I denne artikkelen diskuterer vi flere grunner til at du bør bruke fotoredigeringsapper i stedet for Instagram-filtre.

6 grunner til å bruke fotoredigeringsapper over Instagram-filtre

Annonse Instagram-filtre er en fin måte å få bildene dine til å skille seg ut, men de er langt fra det beste verktøyet. Faktisk kan bilderedigeringsapper gjøre en bedre jobb med å virkelig gjøre bildene dine pop. Fra kontrollnivået til de forskjellige tilgjengelige filtre, diskuterer vi i denne artikkelen seks grunner til at du bør bruke fotoredigeringsapper over Instagram-filtre. 1. Apper

Annonse

Instagram-filtre er en fin måte å få bildene dine til å skille seg ut, men de er langt fra det beste verktøyet. Faktisk kan bilderedigeringsapper gjøre en bedre jobb med å virkelig gjøre bildene dine pop.

Fra kontrollnivået til de forskjellige tilgjengelige filtre, diskuterer vi i denne artikkelen seks grunner til at du bør bruke fotoredigeringsapper over Instagram-filtre.

1. Apper har en bedre filtervariant

photoshop-ekspress-filter-eksempler

Mange av Instagrams filtre utgjør forskjellen mellom et utpreget bilde og bare enda et blunk. Faktisk, Instagrams filtre Hvordan Instagram-filtre fungerer, og kan du fortelle forskjellen? Hvordan Instagram-filtre fungerer, og kan du fortelle forskjellen? Her finner du alt du trenger å vite om hva hvert Instagram-filter gjør, hva det er best brukt til, og noen gode eksempler du kan se på. Read More er noe av en signatur for appen. Men samtidig er mange av dem mye av det samme og tilbyr ikke noe nytt.

På den annen side pleier appredigeringsapper å ha et større utvalg av filtre. Faktisk dedikerer visse apper seg spesielt til filtre eller visse effekter. Fra juni 2018 hadde Instagram en milliard brukere — og alle en milliard av disse brukerne har tilgang til nøyaktig de samme 40 filtre.

Men med apper kan du blande det sammen med hvilke nye, regelmessig oppdaterte og varierte filtre. Apper som Adobe Photoshop Express har en rekke unike filtre som endrer fargelegging av bilder og gir en unik vri på brukermiljøet.

Last ned: Adobe Photoshop Express for Android | iOS (gratis)

2. Apper har selektiv redigering

Snapseed-fotoredigering app-bilde-sammenligning

Selv om Instagram har noen nyttige redigeringsfunksjoner, endrer disse verktøyene et helt bilde og lar deg ikke fokusere på bestemte områder av bildet. Men et bilde er summen av delene - og mange ganger krever visse deler mer redigering enn andre.

Dette gjelder spesielt når det gjelder bilder tatt under utfordrende lysforhold som resulterer i overeksponering eller undereksponering i visse områder. De selektive og penselredigeringsverktøyene som er tilgjengelige i apper som Snapseed, er perfekte for å håndtere dette. Du kan redigere eksponeringen, metningen eller andre funksjoner for bestemte deler i bildet.

Denne typen redigering kan være den reddende nåden for bilder, spesielt bilder som er utvasket. Dessverre har Instagram ikke disse nyanserte redigeringsverktøyene.

Last ned: Snapseed for Android | iOS (gratis)

3. Apper har mer avanserte fokale effekter

Instagram har et portrett / bokeh-effektmodus i appens selfie-filtre, men det er begrenset til bruk med ansikter. Hvis du vil bruke en bakgrunnsskarphet på andre objekter, for eksempel en blomst eller kjæledyr, trenger du å bruke en annen app.

Blenderåpningseffekter og bakgrunns uskarphet er en spesielt populær trend blant smarttelefonfotografer, nå som ofte kommer med doble kameraer og kraftig bilderedigering AI. Selv Android-brukere kan bruke en portrettmodus Hvordan få portrettmodus på Android Hvordan få portrettmodus på Android Vil du bruke portrettmodus på Android-enheten din? Her er hva Portrait Mode gjør, hvordan du bruker de innebygde funksjonene og de beste appene med Portrait Mode. Les mer eller uskarp bakgrunnseffekt uten et dobbelt kamera, ved å bruke apper i stedet.

Instagram har ikke utnyttet denne trenden fullt ut, noe som betyr at brukere uten dobbeltkameraer ikke kan ha en uskarp bakgrunn på et ikke-menneskeemne hvis de bare stoler på appen. Men hvis du bruker en fotoredigeringsapp, kan du dra full nytte av trenden og gjøre bildene dine til noe spesielt. Apper som After Focus er perfekte for dette.

Last ned: After Focus for Android | iOS (gratis)

4. Instagram Mangler andre avanserte redigeringseffekter

Instagram er det mest populære fotografibaserte sosiale nettverket, men dette er delvis fordi det henvender seg til amatører og profesjonelle. Dette betyr at verktøyene er ment å være brukervennlige og enkle å finne ut for nybegynnere.

