Bekymret for barnas sikkerhet?  Installer en av disse overvåkningsappene for mobiltelefoner på Android-telefonen.

De 5 mest effektive appene for overvåkning av mobiltelefoner for å overvåke barna dine

Annonse Å gi en smarttelefon til barnet ditt er en moderne ritual. Du kan stole på dem nok til å bruke telefonen bare til spill og telefonsamtaler, men du kan ikke garantere at de alltid bruker telefonen av de riktige grunnene. Når du snakker om overvåkningsapper, kan du gjøre det enkelt. Disse appene kan holde rede på bruken av smarttelefonen til barnet ditt, og noen kan til og med overvåke deres nåværende beliggenhet. På denne

Annonse

Å gi en smarttelefon til barnet ditt er en moderne ritual. Du kan stole på dem nok til å bruke telefonen bare til spill og telefonsamtaler, men du kan ikke garantere at de alltid bruker telefonen av de riktige grunnene.

Når du snakker om overvåkningsapper, kan du gjøre det enkelt. Disse appene kan holde rede på bruken av smarttelefonen til barnet ditt, og noen kan til og med overvåke deres nåværende beliggenhet. På denne måten trenger du aldri å bekymre deg for ditt barns sikkerhet både på nettet og ute i den virkelige verden.

1. MMGuardian

MMGuardian gir deg total kontroll over barnas internettilgang, meldinger, appbruk og kontakter. For å komme i gang, må du laste ned overordnet versjon av appen på din egen telefon, registrere deg for en konto og deretter laste ned barneversjonen på barnets telefon.

Når du har lastet ned begge appene, kan du aktivere alle MMGuardians funksjoner. Ikke bare kommer det med et kart for visuelt å se ditt barns beliggenhet, men det kommer også med en funksjon som lar deg legge inn tidsplaner og spore barnet ditt på bestemte tider på dagen.

MMGuardian lar deg også blokkere spesifikke kontakter og utrygge nettsteder. Hvis du er mistenksom over at barnet ditt bruker telefonen sin for mye, kan du stille tidsbegrensninger som låser barnets telefon til bestemte tider.

Last ned : MMGuardian (gratis, $ 3 / måned for Premium Plan)

Bekymret for hvem barnet ditt melder, og hva de sier? Du kan bruke MMGuardian for å administrere det også. Dette gjør det til en veldig allsidig app for overvåkning og foreldrekontroll for Android 5 Beste foreldrekontrollapper for Android 5 Beste foreldrekontrollapper for Android Hvis du vil kontrollere hva barna dine kan gjøre på Android-telefonen eller nettbrettet, trenger du en av disse appene. Les mer .

2. Google Family Link

Når du vil følge med på barnets internettbruk så vel som deres beliggenhet, kan du bruke Google Family Link for å beskytte barnet ditt. Beskytt ditt barns Android-telefon ved hjelp av Google Family Link. Beskytt ditt barns Android-telefon ved hjelp av Google Family Link. Google Family Link gir en enkel og fornuftig løsning for foreldrekontroll på Android-enheter. Slik bruker du det. Les mer . Som de fleste telefonovervåkningsapper, må du laste ned den overordnede versjonen av appen på telefonen din, og barneversjonen av appen på barnebarna.

Når du har fått alt satt opp, kan du se barnets nettaktivitet i et lettlest diagram. Den viser deg hver app barnet ditt nylig har brukt, sammen med tidsbruken på appene. Når barnet ditt vil laste ned en ny app, vil du motta et varsel som lar deg godkjenne eller godkjenne nedlastingen. Dette gjør det enklere å oppmuntre barnet ditt til å spille pedagogiske apper for barn. De 10 beste pedagogiske appene for barn på alle skolefag De 10 beste pedagogiske appene for barn på alle skolefag Disse pedagogiske appene for barn lar barna lære viktige ferdigheter i å lese, matematikk, programmering og mer når som helst. Les mer i stedet.

Når barnet ditt er ute med venner eller på skolen, kan du se deres beliggenhet på et kart. Du kan også velge å låse barnets enhet når du ikke vil at de skal bruke telefonen.

