Trenger du hjelp til å identifisere et symbol?  Slik finner du et hvilket som helst symbol etter bilde, hvordan du søker i symbolbiblioteker og mer.

6 måter å finne symboler og slå opp symbolbetydninger

Annonse Mens du surfer på internett (eller til og med offline), har du sannsynligvis kommet over mange symboler. Noen av dem er vanlige, men for andre har du sannsynligvis trengt hjelp til å identifisere symbolet. Internett har ressurser å hjelpe. Vi viser deg hvordan du finner ut hva et symbol betyr å bruke en rekke metoder. 1.

Annonse

Mens du surfer på internett (eller til og med offline), har du sannsynligvis kommet over mange symboler. Noen av dem er vanlige, men for andre har du sannsynligvis trengt hjelp til å identifisere symbolet.

Internett har ressurser å hjelpe. Vi viser deg hvordan du finner ut hva et symbol betyr å bruke en rekke metoder.

1. Besøk Symbols.com

Symboler Com Search

Det passende navngitte Symbols.com er et flott sted å starte søket. Sammen med utvalgte valg og kategorier på hjemmesiden, kan du bruke symbolets søkemotor til å finne det du leter etter. Bare skriv inn spørring øverst, så ser du symboler som samsvarer med det.

Det er flott hvis du vil finne et symbol etter tekst (for eksempel å slå opp symbolet for "kosher"). Men i mange tilfeller ser du et symbol og lurer på hva det betyr. Heldigvis tilbyr nettstedet andre måter å identifisere et symbol på.

I det nedre venstre hjørnet av siden ser du delen Grafisk indeks . Dette lar deg søke etter et symbol basert på dets egenskaper. Den gir noen få enkle nedtrekksbokser som lar deg spesifisere om formen er åpen eller lukket, om den har farger, om linjene er buede eller rette og lignende.

Skriv inn så mye informasjon som du vet, og klikk deretter Søk for å slå opp symboler som samsvarer med kriteriene dine. Hvis dette ikke hjelper deg å finne det du leter etter, kan du bruke Symbol-kategoriene for å bla gjennom grupper som Valutasignaler, Advarselssymboler og andre.

Hvis du ikke klarer det, kan du søke alfabetisk ved hjelp av bokstavene øverst på skjermen. Hvis du ikke leter etter noe spesielt, kan Tilfeldig- knappen hjelpe deg å lære noe nytt.

2. Tegn et symbol for å finne ut hva det betyr

Tegn symbol Shapecatcher

Hvis du lurer på noe du så frakoblet, er det mer fornuftig å finne symbolet ved et bilde. Du finner flere nettsteder som tilbyr denne funksjonaliteten.

En av disse er Shapecatcher. Bare tegne symbolet du vil slå opp med musen eller berøringsskjermen og klikk på Gjenkjenn- knappen. Tjenesten vil returnere symboler som samsvarer med tegningen din.

Hvis du ikke ser en kamp, ​​tegne den igjen og prøv den igjen. Nettstedet bruker bare gratis Unicode-skrifter, så det har kanskje ikke alle mulige symboler. Prøv Mausr for et lignende alternativ hvis dette ikke fungerer for deg.

3. Søk på symboler med Google

Google Symbol Search

Hvis du støter på et ukjent ikon mens du surfer på nettet, trenger du ikke å bekymre deg for å slå det opp på et symbolidentifiseringssted. Bare kjør et symbolsøk med Google, og du bør ha svaret i løpet av sekunder.

I Chrome, sammen med de fleste andre nettlesere, kan du enkelt søke på Google etter hvilken som helst tekst. Bare merk det på siden, høyreklikk og velg Søk på Google etter “[termin]” . Dette vil åpne en ny fane med et Google-søk etter begrepet. Hvis nettleseren din ikke har dette av en eller annen grunn, kan du ganske enkelt kopiere symbolet slik du vil ha en hvilken som helst annen tekst og lime det inn i Google.

