Ønsker du å lese manga online gratis? Dette er de beste nettstedene for online manga, som alle er helt lovlige.

5 nettsteder å lese Manga online gratis og helt lovlig

Annonse Når det gjelder japanske manga-tegneserier, er det vanskelig å skille offisielle engelske oversettelser fra fan-laget oversettelser. For det må du vite de beste nettstedene for å lese manga online gratis. I lang tid ble manga-tegneserier ikke offisielt oversatt til engelsk, og ikke tilgjengelig digitalt. De

Annonse

Når det gjelder japanske manga-tegneserier, er det vanskelig å skille offisielle engelske oversettelser fra fan-laget oversettelser. For det må du vite de beste nettstedene for å lese manga online gratis.

I lang tid ble manga-tegneserier ikke offisielt oversatt til engelsk, og ikke tilgjengelig digitalt. Dette førte til økningen av "scanlations", der de originale japanske tegneseriene ble skannet, og deretter oversatte fans dem i taleboblene.

Ting har endret seg til det bedre siden den gang. Det er noen strålende apper for å lese manga-tegneserier på nettet. Og du trenger ikke å stole på disse uoffisielle nettsteder og skanneringer. Her er de beste måtene å lese manga på nettet. Alt helt lovlig.

1. Shonen Jump: The Best Manga Magazine Ever

 • Plattformer: Web, Android, iOS
 • Kostnad: Gratis, $ 1, 99 / måned
 • Viktige titler: Hunter x Hunter, World Trigger, Gin Tama, One Piece, My Hero Academia, Boruto

I mangaens verden står ikke WSJ for Wall Street Journal, det står for Weekly Shonen Jump. Det er et av de eldste, mest populære (og uten tvil den beste) ukentlige mangamagasinene som er tilgjengelige i dag. Og den har en helt ny digital avatar du bør vite om.

Kalt bare “Shonen Jump” i den digitale versjonen, vil du få tre kapitler av alle pågående serier. Som med den klassiske WSJ, vil nye kapitler med flere manga (vanligvis over 20) bli levert hver uke.

Abonnementet på $ 1, 99 / måned låser opp Shonen Jump-hvelvet på over 10.000 kapitler i en rekke titler. WSJ var opprinnelsen til flere ikoniske manga, som Death Note, Naruto og Bleach. Den publiserer fortsatt noen klassiske titler, som Hunter x Hunter, og du vil oppdage mange nye perler.

Shonen Jump har også kunngjort at engelske oversettelser vil bli gjort tilgjengelig samtidig med japanske kapitler.

Last ned: Shonen Jump for Android | iOS (gratis)

2. ComicWalker: Gratis Manga, lovlig

les gratis manga på nettet på comicwalker

 • Plattformer: Internett
 • Kostnad: Gratis
 • Viktige titler: Mobile Suit Gundam, Sgt Frog, Cross Ange

Kadokawa er blant de største manga-utgivere i Japan. Avsluttet med skanningene lanserte selskapet sin egen offisielle tjeneste for å lese tegneserier online gratis. Yup, helt gratis.

Ikke alle Kadokawas populære titler er tilgjengelige her, men mange er det. Du kan faktisk bruke appen uten å registrere deg, selv om registreringen legger til noen kule funksjoner som å lage et bibliotek med favoritter, og få varsler når en ny utgave blir publisert.

ComicWalker er kjent for sin no-nonsense, ingen-strenger-festet tilnærming. Dette er stedet å gå hvis du bare trenger å lese manga uten problemer. Og siden det fungerer fra nettleseren, kan du også lese det fra kontoret.

3. BookWalker: Kindle Shop for Manga

 • Plattformer: Web, Android, iOS
 • Kostnad: per bok
 • Bemerkelsesverdige titler: Overlord, Attack on Titan, No Game No Life, To All The Corners of the World

BookWalker er en one-stop shop for lovlige og offisielle digitale tegneserier fra Japan. Startet av Kadokawa, inkluderer tjenesten nå alle de populære utgiverne, inkludert Viz, Kodansha og Yen. I utgangspunktet er dette som å handle på Kindle-butikken.

Last ned BookWalker-appen på din mobile enhet eller gå til nettstedet i PC-nettleseren. Du kan bla gjennom kategorier, sjangre, utgivere eller forfattere. Velg hva du vil, betal beløpet, og det blir lagt til i BookWalker-katalogen din for alltid.

