De fleste elsker musikk i en eller annen form, noe som betyr at disse geniale ideene til musikkgave vil være en hit med nesten hvem som helst.

8 strålende gaveideer for musikkelskere

Annonse Har du det vanskelig med å finne gaver til venner og kjære i år? Leter du etter en gave til noen som alltid banker på foten og synger i dusjen? Lås opp juksearket "Spotify Keyboard Shortcuts" for å låse opp! Dette vil registrere deg på vårt nyhetsbrev Skriv inn låsen for e-post Musikkrelaterte gaver kan være ekte publikum. Det kan v

Annonse

Har du det vanskelig med å finne gaver til venner og kjære i år? Leter du etter en gave til noen som alltid banker på foten og synger i dusjen?

Lås opp juksearket "Spotify Keyboard Shortcuts" for å låse opp!

Dette vil registrere deg på vårt nyhetsbrev

Skriv inn låsen for e-post

Musikkrelaterte gaver kan være ekte publikum. Det kan være selve gaven til musikk, noe for å forbedre lytteopplevelsen, eller et leketøy som lar deg bli kreativ.

Her er vår liste over gaveideer for de uformelle og ikke-så uformelle musikkelskere i livet ditt.

1. abonnement på streaming av musikk

For bare 10 år siden, hvis du ville kjøpe noen musikk, ville du sannsynligvis ha hentet et iTunes-gavekort (eller til og med fysiske medier). I disse dager er vi vant til abonnementsbasert streamingteknologi fra slike som Spotify, Pandora og Apple Music.

Apple Music-logo

Det viktigste å huske når du vurderer et abonnement er hvilken tjeneste mottakeren bruker, og hvilken plattform de velger. Det er lite poeng i å kjøpe noen et Spotify-medlemskap hvis de har bygget opp et Apple Music-bibliotek og de er fornøyde med tjenesten - så undersøk litt først.

Når det gjelder kostnader, varierer dette virkelig og avhenger av hva du vil bruke. Apple Music bruker iTunes-kreditter, slik at du kan kjøpe et standard iTunes-gavekort til dette formålet. Apple Music-medlemskap koster $ 9, 99 / måned, så du ser på rundt $ 60 for et 6-måneders medlemskap, eller $ 120 for et år.

Spotify-logo

Du kan kjøpe et Spotify-gavekort som gir nok kreditt for tre måneders bruk i den amerikanske butikken. Pandora tilbyr også et års abonnement på Pandora Plus.

Viktig: Hvis du kjøper et gavekort, må du forsikre deg om at valutaen stemmer overens med mottakerens butikk. Som et eksempel kan amerikanske iTunes-gavekort bare brukes i den amerikanske iTunes Store.

2. Vinyl platespiller

Det er ingen hemmelighet at vinylplater er populære igjen. Det er det eneste fysiske lydmediet som opplever et økende salg, og antall tilgjengelige platespillere som fortsetter å vokse.

Det er noe å si om å høre på musikk på vinyl. Purister hevder at lydkvaliteten er uten sidestykke, eller at popper og knitrer bare tjener til å legge karakter til innspilte verk. Andre foretrekker det fysiske aspektet ved å eie musikk på plate, og setter sin ære i å støtte artister ved å kjøpe LP-er direkte fra små etiketter.

Imidlertid er det ingen riktig platespiller for alle. For de som starter, eller alle som setter pris på bærbarhet og nyheten med batterikraft, tilbyr Crosley Messenger Turntable alvorlig fleksibilitet.

Crosley Messenger platespiller

Crosley CR8016A-GY Messenger Bærbart batteridrevet 3-trinns platespiller, grått Crosley CR8016A-GY Messenger Bærbart batteridrevet 3-trinns platespiller, grått Kjøp nå på Amazon $ 59.99

For wannabe-DJ-en som må ha alt, gir Audio Technica LP1240 mer startmoment enn Technics 1200-serien, med USB-utgang, et forhåndsampet linjetrinn og alle hastighetene og funksjonene du kan forvente av en $ 1500 Stanton.

Audio Technica platespiller

Audio-Technica AT-LP1240-USB Direkte stasjon profesjonell DJ-platespiller (USB og analog) Audio-Technica AT-LP1240-USB Direkte-stasjon profesjonell DJ-platespiller (USB og analog) Kjøp nå på Amazon $ 448, 90

Ikke glem å pusse opp tingene du trenger å vite når du kjøper en platespiller.

