Ser du etter de beste tale-til-tekst-appene for Android?  Disse Android-dikteringsappene lar deg ta notater og mer.

7 beste Android-dikteringsapper for enkel tale-til-tekst

Annonse Vi har tidligere sett på de beste tekst-til-tale-appene for Android, men det er på tide å snu det på hodet. Denne gangen, la oss undersøke de beste tale-til-tekst-appene for Android. Enten du vil diktere notater mens du er på farten, dele muntlige notater med venner og kolleger eller spille inn en melding for fjerne familiemedlemmer, har Google Play Store en app som tilfredsstiller dine behov. La o

Annonse

Vi har tidligere sett på de beste tekst-til-tale-appene for Android, men det er på tide å snu det på hodet. Denne gangen, la oss undersøke de beste tale-til-tekst-appene for Android.

Enten du vil diktere notater mens du er på farten, dele muntlige notater med venner og kolleger eller spille inn en melding for fjerne familiemedlemmer, har Google Play Store en app som tilfredsstiller dine behov.

La oss komme i gang.

1. Taletegn

Vår første anbefaling er Speechnotes.

Appens beste funksjon er uten tvil tegnsettingstastaturet. Mange mennesker synes det er vanskelig å diktere skilletegn (for eksempel må du vanligvis si “Hei mamma komma vær snill å hente barna”). Tegnsettingstastaturet legger til knapper på skjermen for de mest brukte merkene, og lar deg diktere raskere og mer naturlig.

Tastaturet inneholder også en tilpasset tastelinje. Du kan bruke dem til å raskt legge til de mest brukte setningene, for eksempel navn, signatur eller hilsener.

Andre nyttige funksjoner inkluderer Bluetooth-støtte, en widget på startskjermen for øyeblikkelig diktasjon og notisnotering offline. Appen tilbyr også kontinuerlig innspilling. I motsetning til mange andre diktatapper, betyr det at du kan ta lange pauser mellom setninger mens du samler tankene dine, og appen vil fortsette å lytte.

Last ned: Speechnotes (gratis, premiumversjon tilgjengelig)

2. Stemmenotater

Speechnotes er mer rettet mot lange diktater som foredrag eller essays. Voice Notes tar den motsatte tilnærmingen - den spesialiserer seg på å ta korte, korte notater mens du er på farten.

Appen tilbyr to hovedmåter å registrere notatene dine. Du kan enten bruke tale-til-tekst-funksjonen for å se en transkribert versjon av notatene dine på skjermen, eller du kan lagre lydfilen og lytte til den senere.

I tillegg har Voice Notes en påminnelsesfunksjon. Dette lar deg angi et tidspunkt for påminnelsen, sammen med typen varsel du vil motta. Du kan også lage tilbakevendende påminnelser.

Endelig tilbyr appen kraftige organisasjonsverktøy. De inkluderer tilpassede kategorier, fargede tagger og muligheten til å importere og eksportere notatene dine.

Last ned: Voice Notes (gratis, premiumversjon tilgjengelig)

3. SpeechTexter

SpeechTexter er en tale-til-tekst Android-app som fungerer både online og offline.

Appen bruker Googles backend. Derfor, hvis du vil bruke offline-modus, må du laste ned nødvendige språkpakker.

Du kan gjøre det ved å gå til Innstillinger> Språk og input> Tastaturer og inndatametode> Virtuelt tastatur . Når du er der, trykker du på Googles stemmetype og velger Offline talegjenkjenning . For å velge språkene du vil laste ned, trykk på Alle- fanen og bla ned til språket du ønsker.

I tillegg til grunnleggende diktasjon og tale-til-tekst, kan du også bruke SpeechTexter til å lage SMS-meldinger, e-postmeldinger og tweets.

Til slutt kan appen skilte med en tilpasset ordbok. Dette gjør det enkelt å legge til personlig informasjon som telefonnummer og adresser.

Last ned: SpeechTexter (gratis)

4. Taletekst

Taletekst har et hovedformål - å la deg sende og motta tekstmeldinger med tale.

Appen er enklere å bruke enn noen av de andre på denne listen. Det krever ikke at du lærer stemmekommandoer - du begynner bare å snakke.

Taletekst kan også lese høyt alle meldinger du mottar. Som sådan er det et levedyktig alternativ til noen av de beste tekst-til-tale-appene.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer:

  • Egendefinerte kommandoer: Du kan programmere appen slik at den reagerer slik du vil ha den.
  • Widgets: Voice Text tilbyr seks forskjellige hjemmeskjermingswidgets for rask og enkel notering.
  • Aktive timer: Du kan deaktivere den automatiske lesingen av tekstmeldinger i løpet av bestemte timer på dagen.
  • Kjøreoppdagelse: Hvis appen opplever at du kjører, vil den automatisk lese meldingene dine høyt.

Dessverre krever Voice Text-appen en internettforbindelse for å fungere til det fulle.

