Kan du virkelig se hvem som fulgte opp deg på Instagram? Det er ikke lett, men det er en måte.

Hvem har fulgt meg opp på Instagram? Slik finner du ut

Annonse Hver Instagram-påvirker vil ha flere likes og flere følgere. Men det er like viktig å beholde dine nåværende følgere. Som kan ha latt deg lure på, "Hvem har fulgt meg?" Så hvordan kan du se hvem som fulgte opp deg på Instagram? Instagram tilbyr ikke noen offisiell måte å sjekke unfollowersene dine. Så mens j

Annonse

Hver Instagram-påvirker vil ha flere likes og flere følgere. Men det er like viktig å beholde dine nåværende følgere. Som kan ha latt deg lure på, "Hvem har fulgt meg?" Så hvordan kan du se hvem som fulgte opp deg på Instagram?

Instagram tilbyr ikke noen offisiell måte å sjekke unfollowersene dine. Så mens jeg kan se at følgere i Instagram-profilen min går ned, vil jeg ikke vite hvem som har fulgt meg ut på Instagram.

For øyeblikket er det ganske mange tredjepartsapper for å se hvem som følger deg ut på Instagram. Disse fungerer som Instagram-trackere for følgere og følgere, og gir deg en rask titt på hvem som synes innleggene dine ikke er verdt å se mer.

Problemet med tredjeparts Instagram-apper

Selv om disse appene er den enkleste måten å vite hvem som har fulgt deg ut på Instagram, kommer de med sitt eget sett med problemer. Instagrams API begrenser sterkt hva uoffisielle utviklere kan gjøre.

For eksempel, med alle disse appene, vil du bare se data fra det første du laster ned appen. Fra det tidspunktet du konfigurerte det, sporer det alle endringer i kontoene dine. Men hvis du mistet følgere før du installerte appen, vil du ikke se noen av disse.

Disse appene er heller ikke autorisert av Instagram, noe som betyr at kontosikkerheten din kan være i fare. Du lar deg være åpen for datainnbrudd, appen blir solgt til noen med dårlige intensjoner og andre slike risikoer.

I tillegg kan disse appene slutte å fungere når som helst ettersom Instagram har historikk om å endre API eller regler uten advarsel. I det siste stengte flere gode tredjepartsapper på grunn av Instagrams endrede regler, inkludert Unfollowgram, som var en av de beste appene for Instagram-følgere.

Så lenge du kjenner til disse potensielle feilene og risikoene, kan du fortsette å bruke disse appene for å finne ut hvem som har fulgt deg ut på Instagram.

Followmeter (Android, iOS): Den enkleste og beste appen

Jeg prøvde ut en rekke apper for å finne ut hvem som fulgte meg, og Followmeter er min favoritt. Installasjonsprosessen er enkel, grensesnittet er enkelt, og Unfollower-funksjonen er helt gratis, uten smutthull. Igjen, det vil bare fungere fra tidspunktet for oppsett og fremover, slik at du ikke kan finne ut gamle unfollowers.

Dashbordet viser følgere, nye følgere, kontoer du følger som ikke følger deg tilbake, og kontoer som følger deg, men du følger dem ikke tilbake. Trykk på Unfollowers-fanen for å få en full liste over personer som har fulgt deg opp på Instagram.

Unfollower-listen viser individuelle kontoer, sammen med om du følger dem eller ikke. Tapping og konto vil åpne den på Instagram, hvor du kan sende dem en melding eller fjerne dem.

Followmeter har førsteklasses funksjoner for å finne spøkelsesfølgere (dvs. inaktive brukere og lurer), topp beundrere og mer. Disse krever en betaling på $ 3, 99, men gratisversjonen begrenser ikke Unfollower-funksjonen på noen som helst måte.

Last ned: Followmeter for Android | iOS (gratis)

Rapporter + (Android, iOS): Sakte, men sikre

Rapporter + er tregere enn Followmeter, men appen gjør det til et poeng å nevne sikkerheten. Igjen, det fungerer fra det tidspunktet du konfigurerte det, men alle dataene lagres lokalt for å holde dem sikre.

Appen er også flinkere til å gi ut varsler om at du mistet noen, slik at du kan logge inn for å se hvem som har fulgt deg ut på Instagram. Du kan legge til flere kontoer for å spore følgere på dem alle.

Igjen, som med Followmeter, er det mange andre funksjoner i Rapporter +, hvorav mange er skjult bak en betalingsmur. Men avfølgerkontrollen er helt gratis.

Last ned: Rapporter + for Android | iOS (gratis)

Andre apper for å finne ut "Who Unfollowed Me?"

Bortsett fra Followmeter og Rapporter +, testet jeg noen få andre gratis apper uten Instagram-følgere. Her er en rask liste over de som fungerte bra. Mens du kan prøve noen av dem, vil jeg anbefale å holde deg til Followmeter eller Reports +, da det er mer sannsynlig at de følger med på endringer i Instagram API og regler.

 • Følgere og oppfølgere for Android (gratis)
 • Følg Cop for Android (gratis)
 • Followers Tracker Pro for iOS (gratis)
 • Følgere Spor for Instagram! for iOS (gratis)

Hvordan fjerne oppfølgingene dine

"Å følge tilbake" er en av de usagte prinsippene for sosiale medier. Nå som du vet at disse menneskene har fulgt deg opp på Instagram, kan det være lurt å gi favoritten tilbake. Hver gang du får et varsel, kan du også oppheve den kontoen.