3. Innrammede vinylplater

Hvis din valgte mottaker allerede har en platespiller, hvorfor ikke sprute kontant på noe annet relatert til vinyl? Tross alt kan ikke vinylentusiaster få nok av tingene.

Art Vinyl er et selskap som spesialiserer seg på rammer for vinylplater. Fra $ 50 for en enkelt ramme, eller rundt $ 130 for en trepakke, gir den praktiske designen deg enkelt å bytte ut plater når du vil høre på dem (eller bare ønsker å endre dekor).

Du kan parre en ramme med noe fra mottakerens Discogs-ønskeliste, eller en helt ny vinylpressing for en gjennomtenkt gave som ser ut og høres bra ut.

4. Smart Home Speaker

Smarthøyttalere tilbyr både trådløs lyd og en smart assistent som hjelper deg rundt i huset eller kontoret. Du har for øyeblikket tre toppvalg: Apple HomePod, Google Home og Amazon-høyttalere som følger med Alexa.

Hvis lydkvaliteten er din primære bekymring, vil ikke Apple HomePod (vår anmeldelse) la deg svikte. Det er en meget dyktig smarthøyttaler som fungerer med Apple Music innfødt, eller via AirPlay for bruk med iOS-enheter. Det betyr at mottakeren må bruke en iPhone, iPad eller Mac (og et Apple Music-abonnement vil ikke skade).

Apple HomePod

Google produserer noen få forskjellige hjemmemerkeprodukter: det grunnleggende Google Home, det mindre Google Home Mini og det best klingende alternativet: Google Home Max. I motsetning til HomePod, kan Google Home bruke YouTube, Pandora, Spotify og mer for å spille musikk.

Det ser ut til at Amazon bygger Alexa-støtte til omtrent hva som helst, men de beste lydfokuserte tilbudene er den grunnleggende Echo, den mindre Echo Dot og Amazon Echo Plus. Amazons tilbud er den eneste tredjeparts smarthøyttaleren som inkluderer støtte til Apple Music.

5. “Stum” Bluetooth-høyttaler

Du trenger ikke kjøpe inn smarte hjemme-hypen for å gi gaven til trådløs lyd. Bluetooth-teknologi har kommet på sprang siden høyttalerne først traff hyllene. Det er nå mulig å kjøpe noen overraskende punchy, romfylte løsninger som passer alle budsjetter.

Hvis du vil ha en overalt Bluetooth-høyttaler, kan du sjekke JBL Flip 4. Den er vanntett, inneholder et 3000 mAh oppladbart batteri, og kan koble to smarttelefoner samtidig for å dele lyden. Du kan også koble over 100 JBL-høyttalere trådløst sammen, hvis du noen gang skulle ønske å gjøre det.

JBL Flip 4

JBL Flip 4 vanntett bærbar Bluetooth-høyttaler - svart JBL Flip 4 vanntett bærbar Bluetooth-høyttaler - svart Kjøp nå på Amazon $ 89.95

Hvis du leter etter noe litt mer omfattende til hjemme, produserer Bose en rekke bærbare høyttalere som Bose Soundlink. Hvis du noen gang har hørt på en av Boses små, men likevel mektige høyttalere, vil du vite at selskapet pakker en overraskende god trøkk i en så liten pakke.

Bose Soundlink

Bose SoundLink farge Bluetooth høyttaler II - Myk svart Bose SoundLink farge Bluetooth høyttaler II - Myk svart Kjøp nå på Amazon kr 129, 00

Hvis budsjettet ditt kan strekke seg litt lenger, så sjekk ut Sonos One. Det kommer med innebygd støtte for Amazon Alexa. Sonos One kan fylle et rom til tross for den beskjedne størrelsen, og den er fuktighetsresistent, slik at du virkelig kan binde ut litt kjøttpudding i dusjen (kjøttpudder ikke inkludert).

Sonos One

Sonos One (Gen 1) - Stemmestyrt smart høyttaler med Amazon Alexa innebygd (svart) Sonos One (Gen 1) - Stemmestyrt smart høyttaler med Amazon Alexa innebygd (svart) Kjøp nå på Amazon $ 248, 80

Fortsatt ikke sikker på hvilken Bluetooth-høyttaler du skal gå til? Ta en titt på de beste Bluetooth-høyttalerne for smarttelefonbrukere.

