Her er noen effektive måter du kan omgå blokkering av torrentforbindelse av Internett-leverandører for å fjerne blokkering og nedlasting av legitime torrenter.

5 måter å fjerne blokkering av en Torrent når det ikke fungerer

Annonse Det er en verdensomspennende krig mot torrenter akkurat nå. Innholdsprodusenter og innehavere av opphavsrett prøver å gjøre sitt beste for å stenge tilgangen til nettsteder for torrent-hosting. Noen Internett-leverandører (Internett-leverandører) er under press for å blokkere all torrentaktivitet. I en v

Annonse

Det er en verdensomspennende krig mot torrenter akkurat nå. Innholdsprodusenter og innehavere av opphavsrett prøver å gjøre sitt beste for å stenge tilgangen til nettsteder for torrent-hosting. Noen Internett-leverandører (Internett-leverandører) er under press for å blokkere all torrentaktivitet.

I en verden der du ikke trenger å være pirat lenger, bør uten tvil stoppes den ulovlige nedlastingen av opphavsrettsbeskyttede verk. Men å blokkere spenningen, som også kan ha legitime formål, er ikke den rette måten å gjøre det på.

Slik kan du fjerne blokkering av torrentforbindelser.

Merk: MakeUseOf godkjenner ikke ulovlig bruk av torrenter. Å bruke følgende nettsteder for ulovlige formål gjøres helt på egen risiko. Vi påtar oss ikke noe ansvar for juridiske problemer du måtte støte på.

En enkel hack: Start på en annen forbindelse

WiFi-tilkobling

Den første løsningen for blokkerte torrentforbindelser er et enkelt hack. Du vil finne deg selv å si: "Hvorfor tenkte jeg ikke på dette først?"

Mange Internett-leverandører og nettverksbrannmurer (som på kontorer eller universiteter) bruker bare grunnleggende blokker. Denne grunnleggende blokkeringen begrenser det første tilkoblingspunktet til et nettsted eller en torrent, så du må omgå denne brannmuren 6 måter å fjerne blokkering av nettsteder fra bak en brannmur 6 måter å fjerne blokkering av nettsteder fra bak en brannmur. ? Her er flere metoder du kan bruke. En av dem er bundet til å jobbe! Les mer .

Så for å omgå det, start torrenten på en annen tilkobling, for eksempel ved å knytte til telefonens internettdata. Tethering: Hvordan koble mobilt Internett til PC-en eller bærbar PC-tilknytning: Hvordan koble mobilt Internett til PC-en eller datamaskinen din. kan bruke ditt mobile internett på din PC, laptop eller nettbrett hvor som helst. Alt du trenger er en Android-telefon. Les mer . Når torrenten begynner å laste ned, bytter du tilbake til den "blokkerte" Wi-Fi, og den fortsetter å laste ned.

Denne metoden fungerer ikke hvis brannmuren er litt mer avansert, men du vil bli overrasket over hvor ofte det ikke er tilfelle. Prøv det, kanskje du har den enkleste løsningen med dette hacket.

1. Endre DNS-serveren til å fjerne blokkering av nettsteder

Ofte er den eneste blokken som Internett-leverandøren din implementerer, på DNS-nivå. DNS, eller domenenavnsystem, oversetter IP-adressenumre til nettstednavn. Som standard bruker du DNS-serveren som er kontrollert av Internett-leverandøren. Hvis du bytter det til en offentlig DNS, løser du problemet.

De mest populære gratis offentlige DNS-serverne er:

  • Google DNS: 8.8.8.8 | 8.8.4.4
  • OpenDNS: 208.67.222.222 | 208.67.220.220
  • Comodo DNS: 8.26.56.26 | 8.20.247.20

Du kan endre DNS-serveren din i nettverksinnstillinger, og du vil snart kunne få tilgang til alle de blokkerte nettstedene.

  • I Windows: Gå til nettverksenhet og høyreklikk> Klikk Egenskaper > IPv4-egenskaper, og endre deretter DNS-serverne og klikk OK.
  • På macOS: Gå til Systemvalg > Nettverk > Avansert > DNS, og legg til de nye DNS-serverne, og klikk OK.
  • I Linux: Klikk på Nettverksappletten > Rediger tilkoblinger > Rediger > IPv4-innstillinger > Bare automatiske (DHCP) -adresser > DNS-servere, og legg til hver nye adresse atskilt med komma.

2. Bruk en gratis VPN for å fjerne blokkering av nettsteder

ProtonVPN Gratis ubegrenset VPN

Hvis du ikke er komfortabel med å rote med nettverksinnstillinger, er en alternativ metode for å fjerne blokkering av nettsteder å bruke en VPN. En VPN, eller et virtuelt privat nettverk, maskerer IP-adressens opprinnelse.

I utgangspunktet blir du vist som tilgang til internett fra et annet land, der nettstedet ikke er blokkert. Og slik kan du se det.

For dette kan du bruke noen få pålitelige gratis VPN-tjenester 8 Helt gratis VPN-tjenester for å beskytte ditt personvern 8 Helt gratis VPN-tjenester for å beskytte ditt personvern Gratis ubegrensede data VPN-er eksisterer ikke med mindre de er svindel. Her er de beste faktisk gratis VPN-ene som du kan prøve trygt. Les mer, men de begrenser vanligvis den månedlige nedlastingen av data. Det er noen få andre ubegrensede gratis VPN-er. De beste ubegrensede gratis VPN-tjenestene (og deres skjulte kostnader). De beste ubegrensede gratis VPN-tjenestene (og deres skjulte kostnader) Ser du etter en gratis ubegrenset VPN-tjeneste for å beskytte ditt online personvern? Her er de beste valgene, sammen med de skjulte kostnadene. Les mer, men de har sine egne skjulte kostnader.

