eBay er ikke det eneste alternativet når det gjelder auksjonssider på nettet!  Her er flere verdige auksjonssider å sjekke ut i dag.

De beste auksjonssidene for utrolige gode kjøp

Annonse Det mest kjente auksjonsstedet på nettet er utvilsomt eBay - men det betyr ikke at det er det eneste alternativet. Det er mange titalls auksjonssteder å velge mellom. Noen spesialiserer seg i en bestemt bransje eller type produkt; andre tar eBay-tilnærmingen og tillater oppføringer i alle kategorier. Så

Annonse

Det mest kjente auksjonsstedet på nettet er utvilsomt eBay - men det betyr ikke at det er det eneste alternativet. Det er mange titalls auksjonssteder å velge mellom. Noen spesialiserer seg i en bestemt bransje eller type produkt; andre tar eBay-tilnærmingen og tillater oppføringer i alle kategorier.

Så, hvilke er de beste auksjonssidene på nettet i dag? Hvor kan du finne det neste gode kjøpet? Fortsett å lese for å lære mer.

1. eBay

ebay auksjon nettsted

Vi må starte med eBay. Jada, nettstedet har noen problemer, men det er fremdeles den største og beste auksjonsnettstedet der ute.

Den enorme brukerbasen (160 millioner!) Betyr at uansett hva du leter etter, er det en god sjanse for at nettstedet tilbyr det. Kategoriene inkluderer elektronikk, mote, helse og skjønnhet, motorer, samleobjekter, industriell og sport.

Og hvis du ikke har lyst på å bli limt til datamaskinen eller telefonen mens auksjonsklokken renner ned, tilbyr mange selgere også en Buy It Now- pris. Du kan betale tallet som leverandøren ønsker og garantere deg varen.

eBay tilbyr robuste beskyttelse for kjøpere. Hvis du ikke mottar varen din, eller den ikke kommer som forventet, sikrer selskapets tilbakebetalingsgaranti at du får full refusjon.

På ulemper er selgeravgift dyrere enn noen av konkurrentene. Og du kan bare liste opp de første 50 varene dine gratis.

2. eBid

auksjon nettsted

Hvis du er en selger som føler seg litt irritert over eBay sine høye priser, er eBid sannsynligvis den beste alternative auksjonssiden. Du betaler bare tre prosent av salgsprisen til eBid, og det er aldri noen kostnad å liste varer.

Bulkselgere kan også registrere seg for en eBid SELGER-konto . Levetidstilgang koster $ 99, men det er også månedlige planer tilgjengelige i tillegg til hyppige rabatterte priser.

Husk at eBid (og faktisk de andre nettstedene vi vil diskutere) har betydelig færre aktive oppføringer enn eBay (1, 2 milliarder kontra fire millioner).

Når det gjelder forskjellige varer, er eBid imidlertid like ekspansiv som eBay. Du finner alt fra mynter og sedler til hotellbestillinger og konsertbilletter.

3. AuctionMaxx

auksjonmaxx auksjonsside

AuctionMaxx er et kanadisk selskap som spesialiserer seg på å selge frakt, feil eller skadet gods, samt detaljhandelsoverskudd og forsikringskrav.

På grunn av bakgrunnen for varene som nettstedet selger, kan du hente noen utrolige tilbud. Av samme grunn er imidlertid ikke alle produktene i perfekt stand. I skrivende stund er det for eksempel en 14-tommers HP Notebook tilgjengelig for bare 37 dollar. Fangsten? Den mangler en nøkkel og er låst for en enkelt brukerkonto.

Hvis du ikke er en klager og hater å fikse ting, er det fremdeles mange nye varer tilgjengelig for en god pris. Hva med en Versace-klokke for $ 450, ned fra $ 1500? Eller et 16MP Ricoh-kamera for $ 200 - det er en besparelse på $ 150 sammenlignet med RRP.

Frakt er tilgjengelig over hele Canada og USA. Ingen av varene har en minste budpris.

4. UBid

ubid auksjonsside

UBid selger nye, overstock, closeout og resertifiserte produkter i mer enn 25 kategorier.

