Her er flere måter du kan spille Civilization-spillene på dine Android- eller iOS-smarttelefoner og nettbrett.

5 måter å spille sivilisasjon på Android og iPhone

Annonse Elsker du Civilization-spill? Er du trist når det er på tide å redde spillet og logoen for dagen? Så hvorfor ikke ta dette episke spillet med deg! Hvis du har en Android-enhet eller en iPhone / iPad, er det flere måter å bære et spill Civ rundt i lommen. I denne artikkelen ser vi på fem måter du kan spille spill fra Sid Meiers Civilization-serie på smarttelefonen eller nettbrettet. Hvorfor

Annonse

Elsker du Civilization-spill? Er du trist når det er på tide å redde spillet og logoen for dagen? Så hvorfor ikke ta dette episke spillet med deg!

Hvis du har en Android-enhet eller en iPhone / iPad, er det flere måter å bære et spill Civ rundt i lommen. I denne artikkelen ser vi på fem måter du kan spille spill fra Sid Meiers Civilization-serie på smarttelefonen eller nettbrettet.

Hvorfor sivilisasjonen?

I 1991 kjøpte jeg ved et uhell den opprinnelige Civilization for Amigaen min. Jeg sier "tilfeldigvis" fordi jeg hadde tenkt å kjøpe Sim City etter å ha spilt den på onkelens pc flere måneder tidligere. På en eller annen måte fant jeg meg selv å lese boksen og gå, somnambulist-aktig, til disken og betale. Det var som om jeg eksternt ble hypnotisert av Sid Meier selv.

Original Sid Meiers sivilisasjon

Helt siden den gang har jeg vært avhengig av spillet. Jeg elsker Civ så mye at jeg liker å ta den med meg overalt hvor jeg går.

For en tid tilbake var det bare en måte å spille Civilization på mobil på. I disse dager er imidlertid Civ-fans bortskjemte med valg.

1. Spill Civilization VI på iPhone og iPad

Civilization VI ble opprinnelig lansert for stasjonære datamaskiner i 2016. Noen måneder senere, i desember 2017, ble det samme spillet utgitt på iOS.

Kompatibel med iOS 11 som kjører på iPhone 7 eller 7 Plus, iPhone 8 eller 8 Plus, iPhone X, iPad Air 2, iPad 2017, eller hvilken som helst iPad Pro, Civilization VI kan ikke skilles fra skrivebordsversjonen.

Denne versjonen av spillet har til og med en lokal flerspillermodus med et utvalg av 20 historiske ledere og dynamisk diplomati. For å lokke deg videre er Civilization VI for iPhone og iPad gratis å installere. Det kommer med en 60-svars prøveperiode, som er mer enn nok til å hjelpe deg med å bestemme om spillet er verdt å betale for via et kjøp i appen.

Du kan bare sette pris på bekvemmeligheten med å ha Civ i lommen når du har opplevd det selv. Det gjør absolutt å vente i kø for bussen langt mer interessant.

Og hvis du synes at du sliter med det, kan du prøve disse tipsene og triksene for Civilization VI 11 Tips and Tricks to Bring You Victory in Civilization VI 11 Tips and Tricks to Bring You Victory in Civilization VI Civilization VI er det største, mest intrikate spillet i serien så langt! Her er noen tips som vil sette deg foran når du starter sivilisasjonen! Les mer .

Last ned : Civilization VI for iOS (Gratis, med $ 19.99 kjøp i appen for å låse opp hele spillet)

2. Spill Civilization Revolution 2 på Android og iOS

Dessverre, mens Civilization VI er tilgjengelig på iOS, er det ennå ikke et alternativ for Android. Dette overrasker deg kanskje ikke. Det var tross alt en tid, før 2014, da det ikke var noen Sid Meier-spill tilgjengelig for Android. Gitt at versjoner av Civilization Take Civilization Offline for a Totally New 4X Experience Take Civilization Offline for a Totally New 4X Experience Sid Meiers Civilization-serie er velkjent innen strategisjangeren. Men visste du at det er offline tilpasninger av franchisen? La oss se om Civilization-brettspillene er bra. Les mer var tilgjengelig, dette virket litt rart.

Imidlertid er det ett offisielt Civilization-alternativ tilgjengelig for Android-brukere: Civilization Revolution 2.

Civilization Revolution 2 er like morsom å spille som desktop-originalen, og har alle elementene som Civ-fansen elsker. Du finner tech-treet og barbarer, og konkurrerende ledere med distinkte personligheter. I mellomtiden er byer enkle å administrere via din mobile skjerm.

Hvis du er kjent med skrivebordsversjonene av Civilization, vil du sannsynligvis vite at kart kan være tilfeldige eller generert. Spillet tilbyr også scenarier, og alle disse funksjonene er inkludert i Civilization Revolution 2. Det inkluderer til og med en scenariogenerator.

Så du kan starte fra 4.000 f.Kr. med din sivilisasjon, eller spille et spill i en endeløs krig. Du kan sette opp en koloni på en ny verden, eller en overkjørt av barbarer. Med så mange alternativer for et unikt spill tilgjengelig, kan du spille Civilization Revolution 2 på telefonen i lang tid fremover.

