En pen innholdsfortegnelse mal gir dokumentene dine et profesjonelt utseende.  Vi har de beste eksemplene rundt.

Beste innholdsfortegnelse Maleksempler for Microsoft Word

Annonse Innholdsfortegnelse eksempler og maler kommer i mange former og former. Denne artikkelen oppsummerer noen av de flotteste malene for Microsoft Word. Lås opp juksearket "Viktige Microsoft Office-snarveier" nå! Dette vil registrere deg på vårt nyhetsbrev Skriv inn låsen for e-post Det som gjør dokumentet ditt komplett er et profesjonelt forsidedesign. Hvor

Annonse

Innholdsfortegnelse eksempler og maler kommer i mange former og former. Denne artikkelen oppsummerer noen av de flotteste malene for Microsoft Word.

Lås opp juksearket "Viktige Microsoft Office-snarveier" nå!

Dette vil registrere deg på vårt nyhetsbrev

Skriv inn låsen for e-post

Det som gjør dokumentet ditt komplett er et profesjonelt forsidedesign. Hvordan lage en tilpasset forside i Microsoft Word Hvordan lage en tilpasset forside i Microsoft Word. Et sterkt forsidedesign er en flott måte å stilisere dokumentet på. Vi viser deg hvordan du lager din egen forside i Microsoft Word. Les mer . Sørg for å sjekke ut veiledningen vår for det også.

Kreativ innholdsfortegnelse Word Maler

Innholdsfortegnelsen i dokumentet setter scenen for resten av dokumentet.

Stilen du velger, avhenger av hva slags dokument du lager. Hvis det er en informasjonsbrosjyre som bedriften din deler ut til potensielle kunder, vil noe mellom formell og uformell fungere best.

Hvis det er en innholdsfortegnelse for et skolearrangement eller en ideell organisasjon, ville noe litt mer kreativt og morsomt gjort.

Følgende maler passer best for de kreative, uformelle prosjektene.

1. Blå bakgrunn

blue-background-mal

Dette er en moderne og minimalistisk mal, men også ren og lettlest.

Du kan style alt om malen.

  • Endre skriftstil og størrelse
  • Endre bakgrunnsfargen
  • Endre størrelse på boksene

Det er en flott mal for en begivenhetsbrosjyre, informasjonshefte om virksomheten eller noe annet som ikke krever en ekstra lang innholdsfortegnelse.

Du kan laste ned denne malen i Microsoft Word, Google Docs, Mac Pages og i et redigerbart PDF-format. Det er gratis å laste ned, men du må oppgi e-postadressen din først.

Bruk den direkte lenken i overskriften for å laste ned.

2. Ren og enkel

clean-and-enkel

Hvis du leter etter en innholdsfortegnelse som er enkel å lage, men som fremdeles ser profesjonell ut, vil denne rene innholdsfortegnelsen fra Template.net passe til regningen.

Den inkluderer en dato-kolonne samt emne og sidenummer. Dette gjør det til en ideell mal for noe som en journal eller en loggbok. Det er 26 oppføringer per side.

Hvis du trenger en lengre innholdsfortegnelse, oppretter du bare en ny side fra malen og fortsetter med neste side.

Du kan laste ned denne malen i Word, Google Docs, Mac Pages og i et redigerbart PDF-format. Det er også tilgjengelig i Mac Numbers-format. Oppgi e-postadressen din og last den ned gratis.

Bruk den direkte lenken i overskriften for å laste ned.

3. Kreativ innholdsfortegnelse

fargerik innholdsfortegnelse

Hvis du setter sammen et dokument for en begivenhet eller en hefte for en non-profit, er dette fargerike og lekne innholdsfortegnelsen ideell.

Tallene er store, med individuelle blokker for tekst som du kan fylle ut med informasjon om hver dokumentseksjon. Du kan høyreklikke på hver boks eller skrift og endre fyll- eller skriftfargene til hva du vil.

Denne malen er tilgjengelig for nedlasting i Word- eller PDF-format.