6. Kablede hodetelefoner av høy kvalitet

Mye av tiden ditt valg av hodetelefoner avhenger av dine musikalske preferanser, men det er uten tvil en industrioppfinnelse. Bass-tunge bokser er bra for moderne elektronisk musikk, men gjør klassisk, rock og metall til et gjørmete og uhørbart rot. De beste hodetelefonene du kan kjøpe er de som ikke prøver å endre musikken, men gir en tro gjengivelse av originalopptaket.

Grado SR60e

Det betyr vanligvis å velge hodetelefoner eller skjermer i studioklasse, som ikke prøver å forsterke bassen eller legge unødvendig trøkk i diskanten. Et slikt selskap som har laget et navn for seg med kvalitetshåndmonterte, amerikanskproduserte hodetelefoner er Grado Labs, basert i Brooklyn, New York.

Selv de mest grunnleggende modeller - som SR60e og SR80e - gir en mye etterspurt, balansert respons og eksepsjonell klarhet for deres prisklasse. Dessuten oser de stil med en ikonisk, justerbar design og falske skinnbånd som sikrer en behagelig lytteropplevelse.

GRADO SR60e Prestige-serien kablet stereohodetelefoner med åpen rygg GRADO SR60e Prestige-serien kablet stereohodetelefoner med åpen rygg Kjøp nå på Amazon $ 79, 00

7. Trådløse hodetelefoner

Ikke alle musikkelsker er en lydfil, og selv de som er, kan sette pris på bekvemmelighet når de ser det. Trådløse hodetelefoner høres ikke så bra ut som kablede, og du er langt mer begrenset når det gjelder hvilke modeller du kan gå til når du klipper lydledningen.

Apple Airpods

For iPhone-, iPad- og Mac-brukere er Apples W1-hodetelefoner uten tvil de beste. Apple AirPods (vår anmeldelse) er en trådløs versjon av selskapets ikoniske hvite in-ear freebies. Mens lyden er ganske bra, er det ingen støyisolering eller tettsittende silisium for komfort - så de er ikke perfekte for alle.

Også best egnet til Apple-enheter er BeatsX (vår anmeldelse), Apples andre små trådløse øretelefoner. Siden de har Beats-navnet, er de også ganske bastunge, men de høres bra ut og er veldig komfortable. Både AirPods og BeatsX er superenkle å koble sammen, med hurtiglading, og en innebygd mikrofon for å snakke i telefonen eller chatte med Siri.

BeatsX øretelefoner

BeatsX Earphones - Black BeatsX Earphones - Black Kjøp nå på Amazon $ 99, 95

For Samsung-brukere slo selskapets egne trådløse nivå U Pro-øretelefoner virkelig merke, til rundt halve prisen av BeatsX. For alle andre tilbyr Phiaton BT100 støydempende teknologi i øretelefonstil til en anstendig pris.

Phiaton BT 100 NC svart trådløs Bluetooth aktiv støyreduserende nakkebåndstil øretelefoner med mikrofon Phiaton BT 100 NC svart trådløs Bluetooth aktiv støyreduserende nakkebånd stil øretelefoner med mikrofon Kjøp nå på Amazon $ 79.99

8. KORG Miniature Synths

For musikkelskeren som ikke nøyer seg med å bare lytte til musikk, kan KORGs siste utvalg av Volca minisynther gi timevis med moro. For nybegynnere, se på KORGs analoge rytmaskin, KORG looping synth og KORG mini sampler.

KORG Volca

Korg Volca slår analog rytmemaskin Korg Volca slår analog rytmemaskin Kjøp nå på Amazon

Flere gaveideer i siste øyeblikk!

Mens denne listen var beregnet på folk som kjøper musikkrelaterte gaver til andre mennesker, vil du kanskje kjøpe noen av disse godsakene til deg selv. I så fall er det OK, du har lov til å unne deg en gang i blant.

Og hvis du leter etter gaver til siste øyeblikk, kan du sjekke vår gavehåndbok til siste øyeblikk 3 Siste minutt digitale gaver som ikke krever frakt 3 Siste minutt digitale gaver som ikke krever frakt Trenger du en gave i siste øyeblikk? Å gå digital kan være ditt eneste håp for rettidig ankomst. Her er de beste siste øyeblikk digitale gaveideer. Les mer !

Utforsk mer om: Apple Music, Gaveguide, Gaveideer, hodetelefoner, høyttalere, Spotify.