Det viser seg at det er flere forskjellige måter å kontrollere YouTube-volum på.  Her er noen av de beste metodene vi har funnet.

7 nyttige måter å kontrollere YouTube-volum på

Hvem visste at det å kontrollere volumet av YouTube-videoer kunne være et så sammensatt tema? Tross alt, hvilke alternativer har du egentlig utover glidebryteren på skjermen? Du vil faktisk bli overrasket. Vil du oppdage 70+ nyttige YouTube-tips og triks? Last ned vårt GRATIS YouTube-jukseark nå! Det

Hvem visste at det å kontrollere volumet av YouTube-videoer kunne være et så sammensatt tema? Tross alt, hvilke alternativer har du egentlig utover glidebryteren på skjermen? Du vil faktisk bli overrasket.

Vil du oppdage 70+ nyttige YouTube-tips og triks? Last ned vårt GRATIS YouTube-jukseark nå!

Det viser seg at det er flere forskjellige måter å kontrollere YouTube-volum på. Her er noen av de beste metodene vi har funnet.

1. Volumglidebryter

glidebryteren på YouTube på video

La oss starte med glidebryteren på skjermen. Det er den viktigste måten de fleste tilpasser YouTubes volum.

Glidebryteren er selvforklarende. Flytt den til venstre for å redusere volumet og flytt den til høyre for å gjøre YouTube høyere.

Det er også en dempefunksjon for å drepe lyden øyeblikkelig; bare klikk på høyttalerikonet.

2. Tastatursnarveier

Vi tar alltid til orde for å bruke hurtigtaster for enhver oppgave der det er mulig. Lær dem godt, og de er raskere enn å bruke en mus. Det betyr at du kan være mer produktiv.

YouTube er ikke annerledes. Det finnes en mengde nyttige snarveier på YouTube. Forbedre YouTube nå med noen få flere tastatursnarveier Forbedre YouTube nå med noen få flere tastatursnarveier Youtube innebygde kontroller for videoavspilling er bra, men hva om du kunne tilpasse dem? Med denne utvidelsen kan du legge til nye snarveier og finpusse eksisterende på få sekunder. Les mer tilgjengelig. Du kan gjøre alt fra å hoppe over videoen til å slå tekstinger av og på.

YouTubes hurtigtaster for volumkontroll er piltastene. Ved å trykke vil du øke volumet i trinn på fem prosent; å trykke ned vil redusere volumet med samme mengde.

( Merk: Hvis snarveiene ikke fungerer, kan du prøve å klikke på videoen først. Hvis videoen ikke er i fokus, kan det hende du vil finne ut at piltastene ruller hele websiden opp og ned i stedet.)

3. Bruk musen

Er jeg den eneste som bruker YouTube og av en eller annen grunn blir volumrullen fast ved musepekeren hele tiden, og du blir forvirret over hvorfor du ikke har volum plutselig?

- [LoF] Chrises-Face (@ChrisesFace) 20. januar 2018

Du kan også endre volumet på YouTube ved å bruke musens rullehjul - men det er litt fiddly.

Endringen ble introdusert i en 2017-oppdatering. For å få funksjonen til å fungere, må du først sveve musen over høyttalerikonet for å avsløre volumglidebryteren, og deretter holde musen over skyveknappen.

Når du holder musepekeren, blar du opp for å øke volumet og bla ned for å redusere volumet. Hvis markøren kommer bort fra glidebryteren, beveger rullehjulet websiden opp og ned.

I denne implementeringen er det ikke klart hvilke fordeler det er å bruke museskrollhjulet bare ved å klikke på glidebryteren. Det er raskere og mindre sannsynlig å klikke feil ved å klikke.

Tredjeparts volumkontroller på YouTube

Når det gjelder kontroll av YouTube-volumet, er du ikke bare begrenset til den opprinnelige funksjonaliteten. Det finnes en rekke tredjeparts YouTube-utvidelser Gjør YouTube bedre med disse fantastiske webappene og utvidelsene Gjør YouTube bedre med disse fantastiske nettappene og utvidelsene Disse nettstedene og utvidelsene fyller de irriterende hullene til YouTube selv legger til funksjonene. Les mer og utvidelser som gir ekstra funksjoner. Noen av dem lar deg justere volumet på YouTube-videoer.

4. YouTube musekontroller

YouTube mus styrer alternativene

Tilgjengelig på: Chrome

Hvis du kjører Google Chrome, bør du begynne med å sjekke YouTube-musekontrollutvidelsen.

Det lar deg gjøre YouTube høyere og roligere ved å bruke rullehjulet på musen. I motsetning til den tidligere beskrevne museskrollingsmetoden, vil den imidlertid fungere så lenge musepekeren svever et sted over videospilleren. Som sådan er det mindre utsatt for feil enn den opprinnelige metodikken.

Du kan også bruke utvidelsen til å søke gjennom videoer. Klikk på rullehjulet og flytt musen til venstre eller høyre. Klikk på rullehjulet for andre gang når du er klar til å begynne å se på.

Du må gå til siden for utvidelsesinnstillinger for å aktivere den før musekontrollene fungerer.

