Trenger du en annen anime-fan å snakke med eller bare vil følge lidenskapen din?  Disse anime nettsteder og samfunn har du dekket.

De beste anime nettstedene på nettet

Annonse Å bli anime-fan blir enda vanskeligere når du ikke har venner som deler dine interesser. Vennene dine kjenner kanskje ikke favorittkarakterene dine, og kan ikke engang navngi et annet anime enn Dragon Ball Z. Dette forhindrer deg i å uttrykke interessene dine eller diskutere nye episoder. Heldigvis kan du finne flere anime-samfunn på nettet der du kan la det hele henge med. On

Annonse

Å bli anime-fan blir enda vanskeligere når du ikke har venner som deler dine interesser. Vennene dine kjenner kanskje ikke favorittkarakterene dine, og kan ikke engang navngi et annet anime enn Dragon Ball Z. Dette forhindrer deg i å uttrykke interessene dine eller diskutere nye episoder.

Heldigvis kan du finne flere anime-samfunn på nettet der du kan la det hele henge med. Online anime samfunn og nettverk tilfredsstiller behovet ditt for å snakke om favorittanime og kan også gi deg oppdateringer om de siste animenyhetene.

Beste online anime samfunn

Trenger du en annen anime-fan å snakke med? Disse anime samfunnene har du dekket. På de følgende nettstedene kan du finne mange aktive fora der du kan ha det moro og føle deg komfortabel med å chatte om anime.

Anime-Planet

Anime-Planet Anime Community Nettsteder

Ikke bare kan du streame anime på Anime-Planet, men du kan også se anime- og manga-anbefalinger fra andre brukere. Lag din egen konto, så kan du rangere show, legge igjen anmeldelser og lage lister over favorittanime og manga.

Når du klikker på et show på Anime-Planet, kan du gi karakterene til showet basert på om du elsker eller hater dem. Anime-Planet-samfunnet er til og med vert for anime-se- og mangalesingsutfordringer - etter å ha inntatt en bestemt mengde manga og anime, vil kontoens nivå bli oppgradert. Du kan fullføre disse utfordringene enda raskere ved å se på anime på disse gratis nettstedene.

Hvis du vil bli mer involvert i samfunnet, må du huske å delta i Anime-Planet's Discord-chat.

Kitsu

Kitsu Anime Community Nettsteder

Kitsu er en flott ressurs for alle som ønsker å delta i et fellesskap av anime- og mangafans. Nettstedet har hundrevis av grupper som du kan være med, og noen har tusenvis av medlemmer.

I hver gruppe kan du opprette innlegg og kommentere andre brukeres ideer. På Kitsu finner du grupper for alt fra morsomme animertekster, Studio Ghibli, My Hero Academia og til og med ølelskende anime-fans. Uansett hvilken gruppe du blir med, er du nødt til å få nye venner.

AniList

Ani List Anime Communities Online

AniList holder deg oppdatert på det mest populære anime, og lar deg delta i diskusjoner. Bli med på anime og se på utfordringer eller snakk med andre medlemmer om nylige episoder. Samtaler på Animist er ikke begrenset til bare anime. Du finner også tråder om musikk, spill, lette romaner, manga og mer.

Reddit

Reddit Anime Diskusjoner Anime nettsteder

Reddit har et av de største anismesamfunnene på nettet. R / anime-subreddit har i dag over en million medlemmer. Med et så stort antall fans samlet på en plattform, kan du enkelt finne en diskusjon du er interessert i.

Du trenger ikke å holde deg til bare r / anime-subreddit — du har mange andre anime-relaterte subreddits å velge mellom. Noen subreddits gjelder spesifikke anime-show, som kan hjelpe deg med å finne mer fokuserte samtaler. Det kan for eksempel være lurt å vurdere å bli med i r / ShingekiNoKyojinor r / OnePunchMan-subreddits hvis du vil snakke om et av disse programmene.

Beste anime nyhetssider

Når du leter etter nyheter om den siste anime, vet du kanskje ikke hvor du finner den. I så fall må du sjekke ut disse anime-nyhetene. De gir deg informasjon om nye show, gir deg innsiden om kommende anime og gir deg alle nyheter bak kulissene.

