Vil du ha den beste flip-telefonen?  Vi dekker de beste flip-telefonene som er tilgjengelige fra T-Mobile, AT&T og Verizon, pluss ulåste flip-telefoner.

De 7 beste flip-telefonene for å avslutte distraksjoner

Annonse Enten du prøver å forenkle, spare penger eller nekter å kjøpe en telefon med funksjoner du ikke trenger, er det mange grunner til å feste seg med en snu-telefon. Kanskje du bare har en kontrakt med en transportør og vil holde på den. Uansett årsak har du allerede gjort deg opp en mening: du får ikke en smarttelefon. Så la o

Annonse

Enten du prøver å forenkle, spare penger eller nekter å kjøpe en telefon med funksjoner du ikke trenger, er det mange grunner til å feste seg med en snu-telefon. Kanskje du bare har en kontrakt med en transportør og vil holde på den.

Uansett årsak har du allerede gjort deg opp en mening: du får ikke en smarttelefon. Så la oss gå til neste spørsmål. Hva er den beste flip-telefonen du kan få i USA akkurat nå?

Å svare på dette spørsmålet har alt å gjøre med hvilken transportør du bruker for service. La oss først bryte dette ned med transportør, og deretter se på ulåste telefoner.

Beste T-Mobile Flip Phone: Alcatel GO FLIP

Alcatel GO FLIP-flip-telefon på T-Mobile
Dessverre har ikke Alcatel GO FLIP spesielt positive kundeanmeldelser. Men for øyeblikket er dette den eneste mobiltelefonen som er tilgjengelig på T-Mobile's side. Dette gjør de de facto best. Du får også 4G LTE og 4 GB intern lagring, noe som er mye for denne typen enheter. 2, 8-tommers skjerm er også på større side.

Hvorfor gå med T-Mobile?

T-Mobile gir deg flest muligheter. Fordi det er et GSM-nettverk GSM Vs. CDMA: Hva er forskjellen, og hvilken er bedre? GSM Vs. CDMA: Hva er forskjellen, og hvilken er bedre? Du har kanskje hørt begrepene GSM og CDMA kastet rundt før i en samtale om mobiltelefoner, men hva mener de egentlig? Les mer, du kan bruke det samme SIM-kortet med forskjellige telefoner uten å måtte besøke en transportørbutikk.

GSM-transportører gjør det lettere å hente en telefon på nettet med en viss grad av tillit til at den vil fungere. I motsetning til AT&T, støtter T-Mobile fremdeles også 2G-enheter. Det betyr noe når du begynner å vurdere ulåste telefoner.

Beste AT&T flip-telefon: Cingular Flip 2

Cingular Flip 2 AT&T Flip Phone
Cingular Flip 2 kommer med 4G LTE og Wi-Fi, noe som gjør det til å gå til alternativet hvis du vil ha en AT & T-flip-telefon med maksimal tilkobling. Du får en stor 2, 8-tommers skjerm, 4 GB lagringsplass, store knapper og rikelig med batterilevetid. Høres dette kjent ut? Det er fordi Cingular Flip 2 er en omdefinert versjon av Alcatel GO FLIP.

Hvorfor gå med AT&T?

AT&T er det nest største mobilnettet i USA, men det er det største som bruker GSM. Det betyr at hvis du vil ha muligheten til å sprette SIM-kortet fra en telefon til en annen, er AT & Ts nettverk det mest ekspansive alternativet i USA.

Beste Verizon Flip Phone: LG Exalt LTE

LG Exalt LTE-flip-telefon på Verizon Wireless

LG Exalt LTE er en elegant Verizon-flip-telefon som hører tilbake til formfaktorens storhetstid. Den 3-tommers skjermen er stor nok for den som ringer ID og tekster, mens 5MP-kameraet er ganske høyt for en mobiltelefon. Denne enheten er tynn som en smarttelefon, men uten å ta opp så mye lommeplass.

Hvorfor gå med Verizon?

Verizon tilbyr det største mobilnettet i USA. Det er også det dyreste. Men som transportøren med den beste resepsjonen i landlige områder, tilbyr den et relativt stort utvalg av mobiltelefoner. Hvis du vil ha en som du kan ta over hele landet, utenfor utdanningen og utenfor byene uten å måtte bekymre deg for dekning, vil du ønske deg Verizon.

Andre Verizon-alternativer:

Siden Verizon ikke er en GSM-operatør, fungerer ikke de ulåste enhetene som er oppført nedenfor. Men du er ikke uten valg. Hvis du trenger en mer solid enhet, kan du vurdere Kyocera DuraXV, som kommer i kamerautstyrte og kameraløse alternativer. Alternativt kan du henge Sonim XP5 hvis Kyocera DuraXV fremdeles ikke virker ganske solid.