Men hva med de som gjorde dette allerede, før du installerte appen? Cleaner for Instagram er en rask og enkel app for å finne ut hvem som ikke følger deg tilbake, og følge dem ut i bulk.

 1. Logg på Cleaner med Instagram-kontoen din.
 2. I kategorien Følgende klikker du på Hurtigvalg> Avansert Hurtigvalg> Velg ikke-følgere .
 3. Gå gjennom utvalget for å forsikre deg om at du vil oppheve alle disse. Hvis ikke, trykk på en konto for å fjerne markeringen av dem.
 4. Trykk på Lyn-ikonet > Slett å følge > Start nå .

La Cleaner for Instagram avslutte prosessen. Endringene gjenspeiles i Instagram-kontoen din umiddelbart.

Last ned: Cleaner for Instagram for Android | iOS (gratis)

Slik slutter du å miste følgere på Instagram

“Å følge tilbake” er bare en av grunnene til at noen har fulgt deg opp på Instagram. Hvis det ikke ser ut til å være årsaken, og du lurer på hvorfor du mister følgere på Instagram, er her noen andre mulige grunner.

1. Du har kjøpt følgere

Hvem har fulgt meg - Ikke kjøp følgere på Instagram, det vil påvirke kontoens troverdighet

Kjøpte du tjenestene til noen som lover å skaffe deg tusenvis eller millioner følgere for noen få dollar? Instagram rynker på en slik manipulasjon, som vanligvis innebærer å følge deg med en haug med bots og falske kontoer.

Instagram renser regelmessig slike kontoer, og det kan være en grunn til at følgetallet ditt har falt. Ikke stol på disse tjenestene, de er bortkastet penger og påvirker troverdigheten.

2. Du har blitt skygge forbudt

som har fulgt meg - Juks på Instagram kan føre til at kontoen din blir skyggeforbudt, så test den på Triberr

Å prøve å spille Instagram-økosystemet kan føre til at kontoen din får et "skyggeforbud". Dette betyr at mens appen fungerer normalt for deg, skjuler Instagram bevisst innleggene dine eller setter dem i laveste prioritet. Et skyggeforbud kan gjøre kontoen din og hardt arbeid ubrukelig.

Instagram vil skygge forby de kontoene som prøver å manipulere systemet ved å kjøpe følgere, eller bruke tredjeparts cheats. Du finner apper og tjenester som automatisk liker og kommenterer innleggene dine, eller som driver andre engasjementer på falske måter. Unngå disse for enhver pris.

Hvis du tror du kan bli berørt, kan du sjekke de ti siste innleggene dine med Triberrs Instagram Shadowban Test.

3. Du legger ut for ofte eller for sjelden

som har fulgt meg - Hvis du legger ut på Instagram for ofte eller for sjelden, vil du miste følgere

Hvis du legger ut for ofte, vil følgere bli lei av at bildene dine spammer tidslinjen. Dette gjelder spesielt for sponsede innlegg og merkevareengasjementer. På den annen side, hvis du legger ut for sjelden, vil følgere tro at du ikke er verdt å abonnere på.

Det er en vanskelig balanse å opprettholde, men det er ikke en gylden regel eller et anbefalt antall å overholde. Det er noe du må finne ut av med dine egne følgere. For eksempel ville jeg bruke appene ovenfor for å finne ut hvem som fulgte meg, og spør dem om hva som var utlignende.

Den nye mantraen blant eksperter på sosiale medier er frekvens av konsistens, dvs. finne ut et innlegg som du kan opprettholde konsekvent. Til og med to innlegg om dagen er bra, så lenge du er i stand til konsekvent å poste to om dagen.

4. Du gjør grunnleggende Instagram-feil

som følte meg - Vær konsekvent om Instagram-innlegg, og unngå vanlige feil

Disse tre er de viktigste årsakene til å miste følgere, men det er flere andre faktorer som kan føre til at folk følger deg. For eksempel:

 • Innlegg om temaer som ikke er relevante for merkevaren din.
 • Innlegg om kontroversielle temaer som deler folks meninger.
 • Ikke engasjere seg med kommentarer på innlegg.
 • Postering uten riktig hashtags, eller med dårlige bildetekster.
 • Legger ut bilder underfra og ikke redigerer dem godt.

Bortsett fra disse, har vår interne ekspert på sosiale medier trukket frem flere andre ting å unngå å gjøre på Instagram.

Ikke besett over Instagram-følgere

Det er lett å bli låst inn i statistikken til et sosialt nettverk. Spesielt ettersom det er noen gode analyseverktøy for å se hvordan du gjør det på Instagram. Men ikke besett over disse tingene. Det har egentlig ikke noe å si om noen bretter ut meg eller deg på Instagram.

Å miste en følger betyr ikke at du gjør en forferdelig jobb. Dette er en glatt skråning, og hvis du går nedover denne stien, vil sosiale nettverk gjøre deg trist Facebook Makes You Sad, og "It Won't Happen to Me" is a Lie Facebook Makes You Sad, and "It Won't Happen for meg "er en Lie Facebook-potensialet som en trigger for depressive symptomer har vært snakket om tidligere også, men har i år sett flere av slike studier enn tidligere. Her er hva de sier. Les mer . I stedet kan du glede deg over Instagramen din som en måte å unnslippe virkeligheten i noen sekunder; intet mer, intet mindre.

Utforsk mer om: Instagram, .