Ønsker du å laste ned gratis julemusikk?  Her er de beste nettstedene for gratis nedlasting av julemusikk.

13 Royalty Free Christmas Music Nedlastinger

Annonse Det er den tiden av året igjen. Du vurderer aktivt å se noen julefilmer på Netflix. Imidlertid, hvis de ikke helt får deg humør til jul, kanskje moderne, klassisk eller tradisjonell julemusikk. Slipp handleposene, slapp av og lytt. Følgende liste tilbyr lovlige og gratis nedlastinger av julemusikk. Vi h

Annonse

Det er den tiden av året igjen. Du vurderer aktivt å se noen julefilmer på Netflix. Imidlertid, hvis de ikke helt får deg humør til jul, kanskje moderne, klassisk eller tradisjonell julemusikk.

Slipp handleposene, slapp av og lytt. Følgende liste tilbyr lovlige og gratis nedlastinger av julemusikk. Vi har også kastet inn noteressurser i tilfelle du vil gi fingrene en trening.

Gratis nedlasting av julemusikk

1. Føles som jul

Føles som jul Gratis høytidsmusikknedlastning

Vår første side tilbyr "gratis feriemusikk fra topp indie artister". Samlingen inkluderer moderne og tradisjonelle melodier, så vel som vokale og instrumentelle tolkninger. I tillegg til feriemusikk, finner du sesongens lyder og lydfiler med julehistorier for barna.

I 2018 la Feels Like Christmas til nytt verk fra tre artister, inkludert en innsamlingssang for St. Jude Children's Research Hospital. Du kan forvente at de legger til mer nytt innhold før jul.

Du kan streame musikken på nettstedet eller laste ned MP3-filer.

2. Ny julemusikk

Ny julemusikk

På Ny julemusikk finner du nye (moderne) julesanger og tradisjonelle julesanger. Samlingen inkluderer "O Christmas Tree", "O Holy Night", "Silent Night", "Joy to the World" og "Jingle Bells". Noen sanger er tilgjengelige i forskjellige versjoner. "O Holy Night", for eksempel, kommer i et instrumentalt og en vokalinnspilling.

Nedlastinger kommer i flere forskjellige formater, inkludert MP3, WMA og MIDI. Noen sanger har også daterte Flash-animasjoner. Du kan forhåndsvise MP3- og WMA-filer i nettleseren din. For å laste ned en melodi, høyreklikk filformatet, f.eks. MP3, og velg Lagre kobling som ...

3. Gratis jule MP3

Free Christmas MP3 Traditional Christmas Songs

Hvis du føler deg bortskjemt med valget, kan du begynne her. Nettstedet inneholder bare 24 tradisjonelle julesanger, og hver har en kort beskrivelse. Visste du for eksempel at "Jingle Bells" opprinnelig ble kalt "One Horse Open Sleigh" eller at den opprinnelige versjonen av "Silent Night" - "Stille Nacht" på tysk - ble skrevet av den østerrikske forfatteren Franz Gruber og deretter oversatt til 300 språk?

Alle nedlastinger er MP3-filer.

4. Gratis musikkarkiv

FMA er musikkarkivet til WMFU, den lengst kjørte frie radiostasjonen i USA. Arkivet inneholder en seksjon med over 350 gratis julesanger på tvers av forskjellige sjangre.

Du kan sortere listen etter artist, spor eller albumnavn, dato lagt til eller mest interessant. Du kan spille sanger i nettleseren din. Når du fant en du liker, kan du enten laste den ned eller legge den til nettstedets egen spiller.

5. Onkel Dave's Xmas Tunes

Xmas Tunes

I over 20 år har onkel Dave spilt inn instrumentalversjoner av tradisjonelle julemelodier. Du kan streame sangene og laste ned MP3- og MIDI-filer.

Mens alle sangene på dette nettstedet er i det offentlige, "er disse arrangementene opphavsrettsbeskyttet som avledede verk av David M. Latchaw". Når det er sagt, er du velkommen til å bruke musikken til onkel Dave hvis du oppgir en lenke tilbake til kilden.

6. AM Klassisk

A M Klassiske julesanger

Christmas Carols som er tilgjengelig på AM Classical kommer med en Creative Commons-attribusjonslisens (hva er Creative Commons?). Denne lisensen tillater deg gratis bruk av innspillingene på hvilken som helst måte du vil, så lenge du krediterer den opprinnelige skaperen.