Uansett, bør Google peke deg i riktig retning for å finne betydningen av det symbolet.

4. Bla gjennom en liste over symboler

Compart Unicode symbolliste

Unicode (standarden for tekstkoding) støtter en rekke vanlige symboler, som er hvordan de kan se ut som standardtekst. Selv om de ikke har dedikerte taster på et standardtastatur, kan du bruke ALT-koder for å oppgi symboler 15 vanlige symboler du kan sette inn med Alt-tasten 15 vanlige symboler du kan sette inn med Alt-tasten Tastaturet ditt har mange symboler, men der er mange flere som ikke er umiddelbart tilgjengelige. Les mer i stedet.

Hvis du ikke kunne finne symbolet du leter etter ved å bruke noen av metodene ovenfor, kan du kanskje finne det ved å bla gjennom alle symbolene Unicode støtter. Ta en titt på Comparts liste over “andre symbol” Unicode-tegn, og du kan finne den du er interessert i. Hvis du foretrekker et alternativ, kan du sjekke Unicode-karaktertabellen.

Naturligvis støttes ikke alle symboler i Unicode. Veiskilt, religiøse symboler og hverdagens forbrukssymboler er ikke en del av det. Det kan hende du må grave i Wikipedia sin liste over symboler for den slags ikoner.

5. Lær Emoji-symboler

Emojipedia Guide

Mens du kan hevde at de ikke er tekniske symboler, utgjør emoji ofte et poeng av forvirring for folk. Det er tross alt hundrevis av emoji å holde rede på, pluss designendringer og nye dukker opp hele tiden.

Først anbefaler vi å gå gjennom vår emoji ansiktsbetydningsveiledning Hva betyr denne Emoji? Emoji ansikts betydning forklart Hva betyr denne Emoji? Emoji Face Meanings Explained Forvirret av emojiene i den tekstmeldingen du nettopp har? Her er de ofte aksepterte betydningene av populære emoji. Les mer . Dette vil få deg opp på noen av de vanligste.

Hvis du fortsatt har spørsmål om emoji-symboler, kan du se på Emojipedia. Her kan du søke etter en bestemt emoji, bla gjennom kategorier og lese opp emoji-nyheter. Hver emojis side forteller deg ikke bare hva den offisielle betydningen er, men hva den ofte brukes til.

6. Bruk et symbol for Finder av aksjekort

MarketWatch Apple-lager

Vi avslutter diskusjonen vår om å oppdage symbolbetydninger ved å nevne økonomiske symboler. De er tydeligvis annerledes enn symbolene som er nevnt over, men de er fremdeles en type symbol du kanskje vil slå opp.

MarketWatch, et av favorittnettstedene våre for å følge med i markedet, tilbyr et hendig symboloppslagsverktøy. Hvis du kjenner symbolet du er interessert i, skriv det inn for å se detaljer om det selskapet. Hvis du ikke er sikker på hva det er, skriver du inn et firmanavn, så ser du kamper for det.

Når du har kommet på et firmas side, kan du se alle slags data som trender, nyheter og konkurrenter.

Å vite hva betydningen av ethvert symbol er

Nå vet du hvor du skal vri deg når du støter på et ukjent symbol. Enten det er et raskt Google-søk eller tegne ut noe du så offline, trenger du ikke gjette hva disse ikonene betyr lenger.

Facebook har et eget pakke med symboler som du kanskje ikke forstår. Hvis det er tilfelle, ta en titt på vår guide til Facebooks mange symboler Facebook-symboler: Hvordan bruke dem og hva er de? Facebook-symboler: Hvordan bruke dem og hva er de? Facebooks symboler, som?, ??, ?, Og? trenger å forklare. Denne artikkelen forenkler hvordan du leser og bruker uttrykksikoner. Les mer .

Utforsk mer om: Emojis, Jargon, Webkultur.