SMS-meldinger er fremdeles nyttige!  Disse tekstnettstedene lar deg sende SMS-meldinger fra datamaskinen din gratis.

7 nettsteder du kan sende gratis tekstmeldinger til mobiltelefoner (SMS)

Annonse Selv om brukere sakte beveger seg bort fra SMS-tekstmeldinger til andre former for tekstmeldinger, har SMS-tekstmeldinger fortsatt bruksområder. Men visste du at det er mulig å sende tekst til noen fra datamaskinen din? Mange SMS-nettsteder lar deg faktisk sende gratis SMS-meldinger. Mange har ikke en gang en registreringsprosess.

Annonse

Selv om brukere sakte beveger seg bort fra SMS-tekstmeldinger til andre former for tekstmeldinger, har SMS-tekstmeldinger fortsatt bruksområder.

Men visste du at det er mulig å sende tekst til noen fra datamaskinen din? Mange SMS-nettsteder lar deg faktisk sende gratis SMS-meldinger. Mange har ikke en gang en registreringsprosess.

Her er de beste nettstedene for å sende gratis tekstmeldinger til mobiltelefoner.

1. TekstEm

textem gratis sms

TextEm lar deg sende gratis tekstmeldinger, men du må først opprette en konto. Selv om noen mennesker foretrekker å sende en melding anonymt, gir det en betydelig fordel å ha en konto.

For eksempel kan du samle en liste over ofte brukte kontakter og - avhengig av mottakerens transportør - få svar tilbake i TextEm-innboksen. Hvis transportøren ikke støtter svar på TextEm, kan du sette opp e-svar i stedet.

Mer enn 100 transportører fra USA og Canada støttes. Hvis du trenger å sende en melding til et nummer utenfor Nord-Amerika, er det ikke tjenesten for deg.

TextEm støtter ikke bulk messaging; Du kan ikke sende den samme meldingen til flere numre samtidig. Ikke bekymre deg, noen av de andre tjenestene vi vil diskutere har funksjonen.

2. SendSMSnow

sendermsnow gratis sms

SendSMSnow er en annen gratis SMS-tjeneste som krever at du oppretter en konto før du kan sende meldinger.

Når du har opprettet en konto, kan du generere en telefonbok med kontakter, legge til profilbilder og motta svar på meldingene dine i den personlige innboksen.

SendSMSnow støtter også gruppemeldinger, selv om det ikke er gratis. For hver melding du sender, vil du bli belastet en cent for hver bruker i gruppen. For eksempel vil en enkelt SMS sendt til en 20-mannsgruppe koste 0, 20 dollar.

I teorien fungerer tjenesten med mobiltelefonnummer over hele verden. Vi har ingen måte å bekrefte påstandene på, men du kan med rimelighet forvente at de fleste nordamerikanske og europeiske transportører blir støttet.

Antall tegn i meldinger er maksimalt på 130.

3. Txt2Day

txt2dag gratis sms

Txt2Day lar deg sende gratis tekstmeldinger online uten registrering. Det gjør tjenesten perfekt for å sende engangsmeldinger uten å avsløre all din personlige informasjon (kanskje for eksempel hvis du ved et uhell har forlatt telefonen og hjemmet og har et presserende behov for å komme i kontakt med noen).

Listen over støttede transportører er mindre enn den som tilbys av TextEm og SendSMSnow. Det er overveiende fokusert på de store amerikanske selskapene, selv om det også er støtte for noen få europeiske og meksikanske selskaper som Movistar, Telcel, T Mobile UK og Vodafone Italia.

Fordi du ikke trenger å opprette en konto for å sende meldinger, er det ingen måte å motta svar på nettstedet. Som sådan er tjenesten uegnet for frem og tilbake samtaler. Noen operatører støtter svar på e-post, men det er i beste fall hit-and-miss.

Meldingene dine på Txt2Day kan være opptil 140 tegn lange.

4. OpenTextingOnline

opentextingonline gratis sms

OpenTextingOnline er et SMS-nettsted som lar deg sende gratis SMS-meldinger online uten å opprette en konto.

Det fungerer med transportører i omtrent 50 land. Det meste av Nord-Amerika og Den europeiske union er dekket, men også noen er mindre vanlige steder som India, Nepal, Panama og New Zealand. Bare vær klar over at ikke alle transportører i alle landene støttes. For mer eksotiske steder, kan det hende du bare finner ett eller to verk.

