Sjalu på iPhone's beste funksjoner?  Med noen få gratisapper kan du legge de beste funksjonene til iOS til Android-telefonen din.

7 bare iPhone-funksjoner du kan få på Android akkurat nå

Annonse Android-iOS-rivalisering er en flerårig kamp som vi ikke forventer å avslutte når som helst snart. Men hvis du er på Android-siden, trenger du ikke nødvendigvis å sulke over funksjonene som bare er tilgjengelige på iPhone. Slik kopierer du syv iPhone-eksklusive funksjoner på alle Android-telefoner. 1. Uni

Annonse

Android-iOS-rivalisering er en flerårig kamp som vi ikke forventer å avslutte når som helst snart. Men hvis du er på Android-siden, trenger du ikke nødvendigvis å sulke over funksjonene som bare er tilgjengelige på iPhone.

Slik kopierer du syv iPhone-eksklusive funksjoner på alle Android-telefoner.

1. Universelt søk

En av de mest skarpe manglene ved Android er mangelen på et universelt søk. Heldigvis er det tredjepartsalternativer som er tilgjengelige.

Du har to to viktigste måtene å konfigurere en funksjon som iOSs Spotlight-søk på Android: Du kan enten installere en bærerakett som inkluderer den, eller sette opp en app dedikert til å søke. Førstnevnte er ideell for de fleste brukere, siden den ikke krever ytterligere kling og merker flertallet av bokser. På den annen side, hvis du bestemmer deg for å gå med sistnevnte, vil du ha et kraftigere søk.

For et innebygd søkealternativ kan du laste ned en gratis app kalt Evie Launcher. Det er en ganske enkel launcher som lar deg søke på telefonens data og nettet ved å sveipe ned på startskjermen, akkurat som iOS Spotlight.

For den andre metoden anbefaler vi Sesame Shortcuts integrert med Nova Launcher. Start Sesame-snarveier og gi alle nødvendige tillatelser. Åpne deretter Nova, sveip ned på startskjermen, så har du en funksjon som iOS Spotlight.

Sesame Shortcuts-integrasjon er bare et av hovedhøydepunktene i Nova Launcher, spesielt hvis du er en Nova Prime-bruker.

Last ned: Evie Launcher (gratis)
Last ned: Sesame-snarveier (gratis, premiumversjon tilgjengelig)
Last ned: Nova Launcher (gratis, premiumversjon tilgjengelig)

2. AssistiveTouch

En annen langvarig iOS-funksjon er Assistive Touch, som legger til en flytende meny med raske handlinger på skjermen. For å kopiere det samme på Android, er alt du trenger å gjøre å installere en gratis app. Og en av de beste snarvei-appene rundt 5 Beste Android-snarvei-apper for rask tilgang til alt 5 Beste Android-snarvei-apper for rask tilgang til alt Disse små snarvei-appene gjør det enkelt å raskt få tilgang til innstillinger, apper og funksjoner hvor som helst - akkurat som iPhone-funksjonen Assistive Touch. Les mer er Easy Touch.

Easy Touch ser ut og fungerer som Assistive Touch på iOS. Det gir en vedvarende flytende meny som lar deg raskt få tilgang til alternativer som å ta et skjermbilde, gå tilbake til startskjermen, trekke ned varslingsskjermen og mer. I tillegg kan du tilpasse appen og endre rekkefølgen på disse snarveiene eller legge til nye.

En ny funksjon i Android Pie negerer imidlertid behovet for disse appene takket være en ny innebygd tilgjengelighetsmeny. Denne pinnen til navigasjonsfeltet og inkluderer snarveier til varsler, nylige apper, assistent og mer. For å aktivere det, gå til Innstillinger> Tilgjengelighet> Tilgjengelighetsmeny og slå den på.

Selv om du ikke kan redigere denne menyen ennå, vil Google kanskje legge til den muligheten i senere oppdateringer.

Last ned: Easy Touch (gratis) [Ikke lenger tilgjengelig]

3. Skjermopptak

Med iOS 11 brakte Apple et eget verktøy for innspilling av telefonens skjerm til iOS. Google har dessverre fortsatt ikke gjort det. Men hvis du ikke ønsker å bli igjen, kan du laste ned et tredjepartsalternativ.

