Vi vet at det er mange valg der ute, så vi har avrundet de syv beste ryggsekkene for studenter med bærbare datamaskiner.

De beste ryggsekkene for studenter med bærbare datamaskiner

Annonse Når sommeren nærmer seg, begynner tankene å fokusere på studieåret fremover. Enten du bare begynner på college, eller går tilbake til skolen et år til, vil du ha en ryggsekk som er både funksjonell og moteriktig. Og en som kan bære den bærbare datamaskinen din også. Det må passe til alle lærebøkene på college og sørge for sikker, sikker lagring for den bærbare datamaskinen og andre dingser. Vi vet at det er

Annonse

Når sommeren nærmer seg, begynner tankene å fokusere på studieåret fremover. Enten du bare begynner på college, eller går tilbake til skolen et år til, vil du ha en ryggsekk som er både funksjonell og moteriktig. Og en som kan bære den bærbare datamaskinen din også.

Det må passe til alle lærebøkene på college og sørge for sikker, sikker lagring for den bærbare datamaskinen og andre dingser. Vi vet at det er mange valg der ute, så vi har avrundet de syv beste ryggsekkene for studenter med bærbare datamaskiner!

1. North Face Access Pack

North Face Access Pack produktbilde

The North Face Access Pack Backpack The North Face Access Pack Backpack Kjøp nå på Amazon

De fleste ryggsekker for studenter ser stort sett like ut og kommer i rimelig vanlige farger. Men ikke The North Face Access Pack. Denne ryggsekken har bærbare datamaskiner og gadgets i tankene, med remskive-systemer som gir enkel tilgang til posens mange rom.

Access Pack er designet for komfort også, med OrthoLite polstring og stigelåser for skulderstroppene. Innvendige lommer er fleece foret, mens resten av vesken er holdbar polyester og nylon.

Selv om det er et av de dyreste alternativene der ute, kommer i hvert fall ryggsekken med livstidsgaranti. Den kupéposen er spesielt egnet for elever som liker å holde eiendelene sine organisert mens du er på farten.

2. Booq Cobra Squeeze-ryggsekk

Booq Cobra Squeeze Backpack Produktbilde

Booq CSQ-Gry Cobra Squeeze-ryggsekk, Grå Booq CSQ-Gry Cobra Squeeze-ryggsekk, grå Kjøp nå på Amazon

Booq Cobra Squeeze passer til ditt moderne liv, med lett tilgjengelige rom for bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Alle rommene har polstring for ekstra sikkerhet. Den øverste lommen har fôr uten riper, noe som gjør det til det perfekte stedet å stash smarttelefonen.

Den kuppede ryggsekken fordeler vekten, noe som gjør den behagelig å ha på seg hele dagen. En blanding av resirkulert PET-plast og bomullsbelegg utsiden av posen for full vanntetting. Cobra Squeeze kan passe til enhver Mac og bærbare datamaskiner opptil 15 tommer. Hver veske har et unikt serienummer som hjelper deg med å gjenvinne en tapt veske. Selv om du kanskje synes det er lettere å lære å slutte å miste tingene dine. Slik slutter du å miste tingene dine (og 7 trackere for å hjelpe deg med det) Hvordan slutte å miste tingene dine (og 7 trackere for å hjelpe deg med å gjøre det) antall trackere for personlige varer på markedet som kan hjelpe deg med å finne tapte gjenstander - eller bare sørge for at de ikke går tapt i utgangspunktet. Les mer .

3. STM Banks ryggsekk

STM Banks ryggsekk Produktbilde

STM Banks ryggsekk for bærbar PC og nettbrett opptil 15 "- Tornado Grey (stm-111-148P-20) STM Banks ryggsekk for bærbar PC og nettbrett opptil 15" - Tornado Grey (stm-111-148P-20) Kjøp nå på Amazon $ 99, 32

STM Banks ryggsekk ser mye mer ut som en tradisjonell college-ryggsekk, men en veldig stilig. De ensfargede fargevalgene (blå, brun, grønn, grå) er med på å gi vesken et moderne og minimalistisk utseende. STM Banks er utstyrt med det obligatoriske laptoprommet for enheter opp til 15 tommer. Men den virkelige styrken er skjult for utsikten i 18 liters sekken.

Ryggsekken er utstyrt med kabel-dirigeringssystem. Pop en bærbar lader som den fleksible og høyt rangerte RAVPower PowerStation RAVPower 27000mAh Portable Charger Review RAVPower 27000mAh Portable Charger Review I dag tar vi en titt på den bærbare AC-kapable batteripakken RAVPower, med en humongøs 27.000 mAh ladekapasitet. Les mer i ett rom. Deretter kan du kjøre kabelen i hele posen dit du trenger.

Dette lar deg sørge for at enhetene dine blir fylt opp, samtidig som du holder posen organisert. STMs SlingTech gir ekstra beskyttelse til enhetene dine ved å holde dem sikkert borte fra støtsoner.

