Ser du etter å administrere prosjekter på Mac-en din? Her er de enkleste prosjektstyringsappene på macOS for alle størrelsesoppgaver.

5 Brukervennlige prosjektstyringsverktøy for Mac

Annonse Prosjekter kommer i alle former og størrelser, og det samme gjør verktøyene prosjektledere bruker for å håndtere dem. Du kan søke etter prosjektstyringsprogramvare du kan kjøpe, men ofte kan disse typer applikasjoner være kostbare, og du vet kanskje ikke engang om du vil like den før du kjøper den. Hvis du

Annonse

Prosjekter kommer i alle former og størrelser, og det samme gjør verktøyene prosjektledere bruker for å håndtere dem. Du kan søke etter prosjektstyringsprogramvare du kan kjøpe, men ofte kan disse typer applikasjoner være kostbare, og du vet kanskje ikke engang om du vil like den før du kjøper den.

Hvis du er en Mac-bruker som leter etter et prosjektstyringsverktøy, er denne listen noe for deg. Disse prosjektstyringsappene for Mac er enkle å bruke, har funksjonene du trenger og er gratis å bruke eller tilbyr en gratis prøveperiode, slik at du i det minste kan prøve før du kjøper.

1. Hallo

Trello på Mac-lister og kort

Hvis Kanban-metoden for prosjektledelse er din foretrukne stil, er Trello et fantastisk valg. En av de beste delene med å bruke Trello er at det er tilgjengelig på mange plattformer, inkludert nettet, slik at du kan få tilgang til prosjektene dine hvor som helst, når som helst. Se Trello Apps-siden for nedlastinger.

Trello lar deg lage flere brett, bruke forskjellige lister og legge til kort for hver oppgave eller del av prosjektet ditt. Du kan bruke bakgrunner og farger for å tilpasse appen, synkronisere kalenderen for å holde deg oppdatert og se alle aktiviteter med et klikk.

Trellos fremtredende funksjoner:

 • Ta en titt på nyttige Power-Ups for å koble til tjenester som Slack, Google Drive, Miro, GitHub og mer.
 • Inkluder teammedlemmer, forfallsdatoer, etiketter, dokumenter, sjekklister og bilder på kortene i listene dine.
 • Bruk Trello-e-postadressen du får med hvert brett for å gjøre e-postmeldinger om til kort (oppgaver) for styrene.

Med Trello kan du enkelt samarbeide ved å opprette team for å se prosjekter og tildele kort til medlemmene. Motta varsler, gruppere tavler i kategorier, og juster innstillinger for tavler i grupper for teamets synlighet og medlemmer.

Du kan bruke Trello gratis eller ta en titt på Trellos abonnementsplaner som gir deg funksjoner som ubegrenset teamtavler, tilpasset automatisering med Butler, avanserte administratorrettigheter, enkel dataeksport og mer.

Last ned : Trello (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. MeisterTask

MeisterTask på Mac-seksjoner og kort

MeisterTask er en annen prosjektstyringsapp basert på Kanban-metoden. Og i likhet med Trello, vil du finne flere støttede plattformer, inkludert nettet, på MeisterTask sin nedlastingsside. Lag ditt prosjekt, legg til seksjoner (lister) og inkluder kort for oppgaver du kan tilordne andre.

Du kan raskt se aktiviteter for prosjektene dine med et klikk på sidefeltknappen. I tillegg kan du se et merke for hvor mange varsler du har, søke oppgaver enkelt etter nøkkelord, og tilpasse koder for å holde lignende ting sammen.

MeisterTasks fremragende funksjoner:

 • Bruk Power-Ups for tjenester som Zapier, GitHub, Slack, Office 365 og andre.
 • Send invitasjoner til teammedlemmene dine og se enkelt i sidefeltet hvor mange oppgaver som er tildelt medlemmene.
 • Inkluder forfallsdato, koder, filer, lister og notater på kortene i listene.

MeisterTask-appen på Mac ligner veldig på Trello, men med noen få ekstra funksjoner og Power-Ups du kanskje vil like. Og siden det er tilgjengelig nesten hvor som helst, kan du se og administrere prosjektene dine på datamaskinen eller mens du er på farten.

Last ned og bruk appen gratis, eller ta en titt på MeisterTask-abonnementene med tilleggsfunksjoner som ubegrensede integrasjoner, automatisering, tilbakevendende oppgaver, flere teammedlemmer og mer.

Last ned : MeisterTask (Gratis, abonnement tilgjengelig)

3. Ora

Ora på Mac lister og kort

Ora er en annen prosjektstyringsapp for Mac som bruker Kanban. Imidlertid tilbyr den også scrum, smidige Kanban og andre typer brettmaler. Å starte med en prosjektbrettmal gjør oppsettet litt enklere, men du kan også lage en fra bunnen av hvis du foretrekker det.

Appen har fire hoveddeler i Mac-appen sin, inkludert Prosjekter, Agenda, Tidslinje og Rapporter med en enkel navigasjon til venstre.

For hvert prosjekt du legger til, kan du justere innstillingene for synlighet, tillatelser, tilpasning, eksport og det som kalles Danger Zone. Danger Zone lar deg flytte, arkivere og slette prosjekter.

