Her er de beste fan-laget Pokémon MMO-er tilgjengelig på nettet.  De integrerer alle de kjente aspektene ved de viktigste Pokémon-spillene.

9 gratis fan-laget Pokémon MMOs alle trenere vil elske

Annonse Pokémon Go er ikke bare et spill. For noen få er det realiseringen av en drøm. Siden starten har fansen ønsket seg et Pokémon MMO (massivt-multiplayer online) spill som lar spillerne konkurrere med hverandre som ekte Pokémon-trenere. Mens Pokémon Go fremdeles er veldig populært, har noen fans gjort sine egne utgivelser av spillet. Følgen

Annonse

Pokémon Go er ikke bare et spill. For noen få er det realiseringen av en drøm. Siden starten har fansen ønsket seg et Pokémon MMO (massivt-multiplayer online) spill som lar spillerne konkurrere med hverandre som ekte Pokémon-trenere.

Mens Pokémon Go fremdeles er veldig populært, har noen fans gjort sine egne utgivelser av spillet. Følgende er de beste fan-laget Pokémon MMO-er tilgjengelig online. De integrerer alle de kjente aspektene ved Pokémon-spill gratis!

Ansvarsfraskrivelse: Følgende spill, selv om produktene fra monumental innsats, ikke er offisielle, og kan derfor stenge etter Nintendos skjønn.

1. Pokémon Revolution Online

Pokemon Revolution Online MMO-spill

Når det gjelder fan-laget Pokémon MMORPG-spill, er Pokémon Revolution Online på toppen av dyngen. Fra sprite detalj til lydsporet er alt om dette spillet skreddersydd for å føles som et faktisk Pokémon-spill. Spillet inneholder også utmerkede omgivelsesgrafikk som endrer seg med tid og vær.

Basisspillet er fantastisk i seg selv, men Pokémon Revolution Online legger også kontinuerlig til nye funksjoner hver måned. Gratis, selvfølgelig. Du har muligheten til å bli med eller lage din egen laug mens du utforsker Kanto, Johto, Hoenn og Sinnoh regionene.

Dette spillet lover absolutt timer med underholdning. Kartet er stort, og spillet er virkelig massivt flerspiller. Ikke bare det, du kan bli med i laugene og delta i spiller-versus-player (PvP) -kamp, ​​akkurat som en faktisk MMO. Pokémon Revolution er definitivt et av de beste - om ikke det beste - flerspiller Pokémon-spillet.

2. PokéMMO

Skjermbilde av PokeMMO-spillet

En annen toppkonkurranse for beste fan-laget Pokémon MMO der ute, den treffende navnet PokeMMO bringer Pokémon-franchisen inn i moderne tid.

Den har selvfølgelig alt en Pokémon-fan vil ønske seg: et stort Pokémon-bibliotek, stort kart, dynamisk grafikk, vakre sprite-animasjoner og så videre. Du kan også bygge baser som minner om den hemmelige basefunksjonen i Pokémon Ruby, Sapphire og Emerald.

Dette er en fasit jeg likte i de Pokémon-spillene og er glad for å se i en Pokémon MMO. Det er mye bedre enn å etterligne gamle Pokémon-spill på Android-en. Slik emulerer du gamle Pokémon-spill på din Android-telefon Slik emulerer du gamle Pokémon-spill på din Android-telefon Slik spiller du Pokémon-spill på Android! Det er enkelt å gjenoppleve favorittspillene dine og ta dem med deg hvor som helst. Les mer når du vil jobbe på en base.

Bedre ennå, det er massivt populært og polert. For å installere dette spillet, må du få tilgang til, laste ned og pakke ut en ROM med Pokémon FireRed. Andre valgfrie ROM-installasjoner vil gi ytterligere grafisk og visuelt innhold. Gå til utviklerens instruksjoner for en oversikt over hvordan du får PokeMMO til å jobbe på PC-en.

3. Pokémon World Online

Pokemon World MMO Game

Pokémon World Online (PWO) er en gammel tidtaker for Pokémon MMO-er. Til tross for sin alder, er det fortsatt et av de beste Pokémon-spillene på nettet. Det er også, etter min mening, noe av det mest dyptgående når det gjelder statistikk om Pokémon og tilgjengeligheten av funksjonene.

PWO er en frittstående installasjon, noe som gjør den litt mer oppslukende enn nettleserbaserte alternativer. Det gir også en spesiell glatthet og finish som gjør at det føles som en seriøs Pokémon MMO sammenlignet med de andre, mer populære versjonene av samme type.

Det er også interessant ved at brukergrensesnittet i stor grad kan tilpasses. I stedet for et dynamisk miljø, kan du imøtekomme spilldesignet til dine behov og fokusere på kampen i stedet for miljøet. Det er en kjent Pokémon-følelse med mer kalkulert spill, som sannsynligvis vil underholde både gamle og nye Pokémon-spillere i flere timer.

4. Pokémon Planet

Pokemon Planet MMO-spill

Pokémon Planet er ikke bare morsom, men imponerende. Lekeområdet og Pokémon-biblioteket er massivt, og spillet stemmer for Pokémon-serien. Du trenger ikke å laste ned det, noe som gjør det til et av de beste gratis nettleserspillene. De beste gratis nettleserspillene til å drepe tiden. De beste gratis nettleserspillene til å drepe tiden Leter du etter de beste gratis nettleserspillene? Søk ikke mer! Vi har samlet massevis av fantastiske gratis nettleserspill du kan drepe tid med hvor som helst. Les mer .

Pokémon Planet er også vertskap for en flerspiller-hendelse kalt Clan Wars, der spillere av forskjellige klaner - som du kan starte og bli med - kjemper mot hverandre på bestemte tidspunkter gjennom uken.

