Amazon Prime Video lar deg laste ned filmer og TV-serier for å se uten nett.  Slik laster du ned Amazon Prime-videoer.

Hvordan laste ned Amazon Prime-videoer for å se frakoblet

Annonse Hvis du ikke bruker Netflix, er sjansen stor for at du har Amazon Prime Video i stedet. Prime Video er en del av Amazon Prime-pakken, men hvis du ikke har Prime, kan du få Prime Video selv som et frittstående abonnement. Prøv en 30-dagers gratis prøveversjon av Amazon Prime eller en 30-dagers gratis prøveversjon av Prime Video hvis du ikke er abonnert ennå. Ente

Annonse

Hvis du ikke bruker Netflix, er sjansen stor for at du har Amazon Prime Video i stedet. Prime Video er en del av Amazon Prime-pakken, men hvis du ikke har Prime, kan du få Prime Video selv som et frittstående abonnement.

Prøv en 30-dagers gratis prøveversjon av Amazon Prime eller en 30-dagers gratis prøveversjon av Prime Video hvis du ikke er abonnert ennå.

Enten du abonnerer på de eksklusive TV-programmene eller bare for å holde barna underholdt med tegneserier, det er mye du kan gjøre for å få mest mulig ut av Amazon Prime Video, inkludert å laste ned Prime Video-show og filmer til hvilken som helst enhet. Her er alt du trenger å vite om å gjøre det.

Streaming vs. Se Amazon Prime Video Offline

Amazon Prime Video er tilgjengelig på et stort utvalg av enheter, inkludert telefoner, nettbrett, spillkonsoller, Blu-ray-spillere og til og med smarte TV-er. Amazons forskjellige Fire TV-produkter En kort guide til alle Amazon-enheter på markedet En kort guide til hver Amazon-enhet på markedet Amazon selger nå mye forbrukerelektronikk med sitt eget navn, fra e-lesere til nettbrett, fra streaming-pinner til smart hjemmeenheter. Denne artikkelen tilbyr en kort guide til alle tilgjengelige Amazon-produkter. Les mer tilbyr også tjenesten, og vi har vist hvordan du kan se Prime Video på Apple TV Hvordan se Amazon Prime video på Apple TV Hvordan se Amazon Prime video på Apple TV Amazon Prime Video kan være bedre enn Netflix . I denne artikkelen forklarer vi hvordan du ser Amazon Prime Video på Apple TV. Les mer .

Å ha muligheten til å streame video er kjempebra, men det er tider når det er upraktisk. Dette innebærer alltid reise. Uten internettforbindelse kan du ikke streame video. Så hva er svaret?

Heldigvis lar Amazon Video-appen på Fire-nettbrett, så vel som Android- og iOS-enheter deg laste ned filmer. TV-serier dekkes også av denne funksjonen.

Hvordan laste ned Amazon Prime-videoer på branntabletter

Hvis du eier et Amazon Fire-nettbrett, trenger du ikke å installere en app for å glede deg over Amazon Prime-videoer. Biblioteket er der på startskjermen, klar til tilgang når som helst.

Hvordan laste ned Prime-video til Amazon Fire-nettbrettet

For å laste ned en video, bla gjennom den. Hvis den er inkludert i Prime-pakken, vil du kunne streame eller laste ned umiddelbart; Ellers må du kjøpe den. Når filmen eller TV-serien er tilgjengelig for deg, finner du Last ned- knappen.

TV-serier kan lastes ned som årstider (lagringsplass tillater det) eller hver for seg. Du finner nedlastningsknappen for dette alternativet ved siden av hver episode.

Ulike kvalitetsalternativer er tilgjengelige for nedlasting av video til Fire-nettbrett

Hvis du velger å laste ned, blir du spurt om et valg: hvor stor vil du at nedlastingen skal være? Dette vil avhenge av enhetens lagringskapasitet, og hvilken bildekvalitet du er fornøyd med. Jo større fil, jo bedre bildekvalitet. Når valget er gjort, vil nedlastingen starte. Når det er gjort, vil du være klar til å se den nedlastede Amazon-videoen offline.

Hvordan laste ned Amazon Prime Movies på Android

For å glede deg over nedlastede Amazon Prime-filmer på din Android-enhet, finner du Amazon Prime Video-appen i Google Play. Når du er installert, logger du på appen og begynner å lete etter videoer.

(Merk at hvis du har andre Amazon-apper på enheten din, vil disse logge deg på Amazon Prime Video automatisk.)

Hvis du har en eksisterende konto, bør du kunne finne overvåkningslisten din. Ellers kan du bla gjennom filmene og TV-programmene for å finne noe du vil ha. Når du er lagt til biblioteket ditt, vil du kunne laste ned filmen, showet eller hele sesongen til enheten din, akkurat som med Amazon Fire-nettbrettet.