4. Thule TCBP-417 Crossover-ryggsekk

Thule Crossover Ryggsekk Produktbilde

Thule TCBP-417 Crossover 32 L Ryggsekk, Black Thule TCBP-417 Crossover 32 L Ryggsekk, svart Kjøp nå på Amazon $ 129.95

Thule Crossover-ryggsekk blander selskapets ekspertise innen aktiv livsstil med komforten i en hverdags ryggsekk for studenter. Crossover er utstyrt med en betydelig 32 liter lagringsplass. Det er til og med et polstret, glidelås interiør, bærbart rom som passer for enheter opp til 15 tommer.

Velpakkede vesker er ofte et farlig miljø for skjøre ting som solbriller. Heldigvis kommer Crossover med en knusesikker SafeZone som kan låses eller til og med fjernes helt.

Bærbare datamaskiner og andre dingser kommer med mye tilbehør, ladere og kabler. Crossover har et interiørorganisasjonsrom som holder dem ryddige, men for hånden.

5. Eastpak Ryggsekk uten kontor

Eastpak Utenfor kontor ryggsekk Produktbilde

Eastpak menns uten ryggsekk, svart, en størrelse Eastpak menn uten kontor, ryggsekk, svart, en størrelse Kjøp nå på Amazon $ 42.01

Uansett hvor du reiser til i verden, vil du få øye på en Eastpak-veske. Deres allestedsnærværende er irriterende for noen. Imidlertid er det en god grunn til tittelen deres som en av de beste ryggsekkene for studenter. Eastpak Out of Office-ryggsekken holder det lett gjenkjennelige designet, men oppdaterer den for den digitale tidsalderen.

Det er bare tre rom; en glidelås med frontlomme, hovedrommet og en interiør 13 tommers bærbar erme. En innvendig nettlomme hjelper deg med å holde rede på mindre gjenstander.

Det nedre frontpanelet gjør det enkelt å få tilgang til og laste inn hovedrommet. Rygg- og skulderstroppene er polstret for å holde vesken behagelig å bære.

6. Herschel Supply Co. Heritage Ryggsekk

Herschel Heritage Ryggsekk Produktbilde

Herschel Heritage-ryggsekk, svart / svart Herschel Heritage-ryggsekk, svart / svart Kjøp nå på Amazon $ 50, 00

Herschel-ryggsekker er en grunnleggende rolle i college-livet. Deres minimale, moderne design og rimelige priser gjør dem til en praktisk følgesvenn. Heritage-ryggsekken holder ting enkelt med bare en frontlomme og hovedrommet. Skjønt, det er en enkel tilgang til 15-tommers bærbar erme.

Denne enkelheten betyr at det er god plass i hovedrommet som du kan fylle med bøker, klær, mat og alt annet du måtte trenge for å få deg gjennom en dag på college.

Det er også en intern medie-lomme for telefonen eller mediespilleren med en port for å kjøre hodetelefonkabelen gjennom. Gitt at det er trådløse øretelefoner for hvert budsjett. De 6 beste trådløse hodetelefonene for alle budsjetter De 6 beste trådløse hodetelefonene for alle budsjetter Ser du etter de beste trådløse øreproppene? Vi har avrundet de beste øreproppene for sportsinteresserte, lydfiler, de som har budsjett og mer. Les mer, det er ikke sikkert at du bruker denne spesielle funksjonen så ofte.

7. AmazonBasics Laptop Ryggsekk

AmazonBasics Laptop Ryggsekk Produktbilde

AmazonBasics Ryggsekk for bærbar datamaskin - Passer opptil 15 tommers bærbare datamaskiner AmazonBasics Bærbar datamaskinryggsekk - Passer opptil 15 tommers bærbare datamaskiner Kjøp nå på Amazon $ 30, 95

AmazonBasics, onlineforhandlerens rimelige utvalg av eget merke, har eksistert siden 2009. De siste årene har til og med sett dem presentere en rekke teknologiske produkter som faktisk er ganske bra. 10 AmazonBasics teknologiprodukter som faktisk er ganske bra 10 AmazonBasics tekniske produkter som Er faktisk ganske bra Hvilke AmazonBasics teknologiprodukter er verdt å kjøpe? Hvilket vil spare deg for penger? Her er toppvalgene våre. Les mer . AmazonBasics Laptop-ryggsekk er en overraskende rimelig og funksjonell veske.

Vesken er designet for å passe til bærbare datamaskiner opptil 15 tommer, selv om det er en litt dyrere versjon som passer til 17 tommers enheter. Det er flere innvendige rom og lommer for enkel organisering.

Skulderstroppene er polstret også, noe som skal hindre posen i å bli ukomfortabel. Det er ikke akkurat fasjonabelt, men gitt prisen, er det en flott ryggsekk å kaste gjennom college.

Hvilken ryggsekk får deg gjennom college?

Enten du drar dit for første gang eller kommer tilbake et år til, dette er noen av ryggsekkene for studenter med bærbare datamaskiner. Hvis disse posene ikke helt begeistret techien i deg, kan du være interessert i disse ryggsekkene for techie-studenter. De beste ryggsekkene for techie-studenter. De beste ryggsekkene for techie-studenter. Hva er de beste ryggsekkene for techie-studenter? Noen ryggsekker inkluderer strømbanker og ladere. Andre har plass til spillutstyr. Det beste avhenger av budsjettet ditt. Vi har seks av de beste! Les mer i stedet.

Utforsk mer om: Amazon, Tilbake til skolen, Online shopping, studenter.