Microsoft News-appen har et moderne grensesnitt og nye funksjoner.  La oss se på ti funksjoner som gjør en forskjell for nyhetene dine.

10 grunner til at Microsoft News-appen fortjener en ny sjanse

Annonse Den gamle Microsoft News-appen for Windows var ikke bra. Det hadde knapt endret seg siden den ble lansert sammen med den uskyldige Windows 8; folk begynte å stille spørsmål ved om Microsoft var forpliktet til programvaren. Midt i 2018 ga Microsoft endelig ut en redesign. Det innledet et mer moderne grensesnitt og nye funksjoner. F

Annonse

Den gamle Microsoft News-appen for Windows var ikke bra. Det hadde knapt endret seg siden den ble lansert sammen med den uskyldige Windows 8; folk begynte å stille spørsmål ved om Microsoft var forpliktet til programvaren.

Midt i 2018 ga Microsoft endelig ut en redesign. Det innledet et mer moderne grensesnitt og nye funksjoner. Fortjener den nye Microsoft News-appen en ny sjanse? Vi tror det! Her er grunnen.

Merk: Du kan laste ned Microsoft News-appen fra Microsoft Store gratis.

1. Tilpassbare interesser

Microsoft News velger emner

Når du lanserer den nye appen for første gang, vil den be deg velge emner som interesserer deg. Du kan velge fra de forhåndsdefinerte alternativene, men du kan også legge inn dine egne emner ved å bruke søkefeltet øverst i vinduet. Selvinnlagte temaer vil hente nyhetene fra Bing.

Du kan når som helst redigere dine interesseemner ved å velge fanen I dag i venstre panel og deretter klikke på blyantikonet.

Hvis du vil justere rekkefølgen på interessene dine, er det bare å dra og slippe dem til riktig posisjon.

2. Mørkt tema

Mørke temaer i apper blir stadig mer populære etter hvert som brukere søker etter måter å beskytte øynene mot for stor belastning. 5 tegn du har datamaskinens øyestamme (og hvordan du kan lindre og forhindre det) It) Øye belastning på datamaskiner er et reelt problem for opptil 90 prosent av tunge databrukere. Her er alt du trenger å vite om hva det er og hvordan du kan forhindre det. Les mer .

Microsoft News har nå et mørkt temalternativ. For å veksle mellom de to temaene, klikk på ikonet Sol / måne øverst til høyre i appvinduet.

3. Strømlinjeformede kilder

Microsoft nyhetskilder

Mange nyhetsaggregater gir en måte å velge dine foretrukne kilder manuelt. Dessverre er de ofte klumpete og tøffe å administrere.

Microsoft News presenterer listen over kilder på en oversiktlig og fordøyelig måte. Velg emnet i venstre meny, og merk deretter kildene i hovedvinduet. Det er mer enn 3000 å velge mellom.

Du kan også søke etter dine egne kilder ved å bruke tekstfeltet øverst i vinduet.

4. Integrerte varsler om nyheter

Hvem har tid til å hele tiden sjekke nyhetssider på dagtid? Det er tapt produktivitet. Men samtidig vil du ikke gå glipp av noen enorme nyhetsartikler.

Løsningen er å bruke appens nyhetsvarsler. De er integrert med Windows Notification Center og vises som enkle å ignorere popups.

Du kan aktivere avbrytende nyhetsvarsler ved å gå til Innstillinger> Generelt> Varsler og skyve vekselen til På- stillingen.

5. Flere tjenester, samme opplevelse

Microsoft prøver å gjøre News-appen sin til en av de viktigste måtene folk får tilgang til de daglige overskriftene.

Til det formål gir samme backend også nyhetsinnhold på andre Microsoft-apper og -tjenester som Microsoft Edge, Skype, Xbox og Outlook.

Ved å tilpasse nyhetsinteressene og kildene dine i Windows 10-appen, vil du kunne få tilgang til den samme nye opplevelsen uavhengig av hvilken plattform eller enhet du ser på nyhetene fra.

Det er også en Android- og iOS-app. Begge synkroniseres med Microsoft Store-versjonen.

6. Konsekvente utgaver

Microsoft News Mexico-utgave

Jeg bor i Mexico. Som sådan er det viktig for meg å ha tilgang til nyheter fra Storbritannia, USA og Latin-Amerika.

I motsetning til andre nyhetsaggregatorer, som ofte tørker dine preferanser hvis du endrer utgaver, vil Microsoft Nyheter huske innstillingene dine. Det betyr at jeg kan lage tilpassede lister med kilder og emner for hver utgave og uten problemer hoppe mellom dem.

Hvis du tilbringer mye tid i mer enn ett land, eller hvis du bor som utvandrer borte fra hjemlandet, er jeg sikker på at du vil finne denne funksjonen like nyttig som jeg gjør.

7. Nyheter i nærheten

I stedet for å bruke IP-adressen din til å bestemme hvilke lokale nyheter du ser, lar Microsoft News-appen deg spesifisere den nøyaktige plasseringen din.

