Ser du etter en kraftig og rimelig webskraper?  Scrapestack API er gratis å starte og tilbyr mange nyttige verktøy.

Scrapestack API gjør det enkelt å skrape nettsteder for data

Dette innlegget ble muliggjort ved utklipp gjennom kompensasjon. Det faktiske innholdet og meningene er eneste synspunkter fra forfatteren, som opprettholder redaksjonell uavhengighet, selv når et innlegg er sponset. For mer informasjon, vennligst les vår ansvarsfraskrivelse. Finner du det tidkrevende å besøke alle favorittnettstedene dine og lese alt som betyr noe? En

Dette innlegget ble muliggjort ved utklipp gjennom kompensasjon. Det faktiske innholdet og meningene er eneste synspunkter fra forfatteren, som opprettholder redaksjonell uavhengighet, selv når et innlegg er sponset. For mer informasjon, vennligst les vår ansvarsfraskrivelse.

Finner du det tidkrevende å besøke alle favorittnettstedene dine og lese alt som betyr noe? En løsning er en webskraper, et programvareverktøy som samler informasjon du trenger fra andre nettsteder.

Vi skal se på scrapestack API, en skrapingstjeneste som du kan abonnere på. Når den er konfigurert, kan du bruke utklippsstang for å hente data du vil ha fra andre nettsteder.

Hvorfor du trenger en skrape API

Å finne informasjon på nettet kan være vanskelig, selv med kraften fra Google. Spesifikke typer informasjon, publisert over hele verden, kan avvike noe. Dette er ofte data du synes er verdifulle.

Det er flere skrapingstjenester tilgjengelig, men hva om du ville administrere dine egne? Løsningen er scrapestack, en API-tjeneste tilgjengelig med lagdelt prissetting og funksjonalitet for å omgå CAPTCHAer, geo-blokkering og andre begrensninger.

Alt det trenger er målwebadressen og et API (tilgjengelig gratis, med begrensninger). Med kraften fra scrapestack-serveren kan du skrape alle dataene du leter etter.

Hva gjør Scrapestack?

Ved hjelp av forhåndsbestemte parametere vil en skraper besøke en spesifisert URL og ta en kopi av en viss type data. Dette kan være nyheter om et veldig spesifikt tema, for eksempel en undergruppe av aktuelle saker eller politikk, eller underholdningsnyheter fra NYCC. Imidlertid trenger det ikke å være nyheter: det kan være værdata, sportsresultater, aksjer og aksjekurser eller valutaværdier.

Det finnes forskjellige programvareverktøy for skraping som du kan kjøre lokalt fra en PC, eller helt på en server. Du kan til og med ansette et gratis nettsted for å skrape innhold. Men med scrapestack, har du kraften til en topp moderne server bak deg.

API gir sikkerhet og pålitelighet, mens den skalerbare tilnærmingen til utviklings- / testing / utgivelsesprosess betyr at utviklere kan ta så lang tid de trenger å perfeksjonere skrapeprosessen.

Scrapestack: Rimelige pakker for alle prosjekttyper

Scrapestack API-priser

Mens den innledende registreringen av utklippsaks er gratis, er flere pakker tilgjengelige fra denne skalerbare tjenesten. Gratispakken gir 10.000 månedlige API-forespørsler, men støtten er begrenset. Standard proxyer er i bruk med dette alternativet.

Med Basic betaler du $ 19.99 i måneden og får 250.000 forespørsler. Ved å betale får du ubegrenset støtte, HTTPS-kryptering, samtidige forespørsler (muliggjør flere API-bruk), JavaScript-gjengivelsesstøtte og 100+ geolokeringer. Standard fullmakter er også tilgjengelig med denne planen.

Scrapestacks beste alternativ er Professional . For 79, 99 dollar i måneden får du 1 000 000 forespørsler, alle de samme funksjonene som Basic, pluss Premium Proxies.

Business- pakken er $ 149.99, som inkluderer 3.000.000 forespørsler, premium support og alt Professional har. Endelig er det et Enterprise- alternativ for prosjekter i stor skala. Tilpassede løsninger, dedikert support og forespørsler om høyt volum API er tilgjengelige innen.

For å komme i gang trenger du selvfølgelig gratispakken. Bare registrer deg med e-postadressen din, ta tak i APIen og begynn å teste kraften i skrapestakken.

Kom i gang med Scrapestack API

Vil du ha en ide om hva som ligger bak scrapestack? Serveren administrerer over 1 milliard månedlige API-anrop, med 99, 9 prosent oppetid. Det kan skryte av over 100 globale serverplasseringer, og er i stand til å skrape mer enn 35 millioner IP-adresser.

