Hvis du er en lydfil som foretrekker høyoppløselig lyd, vil iTunes ganske enkelt ikke kutte den.  Så her er de beste høyoppløselig musikkspiller-appene for Mac.

De 5 beste Hi-Res Music Player-appene for Mac

Annonse De fleste Mac-eiere bruker enten iTunes eller en strømmetjeneste for å administrere og lytte til musikken deres. Det er flott, men hvis du er en lydfil som foretrekker høyoppløselig lyd, vil iTunes ganske enkelt ikke kutte den. Hvis du eier musikk i et høyt troverdighetsformat, kan det hende du må se utover iTunes. Held

Annonse

De fleste Mac-eiere bruker enten iTunes eller en strømmetjeneste for å administrere og lytte til musikken deres. Det er flott, men hvis du er en lydfil som foretrekker høyoppløselig lyd, vil iTunes ganske enkelt ikke kutte den.

Hvis du eier musikk i et høyt troverdighetsformat, kan det hende du må se utover iTunes. Heldigvis er det mange andre alternativer tilgjengelig for deg, så her er de beste høyoppløselig musikkspiller-appene for Mac.

1. Vox

Vox-skjermbilde

Hvis du har sett deg rundt på løsninger for å spille FLAC-filer på en Mac, er sjansen stor for at du har fått Vox. I tillegg til FLAC, har Vox støtte for andre høyoppløsningsformater som ALAC (Apple Lossless), DSD (Direct Stream Digital) og ukomprimerte formater som PCM, WAV og AIFF.

Vox kan spille av høyoppløselig lyd på opptil 24bit / 192kHz. På sjansen for at du har musikk i surroundformat, får du også 5.1-kanals support. Dette er ikke spesielt vanlig, men det er en fin funksjon å ha. Alt i alt er Vox et av de beste alternativene til iTunes for Mac-brukere Alternativer til iTunes: 5 Beste gratis musikkspillere for macOS Alternativer til iTunes: 5 Beste gratis musikkspillere for macOS Med mindre du ikke har noe annet valg enn å bruke iTunes, bør du vurdere å bytte til et av disse iTunes-alternativene for Mac. Les mer .

Vox er gratis å bruke, men Vox Premium er et valgfritt abonnement som tilfører flere funksjoner. Du betaler enten $ 49 / år eller $ 4.99 / måned for abonnementet.

Med abonnementet får du også avanserte lydinnstillinger, som en innebygd 10-bånds equalizer for å skreddersy lyden etter din smak. Abonnementet legger også til gapløs avspilling og muligheten til automatisk å sette samplingsfrekvensen på utdataanordningen til den for filavspillingen.

Vox Premium inkluderer også ubegrenset lagring med Vox Music Cloud, som er praktisk hvis du har tom for harddiskplass. Denne funksjonen er også nyttig ettersom den knytter seg til Vox iOS-appen. Med filene dine i skyen, kan du lytte på Mac eller iPhone når du vil uten å bekymre deg for å gå tom for plass.

Last ned : Vox (gratis, med valgfritt Vox Premium-abonnement)

2. Audirvana +

Audirvana Plus skjermbilde

På sin hjemmeside beskrives Audirvana + ganske enkelt som "audiofile musikkspiller". Bruken av dette begrepet vil enten begeistre eller plage deg. Hvis du tror lyd med høy oppløsning er en svindel Høyoppløselig lyd: The Future of Music eller en svindel? Høyoppløselig lyd: Fremtiden til musikk eller svindel? Høyoppløselig lyd er ny og imponerende, men lever den opp til hypen og spenningen? Er det en gimmick? Eller til og med en svindel? Les mer, Audirvana + er sannsynligvis ikke noe for deg. Spesielt når du vurderer prislappen.

Selv om det ikke er den dyreste spilleren på denne listen, er Audirvana + fremdeles langt fra billig. Du får en god del funksjoner for pengene. Noen av dem finnes ikke engang andre steder på denne listen. Du får også en tre måneders prøveversjon av Tidal, pluss en tre måneders prøveversjon av Qobuz hvis du ikke er lokalisert i USA

Audirvana + har støtte for de viktigste høyoppløsningsformatene, inkludert MQA (Master Quality Authenticated). Denne appen var den første som integrerte MQA Core Decoder, som får frem hele kvaliteten på musikken, selv om du ikke spiller gjennom en MQA-lydenhet.

Appen støtter også formater som FLAC, ALAC, DSD og til og med SACD ISO. Audirvana + har også omfattende funksjoner for å katalogisere biblioteket ditt, inkludert utvidede tagger for klassisk og jazz. Fulltekstsøk gjør det enkelt å finne musikken din.

