Liker ideen om Trello, men ikke Trello selv?  Disse alternative Kanban-appene integreres med kalendere, e-post, Slack og mer.

Elsker Trello? Prøv disse 5 alternative Kanban produktivitetsverktøyene

Annonse Sverger du etter den japanske teknikken til Kanban for å håndtere oppgaver? Da har du sannsynligvis brukt (og elsket) Trello - appen som gjorde digital Kanban populær - på et tidspunkt. Hvis kjærlighetsforholdet ditt til Trello fortsetter og du skulle ønske du kunne bruke Trello-lignende brett i andre apper, er du heldig. Ford

Annonse

Sverger du etter den japanske teknikken til Kanban for å håndtere oppgaver? Da har du sannsynligvis brukt (og elsket) Trello - appen som gjorde digital Kanban populær - på et tidspunkt.

Hvis kjærlighetsforholdet ditt til Trello fortsetter og du skulle ønske du kunne bruke Trello-lignende brett i andre apper, er du heldig. Fordi produktivitetsappene vi dekker nedenfor, kombinerer Kanban-brett med kalendere, e-post, Slack og mer! La oss utforske dem en etter en.

1. HeySpace: Trello + Slack

Kanban-visning i HeySpace

Etter å ha brukt Slack, vil du mest sannsynlig føle deg hjemme i HeySpace - oppsettet er ganske likt. Mellomrom, tilsvarende Slack-kanaler, stiller opp i sidefeltet sammen med en liste over teammedlemmene dine.

Selvfølgelig er det også Kanban- visningen du er her for, pluss en kalendervisning .

Standardvisningen eller Chat- visningen viser alle kortene dine i kortliste- sidefeltet til høyre, med listene stablet opp i rekkefølge. Denne sidefeltet gir deg en rask måte å legge til kort og lister uten å måtte vekk fra samtalene dine.

For en fullverdig Kanban-visning, klikk på tavlen- knappen - se etter den i det øverste avsnittet der mellomromnavnet bor. I motsetning til kalendervisningen og kortlisten er denne visningen bare tilgjengelig via mellomrom og ikke via private chats.

I tavlevisningen finner du de vanlige Trello-lignende alternativene for å lage, kopiere og arkivere kort. Du kan legge til koder, forfallsdatoer, sjekklister, vedlegg og så videre fra kortet tilbake. Men du må gjøre uten funksjoner som kortsortering.

Alt i alt er HeySpace en hyggelig app som fanger essensen av Trello og Slack kombinert. Du kan til og med importere Trello-brettene til HeySpace! For å gjøre dette, se etter Trello-integrasjonen i HeySpace-tilleggsseksjonen.

Besøk: HeySpace (gratis, premiumabonnement tilgjengelig)

2. Kanbanist: Trello + Todoist

Kanban utsikt i Kanbanist

Open source-appen Kanbanist (tidligere Trelloist) starter deg med en ren skifer. Det er like enkelt å lage lister og kort i Trello. Når kortet er opprettet, vises hvert kort som en oppgave i Todoist-kontoen din automatisk, med listenavnet som en doble navn.

Dette fungerer ikke omvendt - hvis du redigerer etiketten i Todoist, vises ikke den tilsvarende oppgaven under en ny liste med navnet på Kanbanist. Men den nye etiketten vises ved siden av oppgavens navn.

Opplevelsen av å flytte oppgaver for å organisere dem virket litt glisende, men du kan se bedre resultater.

Må du importere de eksisterende oppgavene dine fra Todoist selv? Ikke i det hele tatt! De er allerede der i Kanbanist, men forblir skjult. Klikk på verktøylinjens knapp for å vise dem i en egen liste.

Besøk: Kanbanist (gratis)

3. Luftbord: Trello + Google Sheets

Kanban-visning i en Airtable-database

Airtable er en av de beste databaseappene på nettet, og den er så enkel som et regneark.

