En meme med fødselsdag kan få enhver til å smile.  Disse bursdagsmemene vil gjøre dagen lysere på et sekund.

De 18 beste bursdagsminnene for å gjøre noen lysere

Annonse Bursdager kommer og går, men vet du hva som ikke gjør det? Gratulerer med dagen! Disse morsomme bildene med morsomme setninger er overalt og deles igjen og igjen. Så hvis du har en venn eller familiemedlem med en kommende bursdag som setter pris på, kan humor se på denne listen. Vi har samlet dusinvis av de beste bursdagsmemene som spøker om alder, kake, gaver og mer. Teas

Annonse

Bursdager kommer og går, men vet du hva som ikke gjør det? Gratulerer med dagen! Disse morsomme bildene med morsomme setninger er overalt og deles igjen og igjen.

Så hvis du har en venn eller familiemedlem med en kommende bursdag som setter pris på, kan humor se på denne listen. Vi har samlet dusinvis av de beste bursdagsmemene som spøker om alder, kake, gaver og mer.

Tease Them Over the Hill

Det virker som når vi er yngre, vi vil være eldre, og når vi er eldre, vil vi være yngre. Men en ting er sikkert, vår alder vil aldri gå ned om år.

Så hvis du har en venn eller familiemedlem som ikke har noe imot vitser om deres alder, så er dette settet med memes noe for deg. Bedre å le enn å gråte om vår tidsalder, ikke sant?

1. Mr. Bean

Bean Birthday Meme

Bilde: Funny Happy Birthday Memes

Mr. Bean er en morsom fyr for mange mennesker rundt om i verden. Så hvis vennen din liker sine komiske måter, så send dem dette meme. Komplett med en vits om hva som går opp, men som aldri kommer ned (vennens alder) er du sikker på å sette et smil i ansiktet.

2. Hun er 29?

29 Bursdagsmeme

Bilde: Bursdagsønsker-ekspert

Hvis bursdagslys formet som en 2 og en 9 blir brent så langt fra å tenke på hvert år for favorittdamen din, så er dette meme du vil sende på neste bursdag.

3. Jeg kjenner din virkelige alder

Real Age Birthday Meme

Bilde: Bursdagsønsker-ekspert

For din bestie eller søsken, noen som du har kjent hele livet ditt, gi dem en fnise som den på dette smårollas ansikt. Ja, det er på tide å minne dem om at du alltid vil kjenne deres virkelige alder.

4. Film Popcorn

Movie Theatre Meme

Bilde: My Happy Birthday Wishes

Kjenner du en filmgjeng med en kommende bursdag? I så fall, så er her mammaen din. Pyntet med popcorn, kinobilletter og en påminnelse om at pensjonisten i teatret ikke er så langt unna, del dette med filmstøtten i livet ditt.

5. Grinete katt

Grinete katt bursdag meme

Bilde: Yellow Octopus

Hvem er det bedre å ta med seg den gretne vennen sin enn Grumpy Cat selv? Denne kattedyret gir deg den perfekte måten å si Happy Birthday til noen som kanskje ikke er begeistret for å feire enda en bursdag.

6. Crazy Cat Lady

Crazy Cat Lady Birthday Meme

Bilde: Yellow Octopus

Hvis en cranky kitty ikke akkurat er det du leter etter, men en kattememe for jenta din er ideell, her går du. La henne få vite hvor nær hun er å bli den sprø kattedama.

7. Ugly Monkey

Ugly Monkey Birthday Meme

Bilde: Bursdagsønsker med bilder

Din venn kan ha det bra med en litt uskyldig spøk når en annen bursdag kommer, men innerst inne kan det fremdeles irritere dem for å være et år eldre. Dette morsomme apefjeset kan ikke la være å få dem til å le, selv om det kan være ansiktet de faktisk lager når dere alle synger “Happy Birthday” til dem.

La dem spise kake

En bursdagstradisjon som ingen kan benekte er bursdagskaken. At søt godbit dekorert med stearinlys og noen ganger skrevet bursdagsønsker, er en deilig måte å feire på.

Hvis du kjenner noen som ser frem til den spesielle, årlige, lysestaken deilige litt mer enn folk flest gjør, send dem en av disse morsomme bursdagsmemene.

8. Kooky kakeform

Kakeform bursdagsmeme

Bilde: My Happy Birthday Wishes

Hvis du liker kake like mye som bursdagsvennen din, kan du sende denne morsomme meme. Kaker kommer definitivt i alle former og størrelser. Men denne tegningen som viser at en delvis spist kake får bursdagsgutten, vel, den tar kaken.

9. Kaptein Jack and Cake

Capt Jack Birthday Meme

Bilde: Yellow Octopus

Hvis din kakekjære venn også liker Pirates of the Caribbean filmserie, så send litt Captain Jack til bursdagen deres. Som meme antyder, at dumme pirat hadde forhåpninger om en knusende god kake, men endte med å smadre seg selv.

10. Kakemontasje påkrevd

Kakemontasje bursdagsmeme

Bilde: Yellow Octopus

Dette meme er morsomt for de du kjenner som alltid baker bursdagskakene for andre. Et bursdagslys som teipes til en boks med kakemiks, og meldingen “Jeg har deg en kake” er rett og slett morsom. I det minste er bakepannen inkludert, ikke sant?

Bursdagsønsker for moderne dager

Noen bursdagstradisjoner bærer på generasjoner. En deilig kake, spennende gaver og en sang for å feire det hele har eksistert i mange år.

