Ser du etter de beste Bluetooth-headsetene til din iPhone?  Vi har deg dekket med alternativer for ethvert budsjett og stil.

De 5 beste Bluetooth-headsetene til iPhone

Annonse Bluetooth-headset gjør det enkelt å ringe og motta telefonsamtaler, spesielt hvis du er i et miljø der hendene dine ofte er opptatt. Men det er så mange valg tilgjengelig at det kan være vanskelig å vite hvilke enheter som er best. Hvis du forsker, vil du raskt oppdage at pris, funksjonsliste og byggekvalitet varierer veldig mellom forskjellige produsenter. Vi e

Annonse

Bluetooth-headset gjør det enkelt å ringe og motta telefonsamtaler, spesielt hvis du er i et miljø der hendene dine ofte er opptatt.

Men det er så mange valg tilgjengelig at det kan være vanskelig å vite hvilke enheter som er best. Hvis du forsker, vil du raskt oppdage at pris, funksjonsliste og byggekvalitet varierer veldig mellom forskjellige produsenter. Vi er her for å hjelpe deg med å bestemme deg.

Dødsfallet med ettørlige hodesett?

Når du tenker på et Bluetooth-headset, ser du sannsynligvis et av de store rektangulære enhetene som henger ut av en persons øre.

Forvis de tankene fra tankene dine. Tiden for single-ear headset er nesten over. Du trenger ikke å holde på med deres klumpete design lenger. Det er en av de viktigste tingene du må vite når du kjøper trådløse hodesett.

Moderne Bluetooth-headset bruker nesten alle en dual-ear tilnærming. De tilbyr stereolyd, innebygde mikrofoner og ringekontrollknapper. De veier også betydelig mindre enn forgjengerne, noe som gjør dem mye mer behagelige å ha på.

Så her er de fem beste Bluetooth-headsetene for iPhone.

1. BeatsX

slår x hodesett

BeatsX trådløse øretelefoner (2016-modell) - Grå BeatsX trådløse hodetelefoner (2016-modell) - Grå Kjøp nå på Amazon

Beats ble grunnlagt tilbake i 2008 av rap-superstjernen Dr. Dre. En stund ble merkevarenes hodetelefoner beskyldt for å være mer et motetilbehør enn en seriøs lydenhet.

Apple gjorde imidlertid Beats det største kjøpet i sin historie i 2014 da det kjøpte selskapet for 3, 2 milliarder dollar. Derfra begynte kvaliteten å bli bedre. Fordi merket faller under Apples eierskap, er det ingen overraskelse at Beats gear integreres sømløst med Apples maskinvare.

BeatsX inkluderer Apples W1-brikke. Så lenge du har en iCloud-konto, lar brikken deg hoppe mellom Apple-enheter enkelt. I tillegg har BeatsX RemoteTalk. Det er en Siri-kompatibel måte å ringe på og samhandle med iPhone-en din.

Du vil også ha fordel av hurtiglading. Bare fem minutters lading vil gi deg to timers konstant bruk. Det er en viktig funksjon hvis du bruker en betydelig del av dagen på å chatte i håndfri modus.

BeatsX-hodetelefoner er tilgjengelige i sort og sølv.

2. Plantronics Voyager 5200

Plantronics VOYAGER-5200-UC (206110-01) Advanced NC Bluetooth Headsets System Plantronics VOYAGER-5200-UC (206110-01) Advanced NC Bluetooth Headsets System Kjøp nå på Amazon

Selv om antallet synker, er det fremdeles noen enkeltørehodetelefoner som er verdt å vurdere. Det beste av gjengen er uten tvil Plantronics Voyager 5200.

De viktigste funksjonene inkluderer et dynamisk dempevarsel (som lar deg vite om du ved et uhell snakker mens headsettet er på lydløs), en IPX4-sprutbestandig rangering og en serie smarte sensorer.

Sensorene kan oppdage om du bruker enheten din og dirigere lyden til en samtale tilsvarende, i tillegg til å overvåke vindretning og bakgrunnsstøy for å forbedre støydemping og stemmeklarhet.

iPhone-brukere vil sette pris på enhetens Siri-integrasjon. En to-i-en-knapp på den utstående mikrofonen lar deg chatte med Apples smarte assistent. Du kan også bruke knappen for å dempe stemmen din mens du chatter med noen.

