En reiseruter er en flott måte å ta med bærbar Wi-Fi på din neste tur.  Her er noen av de beste reiseruterne du bør vurdere.

De beste rutere for din neste ferie

Annonse Har noen gang hatt ferien bortskjemt med en upålitelig internettforbindelse? En reiseruter kan løse dine problemer. Den kobler smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen din til nettet ved å gi deg pålitelig Wi-Fi. Det betyr ikke flere problemer med å få veibeskrivelse eller oppdatere sosiale medier mens du er på ferie. Men de

Annonse

Har noen gang hatt ferien bortskjemt med en upålitelig internettforbindelse? En reiseruter kan løse dine problemer. Den kobler smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen din til nettet ved å gi deg pålitelig Wi-Fi.

Det betyr ikke flere problemer med å få veibeskrivelse eller oppdatere sosiale medier mens du er på ferie. Men det er mye mer å reise rutere enn bare internettilgang. Noen gir til og med ekstra lagringsplass for deling av filer eller streaming av musikk til andre enheter.

Vet du ikke hvilken du skal få? Ta en titt på de beste valgene våre av de beste reiserutene for å velge den riktige for deg.

1. HooToo Wireless Travel Router

reise rutere-hootoo tripmate titan

HooToo Wireless Travel Router HooToo Wireless Travel Router Kjøp nå på Amazon $ 43.99

HooToo TripMate Titan er kanskje ikke det billigste alternativet på listen vår, men det er absolutt et godt valg for en trådløs reiseruter.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan denne ruteren fungerer, konverterer den et kablet nettverk til et trådløst nettverk via Ethernet-porten. Du kan også bruke den trådløse HooToo trådløse ruteren som en bærbar batterilader, ettersom den 10 400 mAh strømbank belaster gadgetsene dine.

USB-A- og mikro-USB-portene er skjult under klaffene som beskytter dem mot støv og skitt. Den veier under 9 oz og er 3, 74 x 1, 73 x 1, 73 tommer stor. Dermed vil det ikke ta for mye plass i kofferten eller reisebagen.

For å begynne å bruke reiseuteren din, kobler du til Ethernet-kabelen for å aktivere HooToo som et tilgangspunkt og logge på med hvilken som helst enhet for å bruke den som en ruter. Du kan koble opptil fem enheter til HooToo samtidig.

2. TP-Link N300 Nano reiseruter

reiserutere-TP-Link N300

TP-Link N300 trådløs bærbar Nano reise ruter TP-Link N300 trådløs bærbar Nano reise ruter Kjøp nå på Amazon $ 26.99

Hvis du leter etter noe enda mer lommestørrelse, kan du sjekke TP-Link N300. Den veier bare 7, 2 oz og vil bokstavelig talt passe i lommen. Denne ruteren har eksistert en stund, og er fremdeles på toppen av listen når det gjelder trådløse reiserutere.

Den leveres med en Ethernet-port og strøm via USB. Den tilbyr imidlertid ikke en USB-ladefunksjon. Denne er mer en enkel løsning for noen som ikke er ute etter noe fancy. Når det er sagt, er TP-Link N300 i stand til å treffe opptil 300 Mbps Wi-Fi-hastighet.

Så du vil ikke lide under etterslep når du streamer musikk og video. I tillegg er denne ruteren kompatibel med Googles Chromecast.

3. TP-Link N150 trådløs 3G / 4G bærbar ruter

reiserutere-TP-Link N150 trådløs 3G: 4G bærbar ruter

TP-Link N150 trådløs 3G / 4G bærbar ruter TP-Link N150 trådløs 3G / 4G bærbar ruter Kjøp nå på Amazon $ 24.99

Hvis du trodde de to første alternativene var kompakte, gjør deg klar for det absolutt minste blant bærbare reiseruter. TP-Links 150 trådløse ruter veier bare 2, 1 oz mens de tilbyr funksjonene i N300. Og det kommer med en attraktiv prislapp.

Den eneste ulempen med denne er den trådløse hastigheten, som er litt saktere med 150 Mbps. Men det bør fremdeles holde deg dekket for det meste av det du ønsker å gjøre online mens du reiser, inkludert streaming av video.

