Trenger du å ringe billige mens du er på Wi-Fi?  Sjekk ut disse telefonappene som tilbyr gratis samtale og sms.

De 7 beste gratis ringe-appene (ubegrenset samtale og SMS med Wi-Fi)

Annonse Hvis du vil spare penger (og tilbringer mye av dagen din på et sted med pålitelig Wi-Fi, for eksempel kontoret), kan det være lurt å registrere deg for den billigste mobiltelefonplanen som er tilgjengelig, og stole på gratis samtale og tekstapper i stedet. Her er syv telefonapper med gratis å ringe for Android og iOS. De t

Annonse

Hvis du vil spare penger (og tilbringer mye av dagen din på et sted med pålitelig Wi-Fi, for eksempel kontoret), kan det være lurt å registrere deg for den billigste mobiltelefonplanen som er tilgjengelig, og stole på gratis samtale og tekstapper i stedet.

Her er syv telefonapper med gratis å ringe for Android og iOS. De tilbyr alle ubegrensede samtaler og SMS-meldinger.

1. TextNow

Som du snart vil oppdage, deler mange av appene som tilbyr gratis telefonsamtaler et betydelig påminnelse - du kan bare ringe folk som også har appen installert. Ofte kan du ikke ringe til vanlige fasttelefoner eller mobiltelefoner.

TextNow er et av unntakene. Så lenge du bor i USA eller Canada, kan du ringe ubegrensede gratis telefonsamtaler til ethvert telefonnummer i begge land. Hvis du vil ringe internasjonale numre, må du betale. Du kan imidlertid tjene internasjonale samtalepoeng ved å fullføre tilbud.

Andre kule funksjoner inkluderer uttalelser fra talemeldinger, innringer-ID, viderekobling av samtale, og du eier gratis inngående nummer. TextNow er tilgjengelig på Android og iOS, i tillegg til Windows og macOS.

Last ned: TextNow for Android | iOS (Gratis, kjøp i appen tilgjengelig)

2. Tekstfri

Text Free ble opprettet av Pinger, et selskap som har laget gratis apper for Wi-Fi-anrop i flere år.

Det ligner TextNow, men det er noen viktige forskjeller. Det mest bemerkelsesverdige er at bare Wi-Fi-baserte app-til-app-samtaler og innkommende samtaler er gratis. Hvis du vil ringe utgående til et vanlig telefonnummer, må du betale.

Heldigvis kan du tjene minutter gratis ved å se på videoer og fullføre partnertilbud. Hvis du foretrekker å betale, kan du ta 100 utgående minutter for $ 1, 99. Du kan bruke minuttene til å ringe hvor som helst i verden.

Du kan også velge et ekte amerikansk telefonnummer som du kan gi til venner og familie. Den tilpassede nummervelgeren lar deg velge en retningsnummer og deretter legge til den foretrukne kombinasjonen av tegn.

Text Free-appen er annonsestøttet og tilgjengelig på både Android og iOS.

Last ned: Tekst gratis for Android | iOS (Gratis, kjøp i appen tilgjengelig)

3. WhatsApp

Å bruke WhatsApp for å ringe gratis har noen åpenbare begrensninger. Du kan ikke ringe fasttelefoner eller mobiltelefoner; appen kan bare ringe til andre mennesker som har WhatsApp installert.

På plussiden opprettholder nå et økende antall virksomheter - store og små - WhatsApp-kontoer. Dette betyr at du fremdeles kan være i stand til å bestille en pizza fra favorittrestauranten din når du får sult i midnatt.

I motsetning til TextNow og Text Free, støtter WhatsApp også videosamtaler og gruppesamtaler WhatsApp videosamtaler: Alt du trenger å vite WhatsApp videosamtaler: Alt du trenger å vite WhatsApp videosamtaler muliggjør video-chat fra bruker til bruker. Vi dekker alt du trenger å vite om å kommunisere via live video. Les mer .

Det beste med WhatsApp er imidlertid brukerbasen. Det er komfortabelt den mest populære meldingsappen i verden, noe som betyr at det er en stor sjanse for at personen du vil kontakte, også har en konto.

Nok en gang er WhatsApp tilgjengelig på Android og iOS. Du kan ikke ringe via tjenestens webapp.

Last ned: WhatsApp for Android | iOS (gratis)

4. imo

Imo-appen blir raskt mer populær. I likhet med WhatsApp støtter den lyd- og videosamtaler, og den fungerer på 2G-, 3G- og 4G-nettverk i tillegg til Wi-Fi. Også som WhatsApp, både den som ringer og mottakeren må ha appen installert for å få en forbindelse.

imo krypterer alle tale- og videopratene dine, og det er ingen begrensning på antall samtaler du kan ringe.