Hvordan laste ned Amazon Prime Movies på iOS

Prosessen er like enkel for iOS-brukere, som bør finne Amazon Prime Video-appen i App Store.

Se mannen i det høye slottet på din iPad

Når du er lastet ned og installert, kan du logge på appen med vanlige legitimasjonsbeskrivelser og begynne å bla gjennom. Når du har funnet TV-showet eller filmen du vil laste ned, åpner du det og trykker på Last ned- knappen. Igjen, med TV-serier, er muligheten til å laste ned hele sesonger og individuelle episoder til stede.

Endre bildekvaliteten for en mindre nedlasting på Prime Video på iPad

Som standard er nedlastinger satt til høyeste kvalitet. Skulle du ha en iPhone eller iPad som sliter med lite lagringsplass, er det beste alternativet her å trykke på appens Innstillinger- knapp, åpne nedlastningskvalitet og justere kvaliteten mellom God, Bedre og Beste . Det er klart, jo høyere kvaliteten er, jo større blir den nedlastede filen.

Etter denne korte og enkle prosessen er du klar til å glede deg over filmen mens du er på farten. Ikke glem å ta med deg et godt par øretelefoner for å få den beste filmopplevelsen som mulig.

Kan du laste ned Amazon Prime-videoer til PC?

Med alternativer for å laste ned Amazon Prime-video til en iOS- eller Android-mobilenhet, kan du forvente at det er alternativer for Windows, macOS og kanskje til og med Linux også.

Dessverre er det ikke tilfelle.

Det finnes ingen juridisk metode for å laste ned Amazon Prime-videoer til datamaskinen din.

Mens du kan streame videoer fra Amazon, er det rett og slett ingen muligheter for å laste ned og se dem. Dette skyldes digital rettighetsadministrasjon (DRM) som Amazon bruker for å beskytte sine nedlastinger i media. Selv kjøpte Amazon-videoer kan ikke lastes ned til en PC.

Siden Amazon ikke tilbyr en desktop-app for Prime Video, er det eneste alternativet for å laste ned videoer til PC-en din å kjøre en Android-emulator som Bluestacks Hvordan emulere Android og kjøre Android-apper på din PC Hvordan emulere Android og kjøre Android-apper på PC-en din Det er faktisk ganske enkelt å få Android-apper som kjører på din stasjonære eller bærbare datamaskin! Her leder vi deg gjennom de beste metodene. Les mer . Men selv om dette lar deg laste ned videoer til datamaskinen din, betyr DRM at du fremdeles ikke kan se filmen hvis du flytter dataene ut fra det emulerte Android-miljøet.

Begynn å se Amazon Video Offline

Å glede seg over filmer og TV-serier fra Amazon Prime Video-biblioteket ditt er virkelig så enkelt. Jeg har skrevet denne guiden mens jeg satt på favorittkafeen min, hørte på (og av og til så på) LEGO Star Wars spin-off, The Freemaker Adventures. Du finner mange andre gode filmer og fantastiske originaler på Amazon Prime. De 15 beste Amazon Prime Original-seriene for True Geeks. De 15 beste Amazon Prime Original-seriene for True Geeks. Det er mange gode originale serier på Amazon Prime, og det er disse beste Amazon Original Series du sannsynligvis aldri har hørt om. Les mer også.

Mens kaféens Wi-Fi er sørgelig utilstrekkelig for streaming av filmer, spiller det ingen rolle. Takket være at jeg kunne se Amazon Prime Video offline, klarte jeg å laste ned videoen på forhånd før jeg dro ut og fortsatt se den når jeg kunne. Det samme er tilfelle på alle Android-, iOS- eller Amazon Fire-nettbrett - bare ikke på en stasjonær eller bærbar PC.

Hvis du trenger å laste ned videoer lovlig til din PC for å se mens du er på farten, er det alltid Netflix, som tilbyr noen av de beste filmene som er tilgjengelige for streaming. Windows-appen vil kjøres på hvilken som helst Windows 10-PC eller -brett, og har muligheten til å laste ned videoer for offline-visning.

Og hvis Amazon Prime Video slutter å fungere Hvordan fikse Amazon Prime Video når den ikke fungerer Hvordan fikse Amazon Prime Video når den ikke fungerer Hvis Amazon Prime Video ikke fungerer, her er hva du trenger å vite for å få Amazon Prime Video til å fungere igjen. Les mer, kan det hende du kan fikse det selv.

Utforsk mer om: Amazon Movies, Amazon Prime, Download Management, Hulu, Media Streaming, Netflix, Online Video.