Ulåste telefoner

Det kan hende at du holder fast på mobiltelefoner uten vaner eller fordi du har en eksisterende kontrakt. Men hvis du vil spare penger, er virkelig veien å bytte til en ulåst enhet. Dette gir deg frihet til å ta telefonen fra en transportør til en annen, så lenge den har de nødvendige frekvensbåndene. Du kan ofte få en forhåndsbetalt plan som koster mindre penger over tid. 10 måter å kutte mobiltelefonregningen på 10 måter å kutte mobiltelefonregningen på. Med populariteten til smarttelefoner som når et høydepunkt, går prisene på planene opp og opp . Her er de 10 beste tipsene for å skvise regningen. Les mer, siden kostnadene for enheten din ikke er bakt inn.

Punkt MP01

Punkttelefon i svart
Teknisk sett er det ikke en flip-telefon eller spesielt billig. Punkt Phone representerer kanskje den mest topp-of-the-line grunnleggende telefonen tilgjengelig i dag. Det sveitsiske baserte selskapet har gitt brukerne en måte å ringe og sende tekster uten å gå på akkord med stilen.

Grensesnittet er også enklere enn noen annen telefon på denne listen. Den bruker et 2G-nettverk, som fortsatt brukes mye rundt om i verden, men begrenser telefonen til T-Mobile i USA.

Samsung Galaxy Folder 2

Samsung Galaxy Folder 2 flip-telefon

Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1650) Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1650) Kjøp nå på Amazon 399, 00 dollar

Hvis du ikke har noe mot smarttelefoner, men tilfeldigvis foretrekker clamshell-formfaktoren, er du ikke heldig. Samsung Folder 2 er en flip-telefon som tilfeldigvis kjører Android. Du får en 480 × 800 skjerm på en 3, 8-tommers skjerm. Telefonen leveres med Android 6.0.

Easyfone Prime A1

Easyfone Prime A1 flip-telefon

Easyfone Prime A1 3G ulåst Senior Flip mobiltelefon Easyfone Prime A1 3G ulåst Senior Flip mobiltelefon Kjøp nå på Amazon $ 64.99

Vil du bare ha en god gammeldags flip-telefon for et familiemedlem? Easyfone Prime A1 kommer med store knapper og stor skrift, både på og utenfor skjermen. Når det er sagt, kan du bli overrasket over å høre at denne telefonen både har en musikkspiller og en innebygd FM-radio. Det er også en dedikert SOS-knapp i tilfelle nødsituasjoner.

Forresten, hvis du ikke finner en flip-telefon som passer dine behov, utelukk ikke nødvendigvis smarttelefoner. Det er måter å holde en smarttelefon enkel Hvordan velge den perfekte enkle telefonen for foreldre eller besteforeldre Hvordan velge den perfekte enkle telefonen for foreldre eller besteforeldre Hvis du har kjære som ikke er teknisk kunnskapsrike, kan det være en smart å kjøpe dem en smarttelefon stort skritt. Her er enkle smarttelefoner, pluss verktøy for å gjøre enhver telefon enklere å bruke. Les mer .

Kyocera DuraXE

Kyocera DuraXE ulåste flip-telefon

Kyocera DuraXE 4G LTE Rugged Mobile Flip Phone Unlocked Kyocera DuraXE 4G LTE Rugged Mobile Flip Phone Unlocked Kjøp nå på Amazon $ 369.99

Dette er en AT & T-merket mobiltelefon, så det er garantert å jobbe med den bæreren. Når det er sagt, kan du også kjøpe det ulåst og poppe inn et SIM-kort fra T-Mobile eller en annen GSM-transportør. Telefonen har IP68-sertifisering og oppfyller militær standard 810G. Morsomt faktum: den kjører Android, men du kan knapt fortelle det.

Hvorfor vil du bruke en mobiltelefon?

Flip-telefoner er ikke slik de pleide å være. Bedrifter skaffer færre ressurser på å designe disse enhetene og programvaren som kjører på dem. Mange mennesker har sett på dem bare som gode brennertelefoner. 4 gode grunner til å få en nødbrennertelefon. 4 gode grunner til å få en nødbrennertelefon. Smarttelefonen har mange funksjoner, og det er en flott ting. Noen ganger trenger du bare en grunnleggende telefon for å holde deg i nødstilfeller. La oss se på hvorfor. Les mer . Men det betyr ikke at disse enhetene forsvinner. Noen av oss ser dem i økende grad som en måte å avslutte angrepet på distraksjoner fra smarttelefonene våre.

Utforsk mer om: Android, Feature Phone, Minimalisme.