Dra nytte av disse nettstedene, guider og tilleggsprogrammer for å lage en nydelig PowerPoint-presentasjon som vekker publikum.

5 PowerPoint-tillegg og nettsteder for gratis maler for å lage vakre presentasjoner

Annonse Microsoft PowerPoint er det mest populære verktøyet for å lage presentasjoner på en datamaskin. Men hvis du ikke har mestret det, trenger du litt hjelp til å gå fra en tom side til et fantastisk lysbildefremvisning. Disse gratis appene og nettstedene vil gjøre det skje for deg. Før du hopper inn i noen av disse, er det best hvis du setter deg inn i det grunnleggende i PowerPoint The Ultimate Beginner's Guide to Microsoft PowerPoint: Fra Newbie til Master The Ultimate Beginner Guide til Microsoft PowerPoint: Fra Newbie til Master Du må gi en presentasjon en dag. Denne n

Annonse

Microsoft PowerPoint er det mest populære verktøyet for å lage presentasjoner på en datamaskin. Men hvis du ikke har mestret det, trenger du litt hjelp til å gå fra en tom side til et fantastisk lysbildefremvisning. Disse gratis appene og nettstedene vil gjøre det skje for deg.

Før du hopper inn i noen av disse, er det best hvis du setter deg inn i det grunnleggende i PowerPoint The Ultimate Beginner's Guide to Microsoft PowerPoint: Fra Newbie til Master The Ultimate Beginner Guide til Microsoft PowerPoint: Fra Newbie til Master Du må gi en presentasjon en dag. Denne nybegynnerguiden til Microsoft PowerPoint skal gi deg en god start på et fantastisk lysbildefremvisning. Les mer . Guiden vår vil lære deg hvordan du bruker båndet eller verktøylinjen, hvordan du lager lysbilder, legger til notater og til og med hvordan du bruker maler.

Når du vet dette grunnleggende, kan du gå videre til litt mer avanserte PowerPoint-prinsipper, som å bruke tilleggsprogrammer for å utvide sine evner eller laste ned gratis maler fra andre nettsteder.

Noun Project Add-In (Windows, macOS): Gratis, royaltyfrie ikoner og Emojis

Noun Project-tillegget for Powerpoint gir gratis ikoner og emoji

Noun Project er en samling av over en million ikoner og emoji som er tilgjengelig for alle å bruke gratis. Du kan til og med lovlig bruke ikonene til kommersielle formål. Og med et enkelt tillegg kan du bruke disse i PowerPoint.

Det er enkelt å installere PowerPoint-tillegg 20 Produktivitets tillegg for Microsoft Office Du bør installere 20 Produktivitets tillegg for Microsoft Office Du bør installere Du kan supercharge Microsoft Office-produktiviteten ved å installere noen av disse spesielle tilleggene. La oss se på noen du kan installere akkurat nå. Les mer, hvoretter du kan begynne å bruke den. Start Noun Project, og du vil se en haug med ikoner i sidefeltet til høyre, dra og slipp som du vil, og du kan til og med endre størrelsen. Alle ikoner kommer også i ni farger: svart, hvitt og de syv fargene på regnbuen.

Den gratis versjonen av tillegget Noun Project gir deg tilgang til 100 ikoner. For å få tilgang til hele biblioteket, må du kjøpe en NounPro-konto. Men den kontoen er gyldig for mer enn PowerPoint, og du kan bruke ikonene hvor som helst.

Du kan bare bruke tillegget Noun Project i Windows- og macOS-versjonene av Microsoft PowerPoint. Det fungerer ikke på Android eller iOS.

Last ned: Noun Project for Microsoft Office (gratis)

LiveSlides (Windows, macOS): Legge ned ethvert nettmedium i lysbilder

Det er enkelt å legge inn en YouTube-video i PowerPoint Hvordan legge til YouTube-videoer i PowerPoint-presentasjoner Hvordan legge til YouTube-videoer i PowerPoint-presentasjoner Hvis du setter sammen en solid PowerPoint-presentasjon, kan legge til et kort videoklipp være en fin måte å legge til en etterbehandling touch - og PowerPoint gjør det så enkelt som mulig å gjøre. Les mer, men Microsoft gjør det ikke så enkelt å legge til andre typer nettbaserte medier. Hvis det er en tweet eller en webside som du vil oppdatere live, trenger du et tillegg som heter LiveSlides.

LiveSlides gjør det enkelt nok for alle å legge til en webside ved å kopiere og lime inn lenken. Det fungerer med et bredt utvalg av nettsteder, inkludert YouTube, Vimeo, Twitter, avstemning overalt, Google Kalender, Outlook-kalender, Google Maps, Asana, Google Docs og andre populære webapper. Og det er gratis.

Tilleggets levende natur gjør det spesielt å legge inn et hvilket som helst medium i et PowerPoint-lysbilde. Hvordan legge inn en YouTube-video og andre medier i PowerPoint-presentasjonen Hvordan legge til en YouTube-video og andre medier i PowerPoint-presentasjonen Typiske presentasjoner er kjedelige saker med tekst og bedriftsbakgrunn som gir lite interesse. Mediefiler kan gjøre opplevelsen lettere. Vi viser deg hvordan du kan legge til selv videoer. Les mer . Du kan faktisk legge inn bedriftens Twitter-profil i en presentasjon, og sende en tweet fra telefonen din som automatisk oppdateres på storskjerm. Det fungerer også med nettsteder, i tilfelle du vil gjøre endringer i backend og vise en klient sin nye webside.

Du må registrere deg for å laste ned LiveSlides for Windows eller macOS. Det fungerer også med Keynote på Mac, men vi har ikke testet det.