Anime News Network

Anime News Network Anime Online News

Anime News Network er sannsynligvis den mest populære ressursen for anime news online. De fleste av nettstedets nyheter kommer rett fra Japan, og gir deg nøyaktig informasjon og eksklusiver. Du finner mange pressemeldinger og anime-konvensjonsrapporter også.

For å holde deg oppdatert om det siste animeet, klikker du på overskriften Ny anime . Her ser du en liste over de nyeste animeene, sammen med en grundig beskrivelse og rangering. Dette er nyttig hvis du vil holde deg oppdatert om utgivelsesdato for episoden.

Anime News Network fungerer også som et fellesskap - bli med på nettstedet for å delta i diskusjoner på nettstedets forum.

CBR

CBR Anime News Online

CBR er kjent for sine nyheter om tegneserier, men sjekk ut den store nyhetsdelen for anime. Bla gjennom de siste nyhetene i anime-streaming, finn ut fremtiden til visse show og oppdag ny informasjon om anime-relaterte kontroverser.

Hvis du blir lei av å lese nyheter, har CBR også et avsnitt med tittelen "Lister", der du kan finne sære lister om anime-tegn og show. Noen av disse listene kan til og med hjelpe deg med å oppdage den beste anime å se på Netflix. De 10 beste anime-seriene å se på Netflix. De 10 beste anime-seriene å se på Netflix. Netflix har et imponerende utvalg av anime-show som bare venter på å bli oppdaget. I denne artikkelen plukker vi kremen av avlingen, med 10 anime viser alle burde se på. Les mer !

Kotaku

Kotaku Anime News nettsted

Kotaku er ofte oversvømmet av nyheter om videospill. Så du må filtrere innleggene ved å bruke "anime" -koden. På denne måten ser du bare anime-relaterte artikler og nyheter.

Nettstedet har også en seksjon dedikert til cosplay. Den fremhever de beste cosplayene fra forskjellige anime- og tegneseriekonvensjoner, som du absolutt bør sjekke ut om du vil se fantastiske anime-cosplays.

Crunchyroll

Crunchyroll Anime News Nettsteder

Ikke bare er Crunchyroll et av de mest populære nettstedene for å streame anime, men det er også en pålitelig nyhetskilde for eventuelle animeoppdateringer. Du kan finne alt fra nye animetilhengere, artikler bak kulissene og vise anmeldelser.

Flere artikler blir lagt ut nesten hver dag, og gir deg en endeløs informasjonsstrøm. Du kan også bruke Crunchyroll til å samhandle med andre fans. Klikk på Forum- alternativet øverst på skjermen for å delta i en samtale eller starte en ny.

Tokyo Otaku Mode

Otaku Mode Anime Nyhetssider

Tokyo Otaku Mode vil overvelde deg med mengden informasjon den inneholder. Du kan sortere type artikler som vises ved å klikke på Anime- fanen, men hvorfor skal du begrense deg? Resten av siden inneholder massevis av artikler for alle som er interessert i japansk popkultur.

I tillegg til å vise deg det siste innen manga, kan du også finne ut alle kongressrelaterte nyheter og sjekke ut nye japanske videospill. Selv om noen av sidens kategorier som “Fashion” eller “How To” ikke har nylige artikler, kan du likevel dra nytte av informasjonen.

Finne dine favoritt-anime nettsteder

Du trenger ikke å begrense deg til bare en anime-nyhetskilde eller -samfunn. Det er best å finne en håndfull anime-relaterte nettsteder å unne seg. På den måten kan du utforske forskjellige meninger og nyhetsartikler.

Hvis du er glad i anime, er sjansen stor for at du også er fan av manga. Sørg for å sjekke ut disse fantastiske nettstedene der du lovlig kan lese manga gratis. 5 nettsteder å lese Manga online gratis og helt lovlige. 5 nettsteder for å lese Manga online gratis og helt lovlig Ser du etter å lese manga online gratis? Dette er de beste nettstedene for online manga, som alle er helt lovlige. Les mer .

Utforsk mer om: Anime, morsomme nettsteder, hobbyer.