Last ned: PDF | DOC

4. Landskap Innholdsfortegnelse

landskap innholdsfortegnelse

Hvis du er lei av den samme gamle innholdsfortegnelsen, er denne landskapsmalen en stor sjanse for tempo. Det er ideelt for et dokument som allerede er i liggende format.

Standardutformingen er satt opp for et kapittelt dokument, med overskrifter og underoverskrifter du kan bruke til å fordele dokumentinnholdet i detalj.

Innholdsfortegnelsen er enkel å tilpasse.

Last ned: PDF | DOC

5. Blokkstil Innholdsfortegnelse

blokker stilinnholdsfortegnelse

Fra det samme Templatesinfo.com-nettstedet som innholdsfortegnelsen over, er dette formatet en fin balanse mellom kreative og formelle.

Den inkluderer fargede toppblokker som skiller de primære kapitlene eller seksjonene fra overskriftene og underoverskriftene.

Formatet er veldig rent og egnet for alt fra en uformell brosjyre til et papir som du kanskje skriver for skole eller jobb. Oversikten er veldig organisert og enkel å følge med bare en rask skanning.

Last ned: PDF | DOC

Formell innholdsfortegnelse Word Maler

Hvis prosjektet ditt er litt for formelt for malene som er listet over, er det mange gratis maler tilgjengelig som er mer profesjonelle. Når det gjelder en avhandling eller høyskoleoppgave, kan en godt formatert innholdsfortegnelse utgjøre hele forskjellen.

Følgende maler er et stort utvalg som vil fungere som en innholdsfortegnelse for ethvert prosjekt du måtte jobbe med.

6. Innlagt innholdsfortegnelse

innrykket innholdsfortegnelse

Denne innholdsfortegnelsen blir tilbudt gratis fra Tidyform.com, og er laget for noe som et forskningsoppgave. Standardinnholdsfortegnelsen på plass inkluderer et forord, liste over tabeller, figurer og skjemaer, og et avsnitt med innrykkede kapitler. Det er ideelt for akademisk bruk.

Innholdsfortegnelsen du laster ned inkluderer uthevet tekst som du kan erstatte med dine egne seksjoner. De første seksjonene starter med romertallnummerering og bytter deretter til desimalnummerering fra kapitlene.

Du kan beholde dette formatet, eller skreddersy det til dine egne behov.

Du kan laste ned enten DOC-format eller PDF-format på samme lenke.

Last ned: Alle formater

7. Faglig innholdsfortegnelse

profesjonell innholdsfortegnelse

Hvis du jobber med en avhandling eller andre formelle, akademiske artikler, er dette en perfekt innholdsfortegnelse for starten av papiret.

Den er lagt opp i et standard disposisjonsformat som fungerer godt i veldig lang tid. Hver hoveddel er med fet skrift, og hvert underavsnitt er nummerert under disse overskriftene.

Det er en enkel måte å legge ut hele innholdet på papiret uten for mye krefter. Hvis noen seksjon trenger å bevege seg, er det enkelt å flytte et avsnitt ned eller opp og ganske enkelt endre nummeret på det og repasere det etter behov.

Last ned: DOC

8. Formatert innholdsfortegnelse

formatert innholdsfortegnelse

Hvis du leter etter en vakker, godt formatert mal, er denne fra Templatesinfo.com en ekte perle.

Sammen med en fin overskrift, er hele omrisset formatert rent. Den har innrykkede underkapitler og ytterligere innrykkede seksjoner også.

Last ned innholdsfortegnelsen i enten Word- eller PDF-format, og skreddersy den til innholdet i ditt eget dokument.

Last ned: PDF | DOC

9. Prosjektinnholdsfortegnelse

prosjekt innholdsfortegnelse

Hvis du jobber med et skoleprosjekt eller noe papir du trenger å organisere på en tydelig måte, er denne innholdsfortegnelsen malen perfekt. Malen er mer avansert, med tekstformfelt for navn, prosjekttittel og sidetall.

Malen er delt opp i standardavsnittene i et akademisk forskningsoppgave, så hvis det er det du jobber med, vil denne innholdsfortegnelsen maler spare deg for mye tid.