Last ned : Audirvana + ($ 74, med en 15-dagers gratis prøveperiode)

3. Colibri

Colibri-skjermbilde

Den billigste spilleren på denne listen som ikke er gratis, Colibri tilbyr mange funksjoner for den lave prislappen. Nettstedet påpeker til og med at dette er et engangskjøp og garanterer gratis oppgraderinger. Det er ikke en gang nevnt på nettstedene til de dyrere spillerne.

Colibri tilbyr litt perfekt gapless-avspilling av tapsfrie lydformater, og den støtter også tapede formater. Støttede tapeløse formater inkluderer FLAC, ALAC, WAV, AIFF, APE, TTA, DSD og WavPack. Når det gjelder tapede formater, støttes Ogg Vorbis, MP3 og AAC / M4A. Appen inkluderer støtte for Cue-ark også.

Hvis du foretrekker at Mac-appene dine skal se ut som Mac-apper, vil du elske Colibri. Nettstedet uttaler at et av prosjektets mål er å være "så innfødt til macOS som menneskelig mulig". Det sikter også til et lite minneavtrykk og minimal batteriinnvirkning. Det er flott hvis du vil høre mens du jobber fra en kaffebar uten å måtte koble til.

Last ned : Colibri ($ 4.99)

4. Amarra Luxe

Amarra Luxe skjermbilde

For 99 dollar er Amarra Luxe den dyreste appen på denne listen. Det er også et av få Amarra-merkede produkter fra utvikler Sonic Studio. Dette er ikke billig, men appen har noen unike funksjoner.

Amarra Luxe støtter en rekke filtyper, inkludert DSD, MQA og FLAC. Appen har innebygd sanntid DSD til PCM-konvertering, noe som betyr at du kan lytte uten behov for en fancy digital-til-analog-omformer. Du får også integrasjon med Tidal og Qobuz, og lar deg lytte til strømmer fra flere tjenester på ett sted.

En av de større funksjonene ved Amarra Luxe er iTunes-integrasjon. Hvis du elsker iTunes-grensesnittet, men vil ha formatstøtte og lydkvalitet til Amarra Luxe, er dette en attraktiv funksjon.

Last ned : Amara Luxe ($ 99)

5. Pine Player

De 5 beste Hi-Res Music Player-appene for Mac beste hi res-musikkspillere mac pine player

Som den eneste helt gratis spilleren på denne listen er Pine Player alt annet enn barebones. Selv om spilleren kanskje ikke er så prangende som noen av de andre appene, bør den fremdeles gjøre rettferdighet for hi-res lydfilene dine. Hvis du nettopp har sprengt en masse penger på digitale album, er det en fin ting å vite.

Pine Player støtter massevis av formater, inkludert MP3, FLAC, APE, AAC, M4A, WAV, AIFF, OGG, WMA, DSD og SACD ISO. Det støtter også å lytte til BIN / CUE filer. Enda bedre, den støtter høyoppløselig lyd helt opp til 32bit / 768kHz.

Hvis du er fan av tastaturkontroller, vil du finne mye å like i Pine Player. Du kan kontrollere nesten alle aspekter av appen med en håndfull tastatursnarveier. Dette inkluderer redigering av avspilling, volum og spilleliste.

Andre funksjoner inkluderer kryssfading og gapless avspilling, samt en automatisk isolasjonsfunksjon for skadede filer.

Last ned : Pine Player (gratis)

Hva om du ikke har en høyoppløst musikksamling?

Disse hi-res musikkspiller-appene er gode, men hva om du ikke har en høyoppløselig musikksamling? For å starte, kan du bruke en strømmetjeneste som Tidal, som tilbyr høyoppløselig lyd i MQA-format. Deezer er et annet alternativ, men det tilbyr bare lyd i CD-kvalitet, ikke høyoppløsere.

Streaming kan fortsatt være mindre enn ideelt. Så hvis du ønsker å starte en samling, kan du se på listen over musikksider som alle lydfiler trenger i livet.

Og som lydfil vil du kanskje også vurdere å skaffe deg en av disse dedikerte digitale lydspillere. De 10 beste digitale lydspillerne for musikk uten telefonen De 10 beste digitale lydspillerne for musikk uten telefonen Telefonen din kan spille musikk, men hvis du vil en dedikert musikkspiller, vil du sjekke ut de beste frittstående digitale lydavspillerne. Les mer eller ta en titt på listen over de beste DACene for høyoppløselig lyd De beste DACene for høyoppløselig lyd De beste DACene for høyoppløselig lyd Vil du spille høyoppløselig lyd på datamaskinen din? Du trenger en DAC. Her er de beste DAC-ene du kan få akkurat nå. Les mer .

Utforsk mer om: Audiophiles, iTunes, .