Noen merker har gjort sosiale medier om til en kunstform.  Dette er merkene som er verdt å følge på sosiale medier.

10 merker som er verdt å følge med på sosiale medier

Nesten alle merker har tilstedeværelse på sosiale medier. Dessverre er det store flertallet av merkevarer rett og slett ikke verdt å følge med på sosiale medier. Vil du oppdage 70+ nyttige YouTube-tips og triks? Last ned vårt GRATIS YouTube-jukseark nå! Noen merker har imidlertid gjort sosiale medier om til en kunstform. Med m

Nesten alle merker har tilstedeværelse på sosiale medier. Dessverre er det store flertallet av merkevarer rett og slett ikke verdt å følge med på sosiale medier.

Vil du oppdage 70+ nyttige YouTube-tips og triks? Last ned vårt GRATIS YouTube-jukseark nå!

Noen merker har imidlertid gjort sosiale medier om til en kunstform. Med morsomt innhold, vittige ripostes og pedagogisk materiale, er dette merkene som skiller seg ut fra mengden.

I denne artikkelen viser vi merkevarene som gjør Facebook, Twitter, Instagram og YouTube riktig. Så riktig, faktisk, vi tror de er verdt å følge på sosiale medier.

1. Wendy's

Wendys profil på Twitter er en glede å se. Faktisk vil vi gå så langt som å si at det er en av de beste kontoene på hele plattformen.

Wendy's har utviklet et rykte for sin morsomme steking av andre merker og skånsomme nedslagsfester for vanlige brukere.

Sjekk ut dette skårende svaret på Burger Kings forsøk på å agne:

wendys burger king

Eller hva med denne strålende responsen til en kunde som feilaktig antok at alt selskapets storfekjøtt var frossent:

frosset wendys

Leksjonen? Ikke kryss av Wendys team for sosiale medier.

Følg: Wendy's på Twitter

2. Charmin

Dumper som en lastebil. Glad #NationalTPDay! pic.twitter.com/kaINTgsyP2

- Charmin (@Charmin) 26. august 2014

Et annet av de skarpeste merkevarekontoer på Twitter tilhører Charmin. Toalettpapirbedriften bruker en sunn dose komedie for å bringe smil til ansiktene til tilhengerne.

Merket er også kjent for noen få virale markedsføringskampanjer. En av de mest kjente Times Times-utøverne, The Naked Cowboy, delte ut 20.000 gratis ruller til forbipasserende for å feire “National Toilet Paper Day” (ja, det er virkelig en ting) 26. august 2014.

Følg: Charmin på Twitter

3. Netflix

netflix facebook side

Netflix Twitter-feed er full av nyttige tips om hva du kan se på plattformen, men det er på Facebook der selskapet har flest følgere.

Netflix Facebook-sider er delt inn i regionspesifikt innhold, noe som betyr at anbefalingene du ser alltid er tilgjengelige i ditt område.

I USA er Netflix-siden en blanding av klipp, GIF-er, bilder og artikler, som alle har en kobling til TV-seriene og filmene som er tilgjengelig nå. Det er også en god del bilder bak kulissene, som de-harde fans vil elske.

Følg: Netflix på Facebook og Twitter

4. KFC

Beklager for det. Det tar 27 minutter å forberede en mengde KFC, og noen ganger undervurderer vi etterspørselen. DM meg, og vi skal se nærmere på det.

- KFC (@kfc) 18. oktober 2017

Wendy's har en rival i kampen om å være den mest underholdende hurtigmatkjeden på sosiale medier. KFC er like sassy.

Følg Twitter-kontoen, så kan du glede deg over en uendelig strøm av vitser, steker og fornærmelser.

KFC er også en pågående kamp med de andre store hurtigmatmerkene i et forsøk på å få overtaket på tvers av sosiale medier. Konsekvensene er ofte sidesplittende.

Følg: KFC på Twitter

5. Oreo

oreo instagram

Det er en bekymringsfull trend at de beste merkene på sosiale medier også er de som er dårligst for helsen din (trenden er innstilt på å fortsette, stol på oss!).

Den siste oppføringen er Oreo. Som forventet er det rikelig med action på tvers av alle sosiale mediekanaler, men den utmerkede kontoen er på Instagram.

Det kan skryte av kunst med ore-tema, matlagingsideer og vitser, som alle har hjulpet selskapet til å samle millioner av Instagram-følgere.

Følg: Oreo på Instagram

6. Taco Bell

Nok et gatekjøkkenfirma. Det ser ut til at når et fastfood-merke først slår på smaken på sosiale medier, må alle de andre også bli involvert slik at de ikke blir igjen.

En av Taco Bells mest kjente tidlige utvekslinger var med Old Spice. I nyere tid tjente merket en stor viral gevinst ved å sende forskjellige smykker og håndskrevne notater til flere modeller, skuespillerinner, musikere og andre kjendiser.

