Adidas lanserte to sett med sportsfokuserte hodetelefoner;  en for løping og en for treningsøkter.  Vi fikk hendene på begge på IFA 2019.

Adidas FWD-01: De trådløse øreproppene for løpere

Annonse Adidas har inngått samarbeid med Zound Industries for å lansere to nye sett med sportsfokuserte hodetelefoner på IFA 2019. FWD-01 er et sett med trådløse ørepropper koblet med et nakkebånd. Designet er først og fremst for løpere og ørepluggene har opptil 16 kombinasjoner av størrelsesknopper for å holde dem tette i ørene. De støtter

Annonse

Adidas har inngått samarbeid med Zound Industries for å lansere to nye sett med sportsfokuserte hodetelefoner på IFA 2019.

FWD-01 er et sett med trådløse ørepropper koblet med et nakkebånd. Designet er først og fremst for løpere og ørepluggene har opptil 16 kombinasjoner av størrelsesknopper for å holde dem tette i ørene.

De støtter rask USB-C-lading og krever opptil 16 timers avspillingstid. FWD-01 kommer med svettemotstand i hele, og kontrollene på nettet er enkle å bruke uten å være fiddly.

Adidas FWD-01 kjører hodetelefoner i øret

I bruk ga hodetelefonene et stort spekter av lyd- og bassrespons, uten helt å blokkere utvendig lyd. Ifølge Adidas-representanten var dette en intensjonell funksjon for å tillate sikker bruk for løpere i urbane miljøer.

Mens øreproppene er større enn de fleste, føler de seg ikke tunge i ørene. Den større størrelsen er angivelig for å få plass til bedre lyd. Det er ikke noe regnskap for smak, men jeg liker den tykke estetikken.

Mens de ikke er i bruk, kobler hodetelefonene seg under haken via en magnet, som også fungerer som en pauseknapp for alle medier som spilles.

Adidas lanserte også RPT-01 over-øretelefoner på IFA 2019. De er designet for å holde seg på plass gjennom den mest strenge treningen, og de er tettsittende og komfortable.

Adidas RPT-01

Igjen, raske USB-C-ladefunksjoner her, sammen med opptil 40 timers avspillingstid. I bruk hørtes de bra ut og følte seg bra (selv om jeg ikke hadde muligheten til å gjøre en full treningsøkt med dem på!)

Det er tydelig at det har gått mye tanke på disse hodetelefonene. Det er ingen berøringskontroller på øreyggene selv, og velger bare solide knapper. Ved siden av standardkontroller har de tre tilpassede knapper, som kan tilordnes i den medfølgende appen for å utføre en rekke funksjoner.

Begge hodetelefonene ser og føles bra, noe som ikke er overraskende for et sports- / moteselskap. Vi ble sitert rundt $ 150 for FWD-01 og $ 170 for RPT-01, og de er tilgjengelige for forhåndsbestilling fra Adidas nå.

Utforsk mer om: Hodetelefoner, IFA, Sport.