Ofte kommer de tilgjengelige varene direkte fra store merker, noe som betyr at du kan være trygg på at de vil fungere som forventet og vil være i god stand. Noen av elektronikkmerkene som viser overstock på nettstedet inkluderer Apple, Panasonic, LG, Sony og Samsung.

UBid tilbyr også reisetilbud i USA, Canada, Europa og utover. Det er til og med cruise oppført. Å skanne gjennom tilbudene på auksjonene på auksjonen avslører alt fra skiturer til spa-helger, som alle er tilgjengelige for betydelig reduserte priser.

5. Saleroom

saleroom auksjon nettsted

Hvis du er mer interessert i å kjøpe produkter fra et auksjonshus, bør du sjekke ut The Saleroom. Det fungerer med mer enn 500 auksjonshus fra hele verden, slik at du kan by på tilbudene deres i sanntid. I dag omhandler den mer enn tre millioner auksjonssalg årlig.

Selvfølgelig er dette ikke den typen siden du kommer til å finne vanvittige gode kjøp. Fokuset er på kunst, smykker, møbler og andre store billettartikler. Imidlertid, hvis du liker å samle slike gjenstander, er Saleroom en gullgruve.

6. USAs utenriksdepartement

oss statskasseauksjon

En annen av de beste auksjonssidene er Treasury Auctions. Det amerikanske utenriksdepartementet driver nettstedet. Du finner elementer som regjeringen har beslaglagt for ikke-betaling av skatter.

Selve nettstedet er delt inn i tre områder: Eiendom, Kjøretøy og annen merchandise . Vanligvis vil du finne hjem, land, kommersielle eiendommer, biler og båter.

Selvfølgelig liker vi ikke å dra nytte av andres ulykke. Men en avtale er en avtale, og hvis du ikke kjøper den, vil noen andre gjøre det.

7. Atomic Mall

auksjonssted for atomic mall

Atomic Mall ligner mer på tradisjonelle auksjonssider som eBay. Nettstedet ser ut som om det ikke har vært en oppdatering siden midten av 1990-tallet, men ikke la det forhindre deg.

Hvis du er en selger, tilbyr Atomic Mall null noteringsavgift, muligheten til å sette faste priser, en måte å importere auksjoner utenfor stedet, og - i motsetning til mange auksjonssteder - muligheten for å akseptere betaling i krypto .

Fra et kjøpers perspektiv er det ingen forhåndsregistrering før du kan by, du kan legge til produkter fra flere selgere i en enkelt kasse, og Atomic Mall garanterer at det ikke er duplikatoppføringer.

Hovedkategoriene på Atomic Mall er samleobjekter, filmer og TV, programvare, sport og friluftsliv, verktøy og videospill.

8. Listia

listia auksjonsside

Listia er en online auksjonsside med en forskjell. Du bruker ikke kontanter for å foreta bud og betalinger; i stedet bruker du studiepoeng.

Å tjene studiepoeng kan gjøres på to måter. For det første ved å "selge" varer du ikke vil ha, eller for det andre ved å henvise andre brukere til nettstedene.

Siden nettstedet bruker kreditter i stedet for kontanter, kan du hevde at alle varene som er tilgjengelige for auksjon koster $ 0. Tanken er at du handler bort gjenstander du ikke lenger trenger, og deretter bruker du kredittene du har samlet fra disse "salgene" for å skaffe deg varer du ønsker.

Andre nettsteder å hente tilbud på nettet

De beste auksjonsnettstedene er bare en av de mange måtene du kan skaffe deg mye når du handler på nettet.

Hvis du vil lære mer om å finne gode tilbud, må du også sjekke ut våre andre artikler på nettsteder som er billigere enn eBay, og de beste cashback-nettstedene på nettet. De 7 beste Cashback-nettsteder for å spare penger når du handler The 7 Best Cashback-nettsteder for å spare penger når du kjøper Cashback-nettsteder gjør det mulig å tjene tilbake penger mens du handler, slik at du kan utvide shoppingbudsjettet ytterligere. Les mer .

Bildekreditt: maxxyustas / Depositphotos

Utforsk mer om: eBay, online shopping, spare penger, selge på nettet.