Oras fremtredende funksjoner:

 • Aktiver tillegg for sprints, en arbeidsflyt i rørledningen, tidssporing, teamprat, fakturering og mange flere.
 • Koble Ora til tjenester som Slack, GitHub, Bitbucket, GitLab, Trello, Zendesk og Google Calendar for å holde prosjektene dine i rute.
 • Inkluder forfallsdatoer, etiketter, dokumenter, lister og bilder på kortene i listene dine.

Med Ora kan du legge til teammedlemmer for samarbeid, motta varsler slik at du er kjent, importere prosjekter fra andre apper og lage dine egne tavlemaler for enkel styring av flere prosjekter.

Ora er gratis i Mac App Store med begrensede funksjoner. Du kan sjekke Uras abonnementsplanprising for flere brukere, listeaksjoner, ubegrensede medlemmer, filkryptering og andre funksjoner. Besøk Ora-appsiden for å laste ned den for andre plattformer.

Last ned : Ora (Gratis, abonnement tilgjengelig)

4. Merlin Project Express

Merlin Project Express på Mac Gantt-diagram

Hvis du leter etter en prosjektledelses-app for kritisk sti-metode som tilbyr et Gantt-diagram og arbeidsoppdelingsstruktur, kan du sjekke Merlin Project Express. Den kraftige visningen i full størrelse lar deg administrere komplekse eller lange prosjekter enkelt.

Legg til oppgavene og deloppgavene, referansenummer, start- og sluttdatoer, ressurser og forgjenger i arbeidsdelingsdelen. Du kan utvide og skjule oppgaver og subtasks samt sortere kolonner forskjellige måter, begge for enklere visning.

Du kan raskt flytte oppgaver eller oppgaveavhengigheter på tidslinjen med en enkel dra-og-slipp-handling. Ved å utvide inspektøren til høyre, kan du enkelt hoppe til andre prosjektseksjoner som notater, kalender eller lister. Det er også en hendig vedleggsvisning som du kan åpne på bunnen.

Merlin Project Expresss fremragende funksjoner:

 • Lag flere nye prosjekter med innebygde maler for en solid start.
 • Legg til ressursdetaljer inkludert type, kontaktinformasjon, kostnader og priser.
 • Bytt synlig kritisk sti med et klikk.

Merlin Project Express-appen er beregnet for prosjektledelse og semi-profesjonell prosjektledelse. Hvis du trenger litt ekstra, kan du sjekke ut Merlin Project: Gantt & Kanban for prosjektpersoner.

Prøv det med en gratis 14-dagers prøveperiode. Etter det kan du ta en titt på Merlin Project Express-abonnementsplanene, samt planene for hele Merlin Project.

Last ned : Merlin Project Express (gratis prøveperiode, abonnement kreves)

5. OmniPlan 3

OmniPlan 3 på Mac Gantt-diagram

OmniPlan 3 er en robust prosjektstyringsapp for Mac som gir deg et Gantt-diagram, arbeidsdelingsstruktur, nettverksvisning, ressursdel, rapportering, analyseverktøy og mye mer. Denne appen kommer til deg fra The Omni Group: det samme selskapet som tilbyr OmniFocus, OmniGraffle og OmniOutliner.

For hele pakken kan du administrere prosjektene dine fra planleggingsfasen til avslutningen med et intuitivt grensesnitt og verdifulle funksjoner som går utover lignende apper.

OmniPlan 3s fremtredende funksjoner:

 • Legg til normale arbeidsdager og timer, i tillegg til ekstra timer og ledig tid for å håndtere ressurser.
 • Sett opp måloverføringsdatoer for oppgaver, sammen med et alternativ for delvis fullføring.
 • Se rapporter for opptjent verdi, ressurser, en tidslinje for ressurser og oversikt.

For profesjonelle prosjektledere som bruker en Mac, er OmniPlan 3 det prosjektstyringsverktøyet du ønsker. Den pakker mange tilleggsfunksjoner som du garantert vil sette pris på. Angi grunnlinjen, bruk inspektøren til å nullstille milepæler, oppgaver og tilpassede data, og synkroniser eller del enkelt.

Av alle prosjektstyringsapper på denne listen er det å kjøpe OmniPlan 3 den største kostnaden. Du får imidlertid bruke en gratis prøveperiode på to uker før du kjøper, noe som er mye verdsatt for en kraftig app som denne.

Last ned : OmniPlan 3 (gratis prøveperiode, abonnement kreves)

En prosjektledelse Mac-app for ethvert prosjekt

Hver av disse prosjektstyringsappene for Mac tilbyr noe litt annerledes enn resten. Enten du velger etter prosjektstørrelse, prosjektstyringsstil eller til og med etter pris, vil du finne en på denne listen som passer deg.

For mer hjelp med å administrere prosjekter, kan du også sjekke ut disse Outlook-tilleggene for prosjektledelse eller se på online prosjektstyringsverktøy for små team 5 Online Project Management Tools for Small Teams 5 Online Project Management Tools for Small Teams Microsoft Project kan være for mektig. Og Excel er kanskje ikke nok. Her er de beste prosjektledelsesverktøyene for små prosjekter og team. Les mer .

Utforsk mer om: Samarbeidsverktøy, Mac-apper, prosjektledelse, oppgavehåndtering, Trello.