Malen er tilgjengelig som en gratis nedlasting i bare Word-format.

Last ned: DOC

10. Forskningstilskudd Innholdsfortegnelse

forskning innholdsfortegnelse

En annen mal fra TemplateLab.com er en detaljert innholdsfortegnelse bygget spesielt for et forskningsstipend. Hvis du er ansvarlig for å skrive forskningsstipend, vil denne malen spare mye tid.

Men det er en svært funksjonell mal for andre formål også. Den inneholder en innledende seksjon som fungerer som forord for papiret, og til slutt den nummererte delen som skisserer alle deler av hovedoppgaven.

Det har et veldig alvorlig, profesjonelt utseende som vil imponere alle som kommer over det. Det tekstfelt for alle sidene

Last ned: DOC

Teknikker for formatering av innholdsfortegnelse

Når du har funnet en mal som du er fornøyd med, trenger du bare å åpne Microsoft Word 10 Essential Microsoft Word-rutiner. Du må vite 10 Essential Microsoft Word-rutiner du må vite Ordet "rutine" er veldig bilde av kjedelig. Bortsett fra når det gjelder en produktivitetsapp som Microsoft Word. Hvert lagret sekund gir komforten ved å bruke den til våre daglige behov. Les mer for å sette inn egne seksjonstitler og sidetall.

Det kan imidlertid hende du synes at det er verdt å bruke litt mer tid på å perfeksjonere innholdsfortegnelsen for et overlegent ferdig produkt.

Styling av innholdsfortegnelsen

Du kan lage visuelle justeringer på samme måte som i et hvilket som helst annet Microsoft Word-dokument. Men vær forsiktig fordi mindre endringer kan skape en uønsket effekt på den generelle formateringen.

Feillagte estetiske justeringer kan potensielt gjøre dokumentet ditt uprofesjonelt.

Problemet som oppstår når du bare begynner å skrive inn teksten, er at prikkene som brukes til å plassere hver oppføring, er satt opp som tekst, i stedet for som en punktleder.

Hvis dette er tilfellet med malen du vil bruke, er her rettingen:

  • Bruk først den horisontale regelen for å stille ønsket tabulatorstopp.
  • Klikk på Hjem- fanen og klikk på dialogboksen som starter i avsnittet avsnitt.
  • Klikk på faner, og velg deretter hvilken type leder du vil bruke i innholdsfortegnelsen.

Avstanden skal nå korrigere seg slik at den ser jevn ut, uavhengig av lengden på tekststrengen.

Hold innholdsfortegnelsen nøyaktig

Hvis du kontinuerlig jobber med et dokument, kan du oppleve at ytterligere redigeringer kaster bort sidetallene dine.

For å unngå denne situasjonen, kan du bruke Microsoft Words innebygde innholdsfortegnelse for å holde ting oppdatert.

Gå til fanen Referanser, og bruk rullegardinmenyen Innhold for å få tilgang til de forskjellige tilgjengelige alternativene.

ordets innholdsfortegnelse meny

Til tross for at du gir mindre kontroll over hvordan innholdsfortegnelsen er stylet, gir denne metoden noen store fordeler når det gjelder navigering.

Innholdsfortegnelsen vil fungere som hyperkoblinger til individuelle seksjoner når de vises på en datamaskin, og sidetallene holdes nøyaktige uten at du gjør noe fra din side.

Hvis du er glad i gratis Word-maler, bør du utforske de andre mallistene våre som inkluderer invitasjoner til arrangementer, møteagendaer og til og med gjenoppta for å hjelpe deg med jobbsøkingen.

Og ikke glem malene for å skrive forretningskravdokumenter 6 Gratis forretningskrav Dokumentmaler for Microsoft Word 6 Gratis forretningskrav Dokumentmaler for Microsoft Word Søker du etter måter å skrive et dokument for virksomhetskrav? Bruk en av disse nyttige BRD-maler for Microsoft Word. Les mer som kan gjøre den plikten mye enklere!

Utforsk mer om: Microsoft Word, Office-maler.