Du ser på YouTube-videoer, og deretter deler du dem.  Har du vurdert at det er flere måter å dele videoene du liker?

Del YouTube-videoer raskt med disse 5 minimale verktøyene

YouTube har en tredjedel av internett i klørne. Mer enn 1, 9 milliarder mennesker liker YouTube hver måned. Du kan satse på at det oversettes til mange så på videoer. Men hvordan deler verden YouTube-videoer? Kanskje du gjør det fra mobilen din eller bruker Facebook. Det betyr noe fordi det er flere måter å dele YouTube-videoer på. Noen er

YouTube har en tredjedel av internett i klørne. Mer enn 1, 9 milliarder mennesker liker YouTube hver måned. Du kan satse på at det oversettes til mange så på videoer. Men hvordan deler verden YouTube-videoer? Kanskje du gjør det fra mobilen din eller bruker Facebook. Det betyr noe fordi det er flere måter å dele YouTube-videoer på. Noen er mer effektive enn andre.

Vil du oppdage 70+ nyttige YouTube-tips og triks? Last ned vårt GRATIS YouTube-jukseark nå!

La oss se på fem raske teknikker for å dele YouTube-videoer og glede dem med vennene våre.

Riv.yt: Del gratis distraksjonsvideoer umiddelbart

Del YouTube-videoer uten distraksjoner

YouTube kan komme på sin egen måte. En interessant video fører til en annen. Dette kan være et problem hvis du vil at alle skal gi videoen din fordelt oppmerksomhet. Eller du vil ha en barnevennlig måte å dele videoer på uten tullet av kommentarer og reklame. Riv.yt har svaret.

Riv.yt er en minimalistisk måte å dele YouTube-videoer på uten distraksjoner. Bruk det enkle søket for å finne en video du ønsker, og velg deretter et design for destinasjonssiden. Del den genererte lenken som inneholder videoen din innhyllet i en vakker destinasjonsside.

Det eneste som mangler akkurat nå er en mørk modus eller et mørkt tema.

YouTube-tid: Del fra en bestemt tid i en YouTube-video

Link til en spesifikk del av en YouTube-video

YouTube selv gir deg en enkel måte å starte en video fra et bestemt tidspunkt. Hopp til delen du ønsker, og høyreklikk på videoen. Velg Kopier video-URL på det nåværende tidspunktet, og del den deretter. Men YouTube Time gjør det ikke vanskeligere. YouTube Time gjør det presist til det andre.

Lim inn YouTube-nettadressen din, og skriv deretter inn den nøyaktige starttiden i boksen i minutt og sekunder. Du kan forhåndsvise den klippede videoen eller generere lenken for å dele den via et hvilket som helst annet medium. Du kan også bruke denne URL-en som et innebygd i bloggen din eller i et forum. Videoen vil hoppe til delen du satte den opp for.

YouTube Time er et rent, minimalt nettsted. Og dette er bare ett av de viktige triksene for YouTube-URL 10 YouTube-URL-triks du bør vite om 10 YouTube-URL-triks du bør vite om Love YouTube? Du kan gjøre det enda bedre med disse kule YouTube-URL-triksene som lar deg laste ned videoer, lage GIF-er og mer. Les mer du bør huske på å lage eller dele "annonsefrie" videoer ved å hoppe rundt dem.

Kapwing: Endre størrelse på og del videoer sosialt

Trim og del YouTube-videoer

Du har videoen din, men den er feil størrelse for Instagram eller Facebook Newsfeed. Verktøy for endring av størrelse på video kan bli komplisert. Skriv inn Kapwing som bare trenger en URL og valget av plattformen du vil optimalisere for. Det minimale brukergrensesnittet gjør resten.

Beskjær til det perfekte forholdet, eller legg til polstring og pass hele videoen i rammen, slik at den ikke ser vanskelig ut eller blir avskåret. Kapwing er nyttig når du vil legge ut en portrettvideo på Instagram.

GIFit (Chrome): Del YouTube-klipp som GIF-er [ikke lenger tilgjengelig]

Lag animerte GIF-er fra YouTube-videoer.

Klipp litt opptak fra en YouTube-video og del den som en GIF. Nå, hvor har vi hørt det før? Overalt ... fordi GIF-ere er raseri de siste årene, og de har nesten tatt plassen til følelsene våre. GIPHY og til og med Google-søk gir deg animerte GIF-er å velge mellom. Men YouTube er en monsterkilde av memes som vil fortsette å gi deg de ingen har delt før.

GIFit er en hendig Chrome-utvidelse som hjelper deg å klippe en del fra en YouTube-video og dele den som en animert GIF. Installer Chrome-utvidelsen og gå til YouTube. Velg en video, og du kan se GIFIt-knappen ved siden av knappen Lukket bildetekst på verktøylinjen. Angi starttid, sluttid og kvaliteten du ønsker. Trykk på GIfIt-knappen for å lage din GIF.

Lagre og del det hvor som helst. Det fungerer bra på farten. Men hvis du vil legge til et slagord eller opprette et profesjonelt innlegg i sosiale medier, kan du se på noen seriøse videoredigerere for å lage memes, montasjer eller tidslinjer. Eller prøv Hashcut som vi har omtalt før.

Last ned: GIFit for Chrome (gratis)

vdNote: Del videoer og tidsstemplede notater

vdNote

Vi har dekket VdNote før, men det fortjener en tilbakekalling på grunn av den store nytteverdien. Det minimale grensesnittet er et pluss. vdNote er et av verktøyene du bør ha i arsenalet ditt hvis du bruker YouTube til å lære. Med vdNote kan du legge inn kommentarer som refererer til det nøyaktige øyeblikket i videoen du så på. Når du deler videoene, kan andre bruke kommentarene for å forstå konteksten.

Gå til vdNote og lim inn en lenke til en YouTube-video du vil kommentere og begynn å se. På riktig punkt skriver du en merknad i tekstfeltet. Legg merke til at videoen tar en pause for å gi deg tid til å fullføre tankene dine.

Du kan dele videoen din og de tilkoblede notatene med tidsstemplene deres via e-post eller Twitter.

Del YouTube-videoer med sammenheng

Den hemmelige sausen fra virale videoer er ikke eksponentiell deling. Det er meningen vi liker mens vi ser på videoen. Men deling er enkelt. Å lage dine egne originale videoer og deretter dele det kan være mer meningsfylt.

Hva med å bytte fra å se videoer til å lage dem selv? YouTube lar deg lage alle slags videoer 10 mest populære YouTube-videoer du kan lage i dag 10 mest populære YouTube-videoer du kan lage i dag Hvis du ønsker å starte en YouTube-kanal i dag, er dette de mest populære filmtypene du kan lage. Les mer, og du vil bli overrasket over variasjonen i de vellykkede.

Utforsk mer om: Kule webapper, online video, YouTube.