Vi anbefaler AZ Screen Recorder siden det stort sett er gratis og til og med lar deg finjustere en rekke innstillinger som videooppløsning, vise berøringer og mer.

Last ned: AZ Screen Recorder (gratis, premiumversjon tilgjengelig)

4. Varsler på PC

Apples tettstrikkede økosystem er en av hjørnesteinene i produktene. Dette inkluderer muligheten til å lese og samhandle med iOS-varsler på macOS. For å ha det privilegiet på Android, må du konfigurere Pushbullet.

Pushbullet speiler ikke bare telefonens varsler til Windows PC eller Mac, men lar deg også dele filer, surfe på telefonens interne lagring eksternt på en datamaskin, svare på SMS-meldinger og mer. Det er den komplette pakken.

I motsetning til hva du skulle tro, er det også gratis (med noen begrensninger). For å konfigurere det, kan du registrere deg på Pushbullet-nettstedet med Google- eller Facebook-kontoen din. Installer appen på Android-telefonen din og alle andre enheter via desktop og nettleserklienter. Når du er logget på overalt, kan du enkelt sende filer, koblinger og mer på enhetene dine.

Last ned: Pushbullet for Android (Gratis, abonnement tilgjengelig) | Pushbullet-apper for andre plattformer

5. Universal utklippstavle

På samme måte tillater Apple også Mac- og iOS-brukere å dele et felles utklippstavle. En app med tittelen Clipbrd bringer også denne funksjonaliteten til Android.

Når Clipbrd er installert og logget inn, lar du kopiere tekst på en Android-telefon og lime den direkte på PC-en, eller omvendt. For å komme i gang installerer du Clipbrd Android-appen og Chrome-utvidelsen på datamaskinen din. Opprett en ny konto, så er du klar til å dele. Det er ingen kjøp eller annonser i appen.

Last ned: Clipbrd for Android | Chrome-utvidelse (gratis)

6. Markering av skjermbilde

En annen funksjon som er tilgjengelig på de fleste iOS-enheter, men bare en håndfull Android-telefoner (de som kjører Pie) er et skjermdump-merkeverktøy. For å få det på telefoner som kjører Android 8 Oreo eller tidligere, kan du gå over til Play Store og installere Screenshot Crop and Share.

Appen synkroniseres med Androids standard snarvei for skjermbilde og gir deg et redigeringsalternativ så snart du tar en. Du kan kommentere, beskjære eller slette filen hvis du vil ta den igjen. Play Store er også full av omfattende skjermdump-apper.

Last ned: Skjermbilde Beskjær og del (gratis)

7. Digital velvære

Digitale velværefunksjoner kommer snart med iOS 12, men den sammenlignbare funksjonen er bare tilgjengelig på Android Pie. En gratis app kalt Social Fever bringer nesten det samme settet med verktøy til hvilken som helst Android-telefon i dag.

Social Fever er designet for folk som synes det er vanskelig å legge ned telefonene, og har en rekke funksjoner. Dette inkluderer et detaljert sammendrag av bruken din, rapporter, begrensning av apptider og mer. Du kan til og med spesifisere hobbyene dine, og Social Fever vil anbefale deg andre aktiviteter hvis den mener at du er for mye på telefonen din på en bestemt dag.

Last ned: Social Fever (gratis)

Tredjepartsapper: et kompromiss eller en fordel?

Selv om disse tredjepartsalternativene helt sikkert fremhever hvordan Androids åpne miljø gjør det mulig for brukere å gjenskape nesten hver iOS-funksjon, fortsetter fragmenteringshindrene å være en flaskehals. Funksjoner som digitale velværeverktøy og skjermdumpemarkering er offisielt tilgjengelig på Android Pie. Men det vil ta en stund før telefonen din får oppdateringen (hvis den noen gang gjør det).

Men se på den lyse siden: Android har fremdeles mange funksjoner som iPhone ikke har 5 Funksjoner Android har at iPhone fremdeles ikke har 5 funksjoner Android har at iPhone fremdeles ikke Android og iOS er begge solide mobile operativsystemer, men Android har noen få funksjoner som iOS fremdeles mangler. Les mer .

Utforsk mer om: Android-apper, Android-tips.