4. RAVPower Filehub Plus Travel Router [Ikke lenger tilgjengelig]

reiserutere - RAVPower FileHub Plus

RAVPower Filehub Plus, Wireless Travel Router N300, Wireless SD Card Reader, HDD Reader, Koble USB-harddisken til telefon, nettbrett og bærbar PC, 6700mAh batteri, DLNA NAS Sharing Media Streamer RAVPower Filehub Plus, Wireless Travel Router N300, Wireless SD Card Reader, HDD Reader, Koble USB-harddisken til telefon, nettbrett og bærbar PC, 6700mAh batteri, DLNA NAS Sharing Media Streamer Kjøp nå på Amazon

Hvis du trenger mer enn det grunnleggende og vil ha noe med flere funksjoner og funksjoner, kan du ta en titt på RAVPower Filehub Plus. Denne enheten er så multifunksjonell, den kan til og med tillate deg å legge igjen noen andre enheter du reiser med.

Den tilbyr en rask 300Mbps nettverkshastighet og har et 6000 mAh batteri for å lade enhetene dine. Blant andre frynsegoder av RAVPower Filehub Plus er en SD-kortleser og USB-port. Det lar deg overføre filer fra minnekort til datamaskinen, alt med ett reiseenhet.

Denne ruteren er også DLNA-kompatibel, noe som betyr at du kan plugge inn en harddisk med filmer og andre medier og strømme dem direkte til smarttelefonen, den bærbare datamaskinen eller en TV.

5. GL.iNet GL AR300M Mini Reiseruter

reiserutere-GL.iNet GL-AR300M Mini

GL.iNet GL-AR300M Mini Reiseruter GL.iNet GL-AR300M Mini Reiseruter Kjøp nå på Amazon $ 40, 00

GL AR300M Mini Travel Router laget listen på grunn av hastigheten. Den støtter 300 Mbps, som kanskje er raskere enn ruteren du har hjemme. Den kommer også med en intern 128 MB RAM. Men det er ikke alle fordelene du får.

Ruteren er åpen kildekode og programmerbar. Du kan dermed utvide funksjonene ved å laste inn ekstra funksjonalitet, som støtte for webkameraer og USB-plater. På toppen av det har denne reiseruteren innebygd støtte for VPN-legitimasjon. Det betyr at hvis du har en VPN-konto for sikrere surfing, kan du koble alle enhetene dine gjennom den når du bruker ruteren.

6. TRENDnet TEW-817DTR reiseruter

reiserutere-TRENDnet AC750 Trådløs Dual Band Travel Router

TRENDnet AC750 Wireless Dual Band Travel Router TRENDnet AC750 Wireless Dual Band Travel Router Kjøp nå på Amazon

Hvis hastighet er den avgjørende faktoren for deg når du velger en ruter, må du ikke se lenger enn TRENDnet TEW-817DTR. Fartsgrensen på denne er opptil 433 Mbps. Den veier under to pund og leveres med utskiftbare plugger for Nord-Amerika, Storbritannia og Europa. Dette er flott for internasjonale reiser.

Kan jobbe med både 802.11ac og 802.11n-enheter, denne ruteren som vil ha deg online på et blunk, uansett hvilken del av verden du havner i. Og hastighet er ikke den eneste kule funksjonen i denne ruteren. Du kan bruke TRENDnet til å streame musikk, filmer eller bilder til hvilken som helst enhet, for eksempel en smarttelefon, bærbar PC, en TV eller annen DLNA-enhet som Googles Chromecast.

Hvis noen av funksjonene i denne ruteren ikke fungerer for deg, er det ikke noe problem. TRENDnet tilbyr en tre års garanti og en døgnåpen teknisk support, slik at du kan adressere eventuelle konfigurasjonsspørsmål til selskapet både fra USA og utlandet.

Vil du ta en ruter på din neste tur?

Med trådløst internett allment tilgjengelig i de fleste deler av verden, kan man hevde at det ikke er bruk for en reiseruter når du reiser. Hvis du har reist nok, vil du imidlertid vite hvor smertefullt søket etter riktig Wi-Fi-nettverk kan være. Og selv om / når du finner en, kan det fremdeles være kostbart eller vanskelig å koble til.

På den annen side, å ha en bærbar reiseruter Hva er reiseruter og hvordan setter du opp en? Hva er reiserutere, og hvordan setter du opp en? Når du reiser til hotell, kaster du sannsynligvis bort mye tid på å koble enheter til hotellets Wi-Fi. Reisereuter kan hjelpe deg med å komme deg rundt det og gjøre livet ditt enklere. Les mer vil løse dette og muligens til og med noen få andre problemer du kan støte på mens du er på veien.

Utforsk mer om: Mobil Internett, Ruter, Reise.