger. I mellom utgifter til vedlikehold av kjøretøy, må du betale høye bensinpriser og parkeringsavgift. Hvis du virkelig er uheldig, kan det hende du til og med må ut med penger for trafikkbrudd, ulykker og bilutleie. Ette

Annonse

Det er ingen hemmelighet at det å eie en bil koster deg mye tid og penger. I mellom utgifter til vedlikehold av kjøretøy, må du betale høye bensinpriser og parkeringsavgift. Hvis du virkelig er uheldig, kan det hende du til og med må ut med penger for trafikkbrudd, ulykker og bilutleie.

Etter all denne skaden på bankkontoen din, må du ta en pause. Heldigvis kan disse sparsommelige Android-appene hjelpe deg med å kutte ned på noen av de kostbare utgiftene som følger med å eie en bil.

1. Moment

Ønsker du noen gang at du hadde en mekaniker i lommestørrelse? Dreiemoment er det minimale diagnostiske verktøyet du har lett etter. For å komme i gang trenger du en OBD2-sensor med Bluetooth-evner. Hvis du ikke har en, er denne BAFX OBDII-skanneren et passende valg.

Når lampen “Kontroller motoren” lyser i bilen, trenger du ikke å avtale en avtale med mekanikeren med en gang. Når du kobler OBD2-sensoren til bilens port, skal den synkroniseres automatisk med dreiemoment. Appen vil trekke dataene for å fortelle deg nøyaktig hva som er galt med bilen din, slik at du kan prøve å fikse det selv og spare penger.

Ikke bare viser Torque Lite feilkoder, men det kan også måle bilens ytelse. Sjekk bensinstrategien, motorens ytelse og tilpass appens skjerm for å vise spesifikke målere. Hvis du vil ha enda flere funksjoner, kan du velge å oppgradere til Torque Pro - den betalte versjonen av appen kan måle turbo boost, hestekrefter, dreiemoment og mer.

Last ned : Torque Lite (gratis) | Moment Pro ($ 5)

2. WinIt

Etter en natt ute i New York, går du tilbake til bilen din, bare for å finne en liten papirbit som er gjemt mellom vindusviskerne. Når du bretter ut det, skjønner du at du nettopp har fått billett. Hvis du får en parkeringsbillett, bør du vite at det er en app for å kjempe mot den.

WinIt spesialiserer seg på å bestride NYC-parkeringsbilletter. Bare last opp et bilde av parkeringsbilletten din til appen, eller søk etter billetter tilknyttet lisensplaten din. Når du har sendt billetten din, kan du legge til bevis, og WinIt vil gjøre resten. Hvis du vinner saken, vil WinIt belaste deg halve prisen du ville ha betalt for billetten.

Last ned : WinIt (gratis)

3. GasBuddy

Det virker som om bensinprisene alltid er på vei opp. Følg med på hvilke stopper som har de laveste prisene med GasBuddy. Angi posisjonen din og typen bensin du bruker, og GasBuddy finner bensinstasjoner med de billigste prisene i ditt område. Du kan til og med filtrere resultatene etter hvilke bensinstasjoner har toalett, gatekjøkken og vaskevask. GasBuddy har alltid ryggen, da den vil gi deg beskjed når en prisøkning er nært forestående.

GasBuddy er ikke begrenset til å finne de beste bensinprisene - det kan også oppdage bevegelsen til bilen din og bestemme om kjørevanene dine sløser med bensinen din. Du kan også angi bilens merke og modell for å se eventuelle tilbakekallinger.

Last ned : GasBuddy (gratis)

4. Scoop

I stedet for å kjøre bilen på jobb hver dag og kaste bort bensin i trafikken, hvorfor ikke samkjøring med en kollega eller nabo noen dager i uken? Skriv inn arbeidsstedet ditt, så vil Scoop finne lokale sampoolere som har den samme daglige timeplanen. Jo flere som samkjørt sammen, jo bedre - alle medlemmer av samkjøringen vil dele kostnadene og spare deg for penger på lang sikt.