Brukere som liker å injisere litt moro i samtalene, vil også glede seg over imo. Det leveres med et massivt klistremerkebibliotek som kan lysne opp selv de mest jordiske samtalene.

I tillegg til Android- og iOS-versjoner av appen, kan du også installere en Chrome-utvidelse. Den gir alle de samme funksjonene som smarttelefonappene direkte fra den bærbare eller stasjonære datamaskinen.

Last ned: imo for Android | iOS (Gratis, kjøp i appen tilgjengelig)

5. Maaii

Maaii er den mest populære gratis samtale- og tekstappen i store deler av Asia og Midt-Østen, inkludert Malaysia, Thailand, Egypt, Kuwait og Saudi Arabia. Hvis du har venner og familie i disse områdene, er det en god sjanse for at de vil ha Maaii installert på enheten sin.

Hvis du ringer andre Maaii-brukere, kan du ringe et ubegrenset antall Wi-Fi-baserte samtaler. Appen støtter også utgående samtaler til fasttelefoner og mobiltelefoner, selv om disse minuttene ikke er gratis. Utgående samtaler til mer enn 120 land rundt om i verden støttes.

Maaii tilbyr ikke inngående telefonnumre for andre å ringe deg. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer ID-nummer for videooppringing, tale- og videomail, en stedsbasert vennesøker og gruppevideochat.

Maaii-appen er gratis å laste ned og tilgjengelig på både Android og iOS.

Last ned: Maaii for Android | iOS (Gratis, kjøp i appen tilgjengelig)

6. GrooVe IP

GrooVe IP er mer lik TextNow og Text Free som vi diskuterte tidligere.

Du kan hente et gratis amerikansk telefonnummer som kan motta samtaler fra hvor som helst i verden. De 5 beste gratisoppringingsappene for gratis telefonsamtaler De 5 beste gratisoppringingsappene for å ringe gratis telefonsamtaler Gratis apper som gir gratis telefonsamtaler og sms. Her er noen gode alternativer for Android og iPhone. Les mer, og ring utgående samtaler og tekster til hvilket som helst nummer i USA og Canada.

Alle innkommende anrop og tekstmeldinger er gratis. Hvis du vil ringe utgående eller sende SMS, må du bruke noen av gratiskredittene. GrooVe IP vil fylle opp kredittene dine på slutten av hver kalendermåned. Hvis du går tom midt i måneden, kan du kjøpe flere studiepoeng gjennom appen. Du kan også tjene studiepoeng ved å se på videoer og fullføre undersøkelser.

GrooVe IP er annonsestøttet, selv om det er en betalt Pro-versjon som vil fjerne dem. Pro-versjonen tilbyr ingen andre tilleggsfunksjoner.

Last ned: GrooVe IP for Android | iOS (gratis)

7. Skype

Visst, Microsofts app har ikke den samme markedsdominansen som den en gang gjorde, men den er fremdeles en stor aktør i verden av gratis Wi-Fi-ringer-apper og er fortsatt populær blant forretningsbrukere.

Nok en gang er samtaler til andre Skype-brukere gratis. Hvis du vil ringe fasttelefoner og mobiltelefoner, må du registrere deg for en av Skypes betalingsplaner. Tallrike planer er tilgjengelige, som hver tilbyr et annet antall minutter og støttede land.

Og husk at hvis du er en Office 365-abonnent, mottar du 60 minutter gratis samtaler til et hvilket som helst globalt nummer hver måned. Ubrukte minutter samler seg dessverre ikke mellom måneder.

Last ned: Skype for Android | iOS (gratis)

Wi-Fi-samtale er fremtiden

Apper som lar deg velge et telefonnummer og ringe gratis Wi-Fi-anrop til andre brukere, blir ganske populære. Det er faktisk vanskelig å se en fremtid der disse appene ikke spiller en stadig viktigere rolle i mobiltelefonplanlandskapet. Etter vår mening kan de lett bli Netflix for telefonsamtalsektoren.

Hvis du vil lære mer om å ringe billige telefonsamtaler, kan du sjekke ut de beste telefonplanene med ubegrenset alt. De 7 billigste telefonplanene med ubegrenset alt. De 7 billigste telefonplanene med ubegrenset alt. Ser du etter de billigste telefonplanene med ubegrenset alt? Her er alternativene og hvilke er den beste verdien for deg. Les mer .

Utforsk mer om: Android-apper, internasjonal samtale, iOS-apper, telefonnumre, WhatsApp.