Last ned: Taletekst (gratis) [Ikke lenger tilgjengelig]

5. Google Assistant

Google Assistant fortjener en omtale. I likhet med taletekst er det ikke en ren produktivitetsapp som de tre første på listen; det oppfyller en annen nisje.

Den virtuelle assistenten har mange funksjoner du vil finne nyttige Hva er Google Assistant og hvordan bruke det Hva er Google Assistant og hvordan bruke det Google Assistant er en kraftig stemmeassistent for Android og iOS. Her er hva den kan gjøre, og hvorfor du bør begynne å bruke den. Les mer, inkludert stedsbaserte påminnelser, muligheten til å kontrollere smarte hjemmeenheter og en podcast-spiller. I dette tilfellet er vi imidlertid bare interessert i diktasjonsfunksjonene.

Du kan bruke Google Assistant til å lage muntlige påminnelser, lage lister med stemmen din Hvordan lage en handleliste ved hjelp av Google Assistant Hvordan lage en handleliste ved hjelp av Google Assistant Av de mange måtene å administrere en handleliste er ingen enklere enn å bruke Google Assistant på telefonen eller Google Home-enheten din. Les mer, og administrer til og med dagboka. Assistenten lar deg også bruke tale-til-tekst for å legge til hendelser i kalenderen.

For å ta appens stemmebaserte funksjoner til neste nivå, bør du koble den IFTTT. Det er mange gode IFTTT-oppskrifter for Google Assistant Supercharge Google Assistant med disse 7 fantastiske IFTTT Applets Supercharge Google Assistant med disse 7 fantastiske IFTTT Applets Google Assistant er flott ... men det kan ikke gjøre alt. Endre det ved å bruke IFTTT for å utvide funksjonen til Google Assistant. Les mer for å komme i gang med.

Hvis du ikke er tilhenger av Google Assistant, kan du prøve Microsofts Cortana i stedet. Appen, som har vært tilgjengelig på Android siden 2017, lar deg også ta muntlige notater.

Last ned: Google Assistant (gratis)

6. ListNote

Kjernefokuset til ListNote er å legge merke til. Den er designet for å ta korte notater og konvertere dem til tekst umiddelbart. Appen lagrer notatene dine automatisk, slik at du kan henvise til dem senere.

Ikke la det litt daterte brukergrensesnittet frata deg. Appen mottar fortsatt jevnlige oppdateringer og inneholder en haug med kraftige funksjoner som gjør at den fortjener et sted i denne listen.

Noen av disse funksjonene inkluderer indekserte notater for raskt søk, passordbeskyttede notater, krypterte notater og kategorier som kan tilpasses.

Appen er gratis, men annonsestøttet, uten mulighet til å fjerne annonsene.

Last ned: ListNote (gratis)

7. OneNote

Vi avslutter med OneNote. Du tenker kanskje ikke umiddelbart på Microsofts notat-app som et dikteringsverktøy, men det er flott for folk som ønsker å holde muntlige notater og som ikke er interessert i tale-til-tekst-siden.

OneNote har til og med en spesiell mikrofonwidget som du kan legge til på startskjermen. For å bruke dikteringswidgeten, trykk lenge hvor som helst på startskjermen og gå til Widgets> OneNote> OneNote Audio Note .

Selvfølgelig tilbyr Evernote lignende funksjonalitet. Siden midten av 2016 krever imidlertid mange av Evernotes beste funksjoner et abonnement. OneNote er gratis for alle brukere.

Last ned: OneNote (gratis)

En annen måte å gjøre livet enklere

Hvis du ikke er vant til å ta muntlige notater, kan det hende at overgangen er litt skurrende i noen dager. Når du først er vant til den nye rutinen, lurer du imidlertid på hvordan du noen gang har levd uten den. Apper som tilbyr tale-til-tekst på Android Frigjør hendene med tale-til-tekst på Android Frigjør hendene med tale-til-tekst på Android Her er alt du trenger å vite om hvordan du bruker tale-til-tekst på Android for å skrive tekst ved hjelp av stemmen din. Les mer gir deg en raskere og enklere måte å holde deg oppdatert på.

Hvis du ønsker å lære om andre måter Android kan forbedre livet ditt, kan du se hvordan Android kan forbedre hjemmekontorets produktivitet 12 måter Android kan forbedre hjemmekontorets produktivitet 12 måter Android kan forbedre hjemmekontorets produktivitet Hvis du jobber hjemmefra, disse appene kommer til å gjøre livet ditt mye enklere. Les mer og hvordan du får mest mulig ut av Android Auto 5 tips for å få mest mulig ut av Android Auto 5 tips for å få mest mulig ut av Android Auto Android Auto lar deg få mer ut av Android-telefonen mens du er på veien. Her er fem tips du bør vurdere for å få den beste opplevelsen. Les mer .

Utforsk mer om: Android-apper, notat-apper, talegjenkjenning, tale til tekst.