Dessverre er Scoop ikke tilgjengelig på alle områder ennå. Du må legge inn ditt hjemsted og arbeidsdestinasjon for å finne ut om det er noen Scoop-brukere i nærheten.

Last ned : Scoop (gratis)

5. Drivemode

Hvis du eier en eldre bil, skulle du sannsynligvis ønske at du hadde de samme Bluetooth berøringsskjerm-infotainment-systemene som nye biler kommer med. Last ned Drivemode på telefonen, så slipper du å bruke ekstra penger på et nytt Bluetooth-system. I stedet kan du ha den samme håndfrie ringe- og sms-opplevelsen bare ved å bruke telefonen.

Etter å ha plukket ut den beste biltelefonholderen til enheten din. De beste biltelefonholderne for å montere Android eller iPhone. De beste biltelefonholderne for å montere Android eller iPhone. En biltelefonholder lar deg holde telefonen i sikte mens du kjører, og gir deg enkelt tilgang til GPS, musikk og mer. Her er bilmonteringene du bør kjøpe. Les mer, monter telefonen og åpne Drivemode. Med en enkel stemmekommando kan du sende tekstmeldinger, ringe venner, spille musikk og få tilgang til GPS-en din.

Hvis du ikke vil godta samtaler eller tekster mens du er på veien, kan du alltid bruke appens “Ikke forstyrr” -funksjon. Ikke bare vil denne appen spare deg for kostbar bilelektronikk, men den vil også forhindre at billetter du kanskje får fra å kjøre mens du snakker i telefonen.

Last ned : Drivemode (gratis kjøp i appen tilgjengelig)

6. Turo

La oss si at bilen din går i stykker og at den er i butikken i noen dager, men at du ikke har en annen bil for å komme deg rundt i byen. I dette tilfellet vil du sannsynligvis velge en leiebil fra en reisenettsted. De 10 beste nettstedene for billig last-minute online leiebil De 10 beste nettstedene for billige last-minute online leiebiler Finn de beste tilbudene på dette siste øyeblikk bilutleie nettsteder. Handle rundt og spar penger på din neste tur. Les mer . Det er imidlertid ikke den mest økonomisk forsvarlige avgjørelsen.

Ikke bruk hundrevis av dollar på en typisk leiebil - finn en bil gjennom Turo-appen i stedet. Når du har tilgang til appen, finner du dusinvis av biler som hverdagen leier ut. Bedre ennå, prisene er mye rimeligere enn et utleiefirma. Turo er en fin måte å tjene penger også på - leie ut bilen til lokale ferierende og få betalt.

Last ned : Turo (gratis)

7. SpotHero

Når du ikke planlegger parkeringssituasjonen din under besøket i en storby, vil du vanligvis sitte fast og betale en heftig parkeringsavgift på et ikke-ideelt sted. Med SpotHero trenger du ikke å gå rundt i byen for å søke etter den perfekte parkeringsplassen.

Med SpotHero kan du velge din parkeringsplass på forhånd, noe som betyr billigere priser. Bare skriv inn stedet du er på vei til, sammen med tidene du trenger parkering for. Appen vil da vise et kart med alle tilgjengelige parkeringsplasser og prisene deres. Betal for parkering rett fra appen, og hopp over linjen ved parkeringshuset.

Last ned : SpotHero (gratis)

Bruk mindre, kjør mer

Å eie en bil trenger ikke tross alt være så dyrt. Når du har de riktige appene, kan du spare penger på bensin, parkering og til og med en tur til mekanikeren.

Du kan spare enda mer penger på bilelektronikk når du lager din egen. Ta en titt på disse smarte DIY-prosjektene for å oppdatere din gamle bil. Slik legger du til smarte funksjoner i din gamle bil med disse 10 DIY-prosjektene. Hvordan legge til smarte funksjoner i den gamle bilen din med disse 10 DIY-prosjektene Vil du ha smarte bilfunksjoner uten å betale for et nytt kjøretøy? Disse DIY-prosjektene viser deg hvor enkelt det er å legge smarte funksjoner til bilen din. Les mer .

Utforsk mer om: Android-apper, bilteknologi, spare penger, transport.