7 redningsreddende apper for å overleve lange flyoppsett
Annonse
En lang layover kan ta spenningen ut av enhver tur. Du er utslitt fra forrige flytur, Wi-Fi og mobilforbindelsen din er vanligvis flassende, enhetene går tom for batteri, og det er mange mennesker rundt. Det er bare ikke en behagelig opplevelse.
Men som det viser seg, er det måter du kan gjøre de oppsiktssituasjonene litt bedre. Med de riktige appene kan du få mest mulig ut av en layover og med litt flaks, til og med gjøre det til en miniferie. Her er de beste syv appene du trenger.
1. Sprette
Hvis du har nok tid til neste flytur, kan du like godt gå ut og utforske byen du er i noen timer. Dessverre tilbyr flyplasser ikke oppbevaringsboder hvor du midlertidig kan oppbevare sekkene.
Gå inn i Bounce, en tjeneste som lar deg finne steder i nærheten der du enkelt kan lagre posene dine for dagen. For hver Bounce-detaljhandelspartner betaler du en standardavgift på $ 6 per 24 timer for en vare. Bounce har heller ikke en spesifikk vektgrense; det er greit så lenge en person kan hente det.
I tillegg har Bounce steder i nærheten av togstasjoner og flyplasser. I skrivende stund er det tilgjengelig i store amerikanske byer som Chicago, Los Angeles og mer.
Last ned: Bounce for Android | iOS (gratis)
2. FLIO
Hvis du har et smalt vindu mellom flyreiser, kan du prøve FLIO. Den lar deg bla gjennom nesten alle aspekter av flyplassen du sitter fast på.
Enten det er å finne de beste kaffebarene eller komme til flyporten din, har FLIO deg dekket. Du kan til og med kjøpe lounge-tilgang rett fra appen og få noen få rabatter hvis du er heldig. FLIO kan også vise flyplassens rutetabell og kart.
Last ned: FLIO for Android | iOS (gratis)
3. KANTAR
For reisende som er på jakt etter et sted å krasje, men ikke ønsker å bruke massevis av penger på et hotellrom for en hel dag, er BYHOURS den perfekte appen.
Med BYHOURS kan du få et rom etter time. Det er tre nivåer du kan velge mellom: 3, 6 eller 12 timer. BYHOURS har inngått samarbeid med anerkjente kjeder for å få dette til, slik at du ikke trenger å bekymre deg for kvalitet. Siden disse hotellene er spredt over hele kloden, kan du bruke appen i en rekke byer.
Prisene varierer basert på overnattingsstedet, men appen tilbyr tre, fire og femstjerners hoteller. Reservering gjennom BYHOURS gir fortsatt tilgang til resten av hotellets fasiliteter, og tjenesten tilbyr også gratis avbestilling.
Last ned: BYHOURS for Android | iOS (gratis)
4. Google Trips
Å ha Google Trips her kan virke merkelig med det første. Men appen kommer med et knippe verktøy du kanskje synes kan være nyttige for raskt å planlegge en kort bytur. For hver destinasjon har Google Trips en fane som heter Day Tours hvor du kan finne reiseruter som er perfekte for når du bare har et par timer til overs.
I tillegg kan du laste ned disse planene med ett trykk, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få en lokal dataplan. Som vi har nevnt før, er Google Trips i stand til mye mer og er en verdifull reisefølge.
Last ned: Google Trips for Android | iOS (gratis)
5. AirHelp
Layovers er ikke alltid planlagt. Scenarier som fly nødhjelp, avledninger og forsinkelser kan også ødelegge for planene dine og fremtidige reservasjoner. I disse tilfellene trenger du AirHelp.
Ved å bruke AirHelp, kan du lære deg hvilke rettigheter du har for passasjerer og inngi krav. AirHelp tar kravet ditt til flyselskapet selv og kjemper saken på dine vegne. Når behandlet, kan du vite om du er kvalifisert for noen kompensasjon, og om du gjør det, hvor mye selskapet skylder deg. Innleveringsprosessen er ganske rask og kan gjøres på få minutter.
Alt du trenger å gjøre er å laste opp viktige detaljer som bestillingsnummeret ditt, en hendelsesbeskrivelse og lignende. AirHelp belaster deg bare hvis du vinner kravet. Det tar et kutt på 25 prosent for enkle saker og 50 prosent hvis det går til retten. Det fungerer med avbestillinger, overbookinger, forsinkelser og stort sett alt annet derimellom.
Last ned: AirHelp for Android | iOS (gratis)
6. MiFlight / MyTSA
Så du har bestemt deg for å gå ut og suge opp permisjonsbyen så mye som mulig. Men legger du igjen tid til sikkerhets- og bagasjelinjene på flyplassen?
For å finne svaret (i det minste for flyplasser i USA), kan du laste ned enten MiFlight eller MyTSA.
Begge har data fra massevisstørrelse som forteller deg omtrent hvor lang tid det vil ta å komme gjennom sikkerhet på en spesifikk flyplass. MyTSA, som er den offisielle TSA-appen, rommer også massevis av andre nyttige ting du kan sjekke. Det inkluderer informasjon som hvor opptatt en terminal er, hva kan du ha i bærevesken og mer.
MyTSA er tilgjengelig for både iOS og Android. Men MiFlight er bare Android.
Last ned: MyTSA for Android | iOS (gratis)
Last ned: MiFlight for iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)
7. WiFi-kart
En annen samfunnsdrevet app som vil løfte humøret ditt under en layover er WiFi Map. Som navnet antyder, viser det deg alle gratis Wi-Fi-hotspots i nærheten du kan koble til. På toppen av det har appen legitimasjon for millioner av passordbeskyttede nettverk, takket være brukerinnganger.
Du kan legge til det selv hvis du finner ut at det ikke allerede er på appen. Den har også en haug med andre nyttige nettverksverktøy, for eksempel en ping-kalkulator, forhåndsvisning av båndbredde og mer.
Last ned: WiFi Map for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgjengelig)
Utstyr for din neste internasjonale reise
Så du har overlevd permitteringen. Og forhåpentligvis, med disse syv appene, kan du til og med glede deg over en mini uventet ferie.
Men nå er det på tide å forberede seg til turen du faktisk har ventet på. For å hjelpe deg med det, sjekk ut noen apper som vil komme til nytte på din neste utenlandsreise. 9 Nyttige apper du kan laste ned før din neste internasjonale tur 9 Nyttige apper som du kan laste ned før din neste internasjonale tur tar du en internasjonal tur? Disse viktige Android- og iPhone-appene vil hjelpe deg å finne veien, konvertere valuta og mer. Les mer .
Utforsk mer om: Android-apper, Google-flyreiser, iOS-apper, planleggingsverktøy, reiser.