Dette løser problemet med unøyaktige IP-adresseposisjoner, noe som betyr at du ser nyhetene du ikke har interesse av, men betyr også at du kan følge med på hjembyen din hvis du skal være utenfor byen en stund.

Du kan angi posisjonen din ved å klikke på kategorien Plassering i venstre panel og deretter velge pinneikonet øverst i vinduet.

8. Dedikert videoseksjon

Microsofts nyhetsvideo-seksjon

Tillegg av en dedikert videoseksjon er et viktig skritt. Det er velkjent at videoens marsj er den foretrukne måten å konsumere innhold på nettet upålitelig, og Microsofts beslutning om å tilby videonyheter holder det foran bølgen.

Imidlertid er det også en utmerket måte for ledningsskjærere å få den daglige løsningen av videonyheter. Selv om det er noen måter for snorer å se live nyheter på. 5 Gratis streaming-nyhetskanaler for kabel-kuttere. 5 Gratis streaming-nyhetskanaler for ledningssnorer En av de største ulempene ved å kansellere kabel-TV er tilgjengeligheten av nyheter. Eller mangel på det. Heldigvis forandrer ting seg, og her er det nå mange gratis nyhetskanaler for snorer. Les mer, det har alltid vært en notorisk vanskelig del av kabel-TV-opplevelsen å gjenskape effektivt.

Videoseksjonen vil bare vise deg videoer fra seksjoner som du tidligere har uttrykt interesse for. Du vil for eksempel ikke se TMZs analyse av den siste Justin Bieber-skandalen hvis interessene dine dreier seg om næringslivet og markedene.

9. Omdesignet Android- og iOS-apper

Vi rørte ved eksistensen av Android- og iOS-apper tidligere i artikkelen. Men det er verdt å merke seg at begge appene mottok en redesign Microsoft lanserer en nyhetsapp på Android og iOS Microsoft lanserer en nyhetsapp på Android og iOS Microsoft News driver MSN.com, nyheter i Microsofts Edge-nettleser, News-appen for Windows 10, Skype, Xbox, og Outlook.com, og den nye Microsoft News-appen for Android og iOS. Les mer samtidig som den viktigste Microsoft Store-appen.

I likhet med desktop-versjonen lar begge appene deg nå tilpasse interessene dine, administrere kilder og motta nyhetsvarsler. Det er også et mørkt tema og widget-støtte.

Det er unik blant mainstream nyhetsapper, og det er også en uendelig rulle. Historiene dine flyter enkelt inn i hverandre, og du vil bruke mindre tid på å søke etter den neste overskriften du vil lese.

Last ned: Microsoft News for Android (gratis) | iOS (iOS)

10. Windows Integrated Sharing

Naturen til nyheter betyr at du ofte vil dele den med familie, venner og kolleger, for ikke å nevne de forskjellige sosiale mediekontoer.

Fordi den nye Microsoft News-appen er tettere integrert med Windows-operativsystemet, inkluderer Share- menyen alle andre støttede Microsoft Store-apper som du har installert. De inkluderer Facebook og Outlook, samt tjenester som OneNote, Skype og Cortana.

Den beste nyhetsaggregatoren tilgjengelig i dag?

Helt siden The Times la mesteparten av innholdet bak en lønningsvegg for snart ti år siden, har jeg vært en ivrig bruker av Google News. Og for å være rettferdig tjente det meg bra. Jeg har prøvd utgiver-spesifikke apper som BBC og CNN, men har alltid foretrukket aggregaters flerkildekarakter.

Etter den store overhalingen av Google Nyheter om våren, fant jeg imidlertid ut til å ha mange små problemer. Spesielt spesielt nektet den å huske interessepreferansene mine mellom økter. Disse problemene har fremdeles ikke blitt løst både for meg og mange andre brukere.

Så da jeg hørte om det nyoppdaterte Microsoft News, bestemte jeg meg for å ta det. Og ærlig talt, jeg har ikke vært imponert. Hvis du er på utkikk etter en ny måte å konsumere nyhetene på, oppfordrer jeg deg sterkt til å gi den en ny sjanse.

For flere nyhetsaggregater, sjekk ut artiklene våre om de beste smarte nyhetsappene 5 Smartere nyhetsapper for å forenkle hvordan du leser viktige nyheter 5 Smartere nyhetsapper for å forenkle hvordan du leser viktige nyheter Måten vi leser nyheter på har endret seg. Her er noen nyttige nye apper for en smartere måte å lese nyhetene på. Les mer og de beste alternativene til Google Nyheter 5 Google Nyhetsalternativer som vil endre hvordan du leser Nyheter 5 Google Nyheter Alternativer som vil endre hvordan du leser Nyheter Google Nyheter er en populær måte å holde deg oppdatert på hva som skjer rundt om i verden. Men for noe mindre partisk, sjekk ut disse Google News-alternativene. Les mer .

Utforsk mer om: Google Nyheter, Microsoft, Nyheter.