Men å bringe litt moderne moro inn i bursdagsfeiringen kan være morsomt også. Her er noen bursdagsminner som er rettet mot dagens vitser og sosiale medier.

11. Tide Pods

Tide Pods Birthday Meme

Bilde: Lifewire

2018 er tidevannets år og dette meme passer rett i galskapen. Sjekk ut de små tidevannsbeleggene med et tent lys i hver enkelt. Bare husk at hvis vennen din var en som faktisk spiste Tide Pods og ble ganske syk, kan det være lurt å fortsette å se på denne listen etter et annet meme.

12. Mark Zuckerberg

Zuckerberg bursdagsmeme

Bilde: Funny Happy Birthday Memes

Mark Zuckerberg er ansiktet bak Facebook. Så hvorfor ikke dele ansiktet hans med vennen din i år? Vi vet alle at Facebook har en fantastisk måte å fortelle deg når det er noen bursdag Synkroniser Facebook og Google Kalender for aldri å glemme bursdager Synkroniser Facebook og Google Kalender for å aldri glemme bursdager. Ikke bekymre deg. Du kan jukse ved å bruke Facebook i forbindelse med Google Kalender. Les mer, og dette meme bekrefter at Facebook har mye informasjon om mennesker (blink).

Ikke glem gaven

I løpet av denne bursdagen, kjøpte en gave til vennen din 6 Alt-i-ett-IoT-bursdagsgaver til dine nerdete venner 6 Alt-i-ett-IoT-bursdagsgaver til dine nørdige venner Hvorfor ikke behandle det smarte hjemme-nerdet i livet ditt til en fantastisk IoT-basert gave i år? Få dem noe som gir dem all funksjonaliteten de trenger i et enkelt kjøp. Les mer glir du deg? Eller kjøpte du tilfeldigvis et helt øyeblikk? Uansett, vits hver av disse memene om det, så forhåpentligvis vil vennen din også.

13. Bursdagstips

Bursdagstips Bursdagsmeme

Bilde: My Happy Birthday Wishes

Gi vennen din to tips på bursdagen sin. Den ene er hyggelig og seriøs, en enkel påminnelse om at fortiden er fortiden. Den andre er også enkel; du kjøpte ikke en gave til dem. Hvis de gråter som babyen på dette bildet fordi de ikke fikk en gave fra deg, løp ut og kjøp dem en boks med vev som sin gave.

14. Last-minute Present

Siste liten gave bursdagsmeme

Bilde: Morsomme bursdagsønsker

Vi har alle gjort det minst en gang i våre liv; kjøpte en gave til noen Finn gratis bursdagsgaver til familie og venner Finn gratis bursdagsgaver til familie og venner Les mer på siste mulige sekund. Denne søte og morsomme meme vitser om de gavene i siste øyeblikk og hvordan du håper med alt inni deg at mottakeren ikke vet det.

Bare enkel moro

Hvis ingen av memene ovenfor er helt det du leter etter, til bursdagen til vennen din eller familiemedlemmet, kan du ta en titt på dette siste settet. De er morsomme på hver sin måte.

15. Kaptein Jack's Guurl

Capt Jack Birthday Meme

Bilde: Bursdagsønsker med bilder

Kvinner elsker Johnny Depp som kaptein Jack. Når han lener seg bakover og ser hva som er foran ham, kan vennen din bare føle så mye mer spesiell i bursdagen.

16. Hund, kake og stearinlys

Bursdagsmeme for hund og kake

Bilde: Bursdagsønsker-ekspert

Hvis du leter etter et bursdagsmeme som bare er helt komisk, er denne valpen med kaken hans fantastisk. Smilet i ansiktet hans etter å ha tygd ned den bursdagskaken er uvurderlig.

17. Suppe nazi

Suppe nazi bursdagsmeme

Bilde: Yellow Octopus

Hei Seinfeld fans, vi har et meme for deg, men ingen suppe! Du gjettet det, det er ingen ringere enn suppe-nazisten. Som han høflig vil si til vennen din: “Ingen gratulerer med dagen! Kom tilbake ett år! ”Vennen din vil definitivt le hvis de elsker den karakteren.

18. Dos Equis Man

Dos Equis Man bursdagsmeme

Bilde: Yellow Octopus

Hva ville en liste over morsomme bursdagsminner være uten Dos Equis-fyren? Send denne til mannen i livet ditt og la ham få vite at han absolutt er en legende. Han er sikker på å tro det, fordi budskapet tross alt er fra Den mest interessante mannen i verden.

Pakk opp en lykke til med fødselsdagen du kan sende

Forhåpentligvis er en av disse bursdagsmemene akkurat billetten til å få din venn eller familiemedlem til å smile i år.

Hvis du vil prøve deg på å lage dine egne meme, kan du sjekke ut disse flotte meme-generatorene. De 7 beste meme-generatorene som lager ditt eget meme. De 7 beste meme-generatorene som lager ditt eget meme. Her er de beste meme-generatorene på internett for å hjelpe du lager dine egne memes. Les mer eller apper du kan bruke til å lage memes 7 gratis apper for å lage memes på din iPhone eller iPad 7 gratis apper for å lage memes på din iPhone eller iPad I søket etter den perfekte iOS meme generator testet vi over 20 apper for å komme opp med denne listen over 7 freebies. Les mer . Og hvis du ikke kan få nok av memes, sjekk ut disse Stranger Things memes 8 Stranger Things Memes du trenger i livet ditt 8 Stranger Things Memes du trenger i livet ditt Her er de beste Stranger Things memene, pluss hvordan du bruker dem og når du bør bruke dem. Les mer neste.

Utforsk mer om: Meme, .