Last ned : Google Family Link (gratis)

3. AllTracker-familien

Hvis du leter etter en lydovervåkningsapp kombinert med en mobil overvåkningsapp, er AllTracker Family et godt valg. Du må imidlertid betale et månedlig abonnementsgebyr for å få tilgang til flere avanserte funksjoner.

Gratisversjonen gir deg fremdeles mange sporingsverktøy. Du kan overvåke ditt barns batterinivå, sjekke den sist brukte appen din, følge med på samtalene deres og se deres plassering. Du får også sjansen til å se nyttig statistikk om meldinger, samtaler, bilder, kontakter og slettede bilder.

På den annen side, ved å betale en månedlig avgift gir du tilgang til barnets bilder og videoer. Den lar deg til og med høre på lyd gjennom mikrofonen på smarttelefonen til ditt barn, og lar deg bruke smarttelefonens kamera til å streame live video. Du kan bruke AllTracker Family til å lagre og gjennomgå telefonsamtaler til ditt barn, så vel som opptakene fra mikrofonen og kameraet.

Last ned : AllTracker Family (gratis, $ 4 / måned for grunnleggende plan)

4. KidsControl

KidsControl tilbyr en mindre inngripende tilnærming til overvåkningsapper for barn. I stedet for å fungere som en ekstern lytter-app, eller en app som overvåker ditt barns internettbruk, fungerer den som en måte å overvåke barnets beliggenhet.

Når du åpner appen, vil du se et kart med plasseringen til barnet ditt merket på den. Ikonet viser batteriprosenten på telefonen til barnet ditt, og hvis telefonen er på vibrasjon. Når ditt barns telefon når et batterinivå på 15%, blir det sendt et varsel til telefonen.

Ved å klikke på infoboksen får du mer detaljert informasjon om ditt barns posisjonshistorie. Du kan også velge å angi steder som "farlige" og bli varslet når barnet ditt kommer inn i dem. Med KidsControl kan du koble appen til ditt barns smartur for enda mer bekvemmelighet.

Last ned : KidsControl (Gratis, tilbyr kjøp i appen)

5. Finn barna mine

Finn mine barn lar deg se barnets beliggenhet på et kart, og til og med høre på læreren, barnevakten eller vennene som snakker med barnet ditt. Hvis du prøver å komme i kontakt med barnet ditt, men de svarer ikke, kan du slå en alarm på barnets telefon. Dette gjør det veldig nyttig for de øyeblikkene når telefonen til barnet ditt er i vibrasjon.

Du kan også bruke appen til å chatte med barnet ditt - åpne det innebygde meldingssystemet for å sende tekster og klistremerker for å sjekke inn med barnet ditt. For å sikre at barnet ditt ikke bruker for mye tid på å spille spill, kan du følge med på hvilke apper de bruker i løpet av dagen. I likhet med KidsControl-appen, lar denne overvåkningsappen for Android deg også se batterinivået på telefonen til barnet ditt.

Vil du forsikre deg om at barnet ditt kommer til skolen i tide? Aktiver varsler når barnet ditt kommer på skolen og kommer hjem. Bruk Find My Kids for å ta hensyn til barns stedshistorie, og sørg for at de ikke besøker noen skitserte deler av byen.

Last ned : Finn mine barn (gratis, tilbyr kjøp i appen)

Overvåkingsapper Hold barnet ditt sikkert

Noen kan se på overvåking av barnet ditt som et brudd på personvernet, men det er virkelig i deres beste interesse. Lydovervåkningsapper og GPS-sporer finnes for ditt barns sikkerhet - de hjelper deg med å sikre at barnet ditt ikke frekventerer noen farlige steder eller blir mobbet.

Du kan alltid bekymre deg for barnets sikkerhet uten å tenke på din egen. Når du besøker utrygge områder, må du fremdeles beskytte deg selv. Heldigvis er disse selvforsvarsappene for personlig sikkerhet De 5 beste selvforsvarsappsene for personlig sikkerhet når du går alene De 5 beste selvforsvarsappene for personlig sikkerhet når du går alene Disse selvforsvarsappsene gir personlig sikkerhet for alle som går alene om natten. Hold dem på telefonen din for fred i sinnet. Les mer kan holde deg og familien trygg.

Utforsk mer om: Personlig sikkerhet, Smartphonesikkerhet, Overvåking.