Som et resultat er det en avveining med mer avanserte redigeringsfunksjoner som profesjonelle og avanserte brukere liker. Instagram mangler effekter som dobbel eksponering, bruk av selektiv farge på sort / hvitt-bilder. Hvordan selektivt bruke farge på svart-hvitt-bilder Hvordan selektivt bruke farge på svart-hvitt-bilder Selektivt farge og et svart-hvitt-bilde for noen dramatiske effekter. La oss se hvordan Snapseed kan hjelpe deg. Les mer, blanding av flere bilder og andre funksjoner for mer avanserte fotoredigerere.

I stedet er apper som tilfredsstiller disse mer avanserte brukerne, det beste stedet å finne disse effektene. LightX og lignende apper er et godt valg for folk som ønsker å bruke mer avanserte effekter.

De er ikke så brukervennlige som Instagram. Du må ta noen få øyeblikk for å bli kjent med de forskjellige funksjonene. Til tross for dette er de enkle for nybegynnere å bruke og gi deg tilgang til en haug med interessante redigeringer for bildene dine.

Last ned: LightX for Android (gratis)
Last ned: LightX for iOS ($ 3, 99)

5. Fordelene bruker redigeringsprogramvare

Menneskene som bruker Instagram for å markedsføre sin fotograferingsvirksomhet eller blir påvirkere, får ikke bare de fantastiske skuddene sine bare ved å bruke dyrt utstyr. Det er faktisk en betydelig mengde redigering som går inn i arbeidet deres.

Mange av disse fagfolkene er avhengige av PC-basert programvare for redigering av bilder for å perfeksjonere bildene. Men denne programvaren er ofte utenfor budsjettet for de fleste casual fotografer.

Heldigvis har mange bilderedigeringsapper kraftige funksjoner som er tilgjengelige gratis. Siden du deler plattformen med fagfolk som har både kraftig maskinvare og programvare på sin side, kan det å bruke noen redigeringsapper hjelpe deg med å kjempe sjansen til å bli lagt merke til.

Nei, det er ikke sannsynlig at du oppnår samme nivå av foredling som profesjonell programvare, men Instagrams filtre er definitivt ikke utstyrt for å hjelpe deg med å konkurrere med avanserte fotografer. Du kan også forbedre bildene dine uten filtre. 3 Grunnleggende fotografering for bedre bilder uten filter. 3 Grunnleggende om fotografering for bedre bilder uten filter. I stedet for å bruke favorittfilteret ditt neste gang, hvorfor ikke prøve å bruke disse grunnleggende fotograferingsprinsippene? Les mer bare ved å følge visse fotografiske teknikker for å hjelpe deg med å få en fordel.

6. Apper har bedre skjønnhetseffekter

Instagram har selfie-filtre som ligner på Snapchat Instagram Legger til Selfie-filtre, akkurat som Snapchat! Instagram legger til Selfie-filtre, akkurat som Snapchat! Instagram har lagt det det kaller ansiktsfilter til appen. Og med det har Instagram suksessfullt klonet Snapchat på nesten alle måter. Les mer, men det mangler de samme forskjønnende effektene som du ser i andre apper. Hvis profilen din inneholder mange selfies eller modellering av bilder, og å sette din beste fot frem er viktig for profilen din, er de forskjønende effektene i fotoredigeringsapper utrolig nyttige.

De minimerer mengden forberedelser som er nødvendig, spesielt for mennesker som er involvert i mote- og livsstilsarbeid. I stedet for å trenge å skjule enhver flekk og sørge for at sminken din er perfekt, kan du stole på apper som hjelper.

Dessverre har Instagram ikke disse effektene innebygd i filtrene sine på noen vesentlig måte. Dette betyr at hvis bildene dine krever at du ser skinnfri ut, må du gjøre mer virkelighetsforberedelser. Apper som AirBrush vil imidlertid sørge for at du ikke trenger å kaste bort tid på å prøve å få et smigrende blunk.

Last ned: AirBrush for Android | iOS (gratis)

De beste appredigeringsappene kan transformere arbeidet ditt

Det er ingen tvil om at apper for fotoredigering virkelig kan forbedre bildene dine. Men hvordan velger du den beste når det er så mange som oversvømmer markedet?

Vi har en praktisk guide for de beste bilderedigeringsappene for Android. Den beste bilderedigeringsappen for Android. Den beste bilderedigeringsappen for Android. Hvis du redigerer bilder på Android, tjener Snapseed med deg godt. Men hvis ikke, har vi også noen få alternativer å anbefale. Les mer . Fra appen med de beste filtrene, den beste generelle appen, og appen som er best for mer erfarne brukere, har vi prøvd og testet kremen av avlingen for å spare deg for problemer.

Utforsk mer om: Image Editor, Instagram, Smartphone Photography.