I tillegg hevder scrapestack "2000+ fornøyde kunder" og regner med at du kan komme i gang på under fem minutter. Men hvor nøyaktig er dette?

Vel, registrering er rask og enkel, med tilgang gitt nærmest med en gang. I kontooversikten finner du API-nøkkelen din, som du trenger for å bruke API-en. For å beskytte kontoen din er det viktig at du ikke deler API-nøkkelen, så hold den trygg.

Alt du trenger etter dette er en måladresse å skrape data fra. For eksempel kan det være lurt å hente data fra et populært nettsted som MakeUseOf. For å gjøre det, bruk en grunnleggende URL-streng som den nedenfor:

 http://api.scrapestack.com/scrape?access_key=YOUR_ACCESS_KEY&url=https://apple.com 

Dette vil starte skrapeprosessen. I nettleservinduet returnerer du noe slikt:

Apple.com skrapes med Scrapestack API

Dette er i utgangspunktet sidens innhold uten JavaScript og CSS-styling. Selvfølgelig vil du sannsynligvis ikke bruke API med nettleseren din. I stedet, når du brukes som en del av et webapplikasjon eller skript kjørt fra et live-system, kan du samle resultatene som ren tekst og analysere dem senere.

Bruk valgfrie API-parametere for forbedret skraping

Det er imidlertid mer å skrapestack API enn den grunnleggende forespørselen. Du kan bruke flere valgfrie parametere, inkludert:

  • render_js : Bruk 1 for å aktivere gjengivelse av JavaScript på render_js (standard er 0, av).
  • keep_headers : Bruk 1 for å aktivere; den sender aktive HTTP-overskrifter som skal returneres i API-svaret.
  • proxy_location : Angi en landskode med to bokstaver (for eksempel USA) som skal brukes som proxy for API-forespørselen.
  • premium_proxy : Bruk 1 for å aktivere premium proxyer; Vær oppmerksom på at en proxy-API-forespørsel teller 25.

Bruk av disse parametrene er enkel: legg til en ampersand (&) på slutten av til den grunnleggende URL-en, for eksempel &render_js=1 .

På toppen av alt dette har API noen nyttige, enkle engelske feilkoder. Disse inkluderer “103 invalid_api_function”, som betyr at API-funksjonen ikke eksisterer. Dette skjer ofte etter en skrivefeil i en av parameterne ovenfor. Tilsvarende indikerer “105 function_access_restricted” bruk av en funksjon som ikke støttes av abonnementet ditt.

Hvis en kode ikke er klar, kan du sjekke dokumentasjonssiden for utklipp.

Bruk Scrapestack API med ditt favoritt kodespråk

Skriptene over er tilgjengelige på flere forskjellige programmeringsspråk. Scrapestack API har støtte for PHP, Python, NodeJS, JQuery, Go og Ruby. Dette er uten tvil de mest populære språkene for utvikling av nett og app.

Selv om det grunnleggende ved bruk av utklipps-API forblir det samme, vil det selvfølgelig være forskjeller mellom språk. Her er for eksempel en kodeeksempel i PHP:

Bruk PHP for å få tilgang til Scrapestack API

Dette Python-manuset har i mellomtiden samme formål:

Få tilgang til Scrapestack API med Python

Det er klart at du vil bruke den beste koden for prosjektet. Det er nok å si at scrapestack API er opp til oppgaven, uansett kodingsplattform.

Det er enklere enn noen gang å skrape nettsteder med utklipp

Informasjon som du trenger å samle raskt er lettere å skrape med skrapestack. Dets fleksible API gir deg alternativene du trenger for skraping og utskrift. Feilkodene er også beskrivende, og hjelper deg å overvinne problemer enkelt.

Med en rekke pakker og en første gratis registrering for å komme i gang med utvikling, kan scrapestack API bevise seg selv som den kraftigste skraperen du bruker. APIen er kompatibel med PHP, Python, NodeJS, JQuery, Go og Ruby, så den er ideell for bruk på en rekke utviklingsplattformer.

Ser du etter andre API-er? Den kraftige weatherstack værdata API Integrer værdata på hjemmesiden din med Weatherstack API Integrer værdata på hjemmesiden din med Weatherstack API Wetherstack API gir en enkel måte å legge til værdata på nettstedet eller appen din, og det er gratis å starte. Les mer kan hjelpe deg med å bygge dine egne værapper eller inkludere værdata på nettstedet ditt.

Utforsk mer om: API, skraping av nettverk, verktøy for nettredaktører.