Last ned: LiveSlides for Microsoft PowerPoint (gratis)

Pslides (Web): Last ned gratis PowerPoint-maler

Pslides har gratis maler for powerpoint

Microsoft forhåndsinstallerer en rekke gratis maler i PowerPoint, men du kan alltid laste ned og legge til mer. Pslides er et utmerket lagringssted for forskjellige typer maler, hvorav de fleste er gratis.

Hvis du vil raskt filtrere de gratis, klikker du kategorien Gratis PowerPoint-maler. Det er fremdeles rundt 150 maler av forskjellige typer. Du kan få lysbilder for å vise en vakker konkurransedyktig analyse, lage Venn-diagrammer for å gjøre et poeng, eller vise en enkel oppgaveplanlegger for hvordan prosjektet vil gå videre.

Last en hvilken som helst mal i PowerPoint, og du kan redigere den på vanlige måter: klikk på tekstfeltene, endre farger, legg til eller slett elementer og bilder, og så videre.

I likhet med Pslides er det mange andre steder å finne gratis PowerPoint-maler Hvor finner du gratis PowerPoint-temaer og maler Hvor finner du gratis PowerPoint-temaer og maler En standardmal kan være trist og livløs. Heldigvis, med mange tilgjengelige ressurser tilgjengelig, er det ingen grunn til å bosette seg. Vi har samlet noen av de beste PowerPoint-temaene og malene. Les mer, så ikke glem å sjekke nettstedet før du bruker timer på å lage dine egne lysbilder.

Peetch (Windows, macOS): Gratis, tilpassbare PowerPoint-maler for gründere

Animert GIF - Finn og del på GIPHY

Peetch er et lysbilde for utviklere og gründere som vil vise frem sin store ide på språket som risikokapitalister forstår. Du trenger ikke PowerPoint-smarts hvis du bruker Peetch.

De 42 lysbildene er delt inn i intro, problem, dine løsninger, marked, data, team og veikart. Hver av lysbildene har utmerkede finjusteringsevner, slik at du kan matche den til ideen din. For eksempel kan du lage vakre mock-ups Lag vakre mockups i minutter med Placeit Opprette vakre mockups i minutter med Placeit Trenger du å lage skarpe mockups uten mye oppstyr? Her er grunnen til at Placeit er et fantastisk verktøy for mockups av klær, logoer og mye mer. Les mer om hvordan appen din vil se ut på en skjerm for telefon, nettbrett eller bærbar PC. Du kan tilpasse fargeskjemaet til designprinsippene dine, eller legge til en haug med data og gjøre det om til fantastiske grafer.

Mens hele ideen til Peetch handler om gründere, er lysbildedekket faktisk nyttig for enhver leder eller prosjektleder. Lysbildene er universelt nyttige, så prøv dem ut. Og hvis du vil ha litt mer, kan du sjekke andre gratis maler for prosjektpresentasjoner. De beste gratis PowerPoint-malene for prosjektpresentasjonen. De beste gratis PowerPoint-malene for prosjektpresentasjonen. Hvordan du presenterer prosjektet ditt er minst like viktig som det du presenterer fordi det du publikum vil huske er hvordan du fikk dem til å føle deg. Wow dem med profesjonelle PowerPoint-maler for prosjektledelse. Les mer .

En ikke-designers guide til å lage minneverdige visuelle presentasjoner (gratis eBok)

Last ned gratis eBok for å lære hvordan du lager vakre powerpoint-presentasjoner

Uansett hvilke tilleggsprogrammer og nettsteder du bruker, vil ingen av disse hjelpe hvis du ikke vet hvordan du lager en visuelt minneverdig presentasjon. Så Visme, et av de beste gratis PowerPoint-alternativene 7 gratis PowerPoint-alternativer for presentasjonsbehovene dine 7 gratis PowerPoint-alternativer for presentasjonsbehovene dine Microsoft PowerPoint er flott, men hva om du ikke har råd? Her er de beste gratis PowerPoint-alternativene for presentasjoner. Les mer, sett sammen en liten guide for hvordan du lager et godt lysbildefremvisning.

Den 120 sider lange guiden tar deg gjennom en rekke trinn for hvordan du tenker visuelt når du lager prosjektets plan, de forskjellige måtene å presentere hovedbudskapet på og hvordan du utformer lysbildene.

Du kan laste ned den komplette guiden som en gratis ebok fra Visme, men du må registrere deg på nyhetsbrevet for å få det. Ikke bekymre deg, du kan umiddelbart lagre eboken og deretter melde deg ut av nyhetsbrevet eller sende den til søppelmappen.

Last ned: En visuell guide til å lage presentasjoner (gratis)

Det handler om praksis

Ved hjelp av disse nettstedene, guider og tilleggsprogrammer, bør du kunne lage en nydelig presentasjon som vekker publikum. Men det er bare en del av en vellykket presentasjon. Du må fremdeles stå frem og levere hele saken.

Vismes ebookguide har noen tips for å forberede en profesjonell presentasjon. 10 PowerPoint-tips for å forberede en profesjonell presentasjon. 10 PowerPoint-tips for å forberede en profesjonell presentasjon. Bruk disse Microsoft PowerPoint-tipsene for å unngå vanlige feil, holde publikum engasjert og lage en profesjonell presentasjon. Les mer personlig, men den ene tingen du må huske fremfor alt annet er å øve på det på forhånd. Ikke ving det. Denne praksisen vil hjelpe deg å snakke i riktig tempo og vite hvilke lysbilder som er gode eller må endres.

Utforsk mer om: Cool Web Apps, Microsoft Office 2016, Microsoft PowerPoint, Presentasjoner.