Det kan være tøft å vite alt om Android.  Disse informative Android-nettstedene er verdt et bokmerke for enhver Android-elsker.

6 informative Android-nettsteder du bør bokmerke i dag

Annonse Android er et stort, mangfoldig operativsystem du skulle ønske du kunne utforske helt. Men med en rask utviklingssyklus kan det være litt vanskelig å følge med. Det er tross alt millioner av apper, tilpasninger og funksjoner å være kjent med. Så kom deg inn i det pittige med disse seks praktiske nettsteder som alle Android-brukere bør bokmerke. 1. And

Annonse

Android er et stort, mangfoldig operativsystem du skulle ønske du kunne utforske helt. Men med en rask utviklingssyklus kan det være litt vanskelig å følge med.

Det er tross alt millioner av apper, tilpasninger og funksjoner å være kjent med. Så kom deg inn i det pittige med disse seks praktiske nettsteder som alle Android-brukere bør bokmerke.

1. Android Subreddit: Hold deg oppdatert på enhver Android-utvikling

Android Subreddit

Reddits fremste Android-samfunn er hjemsted for alle små Android-tips, nyheter eller utvikling du noen gang trenger å vite om. Med over en million medlemmer er subreddit alltid aktiv. Og du må bare gli ned kommentarene for å forstå et bestemt emne eller få mer innsikt.

Kanalen har også Telegram og Discord kolleger også. Android subreddit tillater imidlertid ikke personlige innlegg og er ikke ment for teknisk support. Så hvis du vil ha hjelp til å feilsøke enheten din, kan du gå over til mer spesifikke subreddits som r / TeamPixel eller r / Samsung.

2. Google Play-tilbud Subreddit: Få tak i alle apptilbudene

GooglePlayDeals Subreddit

En annen side på Reddit du må besøke er GooglePlayDeals. Subreddit kompilerer alle appene eller spillene i Play Store som er til salgs. Den holder seg alltid oppdatert, så hvis det er en avtale som har gått ut, vil innlegget ha et relevant flagg for det.

Dessuten har den flagg som forteller deg om en bestemt app er populær eller ny, hvor lenge vil tilbudene vare og mer.

Du kan også sjekke den opprinnelige prisen og rabatten fra oppføringen. Det er titusenvis av abonnenter, så nye tilbud blir ofte lagt til.

3. Google Taste Test: La Google finne din neste hjemmeskjermoppsett

Google myAndroid Taste Test Demo

Startskjermen er en av de mest kritiske aspektene ved smarttelefonopplevelsen din. Det er der du starter apper, utfører websøk, sjekker widgeter og mye mer. Men å finne de rette elementene for å dekorere det slik du foretrekker kan være litt utfordrende. Så hvorfor ikke la Google gjøre det for deg?

Google tilbyr en fin webapp som heter Taste Test . Appen stiller deg et sett med klønete og relevante spørsmål med flere valg for å forstå din smak. Da foreslår det de riktige appene for å tilpasse hjemmeskjermen.

Du kan velge mellom gratis alternativer også. Taste Test legger også inn lenker, slik at du raskt kan laste ned appene. I tillegg er det en knapp for å dele utseendet på forskjellige sosiale nettsteder.

Når du er forberedt på å ta det neste trinnet, kan du sjekke ut disse ni appene for å personalisere Android-startskjermen din. 9 viktige apper for å tilpasse Android-startskjermen. 9 viktige apper for å tilpasse Android-startskjermen. . Her er de beste appene for å tilpasse alle aspekter for å gjøre startskjermen til din. Les mer .

4. Ikke drep appen min: Unngå OEMs ukorrekte AI-optimaliseringer

Ikke drep nettstedet mitt

I et forsøk på å øke batterilevetiden og ytelsen har Android-leverandører begynt å ta i bruk en haug AI-optimaliseringer for deres tilpassede hud. Selv om det ideelt sett burde ha gjort telefonen din mye smartere, har den i noen få tilfeller ført til hodepine.

Disse strømsparerne i bakgrunnen kan drepe appene dine som brukes regelmessig, uten kritikk. Det er ikke sikkert at du får varslene dine i tide (om noen gang), eller apper som krever bakgrunnsprosesser som vekkerklokken, kan bare slutte å fungere.

Imidlertid, hvis du vet hvordan du går rundt innstillingene, kan du unnslippe disse såkalte funksjonene. Og for å gjøre det, anbefaler vi et nettsted som bare heter Don't Kill My App.

Nettstedet rangerer alle Android-produsentene basert på hvor upålitelige algoritmer er og trinnene du kan følge for å slå av AI-optimaliseringene. Den gir også løsninger for spesifikke modeller også i tilfelle de vanlige alternativene ikke fungerer på den hensikt. Dessuten kan du lese mer om problemene der eller bidra hvis du har oppdaget en bedre løsning.

5. AOSMark: Kontroller hvor konsistent en Android OEM oppdateringspost er

AOSMark Sjekk Android OEM programvarehistorikk

Produsenter av Android-telefoner kan være beryktet når det kommer til programvareoppdateringer. Noen tar bare hensyn til sine nyeste modeller, noen tar tid for å skyve ut ny firmware, og resten bryr seg ikke om dem i det hele tatt. Men med mindre du følger Android-nyheter nøye, er det nesten umulig å holde oversikt over hvilken OEM, bortsett fra Google, som har en bevist track record for oppdateringer. Heldigvis ønsker et nettsted med tittelen AOSMark å ta den byrden av deg.

AOSMark samler alle Android-leverandørens programvarelogg på en enkelt plattform. Den viser og klassifiserer produsenter basert på hvor punktlige de har vært i fortiden. Du kan klikke på enkelte selskaper for å vite hvor ofte og raskt deres nyeste telefoner mottok ny firmware.

Dessuten lar AOSMark deg søke i bestemte modeller eller produsenter. Du finner også en Hall of Fame-seksjon som viser de tjue mest oppdaterte telefonene noensinne.

6. NVISO ApkScan: Skann ukjente APK-filer

NVISCO APKSkan

Dette er en annen hendig, gratis webside for Android-brukere. NVISO ApkScan skanner grundig APK-filer for skadelig programvare eller andre skadelige aktiviteter. Alt du trenger å gjøre er å laste opp filen og vente et minutt eller to før rapporten er blitt generert.

NVISO ApkScan utfører et bredt utvalg av sjekker for å sikre at appen ikke krever mistenkelige tillatelser. For eksempel vil den sjekke om appen åpner nettverkstilkoblinger så snart du installerer den. Hvis du ikke vil vente, har NVISO ApkScan et alternativ for å aktivere e-postvarsler.

Fortsett å lære mer om Android

Android kan føles skremmende å mestre med det første. Men med de riktige nettstedene som listet over, kan du enkelt lære mer om det og holde oversikt over dens uendelige utvikling.

Selv om det er massevis å utforske, er Android fortsatt ikke perfekt, og det er en rekke funksjoner vi ønsker at Google snart kommer med. Inntil da, gjenskape manglende funksjoner på Android ved å bruke disse appene 11 Manglende Android-funksjoner du kan få akkurat nå 11 Manglende Android-funksjoner du kan få akkurat nå Android er flott, men det kan alltid forbedre seg. Disse appene tilbyr flotte funksjoner som vi ønsker at Google vil inkludere som standard. Les mer .

Utforsk mer om: Android, Android-tilpasning, Android-tips.