Selv om det ikke er noen måte å overføre det nåværende Civilization Revolution 2-spillet til skrivebordsinkarnasjonen, er det fortsatt en spennende spillopplevelse.

Så morsomt som spillet er, kan det virke skurrende for de som leter etter en mer visuelt autentisk mobilopplevelse. Kort sagt, Civilization Revolution 2 fortsetter sin konsoll-tegne, tegneseriegrafikk av forgjengeren. Så, hva kan du gjøre hvis du leter etter en mer tradisjonell sivilisasjonsopplevelse på smarttelefonen eller nettbrettet ditt?

Last ned : Civilization Revolution 2 for Android ($ 9.99) | iOS ($ 8.99)

3. Spill FreeCiv på Android

FreeCiv for Android

Det kanskje tilgjengelige Civilization-alternativet for Android-brukere er FreeCiv.

Ved å bruke en isometrisk visning som ligner på tidlige versjoner av Civilization, tilbyr FreeCiv praktisk talt alle spillets konsepter og gifter dem med flott grafikk. Jeg har ikke spilt denne versjonen av spillet lenge nok til å vite om den fundamentalistiske regjeringstypen er den beste å spille med i de senere stadier. Men med et valg av spilleregler basert på Civilization eller Civilization II, har FreeCiv mye å anbefale.

Med tanke på størrelsen på noen skjermer, har utviklerne gjort noen av knappene ganske tykke. Dette kan vise seg å være distraherende med det første, men FreeCiv for Android løser seg snart inn. I balanse spiller det sannsynligvis bedre på et nettbrett enn på en smarttelefon, så prøv å spille FreeCiv på begge for å se hvilken du foretrekker.

Last ned : FreeCiv for Android

FreeCiv er også tilgjengelig for Windows og Linux stasjonære enheter. Hvis du vil synkronisere spill på tvers av enheter, kan du sjekke den Dropbox-baserte tjenesten på www.civsync.com.

4. Spill World of Empires for Android og iOS

Å begynne livet som en sivilisasjonsklon kalt “MyCiv”, World of Empires er et gratis alternativ til Civ som virkelig ser ut som delen. Mens du prøver den grafiske stilen til senere Civ-spill (spesielt Civilization V og VI), er World of Empires overraskende spillbar.

Sammen med en kartredigerer, flerspiller, chat, 26 forskjellige sivilisasjoner, nettverkssparing og en valgfri modell for betal-hva-du-vil-tilbyr, tilbyr World of Empires en imponerende spillopplevelse.

Det føles som sivilisasjon nok til at du får lyst til å spille mer, samtidig som du er annerledes nok til å holde deg interessert.

Kan du ikke bruke Civilization VI på iOS-enheten din? Liker du ikke Civilization Revolution 2 eller FreeCiv på Android? Da er World of Empires det beste alternativet.

Last ned : World of Empires for Android (gratis) | iOS (gratis)

5. Bruk DosBox og emulatorer

Kjør Civilization Revolution for DS på din Android-enhet

Hvis retro-gleden fra FreeCiv ikke oppfyller Civilization-kvalene dine, har du alltid muligheten til emulering.

Android-brukere kan installere DosBox Turbo og deretter finne en ROM av Civilization eller Civilization II. (I skrivende stund er DOSBox-alternativene for iOS begrenset.)

I mellomtiden, hvis du foretrekker å spille den opprinnelige Civilization Revolution, kan du prøve en Nintendo DS-emulator (for eksempel Android gratis nds4droid). Disse lar deg spille Nintendo DS-versjonen av Civilization Revolution.

Dette er et godt alternativ, og spillet spiller så bra som på andre mobile plattformer. Som du ser av skjermdumpen, mangler det imidlertid polering av et standard mobilspill. Dette er takket være det overlagte grensesnittet og oppsettet med to skjermer.

Husk imidlertid at når du bruker emulatorer, kan du ikke lovlig bruke en ROM med mindre du eier originalversjonen på den originale disken.

Hva er det beste sivilisasjonsspillet for mobil?

Tilbake da Android og iOS ikke hadde noen Civilization-spill tilgjengelig, var Civ-lignende spill det eneste alternativet. Til å begynne med var til og med dette utvalget beskjedent, men med årene har flere blitt utgitt.

Det er nå en håndfull måter å spille Civilization på smarttelefonen, og det er opp til deg å bestemme hvilken som er best. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Civilization's appell ligger i 4X dynamikken: utforske, utvide, utnytte og utrydde. Vil du lære mer? Les deretter guiden vår til hver versjon av Civilization Hver versjon av Sid Meiers Civilization Sammenlignet Hver versjon av Sid Meier's Civilization Sammenlignet Sid Meiers Civilization-serie har eksistert siden 1991. Fra sin ydmyke begynnelse til massive nyutgivelser, la oss undersøke seriens utvikling gjennom seks hovedlinjespill og over 25 år. Les Mer utgitt så langt.

Utforsk mer om: Mobilspilling, Strategispel.