Igjen, fordi du ikke trenger å opprette en konto, kan du ikke motta svar på meldingene dine. Og i motsetning til Txt2Day, er ikke e-post svar tilgjengelig.

Maks antall tegn per melding er 140.

5. txtDrop

txtdrop gratis sms

txtDrop er et veletablert navn i en verden av gratis SMS online. Det har vært operativt siden 2013 og har i henhold til sin egen statistikk levert nesten 25 millioner meldinger på den tiden.

Du trenger ikke å opprette en konto, men du kan motta svar i e-postboksen din hvis du ønsker det.

txtDrop er også unik ved at den tilbyr en macOS-widget. Hvis du installerer det, vil du kunne sende meldinger direkte fra Mac-skrivebordet ditt uten å måtte besøke det offisielle nettstedet. Og hvis du driver et nettsted, er det til og med en widget du kan bruke på siden din.

Tjenesten lar deg bare sende gratismeldinger til USA og Canada. Andre steder støttes ikke.

6. Send anonym SMS

send anoymous sms gratis sms

En annen måte å sende gratis tekstmeldinger online uten registrering er å gå til Send anonym SMS.

Som navnet antyder, krever tjenesten ingen personlige opplysninger for at du kan sende en gratis tekstmelding. Så hvis du ønsker å prank noen, avbryte en rask melding eller bare bruke en tjeneste for å kontakte personer anonymt, kan denne tjenesten være svaret.

I motsetning til de andre gratis SMS-nettstedene vi har nevnt, kan du teoretisk forfalskje et telefonnummer som vises på den andre personens skjerm når de mottar meldingen. Det er uklart hvordan det ville fungere, men det er verdt et skudd hvis du prøver å trekke av en prank. Bare sørg for å holde deg på høyre side av loven.

Send Anonymous SMS har maksimalt 145 tegn og støtter mer enn 80 forskjellige land rundt om i verden.

7. TextEmNow

sms gratis sms

Den endelige tjenesten vi liker er TextEmNow. Den viktigste grunnen til at det er verdt å anbefale, er på grunn av nettstedets høyere karaktertall. I motsetning til de fleste gratis SMS-nettsteder - som har en begrensning på rundt 150 tegn - lar TextEmNow deg skrive meldinger som er opptil 300 tegn lange.

Nettstedets utviklere hevder også at de ikke logger noen IP-adresser. Vi kan ikke si om det er sant, men alle andre tekstnettsteder vi har diskutert eksplisitt, sier at de logger IP-er (for overvåking av spam / misbruk), så TextEmNows tilnærming er en forfriskende forandring.

Teknisk sett kan du bruke TextEmNow til å tekstføre hvilket som helst mobilnummer i verden, men som vi har sett andre steder, kan stedsspesifikke restriksjoner gjelde.

Sende gratis tekstmeldinger fra en datamaskin

Oppsummert, ja, du kan sms noen fra datamaskinen din gratis. Men tjenesten som passer for deg, avhenger av noen få faktorer:

  • Hvor er mottakeren basert?
  • Trenger du å kunne motta svar?
  • Er anonymitet en kritisk funksjon?
  • Vil du bruke en personvernbevisst tjeneste?

Hvis du ønsker å lære mer om bruk av SMS, kan du sjekke artiklene våre om hvordan du bruker SMS på en smart måte Gjør SMS nyttig igjen: 7 Tjenester som bruker SMS-meldinger på en smarte Gjør SMS nyttig igjen: 7 Tjenester som bruker SMS-meldinger på en smart måte synes SMS er for gammel skole til å være nyttig, men disse appene og tjenestene beviser at SMS-tekstmeldinger fremdeles er nyttige. Les mer og hvordan du kan se SMS-meldinger på datamaskinen din Hvordan vise og sende SMS-meldinger på datamaskinen din Hvordan vise og sende SMS-meldinger på datamaskinen din Vil du se og sende tekstmeldinger med datamaskinen din? Disse appene og tjenestene gir deg tilgang til SMS uten Android eller iPhone. Les mer .

Utforsk mer om: Direktemeldinger, SMS.