Du kan spille med venner eller gå solo-ruten. Selv om dette spillet ikke gir mye i veien for en enkelt spillers historiemodus, er det en fantastisk nettleserbasert flerspilleropplevelse og gir mange gjenstander og Pokémon for å beholde selv de mest harde Pokémon-fansen underholdt.

5. Pokémon MMO 3D

Pokemon MMORPG 3D-spill

Pokémon MMO 3Ds fokus dreier seg om kampanimasjon snarere enn miljømodellering, men jeg er fortsatt imponert over det hver gang jeg logger inn. Husk at dette ikke er noen offisiell innsats på vegne av profesjonelle utviklere. Det er fans som gjør at drømmer kommer til live.

Pokémon MMO 3D gir lite i historien. Det som tilbyr er imidlertid nøyaktig hva brukerne ønsker seg av en 3D-versjon av Pokémon: du kan tilkalle og kjempe Pokémon i et 3D-miljø. Det beste av alt er at utviklerne kontinuerlig jobber med både brukergrensesnittet og Pokémon-utvalget.

6. PokéOne

PokeOne Pokemon MMO Game

PokéOne er det nyeste tilskuddet til samlingen av Pokémon flerspillerspill. Så langt er dette spillet veldig lovende - det kan til og med overgå noen av de ovennevnte spillene som den beste Pokémon MMO. PokéOne kommer fra skaperne av Pokémon Revolution Online, og det viser. Dette fantastiske spillet på Pokémon 0ffers morsomme turneringer og begivenheter, og lar deg også samhandle med andre trenere.

Utviklingsteamet jobber fortsatt med PokéOne, så du kan ikke forvente å se alle typer Pokémon ennå. Akkurat nå kan du få tilgang til Johto og Kanto-regionene, i bemerkelsesverdig 3D-grafikk.

For å laste ned PokéOne, må du være med i PokéOne Discord først. Derfra kan du finne nedlastingslenken, sammen med andre spilloppdateringer.

7. Pokémon Legends

Pokemon Legends MMO Browser Game

Hvis du ikke er i humør for å laste ned et helt spill på datamaskinen din, kan du spille Pokémon fra komforten i din egen nettleser. Bare registrer deg for en konto hos Pokémon Legends, og få tilgang til et helt Pokémon-samfunn. Pokémon Legends holder turneringer hver time, og gir deg sjansen til å vinne premier (for eksempel en Shiny Pokémon).

Hvis du er kjent med Pokémons historie Historien om Pokémon: Spill, filmer, kort og mer Pokémons historie: Spill, filmer, kort og mer, fra videospill til anime og film og så mye mer, her er en kort historie om Pokémon - en av de mest suksessrike mediefranchisene gjennom tidene. Les mer, vil du merke at Pokémon Legends har en kunststil som minner om klassiske Pokémon-spill. Det kommer også med muligheten til å auksjonere din Pokémon, kjøpe Pokémon fra andre spillere og til og med bytte dem.

8. Pokémon Rise

Pokemon Rise MMO Game Browser

Pokémon Rise får deg til å føle deg som om du spiller et Pokémon-spill i full størrelse. Dette nettleserbaserte Pokémon-spillet kommer med alt (og mer) som det typiske Pokémon-spillet kommer med. Utforsk 25 forskjellige byer på et enormt kart, ta over 700 forskjellige Pokémon og delta i kamper med andre spillere.

Ikke bare kommer Pokémon Rise med en mengde funksjoner, men den har også en spennende historie. Karakteren din ankommer en ny region etter å ha mottatt et oppdrag fra Professor Aspen. I den aktuelle regionen startet Pokémon Trainers med å lage klaner for å overhale hvert treningsstudio.

Når du jobber for å fange hver Pokémon, får du sjansen til å danne den mest suksessrike klanen. Utviklerne oppdaterer hele tiden dette spillet, så forvent å se flere funksjoner snart.

9. Pokémon Pets

Pokemon Pets Browser MMO Game

Pokémon Pets ser kanskje litt gammel ut, men det er fremdeles like morsomt som alle andre Pokémon MMORPG online på denne listen. Dette Pokemon-nettleserspillet har eksistert siden 2014, og gir utviklerne god tid til å legge til fantastiske funksjoner.

Spillet har 2500 Pokémon - men ikke alle kommer fra de originale Pokémon-spillene. Disse sammensatte Pokémon kalles “Fakemon”, og er opprettet av medlemmene i Pokémon Pets-samfunnet.

I tillegg til å ha spennende PvP-kamper, har Pokémon Pets også daglige bosskamper, daglige belønninger, og setter ferdighetene dine på prøve i uendelige tårnkamp. Når du er god nok, kan du se deg selv på toppen av Pokémon Pets toppliste.

Spill med et team av trenere i disse Pokémon MMO-ene

Du har spilt alle Pokémon-spillene, prøvd deg på Pokémon Go, og du ber fortsatt om mer. Så hvorfor ikke prøve en flerspilleropplevelse med Pokémon MMO-spillene som er oppført ovenfor?

Hvis du er mer en Pokémon-purist, kan du også prøve et utvalg av de beste gratis, fan-laget Pokémon-spill Beste Pokemon Fan-laget spill som er gratis Beste Pokemon Fan-laget spill som er gratis Ønsker Pokémon fan-laget spill ? Denne artikkelen dekker de beste, gratis community-opprettede Pokémon-spillene du kan spille akkurat nå. Les mer som - etter min ydmyke mening - tar den vanlige lekestilen opp et hakk. Uansett vil du ha en fantastisk tid med å feire Pokémon.

Utforsk mer om: Gratis spill, MMO-spill, Multiplayer-spill, Pokémon.