3. LBell Bluetooth-headset

lbell-headset

LBell Bluetooth-headset, trådløst halsbånddesign LBell Bluetooth-headset, trådløst halsbånddesign Kjøp nå på Amazon $ 27.99

LBells sammenleggbare Bluetooth-headset er ideelt for aktive mennesker. Hvis du er en gym-goer eller en jogger, er det en enhet verdt å undersøke.

I stedet for BeatXs fleksible nakkestropptilnærming, er LBell nakkestroppen tyngre og mer robust. Det kommer ikke til å falle malplassert under streng trening.

Til tross for LBells rimelige prislapp, har produsenten pakket inn et imponerende antall funksjoner. Enheten har 6G CVC aktiv støyreduksjonsteknologi, vibrasjoner for innkommende anrop og andre varsler og en IPX4 vanntett rangering.

Det mest imponerende har headsettet et batteri som varer i mer enn 30 timers taletid og 600 timers standby.

4. JBL Reflect Mini BT

JBL Reflect Mini BT-headsettet er i formen til BeatsX. Det er en stilig og lett enhet som kan skilte med high-end lyd kombinert med håndfri samtale.

Headsettet har 5, 8 mm dynamiske drivere og en frekvens på 10Hz-22kHz. Det er et inline samtalehåndteringsverktøy på venstre ørepropps kabel.

Interessant nok konkurrerer JBL Reflect Mini BT med LBell Bluetooth Headset for joggers og syklistenes oppmerksomhet. Den har en reflekterende stripe på baksiden av nakkestroppen for å varsle andre mennesker om din tilstedeværelse når du er ute på veiene om natten.

Du kan forvente omtrent åtte timers musikkavspilling eller 13 timers taletid på en enkelt kostnad. Noen brukere har imidlertid stilt spørsmål ved mangelen på søvnmodus. Headsettet går ikke automatisk i ventemodus etter en periode med langvarig inaktivitet, og skader batteriets levetid.

JBL Reflect Mini BT er tilgjengelig i sort, blått, rosa og blågrønn.

5. Jabra Steel

jabra stål headset

Jabra Steel Ruggedized Bluetooth Headset (USA-versjon) - Svart Jabra Steel Ruggedized Bluetooth Headset (USA-versjon) - Svart Kjøp nå på Amazon $ 63, 90

Det andre Bluetooth-headsettet med ett øre for å lage listen er Jabra Steel. Det er en av de mest holdbare og robuste enhetene på markedet.

Den er spesielt rettet mot håndverkere eller personer som jobber på steder der slitasje er naturlig høyt. Imidlertid er det også et utmerket alternativ for turgåere, bobiler og andre mennesker som trenger å ringe på avsidesliggende steder.

Bortsett fra støv og vannmotstand og fallbeskyttelse, har stålskaperne tenkt på andre robuste og vennlige funksjoner. For eksempel har den store strøm-, taleanrop- og stemmekommandoknapper, noe som betyr at du ikke trenger å ta av hanskene for å bruke dem.

Talekommando-knappene vil gi deg en direkte lenke til Siri, slik at du kan utføre mange oppgaver håndfri.

På ulemper har ikke Jabra Steel volumkontrollknapper; må du endre det på den faktiske enheten. For folk som jobber med høyt maskiner, er det ikke ideelt (selvfølgelig kan du alltid kjøpe en robust telefon å koble den sammen med).

Bortsett fra de robuste egenskapene, har Jabra-headsettet også imponerende støydemping. Antagelig er det utviklers måte å prøve å sikre at du aldri trenger de manglende volumknappene.

Hodetelefoner eller hodetelefoner til iPhone?

Som du sikkert har lagt merke til, har ankomsten av Bluetooth-øretelefoner betydd at skillet mellom håndfrie anropsenheter og musikkfokuserte hodetelefoner blir stadig uskarpt.

Mens de tradisjonelle øreproppene med ett øre forblir godt i den håndfrie leiren, prøver mange av de ledende lydselskapene nå å kaste splittelsen. Det som imidlertid er klart, er at uansett hvor du bruker, vil du kunne finne et Bluetooth-headset til din iPhone som tilfredsstiller dine behov.

For å lære mer om Bluetooth-headset, sjekk ut de beste Bluetooth-øreproppene under $ 50 og de beste Bluetooth-headsetene med god batterilevetid. De 7 beste Bluetooth-headsetene med god batterilevetid. De 7 beste Bluetooth-headsetene med god batterilevetid. Ser du etter et Bluetooth-headset med godt batteri liv? Her er noen av de langvarige Bluetooth-headsetene på markedet. Les mer .

Utforsk mer om: Bluetooth, hodetelefoner, iPhone, .