Hvis du vil ha en jobb som IT-profesjonell, kan disse kursene hjelpe deg i gang.  Spar hundrevis på trening på MakeUseOf Deals.

Få en jobb som IT-profesjonell med disse tre kurset pakker

Annonse Fra nettverk til cybersecurity, det er mange godt betalte karrierer innen IT. Du trenger ikke en universitetsgrad for å finne arbeid - du trenger bare de nødvendige ferdighetene og noen attester for å bevise det. Hvis du ønsker å få en jobb som IT-profesjonell, kan disse kursbuntene hjelpe deg i gang. Akku

Annonse

Fra nettverk til cybersecurity, det er mange godt betalte karrierer innen IT. Du trenger ikke en universitetsgrad for å finne arbeid - du trenger bare de nødvendige ferdighetene og noen attester for å bevise det. Hvis du ønsker å få en jobb som IT-profesjonell, kan disse kursbuntene hjelpe deg i gang. Akkurat nå kan du spare hundrevis på opplæringen på MakeUseOf Deals.

Komplett CompTIA-sertifiseringstreningspakke

Hvis du vil imponere tekniske arbeidsgivere, er det alltid en god idé å legge noen CompTIA-sertifiseringer på cv-en din. Denne pakken hjelper deg med å fly gjennom eksamenene, med 12 kurs og 140 timer videoopplæring. Bunten dekker CompTIA A +, Cloud +, Network +, Security +, og mer foruten. Det er verdt 4 329 dollar, men du kan få pakken nå for bare 39 dollar.

Få en jobb som IT-profesjonell med disse 3-retters pakker salg 15179 primærbilde Det komplette treningspakken for CompTIA-sertifisering: tilgang til levetid - 39 dollar

Se tilbud

MCSA SQL Server Certification Training Bundle

Tusenvis av selskaper over hele landet er avhengige av Microsoft-servere for daglig drift. Denne opplæringsbunten viser deg hvordan du håndterer disse systemene og bestå de offisielle Microsoft-eksamenene. Du får totalt 53 timer innhold, som dekker installasjon, distribusjon og administrasjon. Bestill nå for $ 19 for å få opplæringen, verdt $ 598.

Få en jobb som IT-profesjonell med disse 3-retters pakker salg 14948 primærbilde MCSA SQL Server Certification Training Bundle - $ 19

Se tilbud

Betal det du vil: IT Service Manager Certification Bundle

For alle håpefulle IT-sjefer gir denne pakken 39, 5 timer nødvendig opplæring. Gjennom fem kurs lærer du strategien, designen, overgangen og driften av IT-livssyklusen. Like viktig er det at du får full forberedelse til ITIL-eksamener. Du kan for øyeblikket betale det du ønsker for pakken, til en verdi av $ 1, 999.