Hovedlayouten er ganske fargerik og lett nok til å navigere, men databasevisningene kan føles overveldende i begynnelsen. Vi anbefaler å starte med en av de mange innebygde malene. De er organisert i kategorier som Content Production, Event Planning og Project Management .

Når det gjelder Kanban- visningen, er det en av de håndfull visningene du kan bytte til via Main View- knappen under navnet på hvert ark i databasen.

I denne visningen lar Airtable deg opprette nye stabler - lister, i Trello-termer - og flytte kort rundt for å organisere dem. Du kan også sortere kort, filtrere dem og tilpasse detaljene som vises på kortene.

Besøk appens støtteside for Kanban-visningen for å lære alt du trenger å vite om å sette opp Kanban-tavler i en Airtable-database.

Besøk: Airtable (gratis, premiumabonnement tilgjengelig)

4. Flow-e: Trello + Gmail / Outlook

Kanban utsikt i Flow-e

Hvis arbeidet ditt dreier seg om innboksen din, kan du få Flow-e. Det gjør innboksen din til et Kanban-brett og e-postene dine til kort. Tanken her er å hjelpe deg med å visualisere e-postene dine som oppgaver og be deg komme gjennom dem.

Når du holder musepekeren over kort / e-post, finner du alternativer for å svare, videresende, slette e-posten og mer.

Flow-e inkluderer også en kalenderkomponent. Dette lar deg opprette forfallsdato, hendelser og påminnelser, og se tidslinjen for oppgavene dine.

Husk at Flow-e bare er en "hud" som hjelper deg å visualisere innboksen din på en annen måte. E-postdataene dine forblir intakte under. Selv kortene du oppretter i Flow-e, holder seg innenfor det. Når som helst, hvis du vil gå tilbake til den vanlige innboksen-visningen, er alt du trenger å gjøre å besøke mail.google.com for Gmail og outlook.live.com for Outlook.

Flow-e er selvfølgelig ikke det eneste verktøyet som gjør innboksen din til et Trello-lignende brett, men det er sannsynligvis et av få som fungerer for Outlook-brukere. KanbanMail er et annet alternativ. Hvis du er en Gmail-bruker, kan du også gå med Sortd eller Dra.

Besøk: Flow-e (gratis, premiumabonnement tilgjengelig)

5. Quip: Trello + Google Docs

Kanban styre i Quip

Selv om Quip ikke er en dedikert Trello-aktig app, er den et flott alternativ til Trello for prosjekt- og oppgavehåndtering. Den har et tilpassbart tillegg som gir deg et Kanban-brett. (Quip er også en av de beste gratis tekstbehandlerne online.)

Du kan legge til et tomt brett til ethvert dokument fra Live Apps- båndet under hvert dokument, Sett inn- menyen eller fra verktøylinjen. Å starte med et Kanban Board- maldokument er et annet alternativ.

Kopier, rediger, slett og flytt kort så vel som lister. Du kan også legge til kommentarer til kort og endre kortfarge.

Selv om elementer som sjekklister og vedlegg ikke er en del av Quips Kanban-app, kan du sette dem direkte inn i et Quip-dokument.

Besøk: Quip ($ 10 / bruker / måned startplan, gratis prøveversjon tilgjengelig)

Hvis Trello hadde en baby ...

For investert i Trello til og med å vurdere å bytte til kanbaniserte apper som de ovenfor?

Ikke noe problem. Du kan legge til kalendere, skjemaer eller til og med data fra apper som Slack, Google Drive og Dropbox til Trello med Trello-IFTTT-integrasjoner eller med Trello-tilleggsprogrammer aka Power-Ups. Vi anbefaler å begynne med disse topp Trello Power-Ups De 10 beste Trello Power-Ups å legge til i arbeidsflyten din i dag De 10 beste Trello Power-Ups som kan legges til i arbeidsflyten din i dag. Hvis du ikke har gitt Trello Power-Ups ennå du går glipp av. Dette er tilleggsprogrammer som kan fungere magi på brettene dine. Les mer :

Utforsk mer om: Prosjektledelse, Task Management, Trello.