Nettstedet inneholder også klassisk julemusikk og orgelmusikk for julepipe. Du kan spille av filene i nettleseren din eller høyreklikke og laste ned hver fil individuelt.

7. Amazons gratis nedlasting av julemusikk

Amazon tilbyr 30 gratis sanger med høytidsstema. Utvalget er unikt, men disse julesangene er alle gratis, så hvem kommer til å klage?

Hvis du vil kjøpe en melodi, legger du den til Amazon-handlekurven din og deretter sjekker den ut gratis.

Last ned hele julealbum

8. NuBeat Music

NuBeat julemusikk

Alle albumene som er vist på NuBeat Music er gratis. I julealbum-delen finner du instrumentalmusikk, takter, rytme og mange tradisjonelle julesanger. Du kan streame hver melodi, og for de fleste sanger kan du også laste ned tekster. Den eneste ulempen er at du trenger å laste ned album en sang om gangen.

I tillegg til de ni musikalske albumene, har NuBeat Music også to historiefortallalbum: Christmas Special og Christmas Drama.

9. Bandcamp julemusikk

Bandcamp er et flott sted å oppdage ny musikk. Mange artister tilbyr hele album gratis, selv om du er velkommen til å betale for det du liker. Du finner både originale innspillinger og tolkninger av titler som "White Christmas", "Santa Baby" og andre klassiske melodier.

Før du laster ned noe, kan du forhåndsvise musikken i en gratis strøm.

Last ned Juleblad

Kanskje foretrekker du å spille din egen musikk. Da er disse nettstedene noe for deg.

10. 8notes.com

8 noter Noter

Uansett hvilket instrument du spiller eller hvilket ferdighetsnivå du er på, har dette nettstedet den matchende notene. Juleseksjonen dekker over 130 sanger. For hvert instrument kan du streame en MIDI-fil, stille inn tempoet og følge grønne høydepunkter gjennom arket. Klikk på en seksjon på arket, og MIDI vil også hoppe til den delen.

For å skrive ut flere sider samtidig, må du abonnere på nettstedet.

11. Christmas Carol Music

Christmas Carol Noter

Her finner du copyright-fri noter for populære julesanger. I tillegg til flere forskjellige ark, finner du også en MIDI-fil for hver carol og enkle tekster.

Alle arkene er i utskrivbart PDF-format.

12. Piano Song Last ned

Hvis du spiller piano, vil du sette pris på denne kilden til julekunst. Enten du er en nybegynner-, mellom- eller avansert spiller, vil du finne ark som passer for ferdighetsnivået ditt. Noen sanger har til og med videoopplæringer.

Ekte nybegynnere kan også gjennomgå piano akkorder og grunnleggende piano tutorials.

Bonus: Alle slags julemusikk

13. mfiler

mfiles julemusikk og julesanger

Dette siste nettstedet har alt: klassisk og tradisjonell musikk, noter, MIDI og MP3-filer, alt på en side dedikert til julemusikk og julesanger. Du finner arrangementer for gitar og andre instrumenter, sammen med utskrivbare PDF-er av notene og mediefiler du kan laste ned.

Hver sang har sin egen dedikerte side, med backstory, historie og alle tilgjengelige filer.

Hva står på jule-spillelisten din?

Du kan også få julemelodiene dine på ukonvensjonelle måter, som med en musikalsk adventskalender på nettet.

Alle har sin egen favorittmusikk eller minner knyttet til bestemte sanger. Så hvorfor ikke glemme radioen og bli din egen DJ i stedet ved å finne og dele dine egne spillelister. Og når sesongen har gått, kan du være sikker på at du kan laste ned gratis lovlig musikk hele året 7 nettsteder der du kan laste ned gratis musikk (lovlig!) 7 nettsteder der du kan laste ned gratis musikk (lovlig!) Hvis du er en type person som elsker å tense til en enorm musikksamling, det er fremdeles måter å få gratis musikk på. Her er syv nettsteder for å komme i gang ... Les mer.

Bildekreditt: janews / Shutterstock

Utforsk mer om: Jul, freebies, streaming musikk.