Windows 10-feilkoden 0x8000FFFF påvirker Microsoft Store. La oss feilsøke dette problemet med noen hurtigreparasjoner.

Slik løser du feilkode 0x8000FFFF i Windows 10

Annonse Windows 10-feilkoden 0x8000ffff gjelder Windows Update. Det er kjent at feilkoden påvirker funksjonaliteten til Microsoft Store. Etter at du har oppdatert Windows 10 og dratt tilbake til Microsoft Store, indikerer 0x8000ffff-feilen at noe er ødelagt, et sted. 0x8000ffff er ikke så kritisk at den lammer datamaskinen din, og det er noen få metoder for å fikse feilen. La

Annonse

Windows 10-feilkoden 0x8000ffff gjelder Windows Update. Det er kjent at feilkoden påvirker funksjonaliteten til Microsoft Store. Etter at du har oppdatert Windows 10 og dratt tilbake til Microsoft Store, indikerer 0x8000ffff-feilen at noe er ødelagt, et sted.

0x8000ffff er ikke så kritisk at den lammer datamaskinen din, og det er noen få metoder for å fikse feilen. La oss ta en titt og feilsøke problemet.

1. Bruk feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps

feil windows lagre app tilbakestiller

Visste du at Windows 10 har en haug med innebygde feilsøkere? Det er en omfattende liste over feilsøkere. Et av alternativene er for Microsoft Store.

Slik kjører du feilsøking:

 1. Trykk på Windows-tasten + I.
 2. Skriv feilsøking i søkefeltet.
 3. Bla nedover i den lange listen til du finner Windows Store Apps, og velg deretter Kjør feilsøking .

Følg instruksjonene på skjermen for å lindre Microsoft Store 0x8000ffff-feilen.

2. Fjern Microsoft Store Cache

En annen rask løsning for 0x8000ffff-feil er å tømme Microsoft Store-cachen.

 1. Trykk Windows Key + R for å åpne Kjør
 2. Skriv inn wsreset.exe og klikk OK.

Et tomt ledetekstvindu åpnes i omtrent ti sekunder. Deretter vil butikken åpne seg.

Hvis det ikke fungerte, trykk Windows Key + R igjen. Skriv inn dette:

 C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe\LocalState 

Hvis det allerede er en Cache- mappe, kan du gi den nytt navn til Cache.old . Deretter, uansett om den eksisterte før eller ikke, opprette en ny mappe kalt Cache . Til slutt, kjør feilsøkeren som beskrevet ovenfor, og den skal oppdage og løse problemet.

3. Konfigurer eller installer Microsoft Store på nytt

Du kan konfigurere Microsoft Store på nytt i et forsøk på å fjerne 0x8000ffff-feilen. Slik konfigurerer du Microsoft Store på nytt:

 1. Skriv Powershell i søkefeltet Start-menyen, høyreklikk deretter på det beste samsvaret og velg Kjør som administrator .
 2. Kopier og lim inn følgende kommando:
   powershell-ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage-DisableDevelopmentMode-Register 
 3. Gjør det samme for denne kommandoen:
   Env: Systemroot \ WinStore \ AppxManifest.xml 
 4. Start systemet ditt på nytt.

Noen ganger er ikke konfigureringsalternativet nok til å fjerne 0x8000ffff-feilen. I så fall kan du prøve en fullstendig installasjon av Microsoft Store på nytt. Det tar ikke lang tid!

 1. Skriv powershell i søkefeltet Start-menyen, høyreklikk deretter på det beste samsvaret og velg Kjør som administrator .
 2. Kopier og lim inn følgende kommando:
   Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} 
 3. Lukk PowerShell, og start deretter systemet på nytt.

4. Kjør CHKDSK og SFC

sfc scannow ledetekst

CHKDSK er et Windows-systemverktøy som bekrefter filsystemet og med visse innstillinger, løser problemer mens det kjøres. Du kjører CHKDSK fra Command Prompt, og den har en haug med funksjoner.

 1. Skriv ledeteksten i søkefeltet Start-menyen, høyreklikk deretter på det beste samsvaret og velg Kjør som administrator . (Alternativt kan du trykke på Windows-tasten + X og deretter velge ledetekst (administrator) fra menyen.)
 2. Skriv deretter chkdsk / r og trykk Enter. Kommandoen vil skanne systemet for feil og fikse eventuelle problemer underveis.

Hvis det ikke fungerer, kan du kjøre Windows System File Check (SFC). System File Check er et annet Windows-systemverktøy som ser etter manglende og korrupte Windows-systemfiler. Høres ut som CHKDSK, ikke sant? Vel, SFC sjekker spesifikt for Windows-systemfiler, mens CHKDSK skanner hele stasjonen for feil.

Men før du kjører SFC-kommandoen, er det best å dobbeltsjekke at den er fullstendig funksjonell.

DISM står for distribusjon av bildebehandling og administrasjon. DISM er et integrert Windows-verktøy med et stort spekter av funksjoner. I dette tilfellet sørger DISM Restorehealth-kommandoen for at neste reparasjon vil fungere ordentlig. Arbeid gjennom følgende trinn.