Slik reagerte Chrissy Teigen på Instagram etter å ha mottatt sin egen spesielle pyntegjenstand:

Se dette innlegget på Instagram

Ok @tacobell. Du kan komme hjem nå. <3

Et innlegg som ble delt av chrissy teigen (@chrissyteigen) 19. mai 2013 klokka 11:14 PDT

Følg: Taco Bell på Instagram

7. Old Spice

Old Spice har en stor tilstedeværelse på sosiale medier.

YouTube-kanalen er en hyggelig klokke; selskapet legger ofte ut morsomme TV-annonser der for alle å se, inkludert denne klassikeren fra 2010:

Det viser hvor lenge Old Spice har vært aktiv på sosiale medieplattformer. Det var langt foran kurven på mange måter.

Oh, og hva med det sammenstøtet med Taco Bell som vi nevnte? Vel, her er det:

Hvorfor er det slik at "brannsaus" ikke er laget med noen virkelig ild? Virker som falsk reklame.

- Old Spice (@OldSpice) 9. juli 2012

@TacoBell avhenger. Anser du vulkaner, stridsvogner og frihet som krydder?

- Old Spice (@OldSpice) 9. juli 2012

Følg: Old Spice på YouTube og Twitter

8. Skittles

Hvis du vil ha en-liners, sjekk ut Skittles Twitter-feeden. Det er en jevn strøm av strålende vitser du kan glede deg over, og veldig få av dem har noe å gjøre med de smakfulle små karamellene vi alle elsker så høyt.

Sjekk for eksempel denne tweeten om dinosaurene:

Det verste tilfellet er at dinosauren spiser manualen til tidsmaskinen din, og at du ikke en gang får et bilde av den.

- Skittles (@Skittles) 14. oktober 2012

Eller hva med denne oppsiktsvekkende innsikten om sneglers evne til å vinne Moonwalking-konkurranser:

Snegler ville vinne hver månekonkurranse hvis de kunne lære å gå baklengs.

- Skittles (@Skittles) 10. oktober 2012

Det er også mange bilde- og videobaserte morsomme ting, inkludert denne ideen til julegaveinnpakning:

Hvis du kommer til å være dårlig til å pakke inn, skal du i det minste være god til å være dårlig på det. pic.twitter.com/KicmrtmCDc

- Skittles (@Skittles) 13. desember 2018

Følg: Skittles på Twitter

9. MoonPie

For ikke å bli overgått av Oreo, har MoonPie også noen få kontoer på sosiale medier som er verdt å følge.

I sin forrige form var MoonPie-kontoene ganske ordinære, men i 2017 endret selskapet strategi og fant sin stemme på sosiale medier.

Ved slutten av året var det godt etablert som et merke som er verdt å følge på sosiale medier.

For å få en smak av hva du kan forvente, sjekk ut hvordan den reagerte på Hostess Snacks 'påstander om formørkelsen:

Lol ok https://t.co/lobyuNOkee

- MoonPie (@MoonPie) 21. august 2017

Følg: MoonPie på Twitter

10. LEGO

lego instagram

Alle elsker LEGO, ikke sant? Det spiller ingen rolle hvor gammel du er; du vil aldri bli lei av å bygge et ugjennomtrengelig fort eller et banebrytende romskip.

Hvis du vil se noen av de vakreste LEGO-kreasjonene i verden, følg selskapet på Instagram. Det er enorme LEGO-konstruksjoner (inkludert biler og gitarer), flashbacks til eldre LEGO-sett, informasjon bak kulissene og mye mer.

Kontoen legger til og med inn brukernes egne kreasjoner, så pass på at du sender inn innsendingene dine hvis du er en LEGO-rusavhengig.

Følg: LEGO på Instagram

Dine favorittmerker å følge på sosiale medier

Så, der har du det. Vårt valg av merker som er verdt å følge på sosiale medier (selv om vi ikke er overbevist om at det ikke sier mer om kostholdsvalgene våre enn noe annet!).

Selvfølgelig er merkevarene for sosiale medier vi valgte langt fra å være de eneste selskapene som er verdt å følge på Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, et al. Så gi oss beskjed om hvilke merker du liker å følge i kommentarene nedenfor.

Og hvis du vil lese mer om å lykkes på sosiale medier, kan du sjekke artiklene våre som beskriver hvordan du får flere Instagram-følgere. Hvordan tiltrekke flere Instagram-følgere av Picking a Niche Hvordan tiltrekke flere Instagram-følgere av Picking a Niche Det er tøft å stå ut og bli lagt merke til på Instagram. Å velge en nisje er imidlertid en måte å få flere Instagram-følgere ... Les mer og hvordan du finner de beste Instagram-hashtagene Hvordan finne de beste Instagram-hashtaggene for flere liker og følgere Hvordan finne de beste Instagram-hashtaggene for flere liker og følgere Hashtags er en viktig del av Instagram. Hvis du trenger hjelp til å komme i gang, kan du finne de beste hashtagene på Instagram slik. Les mer .

Utforsk mer om: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.