Last ned: YouTube musekontroller ($ 0, 99)

5. Magiske handlinger for YouTube

magiske handlinger youtube alternativer

Tilgjengelig på: Chrome

Den andre Chrome-utvidelsen som er verdt å snakke om, er Magic Actions for YouTube. Det er et mer fullverdig tilleggsprogram enn YouTube Mouse Control.

I tillegg til at du kan bruke musen til å justere volumet, tilbyr den også en kinovisning, auto HD, visningsmodus for dag og natt, automatiske videoutskiftinger, ett skjermbilde med ett klikk på video, en enkel måte å se og slette sehistorikken på, rangeringer forhåndsvisninger for beslektede videoer, og mer informasjon om brukere i kommentarfeltet.

Last ned: Magiske handlinger for YouTube [Ikke lenger tilgjengelig] (gratis)

Andre måter å kontrollere YouTube-volumet på

La oss avslutte med å se på to måter til å kontrollere YouTube-volumet du kanskje ikke har tenkt på tidligere.

6. VLC Media Player

youtube på volumøkning på vlc

Tilgjengelig på: Windows, Mac, Linux, Android, iOS

Vi har alle opplevd det: Du klikker på en YouTube-video, og den er knapt hørbar, selv om volumet på datamaskinen din og selve spilleren begge er skrudd opp til 100 prosent.

Hvis volumet er lite på en YouTube-video du vil se, bør du vurdere å se videoen direkte gjennom VLC Media Player. Den lar deg gjøre YouTube høyere takket være lydforsterkeren.

Jada, det kan være litt for mye bry for en to-minutters video av en katt som gjør katte ting, men hvis det er en film eller en lignende lang video som du sliter med å høre, høster du gevinsten.

Følg trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor for å se en YouTube-video på VLC Media Player:

  1. Last ned og åpne VLC Media Player.
  2. Gå til YouTube og kopier ( Ctrl + C ) URL-en til videoen du vil se.
  3. Naviger til VLC til Media> Open Capture Device .
  4. Klikk på Nettverk- fanen.
  5. Lim inn YouTube-URL-en som du kopierte i trinn to.
  6. Klikk på Spill .

Etter et par øyeblikk skulle videoen begynne å spille. Du kan deretter bruke volumglidebryteren i nedre høyre hjørne for å øke volumet til 125 prosent av det opprinnelige maksimumet.

Last ned: VLC Media Player (gratis)

Merk: Evnen til å bruke appen for å se på YouTube er bare en av mange VLC Media Player-hemmeligheter du bør lære 7 Top Secret Features of Free VLC Media Player 7 Top Secret Features of Free VLC Media Player VLC should be your media player of valg. Tverrplattformverktøyet har en pose full av hemmelige funksjoner du kan bruke akkurat nå. Les mer .

7. Normaliser lydutgang på PC-en din

YouTube har ikke en naturlig måte å normalisere lydutgangen på. I stedet bør du bruke tredjepartsverktøy.

Windows har et innebygd verktøy. Du kan aktivere operativsystemets lydstyrkeutjevning ved å høyreklikke på høyttalerikonet på oppgavelinjen og gå til Lyder> Avspilling> Høyttalere> Egenskaper> Forbedringer og markere avkrysningsruten ved siden av Lydutjevning .

Hvis du bruker macOS, er det ingen innebygd lydstyrke-normaliseringsverktøy. Heldigvis er det nok av tredjepartsutjevnere som gjør jobben perfekt. To av de mest populære er Boom og eqMac2.

Windows har også tredjeparts lydutjevnere De 5 beste Windows 10 lydutjevnere for å forbedre PC-lyden De 5 beste Windows 10 lydutjevnerne for å forbedre din PC-lyd Ønsker du å finjustere Windows-lyden til din smak? Disse Windows 10 lydutjevnerne har du dekket. Les mer hvis du ikke liker den opprinnelige funksjonaliteten.

Mer hjelp for spirende YouTube-ninjaer

Så, der har du det. En rekke forskjellige måter å kontrollere YouTube-volum på. Men hvis du vet om noe mer, må du huske å gi oss beskjed om dem i kommentarfeltet nedenfor.

Og hvis du vil lære mer om bruk av YouTube, kan du sjekke ut disse YouTube-URL-triksene du bør vite om, sammen med disse YouTube-triksene for video-ninjaer. Tror du at du er en YouTube-ninja? Du vil ikke vite disse 8 triksene Tror du at du er en YouTube-ninja? Du vil ikke vite disse 8 triksene YouTube-innholdet betyr at det bokstavelig talt er hundrevis av kjempefine triks og smarte funksjoner du kan dra nytte av. Vi deler åtte av de beste tipsene som er hjemmehørende på YouTube. Les mer . Det kan også være lurt å ta en titt på disse appene for å omgå YouTube-begrensninger 5 YouTube-juksekoder for å bryte restriksjoner og gjøre YouTube morsomt igjen 5 YouTube-juksekoder for å bryte begrensningene og gjøre YouTube morsomt igjen Vil du ha en bedre YouTube-opplevelse? Her er noen få apper med smarte ideer, slik at du kan se YouTube på en mye bedre måte. Les mer .

Utforsk mer om: Online video, YouTube.