Vil du forbedre CVen i henhold til stillingsbeskrivelsen?  Optimaliser din CV med Jobscan og land den neste muligheten.

Hvordan Jobscan hjelper deg å skreddersy CVen din til stillingsbeskrivelser

Annonse Det er mange sysselsettingsverktøy der ute som du kan bruke. Disse verktøyene spenner fra sosiale mediesider som LinkedIn til jobbsøkemotorer som faktisk. Disse nettstedene hjelper deg med å begrense potensielle kunder i bransjen du vil jobbe i. Et annet verktøy som du kan bruke for å hjelpe deg med dette, er Jobscan. Det

Annonse

Det er mange sysselsettingsverktøy der ute som du kan bruke. Disse verktøyene spenner fra sosiale mediesider som LinkedIn til jobbsøkemotorer som faktisk. Disse nettstedene hjelper deg med å begrense potensielle kunder i bransjen du vil jobbe i.

Et annet verktøy som du kan bruke for å hjelpe deg med dette, er Jobscan. Det er et applikasjonsskanningsnettsted der du kan laste opp CVen din og se hvordan du kan gjøre den sterkere ved å bruke spesifikke nøkkelord og uttrykk.

Men hva er Jobscan? Hvordan kan du bruke den til å forbedre din CV-beskrivelse? Det er to versjoner - gratis og premium - så vi går over noen av de grunnleggende verktøyene og ser om den betalte versjonen er verdt det.

Hva er Jobscan?

Hvordan Jobscan hjelper deg med å skreddersy din CV-registrering

Jobscans kompetanseområde er data. Plattformen erkjenner fra get-go at i et fullsatt marked kommer det meste til tall.

Å sile gjennom store bunker med CV er ofte maskinassistert, og maskiner bryr seg ikke om potensialet ditt. Maskiner bryr seg bare om hvilke ord du har brukt og "verdien" som er tilordnet dem. Jobscan vet dette og prøver å spille inn i det.

Jobscans primære funksjon er å lese CV og følgebrev. Derfra vil den fortelle deg hvor sannsynlig du er for å komme deg forbi første runde-filtre basert på språket du har brukt i applikasjonen din. Selskapet har forklart at algoritmen er basert på "mer enn 300 ATS-leverandører (Applicant Tracking Systems)." Den oppdaterer også regelmessig denne algoritmen med ny info.

Å kjøre innsendingspakken din via Jobscans programvare er nyttig når du søker til et veldig stort selskap. I situasjoner som disse er risikoen for å bli kuttet ut av ansettelsesbassenget på grunn av mangel på nøkkelord større.

Hva kan du gjøre med Jobscans gratis plan?

Jobb kan skanne gjenoppta gratis konto

I Jobscan har du to alternativer: å bruke gratisversjonen deres eller betale for premien. Kostnaden for premien kan raskt legge seg opp, så la oss gå gjennom verktøyene som er tilgjengelige i gratisversjonen.

Muligheten til å laste opp et stillingsinnlegg

Jobscan må skanne stillingsannonsene du svarer på når du bruker den, uavhengig av versjon. Det er fra dette innlegget det trekker nøkkelordene og de harde ferdighetene som trengs for å få deg til å skille deg ut. Derfra gjør det en avgjørelse om hva rekrutterere vil se etter basert på dataene i de interne systemene.

Etter at Jobscan har sammenlignet oppslaget med søknaden din, vil den gi din CV en poengsum basert på hvor mange viktige poeng du har truffet.

Muligheten til å laste opp og skanne CVen din

Du kan også laste opp og skanne CVen med den gratis versjonen av Jobscan. Dessverre er optimalisering av følgebrev bare tilgjengelig i premiumversjonen: ved å laste opp begge deler kan du få en mer nøyaktig poengsum.

Når det er sagt, til og med å laste opp CVen i seg selv vil få deg langt. Det kan hjelpe deg med å øke fokuset. En viktig ting å merke seg er at poengsummen din vil være basert på de nevnte nøkkelordene og harde ferdighetene, sammen med stillingen som stillingen du søker på.