Husk at vi bare bruker denne VPN for å få tilgang til blokkerte nettsteder og laste ned torrentfiler eller magnetkoblinger. (Se apper for å konvertere info hashes til magnetkoblinger 4 Easy Info Hash til Torrent Magnet Converters 4 Easy Info Hash til Torrent Magnet Converters Hvordan kan magnet lenker og info hashes hjelpe deg med å laste ned torrent filer? Hvordan konverterer du informasjon hash til magnet filer? Les Mer hvis du ikke er kjent med disse vilkårene.) Du burde faktisk ikke laste ned hele torrenten over slike gratis VPN-er.

Jeg vil anbefale å bruke ProtonVPN, siden selskapet ikke lagrer noen logger over hva brukerne får tilgang til, og er gjennomsiktig om forespørsler om delingsdata fra selskaper.

3. Bruk en Premium VPN for å laste ned Torrenter

Å fjerne blokkering av et nettsted er den enkle delen. Men noen Internett-leverandører eller institusjonelle brannmurer er mer uekte i blokkene. Torrentene dine vil rett og slett ikke starte på slike nettverk. Det er da du må ta frem de store kanonene og bruke en betalt VPN-tjeneste for å torrentere.

Betalte VPN-er har færre begrensninger og vil vanligvis kryptere dataene dine. De logger heller ikke aktiviteten din i nettverket. Sett den opp på datamaskinen din eller på ruteren din, så kan du enkelt få tilgang til og laste ned torrenter.

Vi anbefaler ExpressVPN og CyberGhost, begge testede og testede tjenester som er utmerkede for torrenting. Bruk denne lenken for å få tre GRATIS måneder når du registrerer deg for ett års ExpressVPN.

4. Bruk ZbigZ eller en Premium Seedbox

ZbigZ er en gratis seedbox for nedlasting av torrenter

Seedboxes er den nye store tingenes verden. En Seedbox er en virtuell server som lar deg laste opp og laste ned torrenter. Du kan deretter laste ned eller laste opp torrenter til seedboxen din fra datamaskinen. Tenk på det som Dropbox for torrents.

Hvorfor er frøbokser populære? Seedboxes overfører data til datamaskinen din på samme måte som ethvert nettsted overfører data til datamaskinen din. Dette betyr at en nettverksadministrator ikke kan blokkere en seedbox siden det vil bety å blokkere all webtilgang.

Seedboxes betales vanligvis, men det er en populær gratis app som heter ZbigZ. Den gratis kontoen har noen begrensninger, for eksempel en nedlastingsgrense på 150 kBps, maksimal filstørrelse på 1 GB, to filer som er lagret når som helst og en utløp på sju dager.

Betalte frøbokser gjør unna de fleste av disse begrensningene, eller gir forskjellige grenser basert på planen din. De enkleste torrentorienterte frøboksene er RapidSeedbox og Seedbox.io.

Hvis du er komfortabel med å konfigurere din egen virtuelle private server eller VPS, hva er en virtuell server, og hva kan du gjøre med en? Hva er en virtuell server, og hva kan du gjøre med en? Virtuelle maskiner og virtuelle servere - hva er de og hvordan skiller de seg? Les mer, så er DediSeedbox og UltraSeedbox de anbefalte alternativene.

5. Bruk port 80 (But It's Slow)

Bruk port 80

Dessverre blokkerer noen Internett-leverandører porter og videresending av havn. Hva er videresending av port og hvordan kan det hjelpe meg? [MakeUseOf Explains] Hva er portvideresending og hvordan kan det hjelpe meg? [MakeUseOf Explains] Gråter du litt inne når noen forteller deg at det er et problem for videresending av havn, og det er derfor den skinnende nye appen din ikke vil fungere? Xbox-enheten din lar deg ikke spille spill, torrentnedlastningene dine nekter ... Les mer brukt av vanlige torrent-applikasjoner. Hvis du ikke vil betale for en seedbox, kan du bruke den samme ideen gratis.

Port 80 er standardporten for all HTTP-dataoverføring, så den blir aldri blokkert av nettverksadministratorer. Alt du trenger å gjøre er å konfigurere torrent-applikasjonen din for bare å bruke port 80.

Gå til applikasjonens nettverksinnstillinger, og fjern merket for "Tilfeldige porter" først. Sett deretter Port 80 som port, og test for å sikre at den fungerer. Til slutt, fjern merket for boksene for UPnP og NAT-PMP, så er du god til å gå.

Vær advart, dette vil redusere torrenthastighetene drastisk. Det er det tregeste av alle alternativene her, men hei, tiggere kan ikke være velgere.

Ditt valg av Torrent-klientsaker

Torrenter får et dårlig rykte på grunn av hvor nær tilknytning de er til piratkopiering. Men det er flere lovlige bruksområder for BitTorrent, fra nedlasting av ISO-er av nye operativsystemer til store videospilloppdateringer.

Men selv om du bruker torrenter lovlig, trenger du fremdeles en god klient. Og nei, det betyr ikke uTorrent.

Faktisk har uTorrent hatt en rekke problemer de siste årene, inkludert sikkerhetsproblemer, bloatware og visningsannonser. Gå i stedet for en av disse beste torrentklientene for å erstatte uTorrent The Best Torrent Clients to erstatte uTorrent The Best Torrent Clients to erstatte uTorrent Bruker du fortsatt uTorrent? Det er på tide å bytte til en renere og mer pålitelig BitTorrent-klient. Her er de beste uTorrent-alternativene for Windows, Mac og Linux. Les mer .

Utforsk mer om: BitTorrent, Nedlastingsadministrasjon, brannmur, ISP, VPN.