 1. Skriv inn ledetekst (admin) i søkemenuen Start-menyen, høyreklikk deretter og velg Kjør som administrator for å åpne en forhøyet ledetekst.
 2. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter: DISM / online / opprydding-bilde / gjenopprette helse
 3. Vent til kommandoen er fullført. Avhengig av systemhelsen din kan prosessen ta opptil 20 minutter. Prosessen virker fast på bestemte tidspunkter, men vent på å fullføre den.
 4. Når prosessen er ferdig, skriver du sfc / scannow og trykker Enter.

5. Slett programvaredistribusjonsmappe

Hvis du sletter programvaredistribusjonsmappen, kan du gjenopprette Windows Update i livet og fjerne 0X8000ffff-feilen sammen med den.

Før du fortsetter med denne ordningen, må du imidlertid være oppmerksom på at fjerning av innholdet i programvaredistribusjonsmappen medfører noen bivirkninger. Hvis du sletter mappen, fjerner du Windows Update-historikken, og neste gang du prøver å oppdatere systemet ditt, kan prosessen ta noen minutter lenger.

 1. Skriv kommando i søkefeltet Start-menyen, høyreklikk deretter på det beste samsvaret og velg Kjør som administrator . En hevet ledetekst vises.
 2. Gå inn på nettstopp wuauserv
 3. Legg inn nettstoppbiter
 4. Åpne et Windows Utforsker-vindu. Kopier og lim inn C: \ Windows \ SoftwareDistribution i adressefeltet.
 5. Åpne mappen Programvare distribusjon. Trykk CTRL + A for å velge alle filene, og deretter Slett.

Hvis du ikke kan slette alle filene, start datamaskinen på nytt og kjør gjennom prosessen på nytt. Når du har fjernet filene, start systemet på nytt.

6. Sjekk kryptografiske tjenester

feil kryptografiske tjenester i Windows

Windows Cryptographic Service har nære bånd til Windows Update og Microsoft Store. Hvis Cryptographic Service ikke fungerer eller er slått av, vil Windows ikke oppdatere og kaste opp en haug med feil. Feilen 0x8000ffff er en av dem.

 1. Skriv inn tjenester i søkefeltet Start-menyen, og velg det beste samsvaret.
 2. Bla gjennom kryptografiske tjenester .
 3. Forsikre deg om at tjenesten er satt til å starte automatisk.
 4. Hvis Cryptographic Service er slått av, velger du Start .

7. Reparer et nettverksproblem

Noen brukere rapporterer feilen 0x8000ffff som stammer fra et nettverksproblem. Du kan også bruke Windows 10-integrert nettverksreparasjons feilsøking for å fikse dette.

Slik kjører du feilsøking:

 1. Trykk på Windows-tasten + I.
 2. Skriv inn roubleshoot nettverk i søkefeltet.
 3. Bla nedover og velg Nettverk feilsøking, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å endre DNS-innstillingene. Bytte til en alternativ DNS kan noen ganger løse nettverksrelaterte problemer.

 1. Skriv nettverk i søkefeltet Start-menyen, og velg det beste samsvaret.
 2. Velg Endre adapteralternativer .
 3. Høyreklikk på den aktive tilkoblingen din og velg Egenskaper, deretter Internettprotokoll versjon 4 og deretter Egenskaper.
 4. Velg Bruk følgende DNS-serveradresser, og angi 1.1.1.1 og 8.8.8.8. Trykk OK.

1.1.1.1 er en personvernfokusert DNS, mens 8.8.8.8 er Googles offentlige DNS.

8. Tilbakestill Windows 10 (siste utvei)

Ok, fortsatt å rive håret ut? Noen ganger vil ingenting annet enn en Windows 10-tilbakestilling løse problemet. Windows 10 Reset erstatter systemfilene dine med et helt ferskt sett med filer og renser teoretisk dvelende problemer relatert til Memory Management-feilen mens du holder flertallet av viktige filer intakt.

Gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Gjenoppretting, og velg deretter Komme i gang under Tilbakestill denne PCen .

Systemet starter på nytt så snart du trykker på knappen, så sørg for å sikkerhetskopiere alle viktige filer på forhånd. Systemet vil starte på nytt, så kan du velge Behold filene mine eller fjerne alt .

Feilkode 0x8000FFFF Løst!

En av disse eller en kombinasjon av de syv rettelsene, bør fjerne 0x8000ffff-feilen og la deg komme tilbake i Microsoft Store. Jeg håper du ikke trenger å nå det åttende alternativet, Tilbakestill Windows 10. Når det er sagt, er det praktisk som en absolutt siste utvei.

Få en “Unexpected Store Exception” -feil i Windows Slik løser du en Unexpected Store Exception-feil i Windows 10 Hvordan fikser jeg en Unexpected Store Exception-feil i Windows 10 Har du kjørt til en "Unexpected Store Exception" -feil i Windows 10? Slik diagnostiserer og løser du problemet. Les mer ? Vi kan hjelpe. Har du andre Microsoft Store-problemer? Sjekk ut måter du kan løse dine Microsoft Store-problemer 8 Microsoft Store-feil og hvordan du løser dem 8 Microsoft Store-feil og hvordan du løser dem Windows Store, nå kalt Microsoft Store-appen, kan gå glipp av, ha problemer med hurtigbufferen eller sitte fast. Uansett feil, hjelper vi deg med å fikse det. Les mer .

Utforsk mer om: Microsoft Store, feilsøking, Windows Apps.