Muligheten til å revidere CVen din basert på poengsummen

Til slutt vil Jobscan gi deg en liste over konkrete endringer du må gjøre for å fange en rekrutterer.

Disse forslagene spenner fra nøkkelord du bør sette inn til "negativt" språk du bør unngå. Den vil også fortelle deg om potensielle seksjoner som kan mangle. Etter dette vil Jobscan indikere hvordan du inkluderer disse tingene for å øke din egen troverdighet, alt fra e-post til nettstedsadresser.

For å øke suksessraten din, advarer Jobscan at tittelen på stillingen du søker på er en faktor i din "match rate". Hvis du ikke har jobbet en jobb med den tittelen før, kan du ta den med som et nøkkelord i følgebrevet for å kompensere for denne mangelen.

Når du har gjort disse endringene, kan du skanne CVen din igjen, og Jobscan vil justere poengsummen din. 80 prosent eller over regnes som en god rente.

Generelt er dette gode nyheter hvis du søker på en jobb i et stort selskap med mange søkere. Det er også gode nyheter hvis du bruker dette verktøyet i forbindelse med hånlige intervju-nettsteder for å hjelpe deg med å forberede deg på en jobb. Bruk disse håne intervjuwebsidene for å møte dine jobbintervjuer med selvtillit. Les mer .

Den eneste ulempen? Jobscan vil at du skal gå av gratisversjonen og bruke den førsteklasses. Den lar deg bare skanne fem CV per måned - dette inkluderer rescans når du gjør justeringene dine. Det er knapt noe.

Er Jobscan Premium verdt det?

Jobscan Premium-konto LinkedIn-optimalisering

Det er sant at hvis du ikke bruker opp den månedlige godtgjørelsen av gratis skanninger, vil Jobscan akkumulere dem. Det fortsetter å samle disse skannene til du har maks 20 skanninger som du kan bruke på en gang. Det er også sant at du kan tjene på jobbskanninger gjennom Jobscans belønningsprogram.

I tillegg kan du gjøre mye mer med premiumversjonen.

Du kan skanne følgebrevet, få ubegrenset skanning, LinkedIn-optimalisering og “ATS-vennlige maler”. Dette er virkelig nyttige verktøy å ha.

Dessverre er det også sant at hvis du ikke har noen inntekt, vil Jobscans betalte plan skade lommeboka. Det aller siste du vil gjøre er å begynne å betale for en annen abonnementstjeneste når du ikke har noen inntekt for å utligne den.

Med dette i bakhodet, avhenger spørsmålet om "å betale for Jobscan verdt det?" Av hva du bruker Jobscan til.

Hvis du søker på jobber i en bransje der det er mindre sannsynlig at maskinassisterte verktøy blir brukt, kan du slippe unna med å bruke gratisversjonen. Bare bruk den til de største av jobbsøknadene dine, der den vil være bedre nytte.

Hvis du er i en bransje der ATS-teknologi er vanlig, vil det være forsvarlig å se nærmere på et av de betalte alternativene. Dette gjelder spesielt hvis du allerede har en jobb og for øyeblikket er ute etter en annen. Det kan bety at du har litt penger til overs.

Bruk disse dataene til din fordel

Jobscan er et flott verktøy som kan hjelpe deg med jobbsøkingen. Du kan bruke den til å øke sjansene dine for å få en tilbakeringing når det gjelder bestemte felt.

Er det det eneste verktøyet der ute som kan hjelpe deg? Absolutt ikke. Her er en liste over jobbsøkingsverktøy som hjelper deg med å finne den perfekte karrieren. 5 apper og verktøy for å organisere jobbsøkingen. 5 apper og verktøy for å organisere jobbsøkingen. Alle gode jobbsøk trenger et system. Enten det er en app, et Excel-regneark, eller papir og mapper på old school, vil disse jobbsøkingsorganisasjonsverktøyene sørge for at du får lønnsom jobb. Les mer .

Utforsk mer om: Karrierer, Jobbsøking, Fortsett.