Det er en app laget for manga, noe som gjør den bedre enn en app i én størrelse som passer til alle som ComiXology. I tillegg ser et bibliotek med de originale dekslene ganske pent ut.

Last ned: BookWalker for Android | iOS (gratis)

4. Crunchyroll: Netflix for Anime og Manga

 • Plattformer: Web, Android, iOS
 • Kostnad: $ 6, 95 / måned, 14 dagers gratis prøveversjon
 • Bemerkelsesverdige titler: Attack on Titan, Fairy Tail, The Seven Deadly Sins

Anime og manga går ofte hånd i hånd. Nå finnes det nettsteder for å se anime lovlig og gratis Legal Anime eksisterer: 4 nettsteder der du kan se anime gratis (eller billig) Legal Anime eksisterer: 4 nettsteder hvor du kan se anime gratis (eller billig) Ønsker å se mer anime, men ikke sikker på hvor du finner den på nettet? Se ikke lenger. Disse fire nettstedene gjør anime mer tilgjengelig for allmennheten enn noen gang før. Les mer . Men hva med å få begge mediene i samme pakke? Som en samlet avtale for en Japanophile, er Crunchyroll fantastisk.

Bortsett fra flere av de store anime-seriene, får du nok mangatitler også. Alt for en ganske god avtale til $ 7 / måned. Det er helt uten annonser, og mangakapitlene er tilgjengelige så snart de er publisert i Japan.

Crunchyroll er blant de mest anbefalte "alt du kan spise" -tjenester for mangaelskere. Samlingen har noen store titler, og som med buffeer av denne typen, vil du oppdage nye tegneserier å bli forelsket i.

Last ned: Crunchyroll for Android | iOS (gratis)

5. ComiXology og ComiXology Unlimited

ComiXology Manga Catalog

 • Plattformer: Web, Android, iOS, Windows, macOS
 • Kostnad: $ 5.99 / måned, eller betale per utgave
 • Bemerkelsesverdige titler: Lone Wolf and Cub, Attack on Titan, Fairy Tail, The Seven Deadly Sins, Love Hina, Sherlock Bones

ComiXology er nå den beste kilden til å lese digitale tegneserier på en hvilken som helst plattform. Og abonnementstjenesten ComiXology Unlimited ComiXology Unlimited: Er Netflix for digitale tegneserier verdt pengene dine? ComiXology Unlimited: Er Netflix for digitale tegneserier verdt pengene dine? Er ComiXology Unlimited, den nye Netflix for digitale tegneserier, verdt å betale for? Vi ser på hva du får for pengene dine for å hjelpe deg med å bestemme. Les mer gir deg tilgang til en stor samling av tegneserier mot en engangsavgift, omtrent som Crunchyroll.

Som en one-stop shop for alle dine manga behov, er comiXology kanskje det beste alternativet. Den tilbyr både en abonnementsmodell, så vel som muligheten til å kjøpe enkeltutgaver som ikke er med i abonnementet. I tillegg, siden Amazon kjøpte ComiXology, kan du være trygg på at abonnementet ditt ikke kommer til å dø uten varsel.

Så bør du få ComiXology Unlimited, eller kjøpe enkeltutgaver hver for seg? Sjekk hele listen over ComiXology Unlimited titler og se om det er verdt $ 6 per måned for deg. Og husk at du også får tilgang til en stor samling andre tegneserier fra DC, Marvel, og så videre.

 • Full liste over manga som er kvalifisert for ComiXology Unlimited
 • Full liste over mangatitler på ComiXology

Last ned: ComiXology for Android | iOS (gratis)

Hvordan leser du Manga på nettet?

Disse nettstedene er de beste stedene å lese manga online i dag. Men det er verdt å vurdere hvordan du vil konsumere favorittbøkene dine. Manga er generelt svart og hvitt, så du trenger ikke en fargeskjerm for å få mest mulig ut av kunstformen. Dette gjør Kindle til en ideell enhet, men lite lagringsplass kan vise seg å være et problem.

Når vi snakker om det, har vi sett på hva en ebok er. Hva er en ebok? Hvordan lese EPUB, MOBI og mer Hva er en eBok? Hvordan lese EPUB, MOBI og mer forvirret om eBokfiler? Her er alt du trenger å vite om ebøker, eBokformater og hvordan du kan lese ebøker. Les mer hvis du er interessert i mer elektronisk lesing.

Utforsk mer om: Anime, tegneserier, lesing.